Evenemangsgatan 24, vån 19

Bilder

  • Såld!
  • Matplats
  • Vardagsrum
  • Vardagsrum/Kök
  • Vardagsrum
  • Vardagsrum

Evenemangsgatan 24, vån 19 , Arenastaden , Solna

Mycket ljus 2:a med inglasad balkong i högt söderläge som vetter både ut mot Råstasjön samt Mall of Scandinavia. Rymlig klädkammare om ca 4 kvm. Detta är ett perfekt boende vid Friends Arena, Råstasjön och Quality Hotel. Mall of Scandinavia beräknas invigas 12 nov 2015 och innehålla ca 250 butiker. och bli Skandinaviens största shoppingcenter! Endast ca 10 min till city.

51 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 230 kr inkl. vatten, värme, kabeltv (basutbud)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
51 kvm
Våning:
19, hiss finns
Lägenhetsnummer:
131
Byggår:
2015

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

51 kvm

Rumsbeskrivning

HALL: Hall med avhängning till vänster. Parkett på golv och ljusa väggar.

VARDAGSRUM: Vardagsrum med stora fönsterpartier och utgång till den inglasade balkongen. Parkett på golv och ljusa väggar.

KÖK: Kök med gott om förvaringsutrymmen i både över- och underskåp. Kakel ovan arbetsyta. Utrustning: Kyl/frys, diskmaskin, spis och köksfläkt.

SOVRUM: Stort sovrum med plats för dubbelsäng. I anslutning till sovrummet finns även klädkammare/förråd om ca 4 kvm. Parkett på golv och tapetserade väggar.

BADRUM: Stort helkaklat badrum med klinker på golv. Utrustning: Golvvärme, torktumlare, tvättmaskin, badrumsskåp med spegel och belysning, handduksvärmare, handfat, wc och dusch.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

19 av 21, hiss finns

Avgift

3 230 kr inkl. vatten, värme, kabeltv (basutbud)

Andel i föreningen

0,61261%

Byggnad

Byggnadsår

2015

Energideklaration

Ej utförd.

Förening

Namn

Brf Säsongskortet

Om föreningen

Bostadsrättsföreningen Säsongskortet är det andra höghuset på den västra sidan av den nya Nationalarenan. Föreningen består av ett 21 våningshus om totalt 143 st bostadsrättslägenheter från 1 rok - 4 rok samt 2 st lokaler. Inflyttning i hela huset skedde under maj-juni 2015. Externa lägenhetsförråd finns inte och gemensamt barnvagnsförråd finns på entréplanet. Varje lägenhet har egen tvättmaskin och torktumlare. Dessutom finns en gemensam grovtvättstuga i huset. Soprum för hushållssopor finns på entréplan. Tidningshållare finns utanför ytterdörren vid varje lägenhet och postboxar finns vid entrén. Huset är anslutet till Telia Tripleplay. Bredband och TV-paket lagom ingår i avgiften. I varje lägenhet finns elcentral försedd med jordfelsbrytare. Separat mätare av hushållsel finns där individuell debitering sker tillsammans med månadsavgiften. Samtliga lägenheter har vattenburna radiatorer som är anslutna till fjärrvärmenätet. På plan 4 finns en praktisk utgång mot Friends Arena och Mall of Scandinavia och på entréplanet finns en förbindelsegång till garaget. Föreningen har en hemsida, http://sasongskortet.bostadsratterna.se

Garageplatser för uthyrning finns i kvarteret och kostar från 936 kr/mån till 1873 kr/mån beroende på val av typ (kvällar och helger eller heltid). Parkman driver garaget och nås på 08-7349000 alt. info@parkman.nu. I övrigt gäller boendeparkering via Solna Stad på gatorna. Kostnaden är för närvarande 300 kr/mån alt. 750 kr/kvartal.

Granne med Brf Säsongskortet finns Friends arena, Quality Hotel Friends och trevliga gångvägar runt Råstasjön. I Arenastaden finns även det omfattande handelscentrumet, Mall of Scandinavia, med över 200 st butiker, ett enormt utbud av restauranger och all övrig närservice. Kommunikationerna i området är väldigt bra med både buss, citybanan, t-bana, fjärrtåg och tvärbana inom kort avstånd! Buss 515 (Odenplan-Solna Station-Sundbyberg), 509 (Danderyd-Solna Station-Solna C-Sundbyberg C-Brommaplan) och 505 (Järvastaden-Arenastaden-Solna Centrum) har alla hållplatser i närheten. Det är även kort gångavstånd till tåg och tvärbanan vid Solna Station. Med bil kommer man snabbt ut på E4 och E18 och det är cykelavstånd till Hagaparken, Brunnsviken och Stockholms Innerstad.

TV och Bredband

Telia bredband (700/700Mbit/s) och kabel-TV paket lagom ingår i avgiften.

Parkering

Garageplatser för uthyrning finns i kvarteret och kostar från 936 kr/mån till 1873 kr/mån beroende på val av typ (kvällar och helger eller heltid). Parkman driver garaget och nås på 08-7349000 alt. info@parkman.nu. I övrigt gäller boendeparkering via Solna Stad på gatorna. Kostnaden är för närvarande 300 kr/mån alt. 750 kr/kvartal.

Om området

Arenastaden

Det finns egentligen inga motsvarigheter till Arenastaden i hela Skandinavien. Här byggs toppmoderna kontorslösningar och trygga bostäder samt Friends Arena, Sveriges nya nationalarena för fotboll och en plats för många andra unika evenemang.

Kommunikation

Citybanan tar dig till Odenplan på ca 5 min.
T-bana från Solna Centrum eller Näckrosen (blå linje).
Buss: 10 linjer finns i stadsdelen.
Tvärbanan förbinder Solna Station med Alvik via Sundbyberg (2014).
30 minuter till Arlanda.
15 minuter till Bromma flygplats.

Närservice

Mall of Scandinavia är beläget i Arenastaden i Solna, intill Solna station och Friends Arena, endast sju minuter från Stockholm city. Centrumet invigdes den 12 november 2015 och erbjuder en unik kombination av internationella och exklusiva varumärken, matupplevelser och underhållning. Här återfinns hela 224 butiker och restauranger, fördelade på 101,048 m2. The Designer Gallery™ presenterar exklusiva varumärken, mode- och livsstilsbutiker samt ett urval av pop-ups. Dining Plaza samlar över 20 restauranger i vad som är Stockholm största restaurangområde. Filmstaden Scandinavia stoltserar med Sveriges första kommersiella IMAX® och här finner du även Nordens största dukar och flera VIP-salonger. Centrumet är enkelt att nå med kollektivtrafik och har hela 3,700 parkeringsplatser.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Hemköp
540 m
El Gaucho Kött & Delikatess AB
640 m
Köpcentrum & Gallerior
Solna Centrum
1,4 km
Bromma Blocks
3,5 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Juvelens Förskola
590 m
Borgens Förskola
730 m
Kollektivtrafik
Deugro (sweden) AB
3,6 km
Trafikförvaltningen SLL
4,2 km
Grundskolor
Barnens Montess Ori- Akademi Östermalm AB
670 m
Ringens Skola
850 m
Gymnasium
Läroverksplanen
480 m
Peabskolan
930 m
Universitet & Högskolor
Skandinaviska Kiropraktorhögskolan
690 m
Skandinaviska Kiropraktorhögskolans Patientklinik
690 m
Banker
Svea Bank AB
140 m
Handelsbanken Arenastaden
290 m
Golfbanor & Golfklubbar
Ulriksdals Golfklubb
1,7 km
Stockholms Golfklubb
3,1 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Friends Arena
180 m
Råstasjöns IP
200 m
Simhallar & Utomhusbad
Medley Holding AB
430 m
Medley Turkosen
1,6 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Kamjar Shahi för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte