Oxenstiernas Allé 16, 3 tr

Bilder

  • Väkommen hem!
  • Matplats och kök
  • 36 kvm sociala ytor
  • Badrum
  • Balkong

Utgångspris

3 495 000 kr

Bevaka slutpriset

Oxenstiernas Allé 16, 3 tr , Ursvik , Sundbyberg

Större 3:a för dig som värdesätter sociala ytor och livskvalité! Möjlig 4:a! Ett välutrustat kök i vitt med köksö och öppen planlösning mot matplats samt vardagsrum. 2 klädkammare samt 2 större sovrum som båda vetter mot den lugna innergården. Balkong med morgonsol från master bedroom mot innergården samt en stor balkong i västerläge mot Oxenstiernas Allé. Smakfullt badrum i ljusa kulörer med egen tvättstuga och stor duschplats där även badkar kan installeras.

På Oxenstiernas Allé bor du i en salig blandning av pulserande stadsmiljö och lummiga villakvarter. På promenadavstånd finns butiker, restauranger, kommunikationer samt förskolor/skolor. Promenadavstånd till tunnelbana samt goda bussförbindelser. Närhet till Igelbäckens naturreservat med trevliga promenadstråk.

86 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 600 kr inkl värme, kallvatten
Typ:
Lägenhet
Boarea:
86 kvm
Våning:
3, hiss finns
Lägenhetsnummer:
8
Byggår:
2015
Utgångspris:
3 495 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

86 kvm

Rumsbeskrivning

Hall: Större hall som välkomnar dig hem och erbjuder plats för avhängning vid hatthylla samt ett platsbyggt kappskåp. Längre in i hallen finns städskåp samt en klädkammare/förråd. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr som är vitmålad på insidan och som smälter in i den vitmålade interiören belagd med genomgående ekparkett i hela bostaden.

Badrum: Modernt badrum med stilrena materialval i form av grått klinkergolv och vita helkaklade väggar. Badrumsinredningen är från välkända kvalitétsmärket Vedum och maskinerna är från Electrolux. Här får du en egen tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare med ovanliggande arbetsbänk samt vita linneskåp. Badrummet erbjuder en duschplats med dubbla glasdörrar, wc, handfat med vitt kommodskåp, spegelskåp samt eldriven handukstork.

Sovrum 1: Master bedroom med plats för dubbelsäng och tillhörande sängbord. Här finns även plats för hemmakontor och/eller spjälsäng. Från detta sovrum nås ena klädkammaren samt balkong mot innergården i österläge. Balkongen är utrustad med eluttag och belysning.

Sovrum 2: Lämplig barnkammare med plats för enkelsäng och bra lekyta för barnen.

Vardagsrum: Vardagsrum, kök och matplats möts i en härlig och öppen symbios om ca 36 kvm! Gott ljusinsläpp från 2 stora fönsterpartier samt balkong i västerläge. Njut av den öppna planlösningen med en köksö som avgränsar rummen på ett mjukt och naturligt sätt. För dig som inte önskar en öppen planlösning så går det enkelt att installera en gipsvägg mellan vardagsrum och matplats/kök.

Kök: Vitt kök i matt utförande med fullutrustad maskinpark i vitt från Electrolux. Köket är utrustat med fullstor kyl & frys, diskmaskin, spis/ugn, köksfläkt samt inbyggd microvågsugn. Gott om arbetsytor av svart laminatskiva samt vitt kakel i köksdelen som även är utrustad med en dubbel-ho. Stor matplats med stor flexibilitet tackvare den öppna planlösningen. Här kan du duka upp långbord för större bjudningar och festmåltider.

Balkong: Härligt läge på denna balkong om ca 8 kvm i västerläge med eftermiddagssol mot Ursviks Allé. Avnjut morgonkaffet på den lugna balkongen från master bedroom och ta ett vinglas i eftermiddagssolen på denna balkong mot Ursviks Allé som bjuder på lite stadspuls. Balkongen är utrustad med eluttag och belysning samt vindskydd.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 5, hiss finns

Pris

3 495 000 kr Utgångspris

Avgift

4 600 kr inkl värme, kallvatten

Andel i föreningen

1,6047%

Andel av årsavgiften

1,67793%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2015

Uppvärmning

Fjärrvärme

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Sundbyberg 2:164

Allmänt om fastigheten

Övrigt

En obligatorisk månadsavgift tillkommer om 244 kr för bredband och tv.

Förening

Namn

HSB Brf Musketören i Sundbyberg

Om föreningen

HSB Brf Musketören i Sundbyberg. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 68 lägenheter varav samtliga upplåts med bostadsrätt. Det finns även 1 lokal som upplåts med hyresrätt.
Föreningen köpte fastigheten 2015 (äger marken).

Föreningen består av 68 bostadsrätter och 1 lokal. Fastigheten kommer att ingå i en gemensamhetsanläggning med fastigheterna Mönsterskrivaren 2-17, Assistenten 1-25, Professorn 1-14 och Provröret 2-20. Gemensamhetsanläggningen omfattar gården.

Fastigheten kommer att ingå i ytterligare en gemensamhetsanläggning med fastigheterna Mönsterskrivaren 2-17. Gemensamhetsanläggningen omfattar gården. I samtliga trapphusentréer finns barnvagnsrum. Cykelställ iordningsställs på gården. På innergården installeras sopsug med tre fraktioner; mat, restavfall och tidningar. Gemensam tvättstuga finns i källarvåning, trapphus C.

Bostadsrättsföreningen har ett gemensamt el-abonnemang och kommer att debitera respektive bostadsrättsinnehavare för dennes förbrukning. Kostnaden för elen kommer att faktureras schablonmässigt på månadsavin. Även kostnaden för förbrukning av varmvatten kommer att läsas av och faktureras månadsvis.

Bottenvåningen är reserverad för gemensamma utrymmen så som brf-lokal/styrelserum, lägenhetsförråd, grovtvättstuga. Cykelrum finns på källarplan samt på gården i form av cykelställ. På gatuplan finns även ett låsbart utrymme för cyklar på kortsidan av Musketören närmast Oxenstiernas allé 16. Utrymme för barnvagnar och rullstolar finns på källarplan, ett utrymme per trapphus. I Trapphus D, (Oxenstiernas allé 22) finns detta utrymme på gatuplan. På innergården finns ett återvinningsrum. Via trapphus A, B och C (Oxenstiernas allé 16; 18 och 20) kan man via källargången nå garaget.

TV och Bredband

Föreningen har tecknat ett gruppabonnemang med Telia för att få ner styckkostnaden för den enskilde medlemmen som blir debiterad på ca 244 kr / månad för kabel-tv (basutbud), bredband och ip telefoni.

Parkering

Föreningen har både vanliga parkeringsplatser utomhus och garage. Det finns totalt 5 parkeringsplatser ute, varav 3 hyrs ut som reserverade till de boende i föreningen. Resterande 2 platser är bilpoolsplatser via Sunfleet. Parkeringsplats ute kan hyras till en kostnad om 550 kr/månad. I garaget finns det 29 garageplatser varav 1 är för rörelsehindrade. Garageplats kan hyras till en kostnad om 1180 kr/månad. I dagsläget råder kö till både garage- och parkeringsplatser ute. För mer info kontakta Corepark AB kundservice på tel: 08-650 02 15. I området gäller även boendeparkering. För mer information om detta, besök gärna: www.sundbyberg.se

Övrigt

Gemensamhetsutrymmen:
Föreningen har 4 st barnvagnsrum, 2 st cykelrum, utrymme för cykelparkering invid fasad samt 2 st cykelställ med tak på gården. Tvättstuga i trapphus C i källarvåningen.

En överlåtelseavgift tas ut om ca 1 568 kr som betalas av säljaren. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om ca 672 kr/pant. Beloppen är beräknade på prisbasbeloppet för år 2017.

För medlemskap i föreningen krävs medlemskap i HSB, 500 kr.

Om området

I närheten

Livsmedelsbutiker
Kass Kawo Livs AB
110 m
Statoil
410 m
Köpcentrum & Gallerior
Kista Galleria
2,4 km
Kista Galleria - Citycon
2,4 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Kymlinge Förskola
360 m
Pysslingen Förskolor och Skolor AB Älvkvarnsskolan
480 m
Kollektivtrafik
Skrivargatan
40 m
Ursviks holme
300 m
Grundskolor
Europeiska Center för Utveckling av Samförstånd, Ecu
250 m
Pysslingen Förskolor och Skolor AB Älvkvarnsskolan
480 m
Gymnasium
Sundbybergs Folkhögskola
770 m
IT-Gymnasiet Sundbyberg
1,3 km
Universitet & Högskolor
Svenska Sällskapet för Antropologi och Geografi
2,6 km
Institutet för Internationell Ekonomi
2,6 km
Banker
Handelsbanken Kista
2,1 km
Danske Bank
2,1 km
Golfbanor & Golfklubbar
Sundbybergs Bangolfklubb
2,5 km
Fairway Golf Ulriksdal AB
3 km
Sport- & Idrottsanläggningar
idrottshallen.se
460 m
Rissnehallen Sportvaruhuset.se
460 m
Simhallar & Utomhusbad
Vasalundshallen
3,4 km
Medley Holding AB
3,6 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Ramzi Hamam för mer information!

Ramzi Hamam

Ramzi Hamam

Sundbyberg

Solna

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Ansvarig mäklare

073-721 60 22

0737-21 60 22

ramzi.hamam@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte