Ankdammsgatan 36, 11 tr

Bilder

  • Såld!
  • Vardagsrum
  • Matplats i vardagsrum
  • Inglasad balkong
  • Vardagsrum
  • Vardagsrum

Ankdammsgatan 36, 11 tr , Skytteholm , Solna

Mycket fint, påkostat och noggrant renoverad lägenhet -15 med ett kanonläge högt upp i huset utan insyn. Väldisponerat vardagsrum med stora härliga fönsterpartier samt plats för en matgrupp för ett större sällskap. Fullt utrustat kök med rostfria vitvaror och gott om förvaringsutrymme i både över- och underskåp.

80,1 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
3 358 kr inkl värme, VA, bredband 250 mbit (Bredbandsbolaget från 1 maj)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
80,1 kvm
Våning:
11, hiss finns
Lägenhetsnummer:
2104
Byggår:
1959
Driftskostnad:
525 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

80,1 kvm

Rumsbeskrivning

HALL: Rymlig hall med förvaring i stora garderober. Ljusa väggar och laminat på golv.

VARDAGSRUM: Väldisponerat vardagsrum med stora härliga fönsterpartier samt plats för en matgrupp för ett större sällskap. Ljusa väggar och laminat på golv.

SOVRUM 1: Sovrum med plats för dubbelsäng och möblemang om så önskas. Utgång till balkong i högt och fritt läge utan insyn. Ljusa väggar och laminat på golv.

SOVRUM 2: Sovrum med plats för dubbelsäng och möblemang om så önskas. Ljusa väggar och laminat på golv.

KÖK: Fullt utrustat kök med rostfria vitvaror och gott om förvaringsutrymme i både över- och underskåp. Kakel och belysning ovan arbetsyta. Ljusa väggar och laminat på golv. Utrustning: Inbyggd induktionshäll, mikro och varmluftsugn, integrerad kyl, frys, integrerad diskmaskin samt köksfläkt.

BADRUM: Mycket fint renoverat badrum. Helkaklat med klinker på golv. Utrustning: Tvättmaskin och torktumlare med ovanliggande arbetsbänk, handfat med underliggande kommod, badrumsspegel med belysning, handduksvärmare, wc och dusch med duschvägg av glas.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

11 av 12, hiss finns

Avgift

3 358 kr inkl värme, VA, bredband 250 mbit (Bredbandsbolaget från 1 maj)

Andel i föreningen

1,49989%

Tillträde

enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1959

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 30 juni 2009
Energiprestanda: 120 kWh/m² (Atemp) och år

Fastighetsbeteckning

Elektrikern 1

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

6 300 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 600 kr
Försäkring: 2 700 kr

Förening

Namn

Brf Elektrikern

Om föreningen

Föreningen bildades år 1958 och består av 72 st lägenheter om 2-3 rok och 5 st lokaler varav ett mycket populärt bageri. Vatten- och avloppsstammar samt elstammar byttes år 2005, Renovering av källare och omläggning av tak gjordes år 2007 och 2008 dränerades det om runt huset. Föreningen planerar att måla om i trapphus och gemensamma utrymmen vilket är av karaktären löpande underhåll. Fiberbaserat bredband kommer att installeras i huset från och med maj 2016, och planerar utbyte av tvättmaskiner men inga övriga större förändringar utom löpande underhåll av hus och gård under 2016.
Teknisk och ekonomisk förvaltning sköts via SEC. I samband med överlåtelsen debiteras säljaren överlåtelseavgift och köparen pantsättningsavgift. Kabel-TV, internet och telefoni via Comhem. I källaren finns en tvättstuga med 4 st tvättmaskiner, 3 st torktumlare, ett torkrum och en mangel samt ett cykelrum och ett grovsoprum. Boendeparkering gäller i området.

Brf Elektrikern ligger i ett suveränt läge granne med Skytteholmsparken som erbjuder generösa grönområden, perfekta för picknick eller aktiviteter samt Skytteholmsskolan med förskola till årskurs 9. Skytteholms IP finns även nära till hands för den sportintresserade och Råsunda fotbollstadion finns på kort gångavstånd. All närservice finns i Solna C ett stenkast bort som erbjuder ett stort antal affärer och restauranger. Där finner du även flertalet bussar mot både västerort samt norrort och t-bana där restiden till T-centralen endast är ca 10 min och shopping vid Kista Galleria nås på endast ca 5 min.

Inga planer på att höja avgiften enligt förening 2016-02-24!

Organisationsform

Bostadsrätt

Parkering

Det finns 5 stycken garageplatser, inga lediga

Ekonomi

Pantsättningsavgift på högst 1% av basbeloppet

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Om området

Skytteholm

Läget erbjuder en direkt närhet till lugna och natursköna strövområden och endast en kort promenad från Solna Centrums hela utbud av totalt 120 affärer och restauranger. Goda kommunikationer med T-bana, tvärbanan eller buss. Barnomsorgen i området erbjuder både förskolor och grundskolor inom kort gångavstånd. Låg kommunalskatt och mycket bra boende i Solna. Barnvänligt område med parkområden i närheten. Fastigheten ligger intill Skytteholmsparken och ändå nära allt man behöver. Skytteholmsparken är ett betydelsefullt grönområde i centrala Solna. Den har flera lekparker och på somrarna finner du här härliga gräsmattor för picknick, en stor plaskbassäng för barnen och en uteservering. I direkt närhet finns pizzeria, thailändsk restaurang, café, bageri, videobutik, närakut m.m. Det finns ett stort Ica Maxi varuhus i Solna Business Park som man går till på knappt 10 min. I närheten finns Friends Arena och Mall of Scandinavia med sitt utmärkta läge. En biograf med 15 salonger, ca 230 butiker och restauranger.

Kommunikation

Lägenheten ligger med utmärkt läge i Solna med närhet till det mesta. Bussar går från en intilliggande gata (119, 177, 509), vill man hellre gå är det endast några minuters promenad till Solna Centrum med Tunnelbana (Blå linje, ca 10 min till Sthlm C). Ett stenkast ifrån lägenheten står nu även tvärbanan klar.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Malik Import AB
40 m
LiDL
270 m
Köpcentrum & Gallerior
Solna Centrum
760 m
Mall of Scandinavia
1,7 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Ytterbystrand Familjedaghem
100 m
Förskolan Virvelvinden
100 m
Kollektivtrafik
Framnäsbacken
50 m
Ankdammsgatan
120 m
Grundskolor
Skytteholmsskolan
320 m
Heldagsskolan Rullen AB
360 m
Gymnasium
Heldagsskolan Rullen AB
360 m
S:t Martins Gymnasium
710 m
Universitet & Högskolor
von Martens Juridik AB
420 m
Karl Wahlin AB
710 m
Banker
Hard Mix
540 m
Swedbank
610 m
Golfbanor & Golfklubbar
Hotspot HB
1,4 km
Sundbybergs Bangolfklubb
1,6 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Solnahallen
330 m
Skytteholms IP
490 m
Simhallar & Utomhusbad
Medley Turkosen
500 m
Huvudsta strand Ulvsundasjön
1,2 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Kamjar Shahi för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte