Stallgatan 13

Bilder

  • Såld!
  • Härlig stenbelagd uteplats med mycket sol
  • Rum med härligt ljusinsläpp
  • Kök med rejäl matplats
  • Breda fönsterpartier och glasad balkongdörr
  • En skyddad del av uteplatsen perfekt för matbord

Stallgatan 13 , Ursvik , Sundbyberg

Underbar ljus 1:a med stor stenbelagd uteplats i söder mot lugn gård. Smakfullt kök med rostfria maskiner. Stort modernt badrum med kombinerad TM/TT. Härlig öppen planlösning mellan kök och rum. I området finns buss 504, gym och närbutik. På kort avstånd nås Willys och i Rissne finns övrig närservice och T-bana.

35 kvm, 1 rok

Månadsavgift:
2 420 kr inkl. värme, VA
Typ:
Lägenhet
Boarea:
35 kvm
Våning:
1, hiss finns
Lägenhetsnummer:
813
Byggår:
2016

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1 rum

Boarea

35 kvm

Rumsbeskrivning

Hall: Rymlig och ljus hall med gott om förvaring i flera garderober samt städskåp. Säkerhetsdörr gör lägenheten mycket tyst.

Badrum: Med ingång från hallen nås ett smakfullt och rymligt badrum. Dusch med duschväggar i klarglas, snålspolande WC och handfat med kommod. På badrummets vänstra sida finns en mycket praktisk del. Här finns ett rymligt högskåp idealisk för t.ex. handdukar, vit laminatbänkskiva och kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Utrymme finns för att sätta in ytterligare golvskåp alt. en separat torktumlare. Grått smårutigt kakel och liggande vitt rektangulärt kakel på vägg.

Kök: Fint ljust kök med god funktion. Här finns gott om skåpförvaring samt all maskinell utrustning man kan behöva. Rostfri kyl/frys, rostfri micro, rostfri spis med häll, silverfärgad inbyggd spisfläkt och integrerad diskmaskin. Modernt vitt blankt liggande kakel ovan mörka laminatbänkar. Lång användbar bänkyta med flera eluttag idealisk för köksmaskiner och praktisk nedsänkt dubbelho.

Rum: Mycket smart rum där det mesta går att få in i möbelväg. I vinkeln mot köket ges en idealisk plats för skrivbord och bokhylla. I alkovdelen av rummet finns plats för en 120 cm bred säng alternativt en bäddsoffa. I övrigt finns plats för rejält matbord tack vare den generösa öppna planlösningen. Utgång via vacker glasad balkongdörr till lägenhetens härliga uteplats. Uteplatsen är totalt ca 21 kvm och består av två delar. Dels en vindskyddad plats idealisk för t.ex. matbord och dels en upphöjd sektion perfekt för loungemöbel, soffgrupp eller solstolar. Goda möjligheter till blommor och planteringar då hela uteplatsen ligger i ett härligt söderläge.

Genomgående i lägenheten finns ett ekparkettgolv och det är ljusa målade väggar. Till lägenheten hör ett källarförråd.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 4, hiss finns

Avgift

2 420 kr inkl. värme, VA

Andel i föreningen

0,4085%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2016

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Ej utförd.

Fastighetsbeteckning

Sundbyberg 2:94

Förening

Namn

Brf Ursvikskulle

Om föreningen

Brf Ursvikskulle består av totalt 170 st lägenheter fördelat på tre flerbostadshus med totalt åtta trappuppgångar. Under föreningens hus finns även 86 st parkeringsplatser i garage. Enligt uppgift från Ikano per telefon 2016-06.02 finns lediga garageplatser för 1000 kr/mån. Byggnaderna värms med fjärrvärme via vattenburna radiatorer i lägenheterna. Hushållssopor slängs i nedgrävda sopkasuner och utrymme för källsortering finns i föreningen. Fristående cykelförråd finns på gården. Lägenheterna är anslutna till TV, bredband och telefoni via Sundbybergs Stadsnät. Postboxar finns i varje entré och tidningshållare utanför respektive lägenhet.

Läget är mycket attraktivt med direkt närhet till naturen vid Järvafältet och endast ca 15 min med bil till Stockholms City. Om du vill åka kollektivt tar resan ca 30 min och innehåller endast ett byte. I området blir det en härlig mix av både egenägda hus, hyresrätter och bostadsrätter. Här planeras det även för butiker, caféer, förskolor, skolor samt en vacker allé och en mötesplats i form av ett torg. För uppdaterad information om bebyggelsen som planeras se www.sundbyberg.se/bygga-bo-miljo/stadsplanering

Antal lägenheter

170

TV och Bredband

Ansluten sker via Sundbybergs stadsnät. Sundbyberg stadsnät samarbetar med flera olika leverantörer som du kan välja i mellan.

Parkering

Med hissen direkt ner till garaget med 82 platser för ca 1000kr/mån kan en plats bokas. OBS finns fåtal lediga platser kvar!

Övrigt

Kostnader för kall- och varmvatten ingår i månadsavgiften.

Om området

Ursvik

Ursvik är känt för sina gröna skogar och kallas stadens gröna hörn. Om du gillar natur och friluftsliv är Ursvik rätt plats för dig! Stadsdelen gränsar i norr mot Järvafältet och utgörs till största delen av villabebyggelse. Här är en unik kombination av pulserande stadsliv och avkopplande natur.
I Ursviks skogar finns några av de bästa motionsspåren och i anslutning till spåren finns även en motionsgård med omklädningsrum, duschar, bastu och café. Igelbäcken i norra delen av friluftsområdet är idag ett naturreservat. En aktivitetspark ger utrymme för lek och fritidsintressen. Här finns bland annat basketplan, beachvolleybollplan, skateboardbana och lekpark. Har man lust att spela golf ligger Ulriksdals golfklubb i närheten. Många barnfamiljer flyttar in till Ursvik och redan idag finns det flera skolor och förskolor i området. I Ursvik finns 2 st kommunala förskolor som heter Milots förskola och Granatäpplets förskola samt en privat förskola (Pysslingen) som heter Älvkvarnsskolan, de har även en grundskola. Vittra Brotorp och Ursviksskolan är 2 andra grundskolor i Ursvik.

Kommunikation

I Sundbybergs centrum finns regionaltåg, pendeltåg, T-bana (blå linje) och bussar.
Närmsta tunnelbanestation har du i Hallonbergen. Dit kan du kan ta dig med direktbuss nummer 504 som tar ca 8 min. Bussen går från Stora Ursvik genom Lilla Ursvik till Hallonbergen.

Bussar

504 Stora Ursvik-Hallonbergen-Sundbyberg station
515 Från Sundbyberg station-Solna station-Odenplan
113 Från Sundbyberg torg-Huvudsta C-Solna C
595 nattlinje Sundbybergs station-Näckrosen-Solna station-Odenplan-Stockholm C
12 minuters promenad till Rissne tunnelbanestation.

Närservice

Närheten till centrala Sundbyberg, Stockholms City och Kista gör att Ursvik ligger i händelsernas centrum, med naturen som granne.
I området byggs idag flera restauranger, caféer och butiker. Kring torget kommer det även att finnas ett bra utbud av kommunal service i form av bibliotek, vård- och barnavårdscentral.
Från Ursvik är det lätt att ta sig till både shopping så som Kista Galleria, Bromma Blocks och Solna Centrum. Matbutikerna Willys, och Coop Konsum finns i området. 1 km därifrån hittar ni PrisXtra i Hallonbergen.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Statoil
340 m
Willy:s
480 m
Köpcentrum & Gallerior
Spånga centrum
2,6 km
Bromma Blocks
3,3 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Kymlinge Förskola
400 m
Umma Förskola AB
500 m
Grundskolor
Pysslingen Förskolor och Skolor AB Älvkvarnsskolan
590 m
Eddagårds Förskola
730 m
Gymnasium
Sundbybergs Folkhögskola
730 m
Löfströms gymnasium
1,3 km
Universitet & Högskolor
Svenska Sällskapet För Antropologi Och Geografi
2,6 km
Institutet för Internationell Ekonomi
2,6 km
Banker
Handelsbanken Kista
2,1 km
SEB
2,2 km
Golfbanor & Golfklubbar
Ulriksdals Golfklubb
3,2 km
Golfstar Bromma
3,9 km
Sport- & Idrottsanläggningar
idrottshallen.se
430 m
Knutby Bollplan
740 m
Simhallar & Utomhusbad
Medley Holding AB
3,7 km
Nälstaspåret Motionsspår
3,8 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Niklas Lexander för mer information!

Niklas Lexander

Niklas Lexander

Sundbyberg

Solna

Reg. Fastighetsmäklare Civilekonom

Ansvarig mäklare

070-244 23 60

08-705 59 93

niklas.lexander@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte