Evenemangsgatan 30 3 tr

Bilder

  • Kök
  • Kök
  • Badrum
  • Balkong
  • Allrum/Kök

Accepterat Pris

3 995 000 kr

Bevaka slutpriset

Evenemangsgatan 30 3 tr , Arenastaden , Solna

Accepterat pris!
Nu är denna rymliga och luftig trea i pulserande Arenastaden till salu. Modernt och generöst badrum med dusch och arbetsytor för klädvård. Ljust och stort kök med tillhörande plats för matbord för upp till 8 personer. Inglasad balkong i bra läge med utsikt över grönområde höjer helhetskänslan av kvalitetsboende. I bostaden finns 2 sovrum varav det ena är något större än det andra. Genomgående hög standard i hela lägenheten. Bostadens läge är perfekt med närhet till kommunikationer samt Scandinavia Mall.

73 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 623 kr inkl värme, VA
Typ:
Lägenhet
Boarea:
73 kvm
Våning:
3, hiss finns
Lägenhetsnummer:
6
Byggår:
2016
Driftskostnad:
340 kr/månad
Accepterat Pris:
3 995 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

73 kvm

Rumsbeskrivning

Nu är denna rymliga och luftig trea i pulserande Arenastaden till salu. Modernt och generöst badrum med dusch och arbetsytor för klädvård. Ljust och stort kök med tillhörande plats för matbord för upp till 8 personer. Inglasad balkong i bra läge med utsikt över grönområde höjer helhetskänslan av kvalitetsboende. I bostaden finns 2 sovrum varav det ena är något större än det andra. Genomgående hög standard i hela lägenheten. Bostadens läge är perfekt med närhet till kommunikationer samt Scandinavia Mall.

HALL - Stor och välkomnande som enkelt kan anpassas genom att flytta garderober för att passa just dina behov, kanske man behöver plats för en barnvagn eller något annat skrymmande som används ofta.

BADRUM - Stort ljust och ljust med tvättställ och kommod, snygg spegel med spotlights samt WC. Rejält duschutrymme med glasdörrar som har utrymme för badkar o man föredrar det. TM och TT placerade sida vid sida ger arbetsyta för klädvård.

ALLRUM/KÖK - i öppen planlösning med rikligt ljusflöde med naturlig avdelning mellan kök och allrum. Köket är modernt utrustat med keramikhäll, varmluftsugn, fullstor kyl och frys samt diskmaskin, samtliga från Electrolux utom köksfläkten som är från Franke. Mycket lättmöblerat med matplats för många och en perfekt placering för soffan i närheten av utgången till balkongen.

SOVRUM - Det finns 2 stycken varav ett är sk masterbedroom, det mindre är perfekt placerat lite längre från allrummet vilket minimerar störande ljud för den som ska sova.

KLÄDKAMMAREN - Är stor och kan med fördel även inredas som hemmakontor.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 20, hiss finns

Pris

3 995 000 kr Accepterat Pris

Avgift

4 623 kr inkl värme, VA

Driftskostnad

4 080 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 160 kr
Försäkring: 1 920 kr

Andel i föreningen

0,86585%

Andel av årsavgiften

0%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2016

Uppvärmning

Fjärrvärme

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas, iso

Fastighetsbeteckning

Nationalarenan 12

Övrigt

Nyproducerad lägenhet med genomgående vitmålade väggar och ekparkettgolv i samtliga utrymmen utom badrum. Det finns många garderober som man kan flytta så att de optimerar just era behov. Gavelläge mot grönområde och Arenastadens puls alldeles i närheten.

Förening

Namn

Brf Pressläktaren

Om föreningen

Bostadsrättsföreningen Pressläktaren är det tredje höghuset på den västra sidan av den nya Nationalarenan. Föreningen består av ett 21 våningshus om totalt 143 st bostadsrättslägenheter från 1 rok - 4 rok samt 2 st lokaler. Inflyttning i hela huset skedde under våren 2016. Varje lägenhet har egen tvättmaskin och torktumlare. Dessutom finns en gemensam grovtvättstuga i huset. Soprum för hushållssopor och barnvagnsrum samt cykelrum finns på entréplan. Tidningshållare finns utanför ytterdörren vid varje lägenhet och postboxar finns vid entrén. I varje lägenhet finns elcentral försedd med jordfelsbrytare. Separat mätare av hushållsel finns där individuell debitering sker tillsammans med månadsavgiften. Föreningen har en hemsida, www.presslaktaren.se.
Granne med Brf Pressläktaren finns Friends arena, Quality Hotel Friends och trevliga gångvägar runt Råstasjön. I Arenastaden finns även Mall of Scandinavia som har ca 250 st butiker. Kommunikationerna i området är väldigt bra med många olika typer inom kort avstånd. Buss 515 (Odenplan-Solna Station-Sundbyberg), 509 (Danderyd-Solna Station-Solna C-Sundbyberg C-Brommaplan) och 505 (Järvastaden-Arenastaden-Solna Centrum) har alla hållplatser i närheten. Det är även kort gångavstånd till pendeltåg och fjärrtåg vid Solna Station. Tvärbanan med sträckning Solna Station-Solna C-Sundbyberg C-Alvik har också hållplats i närheten. Med bil kommer man snabbt ut på E4 och E18 och det är cykelavstånd till Hagaparken, Brunnsviken och Stockholms Innerstad. Granne med Brf Pressläktaren byggs just nu det fjärde höghuset om 21 våningar, Brf VIP-Logen, med beräknad inflytt under 2018. Detta kommer att påverka utsikten från denna byggnad i framtiden. För mer info om Arenastadens fortsatta utbyggnad, se t.ex. www.arenastaden.se och www.solna.se/sv/stadsbyggnad-trafik/stadsutveckling/stadsutvecklingsprojekt/utvecklingsomraden/arenastaden1/

Antal lägenheter

143

TV och Bredband

Huset är anslutet till Telia Tripleplay vilket möjliggör både TV/Telefon/Bredband. Grundutbud för TV-kanaler (kanalpaket lagom) och bredband 700/700 Mbit ingår i månadsavgiften.

Parkering

Garageplatser för uthyrning finns i kvarteret. Dessa kostar från 936 kr/mån till 1873 kr/mån beroende på val av typ (kvällar och helger eller heltid). Parkman driver garaget och nås på 08-7349000 alt. info@parkman.nu

Renoveringar

Inga planerade renoveringar i dagsläget.

Övrigt

Externt förråd finns inte.

Om området

Arenastaden

Det finns egentligen inga motsvarigheter till Arenastaden i hela Skandinavien. Här byggs toppmoderna kontorslösningar och trygga bostäder samt Swedbank Arena, Sveriges nya nationalarena för fotboll och en plats för många andra unika evenemang. I Arenastaden planeras även ett omfattande handelscentrum samt ett av stockholmsregionens högsta hotell.

Kommunikation

Pendeltåg med bara 7 minuter till Centralen.
T-bana från Solna Centrum eller Näckrosen (blå linje).
Buss: 10 linjer finns i stadsdelen.
Tvärbanan förbinder Solna Station med Alvik via Sundbyberg (2014).
30 minuter till Arlanda.
15 minuter till Bromma flygplats.

Närservice

Mall of Scandinavia är beläget i Arenastaden i Solna, intill Solna station och Friends Arena, endast sju minuter från Stockholm city. Centrumet invigdes den 12 november 2015 och erbjuder en unik kombination av internationella och exklusiva varumärken, matupplevelser och underhållning. Här återfinns hela 224 butiker och restauranger, fördelade på 101,048 m2. The Designer Gallery™ presenterar exklusiva varumärken, mode- och livsstilsbutiker samt ett urval av pop-ups. Dining Plaza samlar över 20 restauranger i vad som är Stockholm största restaurangområde. Filmstaden Scandinavia stoltserar med Sveriges första kommersiella IMAX® och här finner du även Nordens största dukar och flera VIP-salonger. Centrumet är enkelt att nå med kollektivtrafik och har hela 3,700 parkeringsplatser.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Svensk Miljöfisk AB
420 m
Hemköp
590 m
Köpcentrum & Gallerior
Mall of Scandinavia
590 m
Solna Centrum
1,5 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Udden Förskola
430 m
Juvelens Förskola
660 m
Kollektivtrafik
Arenan
120 m
Signalbron
300 m
Grundskolor
Barnens Montess Ori- Akademi Östermalm AB
740 m
Ringens Skola
780 m
Gymnasium
Solna Gymnasium
550 m
Solna-Sundbyberg Intagningskansli tillGymnasieutbildningar
550 m
Universitet & Högskolor
Skandinaviska Kiropraktorhögskolan
760 m
Skandinaviska Kiropraktorhögskolans Patientklinik
760 m
Banker
Svea Bank AB
210 m
Handelsbanken Arenastaden
350 m
Golfbanor & Golfklubbar
Hotspot HB
830 m
Sundbybergs Bangolfklubb
1,1 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Friends Arena
190 m
Råstasjöns IP
260 m
Simhallar & Utomhusbad
Medley Holding AB
500 m
Vasalundshallen
500 m

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Siyar Hamidanoglu eller Ola Nyberg för mer information!

Siyar Hamidanoglu

Siyar Hamidanoglu

Sundbyberg

Solna

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-751 43 47

08-751 75 75

siyar.hamidanoglu@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte