Evenemangsgatan 18, vån 15

Bilder

  • Såld!
  • Vardagsrum mot balkong - Detaljbild
  • Stora öppna ytor mellan kök och vardagsrum
  • Kök med vackra vitrinskåp och hög standard
  • Vardagsrum mot balkong
  • Inglasad balkong med sol på em/kväll

Evenemangsgatan 18, vån 15 , Arenastaden , Solna

Suverän gavel 3:a med inglasad balkong om ca 5 kvm i högt läge med enorm utsikt. Kök och v-rum i modern öppen planlösning om ca 29 kvm. Stort fint badrum. I kvarteret byggs Mall of Scandinavia som beräknas öppna nov 2015 och bli Skandinaviens största köpcenter! Granne med Råstasjön och endast ca 10 min till city.

73 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 563 kr inkl värme, VA, kabel-TV (basutbud)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
73 kvm
Våning:
15, hiss finns
Lägenhetsnummer:
101
Byggår:
2014
Driftskostnad:
322 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

73 kvm

Rumsbeskrivning

Hall: Praktisk hall med gott om förvaring i tre garderober, ett linneskåp och ett städskåp. Här finns även plats för hatthylla. I den inre delen av hallen finns även en separat klädkammare om ca 2 kvm.

Sovrum 1: I direkt förlängning av entréhallen finns ett perfekt gästrum/barnrum om ca 7 kvm. Här finns fönster i svalt norrläge.

Sovrum 2: Bredvid sovrum 1 finns ett rymligt och lättmöblerat större sovrum om ca 12 kvm. Plats finns för både dubbelsäng, byrå och sänghurtsar. Här finns tre garderober och även här fönster i svalt norrläge.

WC/bad: Modernt och praktiskt badrum om ca 6 kvm med grått klinkergolv (komfortvärme) och vitt matt liggande kakel. Handdukstork gör att handduken är varm och härlig. Vackert vitt välvt badkar med tassar. Spegel med vit hylla samt praktisk kommod. Tvättmaskin samt torktumlare från Electrolux. Maskinerna är placerade bredvid varandra med en bänk ovanför vilket är mycket praktiskt för att vika tvätten eller använda som skötbord om man har småbarn.

Kök och vardagsrum: Lägenheten har en underbar ljus umgängesdel om ca 29 kvm. Här ryms både ett rejält matbord samt soffgrupp och stor TV. På kortsidan finns stora fönsterpartier som skänker mycket ljus och ger en härligt utsikt mot Råstasjön. I köksdelen finns gott om skåp med vita speglade skåpluckor modell Alice från Vedum med bekväm och tyst luckdämpning på alla luckor. Här finns även vackra vitrinluckor med glashyllor. Mörk stenmönstrad laminatbänkskiva och vitt blankt kakel ovanför arbetsbänkarna. Spishäll, inbyggnadsugn, micro, kyl och frys. Samtliga rostfria och från Electrolux. Vit diskmaskin från Electrolux och vit spisfläkt från Franke. Med utgång från vardagsrumsdelen nås en inglasad balkong om ca 5 kvm med eftermiddags-/kvällssol.

Genomgående i hela lägenheten finns ett 3-stav lackat ekparkettgolv samt det är vita släta innerdörrar. I båda sovrummen är det tapetserade väggar och i kök/vardagsrum är det målat vitt.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

15 av 21, hiss finns

Avgift

4 563 kr inkl värme, VA, kabel-TV (basutbud)

Driftskostnad

3 868 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 476 kr
Försäkring: 1 392 kr
Beräknat antal personer: 3

Andel i föreningen

0,8763%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2014

Uppvärmning

Fjärrvärme

Förening

Namn

Brf Fribiljetten

Om föreningen

Brf Fribiljetten är det första flerfamiljshuset i Arenastaden och blev starten på den efterlängtade stadsdelen kring den nya Nationalarenan. Föreningen består av ett 21 våningshus om totalt 143 st bostadsrättslägenheter från 1 rok - 4 rok samt 2 st lokaler. Hela huset hade inflyttning under sommaren 2014. Lägenhetsförråd finns i lägenheterna och gemensamt barnvagnsförråd finns på entréplanet. Varje lägenhet har egen tvättmaskin och torktumlare. Dessutom finns en gemensam grovtvättstuga i huset. Soprum för hushållssopor finns på entréplan. Här finns även ett stort cykelrum med ingång precis bredvid entrén. Tidningshållare finns utanför ytterdörren vid varje lägenhet och postboxar finns vid entrén. Huset är anslutet till Telia Tripleplay vilket möjliggör både TV/Telefon/Bredband. Basutbud för TV-kanaler ingår i månadsavgiften och abonnemang för telefon, bredband och fler tv-kanaler tecknas av bostadsinnehavaren separat. I varje lägenhet finns elcentral försedd med jordfelsbrytare. Separat mätare av hushållsel finns där individuell debitering sker tillsammans med månadsavgiften. Samtliga lägenheter har vattenburna radiatorer som är anslutna till fjärrvärmenätet. Mellan husen finns en innergård med bänkar, lekplats med sandlåda och rutschkana samt cykelställ. Föreningen har en informativ hemsida, www.fribiljetten.com. Garageplatser för uthyrning finns i kvarteret. Platserna kostar (2015-09-23) från 900 kr/mån till 1800 kr/mån beroende på val av typ (kvällar och helger eller heltid). Parkman driver garaget och nås på 08-7349000 alt. info@parkman.nu. Det finns även möjlighet till boendeparkering via Solna Stad i området som kostar 750 kr/kvartal.

Granne med Brf Fribiljetten finns Friends arena, Quality Hotel Friends och trevliga gångvägar runt Råstasjön vidare till Lötsjön. I Arenastaden byggs även ett omfattande handelscentrum, Mall of Scandinavia, som planeras att ha ca 250 st butiker och öppna i november 2015. På kort cykelavstånd nås Hagaparken med Ulriksdals slott och handelsträdgård samt populära Brunnsviken. För den löp-och skidintresserade finns även Ursviks Motionsspår några kilometer bort. Här finns elljusspår som även är preparerade skidspår vintertid. Kommunikationerna i området är väldigt bra med både buss, pendeltåg, t-bana, fjärrtåg och tvärbana inom kort avstånd! Buss 515 (Odenplan-Solna Station-Sundbyberg), 509 (Danderyd-Solna Station-Solna C-Sundbyberg C-Brommaplan) och 505 (Järvastaden-Arenastaden-Solna Centrum) har alla hållplatser i närheten. Det är även kort gångavstånd till pendeltåg och fjärrtåg vid Solna Station. Tvärbanan med sträckning Solna Station-Solna C-Sundbyberg C-Alvik nås också på några minuters promenad. Med bil kommer man snabbt ut på E4 och E18 för vidare färd.

Läs mer: https://www.fribiljetten.com/info-till-maklare/

Parkering

Föreningen har inga egna parkeringsplatser. Parkeringsplatserna i Arenagaraget hyrs ut av Parkman. Det finns över 800 platser fördelat på tre plan. Om Du vill hyra en garageplats kontakta Lilian Forsling på tel. 08-506 833 05 alternativt mejla till lilian.forsling@parkman.nu
I övrigt råder boendeparkering i området. Tillstånd för boendeparkering utfärdas utav Solna Stad.

Läs mer: https://www.fribiljetten.com/info-till-maklare/

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Delat ägande

Ja

Om området

Arenastaden

Det finns egentligen inga motsvarigheter till Arenastaden i hela Skandinavien. Här byggs toppmoderna kontorslösningar och trygga bostäder samt Friends Arena, Sveriges nya nationalarena för fotboll och en plats för många andra unika evenemang.

Kommunikation

Citybanan tar dig till Odenplan på ca 5 min.
T-bana från Solna Centrum eller Näckrosen (blå linje).
Buss: 10 linjer finns i stadsdelen.
Tvärbanan förbinder Solna Station med Alvik via Sundbyberg (2014).
30 minuter till Arlanda.
15 minuter till Bromma flygplats.

Närservice

Mall of Scandinavia är beläget i Arenastaden i Solna, intill Solna station och Friends Arena, endast sju minuter från Stockholm city. Centrumet invigdes den 12 november 2015 och erbjuder en unik kombination av internationella och exklusiva varumärken, matupplevelser och underhållning. Här återfinns hela 224 butiker och restauranger, fördelade på 101,048 m2. The Designer Gallery™ presenterar exklusiva varumärken, mode- och livsstilsbutiker samt ett urval av pop-ups. Dining Plaza samlar över 20 restauranger i vad som är Stockholm största restaurangområde. Filmstaden Scandinavia stoltserar med Sveriges första kommersiella IMAX® och här finner du även Nordens största dukar och flera VIP-salonger. Centrumet är enkelt att nå med kollektivtrafik och har hela 3,700 parkeringsplatser.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Hemköp
480 m
El Gaucho Kött & Delikatess AB
590 m
Köpcentrum & Gallerior
Solna Centrum
1,3 km
Bromma Blocks
3,5 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Juvelens Förskola
530 m
Kullens Förskola
700 m
Kollektivtrafik
Deugro (sweden) AB
3,6 km
Trafikförvaltningen SLL
4,1 km
Grundskolor
Barnens Montess Ori- Akademi Östermalm AB
620 m
Ringens Skola
900 m
Gymnasium
Läroverksplanen
430 m
Peabskolan
870 m
Universitet & Högskolor
Skandinaviska Kiropraktorhögskolans Patientklinik
640 m
Skandinaviska Kiropraktorhögskolan
640 m
Banker
Svea Bank AB
80 m
Handelsbanken Arenastaden
230 m
Golfbanor & Golfklubbar
Ulriksdals Golfklubb
1,7 km
Stockholms Golfklubb
3,1 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Råstasjöns IP
170 m
Friends Arena
170 m
Simhallar & Utomhusbad
Medley Holding AB
370 m
Medley Turkosen
1,6 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Niklas Lexander för mer information!

Niklas Lexander

Niklas Lexander

Sundbyberg

Solna

Reg. Fastighetsmäklare Civilekonom

Ansvarig mäklare

070-244 23 60

08-705 59 93

niklas.lexander@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte