Stenbrottsgatan 5, 5tr

Bilder

  • Såld!
  • Underbart rymligt vardagsrum
  • Vardagsrum mot hall
  • Härliga detaljer (ihopsatt bild)
  • Balkong och utsikt
  • Vardagsrum mot sovrum och balkong

Stenbrottsgatan 5, 5tr , Centrala Sundbyberg , Sundbyberg

Mycket välplanerad 3:a i attraktiva Brf Fågelhusen. Stort vardagsrum med härlig utsikt, fungerande öppen spis och balkong i härligt högt läge. Suverän gavelplanlösning med två lättmöblerade och praktiska sovrum. Populär, välskött brf med dolda tillgångar (dvs. flera hyresrätter). Lugnt läge nära all service i Sundbyberg.

74 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 297 kr inkl värme, VA och analogt basutbud TV-kanaler
Typ:
Lägenhet
Boarea:
74 kvm
Våning:
5, hiss finns
Lägenhetsnummer:
44061502
Byggår:
1950
Driftskostnad:
865 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

74 kvm

Rumsbeskrivning

Hall: Välkomnande och rymlig hall idealisk för barnfamiljen. Säkerhetsdörr med vit insida dämpar effektivt ljud från trapphuset. Hallen har en utmärkt storlek och plats finns att till och med ta in barnvagnen! Två inbyggda praktiska garderober med överskåp. Plats finns även för flera skoskåp. Schackrutigt linoleumgolv och ljusa målade väggar.

Kök: Funktionellt kök med matplats för ca 6 personer. Härligt stort fönster mot lugn park. Gott om förvaring i originalskåp med ljusa skåpluckor. Praktiska arbetsbänkar underlättar matlagningen. Spis med ugn, spisfläkt, diskmaskin (2017) och kombinerad kyl/frys (2015).

Sovrum 1: Med ingång från hallen nås ett mycket fint sovrum idealiskt som barnrum. Här finns två inbyggda garderober. Lättmöblerade ytor gör att plats finns både för säng och skrivbord. Nyinlagd (2017) heltäckningsmatta och vita målade väggar. Fönster i högt och fritt läge mot lugn park.

Sovrum 2: Föräldrasovrummet är beläget med ingång från vardagsrummet. Sovrummet är mycket rymligt och här finns plats för både dubbelsäng och byrå alt. skrivbord. Tre inbyggda garderober gör även detta rum mycket funktionellt. Ljusgrå heltäckningsmatta och vita målade väggar. Fönster i högt och fritt läge utan insyn mot lugn park.

Vardagsrum: På gaveln finns lägenhetens naturliga och härliga umgängesdel, vardagsrummet. Här ryms både den stora soffgruppen och matsalsmöbler. Fungerande och vacker öppen spis ger rummet härlig charm och karaktär. Tidstypiskt stort fönsterparti med separata överfönster skänker rummet mycket ljus och en hänförande utsikt. Vid klart väder ser man till Kista över Järvafältet. Med utgång från vardagsrummet finns även en balkong med kvällssol.

Badrum: Badrum med ljusblå våtrumsmatta och kaklade väggar. Här finns WC, tvättställ, dusch och kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Genomgående i lägenheten finns tidstypiska detaljer som fönsterbänkar i sten, vackra fönsterbeslag och högt i tak. Till lägenheten hör både ett praktiskt vindsförråd om ca 3 kvm och ett mindre källarförråd.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

5 av 6, hiss finns

Avgift

4 297 kr inkl värme, VA och analogt basutbud TV-kanaler

Driftskostnad

10 381 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 6 000 kr
Försäkring: 4 381 kr
Beräknat antal personer: 4

Andel i föreningen

0,811%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1950

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 2 juli 2009
Energiprestanda: 182 kWh/m² (Atemp) och år

Fastighetsbeteckning

Trasten 3

Förening

Namn

Brf Fågelhusen

Om föreningen

Brf Fågelhusen förvärvade fastigheten 2010 och har 130 st lägenheter varav 14 st hyresrätter och 3 st lokaler. Tvättstugor finns i alla hus utom Stenbrottsgatan 5 som använder tvättstugan på Stenbrottsgatan 3 där även grovtvättstuga finns. Barnvagnsförråd och cykelförråd finns på Stenbrottsgatan 5. Föreningen har en möteslokal på Tulegatan 20. Denna finns även möjlighet att hyra för kalas och sammankomster. Föreningen har fem parkeringsplatser vid Tulegatan 20, fem parkeringsplatser mellan Stenbrottsgatan 1 och 3 och två garageplatser. För närvarande är det kö till dessa. I övrigt gäller boendeparkering i området som kostar 300 kr/mån. Nedanför Stenbrottsgatan på Vackra Vägen finns tillgång tilll många gatuplatser. Föreningen är ansluten till kabel-tv via Comhem. Basutbudet ingår i månadsavgiften. Föreningen är även ansluten till Sundbybergs Stadsnät som ger de boende i fastigheten tillgång till bredband, telefoni och tv. De boende beställer själva valfritt utbud genom Sundbybergs Stadsnät och bekostar det separat. Enligt mejl från föreningens ekonomiska förvaltare 2017-02-08 så finns inga inplanerade avgiftshöjningar. Det finns inte heller beslutat om några större reparationer/renoveringar men föreningen ska se över uppvärmningssystem och energiförbrukning i framtiden. Föreningen har en egen hemsida, www.fagelhusen.se. Om frågor finns till styrelsen använd info@fagelhusen.se

Föreningen har ett mycket attraktivt läge granne med Tuletorget och med kort avstånd till trevliga promenadvägar vid Lötsjön. Fortsätter man gångvägen vid Golfängarna förbi Råstasjön så når man Arenastaden med Friends Arena och Mall of Scandinavias enorma utbud. I direkt anslutning tilll Brf Fågelhusen finns närservice som flera restauranger, caféer, gym och tobaksaffär med postservice. För barnfamiljer finns Ängsskolan (förskoleklass-årskurs 9) precis nedanför fastigheten och i området finns även flera förskolor. Sundbyberg är en småstad nära storstaden där det aldrig är långt till vare sig gröna parker, shopping eller kultur och sport. På kort avstånd nås Sundbybergs centrum med all service och mycket goda kommunikationer. Här finns både fjärrtåg, pendeltåg, tunnelbana, många busslinjer samt tvärbanan. Restiden från Sundbyberg in till Stockholm med tunnelbana är ca 10 minuter och med pendeltåg ca 8 minuter.

Om området

Centrala Sundbyberg

Ett mycket populärt område som utvecklas på båda sidor av järnvägen med nyproduktion som förändrar stadsbilden till det positiva. Grönområden finns runt golfängarna och lötsjön.

Kommunikation

Tunnelbana, Pendetåg samt tvärbanan förflyttar dig lätt mellan olika kommuner inom Stor Stockholm

Närservice

I närområdet finns Solna Buisness med stora ICA Maxi samt en hel del andra butiker. Nere på Sturegatan hittar du affärsgatan med banker, all sort service i form av klädbutiker, restauranger och inredningsbutiker .

Parkering

Parkering finns på gatorna, här gäller boendeparkering som du beställer ifrån Sundbybergs kommun.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Backlura Livs AB
180 m
Direkten
190 m
Köpcentrum & Gallerior
Solna Centrum
1,8 km
Bromma Blocks
2 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Viggens Förskola
100 m
Vargens Förskola
260 m
Kollektivtrafik
Trafikförvaltningen SLL
4,2 km
Snc-Lavalin Rail & Transit AB
4,3 km
Grundskolor
Ängskolan
100 m
Helen Pontén Business Partner AB
900 m
Gymnasium
Grillska Gymnasiet
550 m
Grillska Gymnasiet
550 m
Universitet & Högskolor
Gameng AB
1 km
Skandinaviska Kiropraktorhögskolans Patientklinik
1,5 km
Banker
SEB
440 m
Ikano Bank Företag
660 m
Golfbanor & Golfklubbar
TopTee
2,6 km
Kungsängen Golf & Country Club AB
2,6 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Sundbybergs idrottsplats
470 m
Sundbybergs Bowlinghall AB
520 m
Simhallar & Utomhusbad
Vasalundshallen
1,4 km
Medley Holding AB
1,7 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Niklas Lexander för mer information!

Niklas Lexander

Niklas Lexander

Sundbyberg

Solna

Reg. Fastighetsmäklare Civilekonom

Ansvarig mäklare

070-244 23 60

08-705 59 93

niklas.lexander@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte