Råsundavägen 72, 2 tr

Bilder

  • Såld!
  • Rum
  • Rum
  • Rum
  • Rum
  • Rum

Råsundavägen 72, 2 tr , Råsunda , Solna

Mycket trevlig 1,5:a i attraktiva områden med ett stort badrum och ett stort kök. Välplanerad lägenhet med bra ytor, gott om garderober i hallen och en bra avgift. Lägenheten ligger centralt med mycket goda kommunikationer. Arenastaden med Mall of Scandinavia är Nordens främsta destination för evenemang, shopping, arbete, boende och rekreation.

34 kvm, 1 rok

Månadsavgift:
1 643 kr inkl värme, VA, kabel-TV, vindsförråd
Typ:
Lägenhet
Boarea:
34 kvm
Våning:
2, hiss finns
Byggår:
1950
Driftskostnad:
337 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1 rum

Boarea

34 kvm

Rumsbeskrivning

HALL: Hall med gott om förvaring i garderober med överskåp. Ljusa väggar klinker på golv.

RUM: Ljust rum med stora fönsterpartier samt utgång till balkongen i söderläge. Här finns även en rymlig sovalkov med plats för en dubbelsäng. Ljusa väggar och fiskbensmönstrad parkett.'

KÖK: Kök med gott om förvaringsutrymmen i både över- och underskåp. Bänkdiskmaskin och micro ingår inte! Ljusa väggar och ett fönster ut mot balkongen.

BADRUM: Stambytt kaklat badrum med klinker på golv.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2, hiss finns

Avgift

1 643 kr inkl värme, VA, kabel-TV, vindsförråd

Driftskostnad

4 054 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 000 kr
Försäkring: 2 054 kr

Andel i föreningen

1,788%

Andel av årsavgiften

1,56969%

Byggnad

Byggnadsår

1950

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 29 september 2010
Energiprestanda: 148 kWh/m² (Atemp) och år

Förening

Namn

Brf Vasen 6

Om föreningen

Föreningen består av totalt 28 st lägenheter, varav en hyresrätt och en lokal. I källaren finns gemensam tvättstuga (två tvättmaskiner, en torktumlare, ett torkrum och en mangel) cykelrum samt barnvagnsrum. Föreningen genomförde ett stambyte och bytte elstigar 2003 samt renoverade hissen 2008. Kabel-TV via Comhem. Plan för 2016 är installera fiber till samtliga lägenheter, sälja lokalen för ombyggnation till lägenheter och renovera stammarna under huset. Föreningen har 7 st p-platser, kostnad 357 kr/mån. I övrigt gäller boendeparkering i området. I samband med överlåtelsen debiteras köparen en överlåtelseavgift på ca 1100 kr och en pantsättningsavgift på ca 450 kr/pant.

Brf Vasen 6 är belägen i direkt närhet till Solna Station varifrån pendeltåget tar ca 5 min till Stockholms central. På Råsundavägen går även buss 515 till Odenplan. I området finns mataffär, bageri och flera restauranger. Ca 10 min promenad bort finns Solna Centrum med all närservice och t-bana.

I närområdet, strax norr om Solna station mellan spårområdet och Råstasjön, planeras en helt ny stadsdel, kv Nationalarenan, med en nationalarena för fotboll, kontor, bostäder samt ett stort shoppingcentrum att byggas. För mer information se:
http://www.solna.se/templates/Pagesolnasubmenu32468.aspx

Tvättstuga, piskbalkong, cykelförråd och barnvagnsförråd

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Överlåtelseavgift

1113 kr

Pantsättningsavgift

445 kr

Om området

Råsunda

Från Råsundavägen går bland annat buss 515/595 åt ena hållet in till Odenplan och Stockholm via Solna station och åt andra hållet till Sundbybergs centrum/Sundbybergs station. Härifrån går dessutom buss 156 till Danderyds sjukhus och Ulvsunda industriområde. Två tunnelbanestationer Solna C och Näckrosen betjänar området. Till Solna Centrum och T-banan tar det ca 5-10 minuter att gå. Pendeltåget vid Solna station nås också efter en kortare promenad och är man bilburen så tar man sig snabbt in till Stockholms innerstad via Karolinska området. Påfarten till E4 nås på några minuter och E18 likaså.

Kommunikation

Lägenheten ligger centralt med mycket goda kommunikationer. Från Råsundavägen går bland annat buss 515/595 åt ena hållet in till Odenplan och Stockholm via Solna station och åt andra hållet till Sundbybergs centrum/Sundbybergs station. Härifrån går dessutom buss 156 till Danderyds sjukhus och Ulvsunda industriområde. Två tunnelbanestationer Solna C och Näckrosen betjänar området. Till Solna Centrum och T-banan tar det ca 5-10 minuter att gå. Pendeltåget vid Solna station nås också efter en kortare promenad och är man bilburen så tar man sig snabbt in till Stockholms innerstad via Karolinska området. Påfarten till E4 nås på några minuter och E18 likaså.

Parkering

Boendeparkering finns på gatan. För folkbokförda i Solna Stad kan tillstånd för boendeparkering sökas på Kommunhuset tel. 08-734 21 00. Man kan även använda deras hemsida www.solna.se och fylla i ansökan. Själva tillståndet är gratis, man löser sedan antingen månadsbiljett 300:- eller 3-månaders biljett 750:- dessa biljetter köps i utvalda kiosker i Solna. Det går även att lösa biljetter dag för dag i automater. För mer information samt priser och blanketter se www.solna.se.

I närheten

Livsmedelsbutiker
El Gaucho Kött & Delikatess AB
160 m
Coop Nära
210 m
Köpcentrum & Gallerior
Solna Centrum
810 m
Bromma Blocks
3,5 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Juvelens Förskola
110 m
Hagalundsskola
290 m
Kollektivtrafik
Deugro (sweden) AB
3 km
Trafikförvaltningen SLL
3,5 km
Grundskolor
Barnens Montess Ori- Akademi Östermalm AB
260 m
Hagalundsskola
290 m
Gymnasium
Läroverksplanen
250 m
Peabskolan
250 m
Universitet & Högskolor
Skandinaviska Kiropraktorhögskolans Patientklinik
310 m
Skandinaviska Kiropraktorhögskolan
310 m
Banker
Nordea Bank AB
370 m
Handelsbanken Arenastaden
410 m
Golfbanor & Golfklubbar
Ulriksdals Golfklubb
2,3 km
Akademiska Golfklubben
3,1 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Läroverksplanen
250 m
Medley Holding AB
260 m
Simhallar & Utomhusbad
Medley Holding AB
260 m
Medley Turkosen
1,1 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Kamjar Shahi för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte