Paradgatan 3

Bilder

  • Såld!
  • Underbar takterrass
  • Takterrass med förråd
  • Vardagsrum med plats för stor soffrgrupp
  • Vardagsrum mot kök och matplats
  • Underbart vardagsrum med brett fönsterparti

Paradgatan 3 , Ulriksdal , Solna

Välkomna till ett mycket fint gavelradhus med tre våningsplan(byggår 2010) om totalt 164 kvm boyta. Fyra sovrum i dagsläget men det går enkelt att få ytterligare två sovrum. Stor uteplats på entréplan, balkong på mittplanet och härlig takterrass på övre plan med sol stor del av dagen. Mycket låga driftskostnader. Populärt område med direkt närhet till E4 o E18 samt kort gångavstånd till pendeltåg Ulriksdal och flera busslinjer. I närmiljön finns Ulriksdals populära slottscafé, Hagaparken och Brunnsviken med härliga rekreationsområden.

164 kvm, 5 rok

Typ:
Radhus
Boarea:
164 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
108 kvm
Byggår:
2010
Driftskostnad:
3 552 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum varav 3 - 4 sovrum

Boarea

164 kvm

Rumsbeskrivning

ENTRÉPLAN:

Hall: Välkomnande hall med garderob. Plats finns för klädhängare, hatthylla och skoförvaring.

WC/dusch: I direkt anslutning till hallen finns ett modernt badrum. Här finns handfat, WC och dusch. Ett mindre fönster underlättar vädringen. Smakfullt mörkgrått klinkergolv och vita liggande blanka kakelplattor på väggarna.

Kök och vardagsrum: Praktiskt arbetskök från Vedum med gott om skåp och rejäla arbetsytor. Här ryms inbyggd micro och varmluftsugn i praktisk arbetshöjd, separat fullhöjds kyl och frys, inbyggd häll med svart spiskåpa och diskmaskin. Vita släta köksluckor med moderna stora rostfria beslag. Massiva bänkskivor i ek och glas ovanför arbetsbänkarna. En modern och smakfull detalj är den avrundade barbänken mot matplatsen som blir idealisk för snacks och fördrink. I direkt anslutning finns matplats med rejäl yta för stort bord och ca 8-10 personer. Vid trappan finns även ett praktiskt förråd.

Med öppen planlösning mot matplatsen finns lägenhetens stora och lättmöblerade vardagsrum. Brett fönsterparti mot uteplatsen och även ett liggande fönster mot gaveln gör detta rum mycket ljust. Plats finns för stor soffgrupp, TV-möbler och bokhyllor. Utgång via altandörr mot stor uteplats, delvis i sten och delvis i komposit. Allting i ett plan med staket runtom. Här finns även ett förråd med eluttag i som är idealiskt för utemöbler, cyklar, verktyg etc.

Genomgående i hela entréplanet ligger ett vackert och modernt mörkt granitkeramikgolv och det är vita målade väggar. Här finns vattenburen golvvärme i hela våningsplanet.

VÅNINGSPLAN 1 TR:

Direkt när man kommer upp finns en rymlig trapphall. Här finns plats för byrå, bokhylla och spegel. Vid trappan finns även en inbyggd klädkammare med elcentral och värmeväxlare.

WC/bad: Mitt på våningsplanet finns ett rymligt badrum. Modernt och mycket smakfullt med allting för barnfamiljen. Fina stora ljusgrå klinkerplattor (med komfortvärme) och vita liggande blanka kakelplattor på väggarna. Bakom WC finns på väggen ett trendigt stående kakel i ljusgrått. Badkar, WC, handfat med kommod, handdukstork och badrumsskåp med spegelglas. Här finns även en mycket praktisk tvättdel med tvättmaskin och torktumlare med praktisk ljusgrå arbetsbänk ovanför. Väggskåp med god förvaring för t.ex. handdukar.

Sovrum 1: Till vänster finns i dagsläget ett stort föräldrasovrum. Två stora fönster och gott om garderober. Här finns två dörrar så möjlighet finns att enkelt återställa så att det blir två sovrum.

Sovrum 2: I den andra delen finns detta sovrum. Idealiskt som barnrum eller gästrum. En garderob. Utgång till balkong med förmiddagssol.

Sovrum 3: Detta är placerat bredvid sovrum 2 och har också en garderob. Plats finns för bred säng och skrivbord.

Genomgående har våningsplanet lackat ekparkettgolv och det är ljusmålade väggar. Vattenburna radiatorer för en behaglig inomhusmiljö.

VÅNINGSPLAN 2 TR:

Allrum: Mysigt rum med plats för soffa, bokhylla och TV-möbel. Lite avskiljt då badrum och trapphus naturligt delar av rummet. Med utgång från allrummet finns en enorm trädäckad takterrass med sol stor del av dagen. Utsikten över området är enorm och frihetskänslan gör att detta blir en underbar plats att vistas på. Terrassen har en elstyrd markis som möjliggör skugga de soligaste timmarna på eftermiddagen. På terrassen finns även ett förråd med eluttag och plats för utemöbler, grill etc.

Badrum: Centralt beläget på våningsplanet finns ett badrum. Här finns WC, handfat och dusch. Ljust klinkergolv och vita helkaklade väggar. Smart vikbar duschvägg i klarglas. Optimal funktion i förhållande till ytans storlek i badrummet.

Sovdel - möjliga sovrum: Rymlig sovdel med plats för dubbelsäng och förvaringsmöjligheter. Utgång till en längsgående balkong. Om intresse finns går det enkelt att skapa två lättmöblerade sovrum med fönster.

Genomgående har detta våningsplan ekparkettgolv och vita målade väggar. Vattenburna radiatorer för en behaglig inomhusmiljö.

Detta gavelradhus har tack vare rummens form och fönstrenas placering en enorm flexibilitet i förhållande till planlösning och antal rum. I dagsläget är det 5 rum men kan enkelt göras om till 8 rum för att erhålla hela 6 st sovrum! Se de alternativa planritningarna för förslag till förändringar interiört. Till lägenheten hör en närliggande carport med plats för en personbil. Huset är anslutet till Telia Tripleplay med möjlighet till snabb fiberuppkoppling. Uppvärmning via fjärrvärme och mekanisk ventilation med värmeväxlare. Huset har en GAR-BO försäkring som gäller till och med 2020. Den omfattar både byggfelsförsäkring och färdigställandeförsäkring. För mer information kontakta GAR-BO Försäkring AB. Säljaren har även låtit genomföra en besiktning av huset 2016-09-13. Se besiktningsprotokoll för mer information. I området planeras ytterligare bebyggelse av både bostäder och kontor. För mer info se www.ulriksdal.se och www.solna.se/stadsbyggnad

Byggnad

Byggnadstyp

3-plansradhus

Byggnadsår

2010

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 18 juli 2013
Energiprestanda: 93 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Trä
Fasad: Puts
Fönster: 3-glas, iso
Bjälklag: Trä
Tak: Plåt

Fastighetsbeteckning

Kapplöpningen 10

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

42 631 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 10 251 kr
El: 12 000 kr
Väg, samf: 9 064 kr
Försäkring: 11 316 kr
Beräknat antal personer: 4

Kommentar

I samfällighetsavgiften ingår VA och sophämtning.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

4 147 000 kr, varav byggnadsvärde 2 184 000 kr

Summa pantbrev

5 550 000 kr

Tomt

Areal: 108 kvm
Tomttyp: Stor uteplats

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Servitut etc

Andel i samfällighet/GA: Kapplöpningen GA:1, GA:3-GA:4

Om området

Ulriksdal

Nya Ulriksdal är en framväxande stadsdel i Solna med en kombination av flerfamiljshus och stadsradhus som skapar en unik stadskaraktär. Läget beskrivs bäst som mycket barnvänligt, bekvämt och naturnära. I Nya Ulriksdal bor man nära stadens puls men även granne med underbara naturområden. Här finns ett rikt fritidsutbud med närhet till Igelbäckens naturreservat, Överjärva Gård, ridhus, Ursviks motionsanläggning (med preparerade längdspår vintertid), Ulriksdals GK och mycket annat. En kortare promenad tar dig till fina strövområden i den populära kungliga nationalstadsparken. Här finns Ulriksdals slott med det populära slottscaféet , Brunnsviken samt picknickfavoriten Hagaparken.

Kommunikation

På ca 400 m avstånd finns Ulriksdals pendeltågsstation med Hemköpaffär. Resan till city tar härifrån endast ca 10 minuter. I närområdet finns restaurang, hotell, frisör, kemtvätt, förskola, Ulriksdalsskolan (årskurs F-9) och Ulriksdalshallen (basket, handboll, volleyboll, innebandy). Bara en hållplats bort med pendeltåget eller ca 10 min promenad bort finns Skandinaviens största köpcentrum Mall of Scandinavia, nationalarenan Friends arena samt ett stort hotell. Du tar dig även lätt till Arlanda med buss från Järva krog eller pendeltåg (ca 30 min). På kort avstånd finns ett flertal busslinjer att välja på bland annat mot Solna C, Universitetet, Bergshamra och Brommaplan. För dig som är bilburen når du smidigt E4:an och E18 och härifrån tar du dig snabbt vidare till exempel västerut, till Arlanda eller till Stockholm City.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Mat Och Hälsa i Stockholm AB
390 m
Hemköp Ulriksdal
390 m
Köpcentrum & Gallerior
Mörby centrum
2,5 km
Solna Centrum
2,5 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Pysslingen Förskolor och Skolor AB Förskolan Ulriksdal
160 m
Kyrkans Förskola Ulriksdalsgården
430 m
Kollektivtrafik
Deugro (sweden) AB
4,3 km
Grundskolor
Ulriksdalsskolan
190 m
Ringens Skola
610 m
Gymnasium
Ingridskolan
1,4 km
Läroverksplanen
1,6 km
Universitet & Högskolor
Polishögskolan
1,8 km
Skandinaviska Kiropraktorhögskolans Patientklinik
1,9 km
Banker
FOREX Bank
1,2 km
Svea Bank AB
1,3 km
Golfbanor & Golfklubbar
Ulriksdals Golfklubb
680 m
Stockholms Golfklubb
2 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Ulriksdalshallen
190 m
Friends Arena
1,1 km
Simhallar & Utomhusbad
Medley Holding AB
1,5 km
Vasalundshallen
1,6 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Niklas Lexander för mer information!

Niklas Lexander

Niklas Lexander

Sundbyberg

Solna

Reg. Fastighetsmäklare Civilekonom

Ansvarig mäklare

070-244 23 60

08-705 59 93

niklas.lexander@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte