Fridensborgsvägen 141 vån 4

Bilder

Som Utgångspris

2 395 000 kr

Fridensborgsvägen 141 vån 4 , Järvastaden , Solna

Mycket yteffektiv tvåa med fritt läge högt upp i fastigheten med smarta och smakfulla materialval, stor härlig balkong i soligt västläge om ca 8 kvm.

43 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
2 912 kr inkl värme, VA
Typ:
Lägenhet
Boarea:
43 kvm
Våning:
4, hiss finns
Lägenhetsnummer:
61303
Byggår:
2015-16
Driftskostnad:
425 kr/månad
Som Utgångspris:
2 395 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Budgivning pågår

Högsta bud: 2 500 000 kr

Säljaren, i överenskommelse med mäklaren, väljer på vilket sätt budgivningen ska presenteras på nätet.

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

43 kvm

Rumsbeskrivning

Nybyggd, mycket yteffektiv tvåa på 43 kvm med stor solig BALKONG om ca 8 kvm i bästa sydväst läge på våning 4 mot lugn innergård (egen balkongplatta - ingen balkonggranne bakom skärmvägg). Helt utan insyn. Rymligt SOVRUM om 10 kvm med praktisk walk-in-closet inredd med Elfa-system om 4 kvm. VARDAGSRUM med öppen planlösning mot det välutrustade köket med rostfria vitvaror, induktionshäll och fullstor integrerad diskmaskin. Lagom stort BADRUM med kombitvättmaskin.

Lägenheten är mycket påkostad med tillval för 36 000:-, bla led-spotlights vilka är dimmerbara i kök, äppelgrönt kakel, köksbänkskiva i gråsvart rustik skifferliknande laminat. Hatthylla och skohylla i hall. Sovrumsdörr i massivt trä, badrumsdörren är även den i massivt trä med hel spegel ut mot hall. Vackra tapeter i vardagsrum och sovrum. Genomgående trestavig mattlackad ekparkett. Vitt blankt kakel med sober vågrörelse och matt mörkgrått klinkergolv i badrum.

Fastigheten har många affärslokaler som på sikt kan ge föreningen en mycket stark ekonomi. I föreningens ekonomiska plan har antagits en genomsnittsränta på 4,0% och en reserv för räntehöjningar på ca 2,64%. Se bilaga Ekonomisk plan för mer information.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

4 av 5, hiss finns

Pris

2 395 000 kr Som Utgångspris

Avgift

2 912 kr inkl värme, VA

Andel i föreningen

0,6315%

Tillträde

Snabbt tillträde möjligt

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2015-16

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Behövs ej för denna bostadstyp.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

5 100 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 500 kr
VA: 1 200 kr
Försäkring: 1 400 kr

Övrigt

Gemensamma utrymmen
- Cykelförråd i källarplan
- Gallerförråd tillhörande lägenheten i källarplan
- Parkeringsgarage under huset
- Postboxar i entrén

TV, IP telefoni och bredband via Telia triple play är obligatoriskt för en kostnad på 220:-/månad.

Varmvatten debiteras efter verklig förbrukning och debiteras i efterhand. (Enl JM:s bedömning 100 kr/mån)

Trapphus och postboxar
Tallkronan består av 6 trapphus med välkomnande entréer. Alla våningsplan nås med trappor och hiss. I respektive trapphus finns postboxar på entréplan .Morgontidningen levereras till en tidningshållare utanför den egna tamburdörren.

Garage och parkering
Under huset finns ett garage med parkeringsplatser att hyra. Här finns även särskilda laddningsuttag för dig med elbil. På anslutande kvartersgator öster respektive väster om huset finns även utvändiga parkeringsplatser att hyra.

Förråd
Till varje lägenhet hör ett lägenhetsförråd i källarplan som är anpassat efter lägenhetsstorleken. Förråden delas av med gallerväggar och är utrustade med hylla och klädstång. I källarplanet finns även barnvagns och rullstolsrum.

Cyklar
Cyklar förvaras i cykelförråd i källaren, utöver det finns utvändiga platser på innergården.

Sophantering
Varje hushåll sorterar själv sina sopor där hushållssopor slängs i nedgrävda sopbehållare. Utöver det finns dessutom ett soprum för vidare källsortering av tidningar, plast, glas och metall.

Lekplats innergård
En plats för barnen att leka under uppsyn från balkonger och uteplatser.

Grillplatser
I anslutning till lekplatsen finns en allmän kolgrill med bänkar och bord för föreningens medlemmar.

Förening

Namn

Brf Tallkronan 1

Om föreningen

Brf Tallkronan 1 är det nya kvarteret som JM bygger centralt i Järvastaden. Föreningen består av totalt 102 stycken lägenheter fördelade på två huskroppar, 94 st garageplatser och 15 st p-platser. Sopbehållare för hushållssopor grävs ner under mark. I huset finns utrymme för källsortering av sopor, cykelrum, barnvagnsrum och utrymme för lägenhetsförråd. Tallkronans södervända innergård får stora gräsytor varvat med växtlighet. Gården kommer att ha grönytor, gångvägar, planteringar, träd, lekplats, gårdshus, bord och flera bänkar. Fastigheten är ansluten till Telia Tripleplay för bredband, kabel-TV och telefoni. Föreningen kommer att kännetecknas av färgskiftande tegelfasader och ett ståtligt hörntorn. Föreningen har en egen hemsida, www.brftallkronan.se

Brf Tallkronan 1 har ett mycket bra läge centralt i Järvastaden och med kort cykelavstånd till Friends Arena och Nordens största köpcentrum Mall of Scandinavia. I Järvastaden är även naturen ett självklart inslag då Igelbäckens naturreservat ligger precis runt knuten. Skogspromenader och utomhuslekar blir ett avkopplande och skönt inslag i vardagen. Ursviks motionsgård (med preparerade längdskidspår vintertid) finns också i närheten och med cykel når du smidigt både Hagaparken och Brunnsviken. För de yngre Järvastadsborna blir Mulle Meck-parken med största sannolikhet favoriten. Förutom lekparken finns här bland annat basketplan, pulkabacke och skridskobana. I området finns både ICA-affär, café, restaurang och gym. I Järva- och Frösundaområdet finns ett antal förskolor, en öppen förskola och flera grundskolor. Inom Solna Stad finns en kommunal gymnasieskola och fem fristående gymnasieskolor. I området finns både buss 505 (Solna C-Ulriksdal-Järvastaden) och buss 540 (Hallonbergen-Ulriksdal-Bergshamra-Universitetet) som gör resan till city mycket smidig. Som boende i Järvastaden har du även bara ca 10 minuters promenad till T-bana Hallonbergen. För den bilburne ligger Järvastaden perfekt både intill E18 och ett stenkast från E4. Förutom att du snabbt tar dig in till Stockholm city kommer du smidigt till både Arlanda och Bromma flygplats.

Organisationsform

Bostadsrätt

Antal lägenheter

102

Antal lokaler i föreningen

1

TV och Bredband

Telia Tripple play (Tv, bredband, iptelefoni)

Parkering

89 garageplatser, 5 garageplatser med elbilsuttag, 15 öppna parkeringsplatser utan motorvärmaruttag. I området finns även Solna boendeparkering.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Delat ägande

Ja

Övrigt

Finns rum för källsortering av sopor, källarförråd till bostäderna, cykelrum, barnvagnsrum, rullstolsförråd

Om området

Järvastaden

I Järvastaden bor du direkt inpå naturen, bostadsområdet angränsar till Igelbäckens naturreservat coh kulturmiljön i Överjärva gård med café och djurhållning. Precis utanför bostaden finns Ica. Därmed blir Järvastaden Sveriges största nya stadsdel efter Hammarby Sjöstad. En kort promenad från lägenheten ligger Råstasjön, en fågelsjö med fina promenad och joggingspår. Under vintern kan man åka skridskor på sjön och under sommaren är det trevligt med en picknick på de gränsområden som omringar sjön. För den som söker större utmaning ligger Ursviks motionsgård nära med elljusspår och "norra Stockholms bästa skidspår" på vintern. På promenadavstånd når man Arenastaden där den nya nationalarenan Friends Arena finns belägen. Här finns även gallerian Mall of Scandinavia.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Mat och Hälsa i Stockholm AB
590 m
Hemköp Ulriksdal
590 m
Köpcentrum & Gallerior
Mall of Scandinavia
1,8 km
Solna Centrum
2,7 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Tunet Förskola
200 m
Igelbäckens förskola
200 m
Kollektivtrafik
Järva skjutbaneväg
80 m
Fridensborgsvägen
270 m
Grundskolor
Ringens Skola
530 m
Ulriksdalsskolan
800 m
Gymnasium
Solna-Sundbyberg Intagningskansli tillGymnasieutbildningar
1,8 km
Solna Gymnasium
1,8 km
Universitet & Högskolor
Polishögskolan
1,4 km
Hartung Wallenberg Consulting AB
1,7 km
Banker
FOREX Bank
1,5 km
Handelsbanken
1,6 km
Golfbanor & Golfklubbar
Ulriksdals Golfklubb
710 m
Sundbybergs Bangolfklubb
1,6 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Råstaparkhallen
720 m
Ulriksdalshallen
800 m
Simhallar & Utomhusbad
Kaninholmen Edsviken
1,8 km
SAS Frösundavik Brunnsviken
2,1 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Hör av dig till Ola Nyberg eller Kamjar Shahi för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2 % 1,65 %
3 år 2 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte