Evenemangsgatan 30, vån 4

Bilder

  • Såld!

Evenemangsgatan 30, vån 4 , Arenastaden , Solna

Välplanerad 3:a i Brf Pressläktaren med öppen planlösning mellan vardagsrum och kök och fönsterpartier i syd/väst. Stor inglasad balkong om ca 7 kvm. Kök med gott om plats för förvaring i både över- och underskåp. Perfekt boende i Solnas nya moderna stadsdel intill Mall of Scandinavia! Tillträde prel. 2016-03-23!

73 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 623 kr inkl värme, VA
Typ:
Lägenhet
Boarea:
73 kvm
Våning:
4, hiss finns
Lägenhetsnummer:
13
Byggår:
2016
Driftskostnad:
213 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

73 kvm

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

4 av 21, hiss finns

Avgift

4 623 kr inkl värme, VA

Andel i föreningen

0,86585%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2016

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Ej utförd.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

2 556 kr/år

Förening

Namn

Brf Pressläktaren

Om föreningen

Bostadsrättsföreningen Pressläktaren är det tredje höghuset på den västra sidan av den nya Nationalarenan. Föreningen består av ett 21 våningshus om totalt 143 st bostadsrättslägenheter från 1 rok - 4 rok samt 2 st lokaler. Inflyttning i hela huset sker under jan-mars 2016. Lägenhetsförråd finns i lägenheterna och gemensamt barnvagnsförråd finns på entréplanet. Varje lägenhet har egen tvättmaskin och torktumlare. Dessutom finns en gemensam grovtvättstuga i huset. Soprum för hushållssopor finns på entréplan. Tidningshållare finns utanför ytterdörren vid varje lägenhet och postboxar finns vid entrén. I varje lägenhet finns elcentral försedd med jordfelsbrytare. Separat mätare av hushållsel finns där individuell debitering sker tillsammans med månadsavgiften.

Granne med Brf Pressläktaren finns Friends arena, Quality Hotel Friends och trevliga gångvägar runt Råstasjön. I Arenastaden byggs även ett omfattande handelscentrum, Mall of Scandinavia, som har ca 250 st butiker och invigdes 12 november 2015. Kommunikationerna i området är väldigt bra med både buss, pendeltåg, t-bana, fjärrtåg och tvärbana inom kort avstånd. Buss 515 (Odenplan-Solna Station-Sundbyberg), 509 (Danderyd-Solna Station-Solna C-Sundbyberg C-Brommaplan) och 505 (Järvastaden-Arenastaden-Solna Centrum) har alla hållplatser i närheten. Det är även kort gångavstånd till pendeltåg och fjärrtåg vid Solna Station. Tvärbanan med sträckning Solna Station-Solna C-Sundbyberg C-Alvik har också hållplats i närheten. Med bil kommer man snabbt ut på E4 och E18 och det är cykelavstånd till Hagaparken, Brunnsviken och Stockholms Innerstad.

TV och Bredband

Huset är anslutet till Telia Tripleplay vilket möjliggör både TV/Telefon/Bredband. Abonnemang för telefon, bredband och fler tv-kanaler tecknas av bostadsinnehavaren separat.

Parkering

Garageplatser för uthyrning finns i kvarteret. Kostar från 900 kr/mån till 1800 kr/mån beroende på val av typ (kvällar och helger eller heltid). Parkman driver garaget och nås på 08-7349000 alt. info@parkman.nu

Om området

Arenastaden

Det finns egentligen inga motsvarigheter till Arenastaden i hela Skandinavien. Här byggs toppmoderna kontorslösningar och trygga bostäder samt Swedbank Arena, Sveriges nya nationalarena för fotboll och en plats för många andra unika evenemang. I Arenastaden planeras även ett omfattande handelscentrum samt ett av stockholmsregionens högsta hotell.

Kommunikation

Pendeltåg med bara 7 minuter till Centralen.
T-bana från Solna Centrum eller Näckrosen (blå linje).
Buss: 10 linjer finns i stadsdelen.
Tvärbanan förbinder Solna Station med Alvik via Sundbyberg (2014).
30 minuter till Arlanda.
15 minuter till Bromma flygplats.

Närservice

Mall of Scandinavia är beläget i Arenastaden i Solna, intill Solna station och Friends Arena, endast sju minuter från Stockholm city. Centrumet invigdes den 12 november 2015 och erbjuder en unik kombination av internationella och exklusiva varumärken, matupplevelser och underhållning. Här återfinns hela 224 butiker och restauranger, fördelade på 101,048 m2. The Designer Gallery™ presenterar exklusiva varumärken, mode- och livsstilsbutiker samt ett urval av pop-ups. Dining Plaza samlar över 20 restauranger i vad som är Stockholm största restaurangområde. Filmstaden Scandinavia stoltserar med Sveriges första kommersiella IMAX® och här finner du även Nordens största dukar och flera VIP-salonger. Centrumet är enkelt att nå med kollektivtrafik och har hela 3,700 parkeringsplatser.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Hemköp
600 m
el Gaucho Kött & Delikatess AB
710 m
Köpcentrum & Gallerior
Mall of Scandinavia
600 m
Solna Centrum
1,5 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Udden Förskola
430 m
Juvelens Förskola
660 m
Kollektivtrafik
Arenan
120 m
Signalbron
300 m
Grundskolor
Ringens Skola
780 m
Ulriksdalsskolan
980 m
Gymnasium
Solna-Sundbyberg Intagningskansli tillGymnasieutbildningar
550 m
Solna Gymnasium
550 m
Universitet & Högskolor
Skandinaviska Kiropraktorhögskolans Patientklinik
760 m
Skandinaviska Kiropraktorhögskolan
760 m
Banker
Handelsbanken Arenastaden
360 m
FOREX Bank
360 m
Golfbanor & Golfklubbar
Hotspot HB
840 m
Sundbybergs Bangolfklubb
1,1 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Kaito Group AB
120 m
Friends Arena
190 m
Simhallar & Utomhusbad
Medley Holding AB
500 m
SAS Frösundavik Brunnsviken
1,4 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Kamjar Shahi för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte