Fridensborgsvägen 161, 1 tr

Bilder

  • Såld!
  • Vardagsrum
  • Matplats
  • Balkong ut mot gård
  • Kök
  • Sovrum

Fridensborgsvägen 161, 1 tr , Järvastaden , Solna

Optimalt planerad lägenhet med ett kanonläge i Järvastaden med en stor balkong i söderläge ut mot innergård. Väldisponerat vardagsrum med stora härliga fönsterpartier och öppet ut mot kök. Fullt utrustat kök med rostfria vitvaror och gott om förvaringsutrymme i både över- och underskåp. Rymlig matplats i kök intill fönster till det större sällskapet. Här bor ni i barnvänliga Järvastaden med bra kommunikationer. Du kan cykla in till stan på ca 20 min och till Kista C på ca 15 min. Här byggs en helt ny stadsdel nära både stan och naturen. Mellan husen ligger grönområden, cykelvägar och mycket mer. Vill man ta en promenad kan man med fördel promenera ner till Råstasjön och omgivningarna vid vattnet. Ursviks motions gård ligger på gångavstånd med flera banor för sprint eller långfärdskidorI Järvastaden finns även den omtalade Mulle Mecks lekpark. I parken finns också det populära barnbiblioteket. Det finns idag redan flera skolor och butiker. Bland annat finns det restaurang, ICA, gym och café. Området är belägen nära Ulriksdals station (9 min med pendeltåg till Stockholms C) och fantastiska rekreationsområden som Hagaparken, Ulriksdal och Igelbäckens naturreservat. Busshållsplats (540 som går till Universitetet via Bergshamra som har T-bana) och ICA (ska byggas ut med postservice) finns precis utanför huset.Välkommen på visning!

112 kvm, 5 rok

Månadsavgift:
5 710 kr inkl. värme, kallvatten, förråd. Obligatoriskt tillägg om 240 kr/månad för TV, bredband, telefoni.
Typ:
Lägenhet
Boarea:
112 kvm
Våning:
1, hiss finns
Byggår:
2016-17
Driftskostnad:
708 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum

Boarea

112 kvm

Rumsbeskrivning

HALL: Hall med avhängning till vänster.

PASSAGE: I anslutning till hallen finns passage med gott om förvaringsmöjligheter i garderobsvägg med skjutdörrar.

VARDAGSRUM: Härligt och ljust vardagsrum med stora fönsterpartier och utgång till balkongen ut mot innergård.

KÖK: Fullt utrustat kök med rostfria vitvaror och gott om förvaringsutrymme i både över- och underskåp. Rymlig matplats i kök intill fönster till det större sällskapet. Utrustning: Kyl, frys, diskmaskin, inbyggd varmluftsugn, köksfläkt, induktionshäll samt inbyggd mikro.

SOVRUM 1, 2 och 3: Rymliga sovrum med plats för säng och möblemang om så önskas.

SOVRUM 4: Stort master bedroom med plats för en stor säng, förvaring samt möblemang.

BADRUM: Helkaklat badrum med golvvärme. Utrustning: Badkar, komfortvärme, handfat med underliggande kommod, badrumsskåp med spegel, torktumlare och tvättmaskin med ovanliggande arbetsyta, förvaring i skåp ovan arbetsyta.

DUSCH: Helkaklat dusch med klinker på golv.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1, hiss finns

Avgift

5 710 kr inkl. värme, kallvatten, förråd. Obligatoriskt tillägg om 240 kr/månad för TV, bredband, telefoni.

Andel i föreningen

0,876%

Byggnad

Byggnadsår

2016-17

Energideklaration

Ej utförd.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

8 500 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 5 500 kr
Övrigt: 3 000 kr

Kommentar

Övrigt: Prel. varmvattenförbrukning

Förening

Namn

Brf Pyrolan i Järvastaden

Antal lägenheter

175

TV och Bredband

TV och bredband är gruppanslutet via Bredbandsbolaget och avgiften är 240 kr per lägenhet och månad och är obligatoriskt. Kostnad för eventuella TV-kanaler utöver basutbudet, eventuella fasta avgifter och samtalsavgifter för telefoni tillkommer och betalas av bostadsrättshavaren direkt till respektive leverantör.

Parkering

125 garageplatser för bil, 4 MC-platser samt 12 p-platser på gatan. Platserna kommer blockuthyras till företag som bedriver momspliktig verksamhet. Kostnad för garageplats för bil är 1 025 kr/månad inkl. mervärdeskatt. Kostnad för MC-plats är 350 kr/månad inklusive mervärdesskatt. Kostnad för utomhusparkeringen är 500 kr/mån.

Övrigt

Gemensamt upphandlat elavtal i föreningen. Hushållsel och varmvatten avräknas årsvis efter förbrukning. Bostaden är en 1,5 rum och kök enligt ekonomisk plan.

Om området

Järvastaden

Här bor ni i barnvänliga Järvastaden med bra kommunikationer. Du kan cykla in till stan på ca 20 min och till Kista C på ca 15 min. Här byggs en helt ny stadsdel nära både stan och naturen. Mellan husen ligger grönområden, cykelvägar och mycket mer. Vill man ta en promenad kan man med fördel promenera ner till Råstasjön och omgivningarna vid vattnet. Ursviks motions gård ligger på gångavstånd med flera banor för sprint eller långfärdskidorI Järvastaden finns även den omtalade Mulle Mecks lekpark. I parken finns också det populära barnbiblioteket. Det finns idag redan flera skolor och butiker. Bland annat finns det restaurang, ICA, gym och café. Området är belägen nära Ulriksdals station (9 min med pendeltåg till Stockholms C) och fantastiska rekreationsområden som Hagaparken, Ulriksdal och Igelbäckens naturreservat. Busshållsplats (540 som går till Universitetet via Bergshamra som har T-bana) och ICA (ska byggas ut med postservice) finns precis utanför huset. I närheten finns Friends Arena och Mall of Scandinavia som är med sitt utmärkta läge och starka erbjudande Nordens mest intressanta köpcentrum. En biograf med 15 salonger, ca 220 butiker och restauranger. Läs mer på Järvastadens egna hemsida www.jarvastaden.seSolna Centrum ligger ca 3 km bort. Affärsgallerian har ca 120 stycken butiker och restauranger och är en fullservice inrättning.

Kommunikation

Buss 540 och 505 som anknyter till både pendeltåg och T-bana. Pendeltåg samt busslinje 509.

Närservice

I närområdet finns även större affärer som Coop, Willys, byggvaruhuset Hornbach och Mall of Scandinavia med oändlig shopping för alla smaker och plånböcker. Inredningsbutiker, modebutiker, sportaffärer, oändligt med restauranger och caféer, spa, sportsbar, SATS gym och SF med sin IMAX biograf som utlovar filmupplevelser utöver det vanliga samt mataffärerna Hemköp och ICA.

I närheten

Livsmedelsbutiker
ICA Nära Järvastaden
80 m
4216110 Murez AB
230 m
Köpcentrum & Gallerior
Mall of Scandinavia
2,1 km
Solna Centrum
2,8 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Öppna förskolan Solvändan
280 m
Vittra Brotorp
370 m
Kollektivtrafik
Brotorp
130 m
Spegeldammsparken
140 m
Grundskolor
Vittra Brotorp
370 m
Örskolan
640 m
Gymnasium
Atleticagymnasiet AB
1,9 km
Solna-Sundbyberg Intagningskansli tillGymnasieutbildningar
2 km
Universitet & Högskolor
Polishögskolan
1,5 km
Hartung Wallenberg Consulting AB
1,7 km
Banker
FOREX Bank
1,8 km
Handelsbanken Arenastaden
1,8 km
Golfbanor & Golfklubbar
Fairway Golf Ulriksdal AB
1,2 km
Ulriksdals Golfklubb
1,2 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Sundbybergs Tennisklubb
620 m
Tennispoolen HB
620 m
Simhallar & Utomhusbad
Medley Holding AB
2 km
Kaninholmen Edsviken
2,3 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Kamjar Shahi för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte