Gustafsvägen 6, 3tr

Bilder

  • Såld!
  • Balkong i högt västerläge
  • Ljus och fräsch lägenhet med öppen spis
  • Härligt vardagsrum med utgång till balkong
  • Balkong och utsikt (ihopsatt bild)
  • Vardagsrum mot sovrum och inre hall

Gustafsvägen 6, 3tr , Vasalund , Solna

Underbar mini 2:a med både fungerande öppen spis och balkong i härligt lummigt läge. Arbetskök med vita skåp och diskmaskin. Mysig matplats finns vid öppen spis. Modernt helkaklat badrum med TM. Optimalt lugnt läge med närhet till Solna Station och all service vid Mall of Scandinavia endast några minuter bort.

41 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
2 617 kr inkl värme, VA
Typ:
Lägenhet
Boarea:
41 kvm
Våning:
3
Lägenhetsnummer:
1305
Byggår:
1938
Driftskostnad:
689 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

41 kvm

Rumsbeskrivning

Hall: Välkomnande och ljus hall med klädhängare och flera skoskåp som kvarlämnas om köparen vill.

Inre hall: I den inre delen av hallen finns ytterligare väggskåp och golvskåp som även dessa kvarlämnas. Här ges en utmärkt plats för läshörna eller skrivbord.

Arbetskök: Mycket funktionellt arbetskök med vita skåpluckor och väggar. Här finns varmluftsugn, gashäll, svart modern spisfläkt, diskmaskin och inbyggd kyl/frys. Vitt kakel, ljus laminatbänkskiva och massiv träskiva med nedsänkt diskho.

Matplats: Trevlig matplats vid den öppna spisen. Här ryms ett bord för ca 4 personer samt fåtölj. Vacker fungerande öppen spis ger en härlig stämning till rummet. Bred öppning mot både inre hall och vardagsrum gör att denna del av lägenheten känns mycket trivsam.

Vardagsrum: Rymligt och ljust vardagsrum med utgång till balkong i härligt västerläge. Balkongen har ett högt och lummigt västerläge mot baksida. I vardagsrummet finns plats för både soffhörna, TV-möbel och bokhylla. Ett väggskåp (ovanför soffan) kvarlämnas om köparen vill.

Mindre sovrum: Praktiskt sovrum med brett fönster och ingång från vardagsrummet. I sovrummet finns plats för en bred säng vilket gör lägenheten idealisk även för ett par. Nuvarande ägare har haft en 160 cm bred säng vilket har fungerat trots rummets begränsade storlek. Mycket lugnt och tyst läge mot baksidan.

Badrum: Med ingång från hallen finns ett modernt och stambytt badrum. Ljusgrått klinkergolv och vita kaklade väggar. I badrummet finns badrumsskåp med spegelglas, handfat med kommod, WC, badkar, handdukstork och tvättmaskin.

Genomgående i lägenheten finns ett modernt ekparkettgolv och det är ljusa målade väggar. I och med att lägenheten är belägen högst upp så upplevs den mycket tyst och ljus. Lägenheten anges till 1 rok om 41 kvm i föreningens lägenhetsregister. Om arean anses av stor vikt så uppmanas spekulanter att kontrollmäta lägenheten. Enligt säljaren så är den öppna spisen i dagsläget fungerande och används. Avvikelsen i sotningsprotokollet för den öppna spisen bör dock åtgärdas av den blivande köparen till nästa sotningstillfälle. Enligt säljaren så bör det finnas stora möjligheter att förändra planlösningen i lägenheten då flera av väggarna troligen inte är bärande. För exakt information om vad som gäller, kontakta styrelsen i Brf Gustafslandet. Till lägenheten ingår ett praktisk vindsförråd ovanför lägenheten.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 4, hiss finns ej

Avgift

2 617 kr inkl värme, VA

Driftskostnad

8 276 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 960 kr
Försäkring: 1 700 kr
Övrigt: 2 616 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Övrigt avser gaskostnaden.

Andel i föreningen

5,2842%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1938

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 17 juni 2009
Energiprestanda: 183 kWh/m² (Atemp) och år

Fastighetsbeteckning

Välten 7

Förening

Namn

Brf Gustafslandet

Om föreningen

Brf Gustafslandet bildades och fastigheten på Gustafsvägen 6 förvärvades år 2005. Föreningen består av totalt 20 st bostadsrättslägenheter. Föreningen genomförde stambyte av vatten och avlopp i kök och badrum 2006/2007, fasad och balkonger mot gård renoverades 2006, elstigare och nya elcentraler installerades 2006/2007, fjärrvärmecentral 2008, målning yttertak 2010, nya dörrar till tvättstuga, till cykelrum, mot baksidan och ny entréport 2014, fasad och balkonger mot gata renoverades 2014 och ny dränering och isolering av grund på baksidan utfördes 2015. Föreningen byter elservisledning och elinstallationer på gatuplanet just nu och detta betalas kontant. Per 2016-10-04 finns inga avgiftshöjningar inplanerade. Cykelförråd samt tvättstuga finns på markplan. I området gäller boendeparkering. Kostnaden är för närvarande 300 kr/mån alt 750 kr/kvartal. Föreningen debiterar säljaren en överlåtelseavgift om 2,5 % av prisbasbeloppet och pantsättningsavgift debiteras köparen om 1 % av prisbasbeloppet. Föreningen accepterar delat ägande men ej juridisk person som medlem. Föreningen är ansluten till Telia för möjlighet till bredband, TV och IP-telefoni. Lägenhetsinnehavaren betalar abonnemangen separat.

På kort avstånd från Brf Gustafslandet finns Arenastaden med Friends arena, Quality Hotel Friends och trevliga gångvägar runt Råstasjön vidare till Lötsjön. Här finns även landets största handelscentrum, Mall of Scandinavia som har ca 250 st butiker, många restauranger, flera gym och stor biograf. På kort cykelavstånd nås Hagaparken med Ulriksdals slott samt populära Brunnsviken. Kommunikationerna i området är väldigt bra med både buss, pendeltåg och tvärbana inom fem minuters promenad! Något längre bort finns Solna Centrum med T-bana och en stor galleria med all närservice. Buss 515 (Odenplan-Sundbyberg), 509 (Danderyd-Solna C-Sundbyberg C-Brommaplan) och 505 (Järvastaden-Arenastaden-Solna Centrum) har alla hållplatser i närheten. Med bil kommer man snabbt ut på E4 och E18 för vidare färd.

Om området

I närheten

Livsmedelsbutiker
Coop Nära
70 m
El Gaucho Kött & Delikatess AB
220 m
Köpcentrum & Gallerior
Solna Centrum
690 m
Bromma Blocks
3,5 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Hagalundsskola
170 m
Juvelens Förskola
240 m
Kollektivtrafik
Deugro (sweden) AB
2,8 km
Trafikförvaltningen SLL
3,4 km
Grundskolor
Hagalundsskola
170 m
Barnens Montess Ori- Akademi Östermalm AB
290 m
Gymnasium
Peabskolan
110 m
Läroverksplanen
360 m
Universitet & Högskolor
Skandinaviska Kiropraktorhögskolan
330 m
Skandinaviska Kiropraktorhögskolans Patientklinik
330 m
Banker
Nordea Bank AB
520 m
Handelsbanken Arenastaden
550 m
Golfbanor & Golfklubbar
Ulriksdals Golfklubb
2,4 km
Akademiska Golfklubben
3 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Läroverksplanen
360 m
Medley Holding AB
410 m
Simhallar & Utomhusbad
Medley Holding AB
410 m
Medley Turkosen
970 m

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Niklas Lexander för mer information!

Niklas Lexander

Niklas Lexander

Sundbyberg

Solna

Reg. Fastighetsmäklare Civilekonom

Ansvarig mäklare

070-244 23 60

08-705 59 93

niklas.lexander@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte