Ankdammsgatan 31

Bilder

  • Såld!
  • Kök från hall
  • Modernt vinkelkök med rostfria maskiner
  • Kök och vardagsrum i öppen planlösning
  • Stort och socialt kök och vardagsrum
  • Sovrum 3 med fransk balkong

Ankdammsgatan 31 , Skytteholm , Solna

Fin modern 4:a med tre sovrum i högt läge mot baksida. Stilrent kök med hög standard och väl tilltagna ytor. Modernt och smakfullt badrum, separat gäst WC och rymlig klädkammare. Populär och välskött förening med dolda tillgångar i hyresrätter. Granne med Skytteholmsparken och mataffär samt nära all service i Solna C.

97 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
5 610 kr inkl värme, VA
Typ:
Lägenhet
Boarea:
97 kvm
Våning:
BV, hiss finns
Lägenhetsnummer:
3103
Byggår:
1959
Driftskostnad:
870 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

97 kvm

Rumsbeskrivning

Hall: Välkomnande hall med smakfullt ljusgrått klinkergolv och vita väggar. Infällda spotlights i tak och säkerhetsdörr. Garderob och klädhängare. I den inre delen (utanför föräldrasovrummet) finns två stycken garderober/städskåp.

Gäst WC: I direkt anslutning till hallen ligger en smakfull gäst WC. Ljusgrått klinkergolv (golvvärme), vitt kakel bakom tvättställ, målade vita väggar samt en fondtapetvägg. Här finns handfat, badrumsskåp med spegel samt WC.

Sovrum 1/Föräldrasovrum: Längst in i lägenheten, i ett lugnt läge mot baksida utan direktinsyn, finns ett harmomiskt och stort sovrum. Brett fönsterparti och fransk balkong med dubbla glasade dörrar. Smakfull och modern tapet med blommotiv. Med ingång från sovrummet finns en stor klädkammare med dubbla speglade dörrar. Klädkammaren är praktiskt inredd med både många hyllor och flera klädhängare.

Sovrum 2: Underbart sovrum som är idealisk för två barn att dela på. Två stora fönster med rejäl vägg emellan gör att det även finns möjlighet att dela av detta rum. En garderob finns och möjlighet att fortsätta med flera garderober finns då väggarna är lättmöblerade. Gott om plats för både säng, skrivbord och byrå. Ljusa väggar med en ljusgrå fondvägg. Fönster mot lugn baksida även här.

Sovrum 3: Mycket inbjudande sovrum med rejält fönsterparti och fransk balkong. En garderob finns. Ursprungligen var detta sovrum en del av vardagsrummet. Således finns möjlighet att ta bort väggen mot vardagsrummet för att härigenom skapa ett större vardagsrum. Ljust mönstrad turkos tapet

Badrum: I lägenhetens mitt, utanför sovrum 3, finns det stora och moderna badrummet. Grått klinkergolv (golvvärme) och vita kaklade väggar med en fondvägg med grått kakel. Sänkt tak med inbyggda spotlights. Vitt badkar, snålspolande WC, tvättställ med bred kommod, badrumsskåp med spegelglas, tvättmaskin och torktumlare samt handdukstork.

Kök och vardagsrum: Mycket modern och social planlösning med en öppen yta mellan kök och vardagsrum. Köket är ett praktiskt vinkelkök med gott om förvaring och många arbetsytor. Svart laminatbänk och vitt kakel ovan arbetsbänkarna. I köksdelen är taket sänkt med infällda spotlights. Genomgående rostfria maskiner vilket inkluderar häll, köksfläkt, diskmaskin, varmluftsugn, micro och fullhöjds kyl och frys. Totalt 7 st fönsterpartier gör denna gavel oerhört ljus och trivsam. Här ges plats för både ett matbord för många samt en riktigt stor soffhörna. Vita väggar samt en fondtapetvägg.

Observera att lägenheten ursprungligen är 3 rok och anges som 3 rok om 97 kvm i föreningens lägenhetsregister. Hela lägenheten gjordes om från lokal till lägenhet under 2011. Genomgående i hela lägenheten ligger ett modernt ekparkettgolv. Samtliga fönster har persienner. Till lägenheten ingår ett källarförråd om ca 4 kvm.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

BV av 9, hiss finns

Avgift

5 610 kr inkl värme, VA

Driftskostnad

10 440 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 7 200 kr
Försäkring: 3 240 kr
Beräknat antal personer: 4

Andel i föreningen

1,6625%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1959

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 10 februari 2009
Energiprestanda: 130 kWh/m² (Atemp) och år

Fastighetsbeteckning

Timmermannen 1

Förening

Namn

Brf Ankdammen

Om föreningen

Brf Ankdammen består av totalt 79 st lägenheter om 1 rok-5 rok (varav 6 st hyresrätter) och 24 st parkeringsplatser (separat kö). Föreningen bildades 2003 och förvärvade fastigheten 2004. I dagsläget är det kö till föreningens p-platser men i området gäller boendeparkering som kostar 300 kr/mån alt. 750 kr/kvartal. Föreningen har två gemensamma tvättstugor samt cykelförråd. Varje tvättstuga har tre tvättmaskiner, ett torkskåp, en torktumlare och en mangel. I källaren finns även källsorteringsrum och grovsoprum. Under 2010 byttes taket på byggnaden och 2007 genomfördes ett byte av VA-stammar i badrum och kök. I samband med överlåtelsen debiteras köparen en överlåtelseavgift på ca 1100 kr och en pantsättningsavgift på ca 450 kr/pant. Enligt mejl från styrelsen 2017-02-07 planerar föreningen att inom de närmsta två åren byta hissar, renovera sockeln runt byggnaden, måla om och fräscha upp tvättstugan samt göra en stamspolning. Styrelsen kommer på årsstämman att föreslå att månadsavgifterna lämnas oförändrade. Fastigheten är ansluten till Comhem. Föreningen har en informativ hemsida, www.brfankdammen.se.

Brf Ankdammen är belägen i populära Skytteholm och granne med välbesökta Skytteholmsparken. Skytteholmsparken erbjuder bland annat enorma ytor för lek och spel, uteträningsredskap, plaskdamm för barn och lekplats. Precis runt hörnet på föreningens baksida finns även gräsytor och grillmöjligheter. I närområdet finns mataffär, bageri, flera restauranger, frisörer och tobaksaffär. Busshållplatser finns både på Ankdammsgatan och Frösundaleden för smidig transport till bland annat Solna C, Sundbyberg, Brommaplan och Arenastaden. Endast några minuter bort finns Solna Business Park med ICA-Maxi, gym, post och flera restauranger. På andra sidan Skytteholmsparken finns Solna Centrum med tunnelbana (restid ca 10 min till T-Centralen), bussar och ett stort utbud av affärer, restauranger och all närservice. Tvärbanan, Alvik-Solna Station är en mycket praktisk länk för att ta sig vidare med övriga kommunikationer. På cykelavstånd finns både Hagaparken och Brunnsviken med Hälsans Stig, Arenastaden med Friends Arena och Mall of Scandinavias enorma serviceutbud samt den härliga strandpromenaden vid Huvudsta Strand som leder hela vägen in till Stockholm. Solnahallen och Skytteholms IP finns i närområdet, liksom flera lekplatser, förskolor och skolor. I närområdet, på granntomten kv Byggmästaren, planeras bebyggelse av bland annat ca 325 st bostäder. Detta kan komma att påverka utsikten från Ankdammsgatan 31 i framtiden. För mer information se https://www.solna.se/byggmastaren

Om området

I närheten

Livsmedelsbutiker
LiDL
90 m
Maxi ICA Stormarknad
440 m
Köpcentrum & Gallerior
Solna Centrum
770 m
Bromma Blocks
2,3 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Förskolan Karusellen
220 m
Förskolan Virvelvinden
270 m
Kollektivtrafik
Trafikförvaltningen SLL
2,9 km
Deugro (sweden) AB
3,2 km
Grundskolor
Ekensbergs Skola
370 m
Skytteholmsskolan
430 m
Gymnasium
S:t Martins Gymnasium
540 m
Sankt Martins Gymnasium
540 m
Universitet & Högskolor
Gameng AB
930 m
Skandinaviska Kiropraktorhögskolans Patientklinik
1,1 km
Banker
SBAB Bank
270 m
Hard Mix
370 m
Golfbanor & Golfklubbar
Kungsängen Golf & Country Club AB
1,6 km
TopTee
1,6 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Solnahallen
150 m
Actic Västerås City
370 m
Simhallar & Utomhusbad
Medley Turkosen
570 m
Vasalundshallen
1,3 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Niklas Lexander för mer information!

Niklas Lexander

Niklas Lexander

Sundbyberg

Solna

Reg. Fastighetsmäklare Civilekonom

Ansvarig mäklare

070-244 23 60

08-705 59 93

niklas.lexander@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte