Fridensborgsvägen 131, ep

Bilder

  • Fasad (bostad ej i denna byggnad)
  • Fasad (bostad ej i denna byggnad)
  • Planritning
  • Planritning
  • Spegeldammsparken

Fast Pris

3 150 000 kr

Fridensborgsvägen 131, ep , Järvastaden , Solna

Nu har du chansen att bli först att flytta in i denna perfekt planerade stora 2a om ca 63kvm. Lägenheten har en social och öppen planlösning med matplats intill fönster. Gott om förvaring med stor klädkammare samt tillgång till förråd. Fullt utrustat kök med rostfria vitvaror, diskmaskin och induktionshäll. Ljust helkaklat badrum med tvättmaskin. Genomgående stilrent intryck och mycket bra läge i Järvastaden. Nära Innerstan, Kista, Friends arena och Mall of Scandinavia, restauranger, kommunikationer samt en otroligt härlig natur. Tillträde 15 nov -17

63 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 759 kr inkl värme, kallvatten, förråd
Typ:
Lägenhet
Boarea:
63 kvm
Våning:
ep, hiss finns
Lägenhetsnummer:
51001
Driftskostnad:
102 kr/månad
Fast Pris:
3 150 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Visningar

Visa på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

63 kvm

Rumsbeskrivning

Se inredningsval under dokument!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

ep, hiss finns

Pris

3 150 000 kr Fast Pris

Avgift

3 759 kr inkl värme, kallvatten, förråd

Andel i föreningen

0,6439%

Byggnad

Energideklaration

Ej utförd.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

1 230 kr/år

Kommentar

Övrigt: Beräknad kostnad för varmvatten per år.

Förening

Namn

Brf Blåbärsskogen

Om föreningen

Kvarteret Blåbärsskogen ligger på ett av Järvastadens mest eftertraktade lägen och består av 130 bostäder, samtliga lägenheter har balkong eller uteplats.

Blåbärsskogen byggs som ett U-format kvarter mellan ett skogsparti i söder och Spegeldammsparken i norr. Här byggs välplanerade lägenheter i olika storlekar för människor i alla åldrar. Samtliga bostäder får minst en balkong eller uteplats, varav några blir riktigt väl tilltagna. Fyra lägenheter får generösa takterrasser med utsikt över parken.
Järvastaden har på kort tid blivit en omtyckt, modern stadsdel på Stockholmskartan. Hit har många redan hittat som vill bo nära både skogen och staden. I synnerhet barnfamiljer har kommit att uppskatta den trygga småstadsmiljön, på smidigt pendelavstånd från innerstan.

TV och Bredband

Obligatoriskt tillägg tillkommer om 220 kr/mån för telia tripple play (iptelefoni, bredbant och tv)

Parkering

Parkeringsplatser finns att hyra i garaget som ligger under gården. Här finns även fem platser med laddningsuttag för elbil. Det finns även utvändiga parkeringsplatser att hyra. Dock måste man ringa föreningen och fråga om det finns lediga platser.

Övrigt

Till varje lägenhet hör ett förråd i källarplan som är anpassat efter lägenhetsstorleken. Förråden delas av med gallerväggar och utrustas med hylla och klädstång. I källarplanet finns även barnvagns- och rullstolsrum. Förråden är så väl tilltagna att det även ryms en cykel i dem.

Om området

Järvastaden

Här bor ni i barnvänliga Järvastaden med bra kommunikationer. Du kan cykla in till stan på ca 20 min och till Kista C på ca 15 min. Här byggs en helt ny stadsdel nära både stan och naturen. Mellan husen ligger grönområden, cykelvägar och mycket mer. Vill man ta en promenad kan man med fördel promenera ner till Råstasjön och omgivningarna vid vattnet. Ursviks motions gård ligger på gångavstånd med flera banor för sprint eller långfärdskidorI Järvastaden finns även den omtalade Mulle Mecks lekpark. I parken finns också det populära barnbiblioteket. Det finns idag redan flera skolor och butiker. Bland annat finns det restaurang, ICA, gym och café. Området är belägen nära Ulriksdals station (9 min med pendeltåg till Stockholms C) och fantastiska rekreationsområden som Hagaparken, Ulriksdal och Igelbäckens naturreservat. Busshållsplats (540 som går till Universitetet via Bergshamra som har T-bana) och ICA (ska byggas ut med postservice) finns precis utanför huset. I närheten finns Friends Arena och Mall of Scandinavia står nu klar! Mall of Scandinavia är med sitt utmärkta läge och starka erbjudande Nordens mest intressanta köpcentrum. En biograf med 15 salonger, ca 220 butiker och restauranger. Läs mer på Järvastadens egna hemsida www.jarvastaden.se. Solna Centrum ligger ca 3 km bort. Affärsgallerian har ca 120 stycken butiker och restauranger och är en fullservice inrättning.

Kommunikation

Buss 540 och 505 som anknyter till både pendeltåg och T-bana.

Närservice

I närområdet finns även större affärer som Coop, Willis, byggvaruhuset Hornbach och Mall of Scandinavia med oändlig shopping för alla smaker och plånböcker. Inredningsbutiker, modebutiker, sportaffärer, oändligt med restauranger och caféer, spa, sportsbar, SATS gym och SF med sin IMAX biograf som utlovar filmupplevelser utöver det vanliga samt mataffärerna Hemköp och ICA MAXI.

I närheten

Livsmedelsbutiker
ICA Nära Järvastaden
290 m
4216110 Murez AB
430 m
Köpcentrum & Gallerior
Mall of Scandinavia
2 km
Solna Centrum
2,8 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Öppna förskolan Solvändan
70 m
Tunet Förskola
260 m
Kollektivtrafik
Spegeldammsparken
70 m
Järva skjutbaneväg
260 m
Grundskolor
Vittra Brotorp
570 m
Örskolan
810 m
Gymnasium
Solna Gymnasium
1,9 km
Solna-Sundbyberg Intagningskansli tillGymnasieutbildningar
1,9 km
Universitet & Högskolor
Polishögskolan
1,4 km
Hartung Wallenberg Consulting AB
1,7 km
Banker
FOREX Bank
1,7 km
Handelsbanken Arenastaden
1,8 km
Golfbanor & Golfklubbar
Fairway Golf Ulriksdal AB
950 m
Ulriksdals Golfklubb
960 m
Sport- & Idrottsanläggningar
Råstaparkhallen
740 m
Sundbybergs Tennisklubb
770 m
Simhallar & Utomhusbad
Medley Holding AB
1,9 km
Kaninholmen Edsviken
2,1 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Hör av dig till Kamjar Shahi för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte