Bygatan 15, 6 tr

Bilder

  • Såld!
  • Underbar terrass
  • Fasad Bygatan 15
  • Planritning

Bygatan 15, 6 tr , Huvudsta , Solna

Underbar stor gavel 2:a med en enorm solig takterrass helt utan insyn. Moderna ytskikt, gott om förvaring och rejäla lättmöblerade ytor. Populär brf med god ekonomi granne med Huvudstafältet, närservice vid Huvudsta C och T-bana samt busslinjer. Kort avstånd till den trevliga strandpromenaden vid Ulvsundasjön.

66,6 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 250 kr
Typ:
Lägenhet
Boarea:
66,6 kvm
Våning:
6, hiss finns
Driftskostnad:
539 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

66,6 kvm

Rumsbeskrivning

Hall: Optimalt planerad hall med inbyggt städskåp och garderob. Ingång till en praktisk klädkammare. Klädkammaren är inredd och mycket rymlig. All inredning i klädkammaren ingår.

Kök: Rymligt och ljust kök med stor matplats invid fönstren mellan terrassdörrarna. Köket är ett Vedumkök i björk med rostfri maskinpark. Hela maskinparken är från Bosch och matchar övrig inredning perfekt. Inbyggd ugn i bra arbetshöjd med inbyggd micro, diskmaskin som är bra belägen nära diskhon och kombinerad kyl/frys. Här finns också spishäll med rostfri spiskåpa. Spiskåpan är ansluten till det centrala systemet och har självdrag.

Vardagsrum: Rymligt rum med öppen planlösning tillsammans med köket. Här ligger ekparketten utan skarvar i hela rummet och ger en skön sammanhängande känsla. Stora fönsterpartier mot söder och den stora takterrassen. Takterrassen är belägen i sydväst och har klinkergolv. Här finns en markis som styrs med fjärrkontroll. Det finns även en platsbyggd spaljé.

Sovrum: Rymligt rum där man lätt får plats med dubbelsäng utöver garderobsväggen som står där. Fönstret vetter i öster och har fm-sol. Det trasiga fönstret i sovrummet kommer att vara lagat till tillträdet och bekostas av säljaren. De tre vita garderoberna ingår.

Badrum: Badrummet är fräscht och rymligt. Klinkergolv och helkaklade väggar. Dusch med praktisk duschvägg (kan tas bort om man vill ha badkar). Tvättpelare, kromad snygg handdukstork, toalett och badrumsskåp med spegel och spotlights belysning över handfatet med underskåpet.

Genomgående i lägenheten finns ett ekparkettgolv och ljusa tapetserade väggar. Lägenheten har vattenburen golvvärme och därför finns inga radiatorer. I sovrummet finns mörkläggningsgardin, i två av vardagsrumsfönstren finns en veckad mellanglasjalusi och i övrigt är det mellanglaspersienner. Till lägenheten hör ett källarförråd.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

6 av 6, hiss finns

Avgift

3 250 kr

Driftskostnad

6 470 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 4 404 kr
Försäkring: 2 066 kr
Beräknat antal personer: 1

Andel i föreningen

0,22955%

Andel av årsavgiften

0,22286%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 20 april 2009
Energiprestanda: 112 kWh/m² (Atemp) och år

Fastighetsbeteckning

Spenaten 1

Förening

Namn

Brf Bygatan

Om föreningen

Brf Bygatan är en mycket välskött förening med bra ekonomi. Föreningen bildades 1999 och består av 375 lägenheter och 4 lokaler i sammanlagt 6 huskroppar. Idag har föreningen gjort samtliga stora renoveringar och underhåll vilket innebär att de har ett mycket gynnsamt ekonomiskt läge. Föreningen har idag ca 30 st hyresrätter kvar vilket utgör ett dolt kapital som tillfaller föreningen vid försäljning av lägenheterna. Under 2005-2007 byggdes 82 lägenheter i två våningsplan ovanpå befintliga huskroppar. I avgiften till föreningen ingår kabel-TV (ComHem) och bredband (Ownit) 100 Mbps. El inhandlas genom föreningen och faktureras lägenhetsinnehavaren kvartalsvis. En nyrenoverad tvättstuga finns i varje hus samt en gemensam grovtvättstuga för hela föreningen. Sopor slängs i så kallade miljöhus där sortering görs av bland annat köksavfall, plast, metall, kartonger, tidningar, batterier och andra hushållssopor. Det finns även ett grovsoprum. Föreningen har trapphusvärdar som håller lite extra ordning i trapphus, fixar småsaker och informerar styrelsen. I föreningen har man vanligtvis två städdagar per år, en på våren och en på hösten.

Gjorda renoveringar:
Stamrenoverad med relining 2005/06.
Tillbyggnad av 82 lägenheter våning 6 och 7 2005/06.
Byte av alla hissar 2005/06.
Målning av trapphus 2006
Installation av energibesparande värmepumpar 2005/06.
Renovering av tvättstugor 2006.
Kramling och omfogning av fasader 2006/07.
Nya sophus/återvinningsstationer 2006/07.
Upprustning av innergårdar 2006/07.
Fönsterbyte 2011
* OVK-besiktning 2013

Föreningen har en informativ hemsida, www.bygatan.nu.

Föreningen har ett lugnt och populärt läge granne med Huvudstafältet och med kort avstånd till Ulvsundasjön och den trevliga strandpromenaden som leder hela vägen in till city via bland annat Pampas Marina. Precis utanför porten finns Huvudsta centrum som erbjuder närservice i form av mataffär, restauranger, apotek samt kommunikationer såsom bussar och tunnelbana. T-banan tar endast 9 min till T-Centralen. Läget är mycket attraktivt för barnfamiljen med ett stort antal förskolor (bl.a. Paprikans, Pumpans och Rovans förskolor) i direkt närmiljö. Det finns även två stycken grundskolor på kort avstånd, Granbackaskolan (förskoleklass - årskurs 5) samt Tallbackaskolan (förskoleklass - årskurs 9). För den idrottsintresserade finns gym i Huvudsta C, löp- och cykelvägar vid Ulvsundasjön samt både Huvudstabadet och Huvudsta Ridskola endast några minuter bort.

Om området

Huvudsta

Solnastadsdelen Huvudsta är ett vidsträckt grönområde med kust mot Ulvsundasjön och inloppet till mälaren i söder och Skytteholm och Solna C i norr. Här är nära till såväl Kungsholmen, Vasastan som Sundbyberg.

Kommunikation

Tunnelbana finns lättillgängligt oavsett var i Huvudsta man bor. T-bana Västra Skogen ligger på Johan Enbergs väg, T-bana Huvudsta ligger vid Huvudsta C mellan Jungfrudansen, Bygatan och Storgatan och från Lundagatan och Bangatan går man enklast till T-bana Solna C.

I närheten

Livsmedelsbutiker
LiDL
180 m
Hemköp Huvudsta C
350 m
Köpcentrum & Gallerior
Solna Centrum
1,3 km
Bromma Blocks
2 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Pumpan Förskola
260 m
Paprikan Förskola
280 m
Kollektivtrafik
Trafikförvaltningen SLL
2,5 km
Snc-Lavalin Rail & Transit AB
2,6 km
Grundskolor
Stenbacka Förskola
610 m
Lunaskolan Bromma
750 m
Gymnasium
Svensk Helhetsdesign AB
650 m
Sankt Martins Gymnasium
940 m
Universitet & Högskolor
Gameng AB
1,7 km
Skandinaviska Kiropraktorhögskolans Patientklinik
1,8 km
Banker
SBAB Bank
660 m
Hard Mix
810 m
Golfbanor & Golfklubbar
Bromma Golf
2,4 km
Lars-Magnus Wester
3,4 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Hobbylokalen Fritidshem
790 m
Solnahallen
870 m
Simhallar & Utomhusbad
Medley Turkosen
1,1 km
Vasalundshallen
2 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Niklas Lexander för mer information!

Niklas Lexander

Niklas Lexander

Sundbyberg

Solna

Reg. Fastighetsmäklare Civilekonom

Ansvarig mäklare

070-244 23 60

08-705 59 93

niklas.lexander@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte