Dammtorps allé 17

Bilder

  • Såld!
  • Trevligt och lättmöblerat rum
  • Stämningsbild
  • Modernt kök med gott om förvaring
  • Sovalkov och gott om förvaring i hallen
  • Rum mot hall

Dammtorps allé 17 , Järvastaden , Solna

Utmärkt första lägenhet i populära Järvastaden med flexibelt tillträde. Rum med plats för säng, matbord och soffa. Fint badrum med kombinerad TM/TT. Hall med flera garderober, linneskåp och städskåp. Lugnt läge med närhet till mataffär, busshållplats och fina löpspår/skidspår runt Ursviks motionsgård.

30 kvm, 1 rok

Månadsavgift:
2 176 kr inkl. värme, VA, kabel-TV, bredband, IP-tele
Typ:
Lägenhet
Boarea:
30 kvm
Våning:
1, hiss finns
Lägenhetsnummer:
211
Byggår:
2015

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1 rum

Boarea

30 kvm

Rumsbeskrivning

Hall: Ljus och välkomnande hall med säkerhetsdörr. Gott om förvaring i flera garderober, linneskåp och städskåp.

Kök och rum: Fint kök med gott om förvaring i skåp med brunsvarta luckor modell Tingsryd. Svart laminatbänkskiva med vitt blankt liggande kakel ovan. Induktionshäll och rostfri varmluftsugn. Diskmaskin, inbyggd rostfri spiskåpa, kombinerad kyl/frys och rostfri inbyggd mikrovågsugn.

Trevligt och lättmöblerat rum med fransk balkong och brett fönster. I rummet finns plats för matbord, soffa och rejäl säng. Fönster mot lugn gata med begränsad trafik.

Badrum: Rymligt badrum med svart klinkergolv och vitt blankt liggande kakel på väggarna. Dusch med vikbara raka dörrar och modernt duschset med både takdusch och handdusch. WC och tvättställ med kommod. Mycket praktisk kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Genomgående i lägenheten ligger ett ekparkettgolv och det är vitmålade väggar. Till lägenheten hör ett källarförråd.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 6, hiss finns

Avgift

2 176 kr inkl. värme, VA, kabel-TV, bredband, IP-tele

Andel i föreningen

0,6161%

Andel av årsavgiften

0,61873%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2015

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Ej utförd.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Stensötan 2

Förening

Namn

Brf Backsötan i Järvastaden

Om föreningen

Brf Backsötan i Järvastaden består av 94 st lägenheter i två flerbostadshus om sex våningar. Adresserna är Dammtorps allé 17-19 samt Våtmarksvägen 60-62. Hushållssopor slängs i nedgrävda kasuner och sopsorteringshus finns på gården. I varje entré finns postboxar och utanför varje lgh finns tidningshållare. I huset finns barnvagnsrum/rullstolsrum. Föreningen har tecknat ett gruppavtal med Comhem för digital-TV, bredband och telefoni. Det finns en gemensamhetsanläggning med totalt 75 st garageplatser och 4 st parkeringsplatser samt en gård med lekplats och grönytor. Föreningen har en hemsida, www.backsotan.se. I samband med överlåtelsen debiteras säljaren en överlåtelseavgift om ca 1100 kr och en pantsättningsavgift om ca 450 kr/pant.

Föreningen har ett mycket bra läge centralt i Järvastaden och med kort cykelavstånd till Friends Arena och Nordens största köpcentrum Mall of Scandinavia. I Järvastaden är även naturen ett självklart inslag då Igelbäckens naturreservat ligger precis runt knuten. Ursviks motionsgård (med preparerade längdskidspår vintertid) finns också i närheten och med cykel når du smidigt både Hagaparken och Brunnsviken. I området finns både ICA-affär, café, restaurang och gym samt buss 505 (Solna C-Ulriksdal-Järvastaden) och buss 540 (Hallonbergen-Ulriksdal-Bergshamra-Universitetet) som gör resan till city mycket smidig. Som boende i Järvastaden har du även bara ca 10 minuters promenad till T-bana Hallonbergen. För den bilburne ligger Järvastaden perfekt både intill E18 och ett stenkast från E4. Förutom att du snabbt tar dig in till Stockholm city kommer du smidigt till både Arlanda och Bromma flygplats.

Organisationsform

Bostadsrätt

TV och Bredband

Föreningen har avtal med ComHem som levererar bredband och tv tjänster. I månadsavgiften ingår (obligatoriskt tillägg om 87 kr/månad) bredband 50/50 mbit/s samt digitalt basutbud.

För mer information besök föreningens hemsida: http://www.brfbacksotan.se/

Parkering

Plats i föreningens varmgarage finns att hyra för 1000 kr/månad samt 4 platser utomhus för 400 kr/mån. Gatuparkering i Solna stad finns i området för 300 kr/månad.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Delat ägande

Ja

Äger föreningen marken?

Ja

Överlåtelseavgift

1138 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

Viktiga dokument

Om området

Järvastaden

Här bor ni i barnvänliga Järvastaden med bra kommunikationer. Du kan cykla in till stan på ca 20 min och till Kista C på ca 15 min. Här byggs en helt ny stadsdel nära både stan och naturen. Mellan husen ligger grönområden, cykelvägar och mycket mer. Vill man ta en promenad kan man med fördel promenera ner till Råstasjön och omgivningarna vid vattnet. Ursviks motions gård ligger på gångavstånd med flera banor för sprint eller långfärdskidorI Järvastaden finns även den omtalade Mulle Mecks lekpark. I parken finns också det populära barnbiblioteket. Det finns idag redan flera skolor och butiker. Bland annat finns det restaurang, ICA, gym och café. Området är belägen nära Ulriksdals station (9 min med pendeltåg till Stockholms C) och fantastiska rekreationsområden som Hagaparken, Ulriksdal och Igelbäckens naturreservat. Busshållsplats (540 som går till Universitetet via Bergshamra som har T-bana) och ICA (ska byggas ut med postservice) finns precis utanför huset. I närheten finns Friends Arena och Mall of Scandinavia som är med sitt utmärkta läge och starka erbjudande Nordens mest intressanta köpcentrum. En biograf med 15 salonger, ca 220 butiker och restauranger. Läs mer på Järvastadens egna hemsida www.jarvastaden.seSolna Centrum ligger ca 3 km bort. Affärsgallerian har ca 120 stycken butiker och restauranger och är en fullservice inrättning.

Kommunikation

Buss 540 och 505 som anknyter till både pendeltåg och T-bana. Pendeltåg samt busslinje 509.

Närservice

I närområdet finns även större affärer som Coop, Willys, byggvaruhuset Hornbach och Mall of Scandinavia med oändlig shopping för alla smaker och plånböcker. Inredningsbutiker, modebutiker, sportaffärer, oändligt med restauranger och caféer, spa, sportsbar, SATS gym och SF med sin IMAX biograf som utlovar filmupplevelser utöver det vanliga samt mataffärerna Hemköp och ICA.

I närheten

Livsmedelsbutiker
ICA Nära Järvastaden
180 m
Coop Sundby Park
980 m
Köpcentrum & Gallerior
Solna Centrum
2,9 km
Mörby centrum
3,6 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Öppna förskolan Solvändan
240 m
Västra Brotorps Förskola
320 m
Kollektivtrafik
Deugro (sweden) AB
5,3 km
Grundskolor
Vittra Brotorp
390 m
Örskolan
770 m
Gymnasium
Läroverksplanen
2,1 km
Sundbybergs Folkhögskola
2,4 km
Universitet & Högskolor
Polishögskolan
1,4 km
Gameng AB
2 km
Banker
Svea Bank AB
1,8 km
FOREX Bank
1,9 km
Golfbanor & Golfklubbar
Ulriksdals Golfklubb
1,1 km
Stockholms Golfklubb
3,1 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Tennispoolen HB
760 m
Sundbybergs Rackethall
760 m
Simhallar & Utomhusbad
Medley Holding AB
2,1 km
Medley Turkosen
3,1 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Niklas Lexander för mer information!

Niklas Lexander

Niklas Lexander

Sundbyberg

Solna

Reg. Fastighetsmäklare Civilekonom

Ansvarig mäklare

070-244 23 60

08-705 59 93

niklas.lexander@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte