Infanterigatan 1, 6 tr

Bilder

  • Såld!
  • Vardagsrum med högt läge
  • Vardagsrum mot alkov
  • Praktiska skjutdörrar vid alkov och garderob
  • Smakfullt och modernt kök från 2015
  • Vinkelkök med gott om förvaring

Infanterigatan 1, 6 tr , Huvudsta , Solna

Underbar ljus 1:a med stort kök från 2015 och stambytt badrum. Härligt rymligt rum med avskild alkov med praktiska skjutdörrar. Gott om förvaring både i hall och rum. Två externa förråd. Suverän välskött och populär förening med kort avstånd till både t-bana, bussar och även gångavstånd till Stockholms innerstad.

44,5 kvm, 1 rok

Månadsavgift:
2 225 kr inkl värme, VA och kabel-TV (basutbud)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
44,5 kvm
Våning:
6, hiss finns
Lägenhetsnummer:
613
Byggår:
1962
Driftskostnad:
558 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1 rum

Boarea

44,5 kvm

Rumsbeskrivning

Hall: Välkomnande hall med ljust laminatgolv och målade väggar. Fyra stycken garderober med vita högblanka dörrar. Rejäl säkerhetsdörr med vit insida som smälter bra in i hallen. I den inre delen finns plats för klädhängare och hatthylla.

Kök: Mycket smakfullt kök som renoverades 2015.Vita skåpluckor med rostfria beslag. Svart modernt smårutigt kakel och mörka stenmönstrade laminatbänkar. Vit kombinerad kyl/frys, vit spis, kolfilterfläkt med rostfri kåpa och rostfri diskmaskin. Två stora fönster skänker mycket ljus till köket. I köket finns matplats för ca 6 personer i köket.

Vardagsrum: Stort och funktionellt vardagsrum som rymmer en rejäl soffa samt TV-möbel. Ekparkettgolv och målade väggar. I den inre delen finns en praktisk sovalkov med spegelskjutdörrar. Dessutom finns två rejäla garderober som också har spegelskjutdörrar. Möjlighet finns att dra för hela partiet om totalt 5 st skjutdörrar för att dölja säng och förvaring om man har gäster. Fönster i högt och ljust läge.

Badrum: Mycket fint helkaklat och stambytt badrum. Svart klinkergolv och vita helkaklade väggar. I badrummet finns WC, tvättställ med kommod, badrumskåp med spegelglas och dusch med vikväggar i klarglas. I badrummet finns även en tvättmaskin som förenklar vardagen.

Till lägenheten hör ett vindsförråd och ett matkällarförråd.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

6 av 10, hiss finns

Avgift

2 225 kr inkl värme, VA och kabel-TV (basutbud)

Driftskostnad

6 700 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 4 200 kr
Försäkring: 2 500 kr
Beräknat antal personer: 1

Andel i föreningen

0,08853%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1962

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 14 mars 2008
Energiklass: -
Energiprestanda: 145 kWh/m² (Atemp) och år

Fastighetsbeteckning

Kadetten 1

Förening

Namn

HSB Brf Pampas i Solna

Om föreningen

HSB Brf Pampas i Solna bildades 1962 och består av totalt 746 st lägenheter och 61 st lokaler. Hissarna är renoverade/ombyggda 1992, fasaderna renoverades 1993, tvättstugorna renoverades 1997 och under 2009 avslutades en takrenovering. Stambyte är gjort under 2012 och ny maskinell utrustning installerades i tvättstugorna under maj-september 2013. I huset finns barnvagnsförråd, cykelförråd och tvättstugor. Totalt i huset finns det fem tvättstugor, 3 st för tidsbokning, en för spontantvätt samt en mattvätt. P-plats kostar 200 kr/mån och garageplats 394-1004 kr/mån, beroende på storlek. I övrigt gäller boendeparkering på gatan. Föreningen har även trevliga uteplatser, lekpark och en festlokal som kan hyras för 500 kr/dygn. Enligt mejl från föreningen 1/11-2017 är det inga avgiftshöjningar inplanerade. Föreningen kommer framöver att se över fasader, fönster och balkonger men tidplan är ännu inte fastställd. I dagsläget finns lediga p-platser som kostar 200 kr/mån. Kabel-TV och internet via ComHem. Föreningen debiterar säljaren en överlåtelseavgift om ca 1100 kr och köparen en pantsättningsavgift om ca 450 kr/pant. För mer information om föreningen se www.hsb.se/stockholm/pampas.

Föreningen ligger med ca 5 min promenad till T-bana Västra Skogen (både Akalla och Hjulstalinjerna) varifrån resan tar ca 7 min till T-Centralen. Utmärkta cykelvägar tar dig till city och Vasastan på ca 15 minuter och för den bilburne är det lätt att komma ut på Essingeleden för vidare färd på E4 förbi Stockholm. Det är även goda tvärförbindelser med buss, bl.a linje 113 (Vreten-Solna C), 152 (Vreten-Liljeholmen) och 507 (Västra Skogen via Karolinska till Karlberg). Mataffär och restaurang finns i grannhuset och i närområdet finns även bl.a. Huvudstabadet, Pampas Marina och Huvudsta Ridhus. Kort avstånd till trevlig gångväg längs med vattnet som leder till Karlbergs slott alt. vidare till Kungsholmen och Vasastan och på ca 10 min promenad nås Solna C med all närservice. Området Ingenting förändras och moderniseras just nu med både bostäder, kontor och lokaler. För mer information se https://www.solna.se/sv/stadsbyggnad-trafik/stadsutveckling/stadsutvecklingsprojekt/pagaende-byggprojekt/ingenting/

Om området

I närheten

Livsmedelsbutiker
ICA Nära
100 m
Hemköp Rapidköp
420 m
Köpcentrum & Gallerior
Solna Centrum
860 m
Mall of Scandinavia
1,9 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Västra Skogens Förskola
180 m
Ängkärr Förskola
320 m
Kollektivtrafik
Armégatan
180 m
Storgatan
430 m
Grundskolor
Nya Ängkärrsskolan
290 m
Granbackaskolan
510 m
Gymnasium
Psykologigymnasiet Sverige AB
880 m
Johan Movingers Gymnasium
1,3 km
Universitet & Högskolor
Karolinska Development AB
1 km
Donationsexpedition Anatomi
1,3 km
Banker
Swedbank
660 m
Handelsbanken Solna Centrum
780 m
Golfbanor & Golfklubbar
Pro Consulting Sweden AB
1,5 km
Hotspot HB
1,6 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Tallbackaskolan
670 m
Medley Turkosen
700 m
Simhallar & Utomhusbad
Medley Turkosen
700 m
Huvudsta strand Ulvsundasjön
1,1 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Niklas Lexander för mer information!

Niklas Lexander

Niklas Lexander

Sundbyberg

Solna

Reg. Fastighetsmäklare Civilekonom

Ansvarig mäklare

070-244 23 60

08-705 59 93

niklas.lexander@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte