Infanterigatan 23, 7 tr

Bilder

  • Såld!
  • Smakfullt kök med rejäl matplats
  • Planritning

    Viss avvikelse kan förekomma.

    Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Infanterigatan 23, 7 tr , Huvudsta , Solna

Välkomna till denna mycket smakfulla 2:a i högt och ljust läge. Nyrenoverat kök (2015) med rejäl matplats och stambytt helkaklat badrum. Vardagsrum med utgång till inglasad balkong. Gott om förvaring i både klädkammare och garderober. Populär brf med kort avstånd till T-bana, bussar och fina gångvägar till Stockholms C.

59,5 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
2 917 kr inkl värme, VA
Typ:
Lägenhet
Boarea:
59,5 kvm
Våning:
7, hiss finns
Lägenhetsnummer:
199
Byggår:
1962-64
Driftskostnad:
583 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

59,5 kvm

Rumsbeskrivning

Hall: Välkomnande och praktisk hall med hatthylla och säkerhetsdörr. Rejält med förvaring i en snygg bred garderob med spegelskjutdörrar. Terracottafärgat klinkergolv och vita målade väggar. I den inre delen av hallen finns även en idealisk klädkammare som gör lägenheten utmärkt för ett par med mycket kläder.

Sovrum: Väl avskilt längst in i lägenheten finns ett mycket fint och rymligt sovrum. Plats finns för dubbelsäng, sängbord och byrå. Fönster i högt och fritt läge mot en av föreningens parkliknande gårdar. Ljust laminatgolv och vita målade väggar samt en smakfull fondtapetvägg.

Badrum: Mycket stilrent och stambytt badrum från 2012. Ljusgrått klinkergolv med golvvärme och vitt blankt kakel med svart liggande kakel. Fina tillval som handdukstork och sänkt tak med spotlights. WC, handfat med kommod och spegelskåp med inbyggda spotlights.

Kök: Modernt kök från 2015 med god maskinell standard. Trendiga liggande gråa kakelstavar samt mörka laminatbänkar med infälld diskho. Gott om förvaring i många skåp med vita högblanka skåpluckor som har rostfria beslag. Rostfri kolfilterfläkt, rostfri micro, rostfri varmluftsugn och inbyggd häll. Integrerad kyl/frys och diskmaskin med vita skåpluckor som smakfullt smälter in i köket. Härligt ljusinsläpp från flera stora fönster. Matplats för minst 6 personer vid fönster mot gård. Terracottafärgat klinkergolv (likadant som i hallen) och vita målade väggar.

Vardagsrum: Rymligt vardagsrum med plats för soffhörna, TV-möbel och vitrinskåp. Vid TV-väggen finns snyggt dolda el- och antennkabeldragningar. Vackert parkettgolv och vita målade väggar. Med utgång från vardagsrummet nås en inglasad balkong med trätrall. Balkongen är belägen i ett högt läge med förmiddagssol mot en av föreningens fina gårdar.

Till lägenheten hör både ett vindsförråd och ett matkällarförråd.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

7 av 10, hiss finns

Avgift

2 917 kr inkl värme, VA

Andel i föreningen

0,11602%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1962-64

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 14 mars 2008
Energiprestanda: 145 kWh/m² (Atemp) och år

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

7 000 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 4 800 kr
Försäkring: 2 200 kr
Beräknat antal personer: 1

Förening

Namn

HSB Brf Pampas i Solna

Om föreningen

HSB Brf Pampas i Solna bildades 1962 och består av totalt 746 st lägenheter och 61 st lokaler. Hissarna är renoverade/ombyggda 1992, fasaderna renoverades 1993, tvättstugorna renoverades 1997 och under 2009 avslutades en takrenovering. Stambyte är gjort under 2012 och ny maskinell utrustning installerades i tvättstugorna under maj-september 2013. I huset finns barnvagnsförråd, cykelförråd och tvättstugor. Totalt i huset finns det fem tvättstugor, 3 st för tidsbokning, en för spontantvätt samt en mattvätt. P-plats kostar 200 kr/mån och garageplats 394-1004 kr/mån, beroende på storlek. I övrigt gäller boendeparkering på gatan. Föreningen har även trevliga uteplatser, lekpark och en festlokal som kan hyras för 500 kr/dygn. Enligt mejl från föreningen 1/11-2017 är det inga avgiftshöjningar inplanerade. Föreningen kommer framöver att se över fasader, fönster och balkonger men tidplan är ännu inte fastställd. I dagsläget finns lediga p-platser som kostar 200 kr/mån. Kabel-TV och internet via ComHem. Föreningen debiterar säljaren en överlåtelseavgift om ca 1100 kr och köparen en pantsättningsavgift om ca 450 kr/pant. För mer information om föreningen se www.hsb.se/stockholm/pampas.

Föreningen ligger med ca 5 min promenad till T-bana Västra Skogen (både Akalla och Hjulstalinjerna) varifrån resan tar ca 7 min till T-Centralen. Utmärkta cykelvägar tar dig till city och Vasastan på ca 15 minuter och för den bilburne är det lätt att komma ut på Essingeleden för vidare färd på E4 förbi Stockholm. Det är även goda tvärförbindelser med buss, bl.a linje 113 (Vreten-Solna C), 152 (Vreten-Liljeholmen) och 507 (Västra Skogen via Karolinska till Karlberg). Mataffär och restaurang finns i grannhuset och i närområdet finns även bl.a. Huvudstabadet, Pampas Marina och Huvudsta Ridhus. Kort avstånd till trevlig gångväg längs med vattnet som leder till Karlbergs slott alt. vidare till Kungsholmen och Vasastan och på ca 10 min promenad nås Solna C med all närservice. Området Ingenting förändras och moderniseras just nu med både bostäder, kontor och lokaler. För mer information se https://www.solna.se/sv/stadsbyggnad-trafik/stadsutveckling/stadsutvecklingsprojekt/pagaende-byggprojekt/ingenting/

Om området

I närheten

Livsmedelsbutiker
ICA Nära
200 m
Hemköp Rapidköp
320 m
Köpcentrum & Gallerior
Solna Centrum
920 m
Mall of Scandinavia
2 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Västra Skogens Förskola
70 m
Ängkärr Förskola
140 m
Kollektivtrafik
Armégatan
260 m
Krysshammarvägen
330 m
Grundskolor
Nya Ängkärrsskolan
90 m
Stenbackaskolan
360 m
Gymnasium
Psykologigymnasiet Sverige AB
1,1 km
Atletica Gymnasiet
1,5 km
Universitet & Högskolor
von Martens Juridik AB
1 km
Karolinska Development AB
1,2 km
Banker
Swedbank
700 m
Handelsbanken Solna Centrum
820 m
Golfbanor & Golfklubbar
Pro Consulting Sweden AB
1,6 km
Hotspot HB
1,7 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Tallbackaskolan
450 m
Medley Turkosen
690 m
Simhallar & Utomhusbad
Medley Turkosen
690 m
Huvudsta strand Ulvsundasjön
830 m

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Niklas Lexander för mer information!

Niklas Lexander

Niklas Lexander

Sundbyberg

Solna

Reg. Fastighetsmäklare Civilekonom

Ansvarig mäklare

070-244 23 60

08-705 59 93

niklas.lexander@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte