Evenemangsgatan 24, vån 8

Bilder

  • Såld!

Evenemangsgatan 24, vån 8 , Arenastaden , Solna

Mycket ljus 2:a med inglasad balkong i söderläge. Rymlig klädkammare/Förråd om ca 4 kvm. Fullt utrustat kök med virvaror och vinkyl i rostfritt. Vardagsrum med burspråk och stora fönsterpartier. Mall of Scandinavia med sina ca 230 butiker och restauranger står nu klar. Välkommen på visning!

51 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 230 kr inkl värme, VA
Typ:
Lägenhet
Boarea:
51 kvm
Våning:
8, hiss finns
Lägenhetsnummer:
43
Byggår:
2015
Driftskostnad:
233 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

51 kvm

Rumsbeskrivning

Hall: Rymlig hall med förvaring i två garderober. Vit betsat ask golv och ljusa väggar.

Vardagsrum: Rum med stora fönsterpartier och burspråk. vit betsat ask golv och ljusa väggar.

Kök: Fullt utrustat påkostat kök med gott om förvaring i både över- och underskåp. Kakel och belysning ovan arbetsyta. vit betsat ask golv och ljusa väggar. Utrustning: Köksfläkt, kyl/frys i rostfritt, häll, integrerad ugn i rostfritt, integrerad diskmaskin, vinkyl i rostfritt och mikro i rostfritt.

Sovrum: Sovrum med plats för dubbelsäng och möblemang om så önskas. Här finns även ett stort förråd alternativt en klädkammare om så önskas. Vit betsat ask golv och ljusa väggar. OBS: Finns ingen garderob och linneskåp i sovrummet

Badrum: Stort badrum med golvvärme, helkaklade väggar och klinker på golv. Utrustning: Badrumsspegel med belysning, golvvärme, handfat med underliggande kommod, tvättmaskin och torktumlare, dusch samt handduksvärmare.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

8 av 21, hiss finns

Avgift

3 230 kr inkl värme, VA

Andel i föreningen

0,61261%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2015

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Ej utförd.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

2 800 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 1 200 kr
Försäkring: 1 600 kr

Förening

Namn

Brf Säsongskortet

Om föreningen

Bostadsrättsföreningen Säsongskortet är det andra höghuset på den västra sidan av den nya Nationalarenan. Föreningen består av ett 21 våningshus om totalt 143 st bostadsrättslägenheter från 1 rok - 4 rok samt 2 st lokaler. Inflyttning i hela huset skedde under maj-juni 2015. Lägenhetsförråd finns i lägenheterna och gemensamt barnvagnsförråd finns på entréplanet. Varje lägenhet har egen tvättmaskin och torktumlare. Dessutom finns en gemensam grovtvättstuga i huset. Soprum för hushållssopor finns på entréplan. Tidningshållare finns utanför ytterdörren vid varje lägenhet och postboxar finns vid entrén. Huset är anslutet till Telia Tripleplay vilket möjliggör både TV/Telefon/Bredband. Basutbud för TV-kanaler ingår i månadsavgiften och abonnemang för telefon, bredband och fler tv-kanaler tecknas av bostadsinnehavaren separat. I varje lägenhet finns elcentral försedd med jordfelsbrytare. Separat mätare av hushållsel finns där individuell debitering sker tillsammans med månadsavgiften. Samtliga lägenheter har vattenburna radiatorer som är anslutna till fjärrvärmenätet. På plan 4 finns en praktisk utgång mot Friends Arena och Mall of Scandinavia och på entréplanet finns en förbindelsegång till garaget. Föreningen har en hemsida, http://sasongskortet.bostadsratterna.se

Garageplatser för uthyrning finns i kvarteret. Platser finns lediga per 2017-01-12 och kostar från 936 kr/mån till 1873 kr/mån beroende på val av typ (kvällar och helger eller heltid). Parkman driver garaget och nås på 08-7349000 alt. info@parkman.nu. I övrigt gäller boendeparkering via Solna Stad på gatorna. Kostnaden är för närvarande 300 kr/mån alt. 750 kr/kvartal.

Granne med Brf Säsongskortet finns Friends arena, Quality Hotel Friends och trevliga gångvägar runt Råstasjön. I Arenastaden byggs även ett omfattande handelscentrum, Mall of Scandinavia, med ca 250 st butiker, ett enormt utbud av restauranger och all närservice och stod klart vintern 2015. Kommunikationerna i området är väldigt bra med både buss, pendeltåg, t-bana, fjärrtåg och tvärbana inom kort avstånd! Buss 515 (Odenplan-Solna Station-Sundbyberg), 509 (Danderyd-Solna Station-Solna C-Sundbyberg C-Brommaplan) och 505 (Järvastaden-Arenastaden-Solna Centrum) har alla hållplatser i närheten. Det är även kort gångavstånd till pendeltåg och fjärrtåg vid Solna Station. Tvärbanan med sträckning Solna Station-Solna C-Sundbyberg C-Alvik har också hållplats i närheten. Med bil kommer man snabbt ut på E4 och E18 och det är cykelavstånd till Hagaparken, Brunnsviken och Stockholms Innerstad.

Om området

Arenastaden

Det finns egentligen inga motsvarigheter till Arenastaden i hela Skandinavien. Här byggs toppmoderna kontorslösningar och trygga bostäder samt Swedbank Arena, Sveriges nya nationalarena för fotboll och en plats för många andra unika evenemang. I Arenastaden planeras även ett omfattande handelscentrum samt ett av stockholmsregionens högsta hotell.

Kommunikation

Pendeltåg med bara 7 minuter till Centralen.
T-bana från Solna Centrum eller Näckrosen (blå linje).
Buss: 10 linjer finns i stadsdelen.
Tvärbanan förbinder Solna Station med Alvik via Sundbyberg (2014).
30 minuter till Arlanda.
15 minuter till Bromma flygplats.

Närservice

Mall of Scandinavia är beläget i Arenastaden i Solna, intill Solna station och Friends Arena, endast sju minuter från Stockholm city. Centrumet invigdes den 12 november 2015 och erbjuder en unik kombination av internationella och exklusiva varumärken, matupplevelser och underhållning. Här återfinns hela 224 butiker och restauranger, fördelade på 101,048 m2. The Designer Gallery™ presenterar exklusiva varumärken, mode- och livsstilsbutiker samt ett urval av pop-ups. Dining Plaza samlar över 20 restauranger i vad som är Stockholm största restaurangområde. Filmstaden Scandinavia stoltserar med Sveriges första kommersiella IMAX® och här finner du även Nordens största dukar och flera VIP-salonger. Centrumet är enkelt att nå med kollektivtrafik och har hela 3,700 parkeringsplatser.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Hemköp
540 m
el Gaucho Kött & Delikatess AB
640 m
Köpcentrum & Gallerior
Mall of Scandinavia
530 m
Solna Centrum
1,4 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Udden Förskola
370 m
Juvelens Förskola
590 m
Kollektivtrafik
Arenan
60 m
Signalbron
290 m
Grundskolor
Ringens Skola
850 m
Hagalundsskola
960 m
Gymnasium
Solna-Sundbyberg Intagningskansli tillGymnasieutbildningar
480 m
Solna Gymnasium
480 m
Universitet & Högskolor
Skandinaviska Kiropraktorhögskolans Patientklinik
690 m
Skandinaviska Kiropraktorhögskolan
690 m
Banker
Handelsbanken Arenastaden
290 m
Nordea Bank AB
310 m
Golfbanor & Golfklubbar
Hotspot HB
760 m
Sundbybergs Bangolfklubb
1,1 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Kaito Group AB
50 m
Friends Arena
180 m
Simhallar & Utomhusbad
Medley Holding AB
430 m
SAS Frösundavik Brunnsviken
1,4 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Kamjar Shahi för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte