Ekensbergsvägen 85

Bilder

  • Såld!
  • Underbar uteplats
  • Uteplats i skyddat läge
  • Härlig trädäckad uteplats
  • Modernt badrum
  • med tvättmaskin och duschhörna

Ekensbergsvägen 85 , Råsunda/Vireberg , Solna

Underbar 3:a med stor trädäckad uteplats med sol många timmar. Optimal planlösning med två lättmöblerade sovrum mot lugn gata och kök samt vardagsrum i delvis öppen planlösning. Populär brf med attraktiva låghus. Lugnt, grönskande läge men med endast ca 5 min till all service och goda kommunikationer vid Solna Centrum.

78 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 032 kr inkl värme, VA
Typ:
Lägenhet
Boarea:
78 kvm
Våning:
1
Lägenhetsnummer:
304
Byggår:
1953/1954
Driftskostnad:
545 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

78 kvm

Rumsbeskrivning

Hall: Fin och modern hall med ljusgrått klinkergolv och ljusgråa målade väggar. Sänkt tak med infällda downlights. En garderob med plats för städutrustning.

Badrum: Fräscht helkaklat badrum med god funktion och stilrena färger och material. Ljusgrått klinkergolv och vita fina smårutiga kakelplattor på väggarna. Gott om förvaring i totalt 3 st skåp. (Ett väggskåp med ett fristående skåp under samt ett högt golvskåp bredvid tvättmaskinen). Här finns snålspolande WC, handfat, handdukstork och praktisk tvättmaskin. I den inre delen finns en avskild duschhörna.

Sovrum 1: Direkt in till höger i lägenheten, med fönster mot lugn gata utan genomfartstrafik, finns ett praktiskt sovrum. Detta är lättmöblerat och mysigt och har två inbyggda garderober. Modernt ekparkettgolv och ljusa målade väggar.

Sovrum 2: Bredvid sovrum 1 finns ett perfekt rymligt sovrum. Här finns tre inbyggda garderober samt en bred garderobssektion med spegelskjutdörrar. Ljust målade väggar och en modern fondtapetvägg. Fönster i lugnt läge.

Utanför båda sovrummen finns en utmärkt yta för bokhylla, fåtölj eller byrå. Idealisk för extra funktion och förvaring med direkt anslutning till både sovrummen och hallen.

Kök: I härlig delvis öppen planlösning mot vardagsrummet finns köket som har matplats för ca 6 personer. Modern standard med fina vita skåpluckor (bytta 2012) och grått kakel över diskbänken. Keramikhäll, ugn i praktisk arbetshöjd, diskmaskin, fullhöjds kyl och frys samt fläktkåpa. Samtliga maskiner är rostfria och från 2003. Ekparkettgolv och vita målade väggar.

Vardagsrum: Inbjudande och rymligt vardagsrum med bred öppning mot köket. Parkettgolv och vita målade väggar. En fin detalj är det låga fönsterpartiet på gaveln som gör att lägenheten får ljus på em/kvällen från ett tredje väderstreck. Med utgång från vardagsrummet finns en härlig trädäckad uteplats om ca 14 kvm. Uteplatsen har ett underbart söderläge med sol stor del av dagen. Den stora och mysiga uteplatsen är belägen mot föreningens lummiga innergård där det även finns en lekplats för barnen och stora gräsytor för picknick m.m. I föreningens trivselregler framgår vilka regler som gäller för användningen av uteplatsen och innergården.

Till lägenheten hör ett rymligt vindsförråd samt en matkällare.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 4, hiss finns ej

Avgift

4 032 kr inkl värme, VA

Driftskostnad

6 542 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 600 kr
Försäkring: 2 942 kr
Beräknat antal personer: 2

Andel i föreningen

4,23%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1953/1954

Uppvärmning

Fjärrvärme

Fastighetsbeteckning

Eposet 1

Övrigt

Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på det pris som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som också ska ligga inom ramen för mäklarens värdering av bostaden.Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Förening

Namn

Brf Eposet 1

Om föreningen

Föreningen består av ett trevligt låghus med adress Ekensbergsvägen 81-85. Huset byggdes år 1953/1954 och föreningen bildades år 2000. Föreningen har totalt 26 st lägenheter (varav en hyresrätt) och en lokal. Föreningen har en stor takterass samt en gemensam tvättstuga med två tvättmaskiner, en torktumlare och ett torkskåp. I huset finns även barnvagnsförråd, cykelförråd samt ett övernattningsrum som kan hyras av föreningens medlemmar. Kabel-TV och internet via Comhem. I samband med överlåtelsen debiteras köparen en överlåtelseavgift om ca 1100 kr och köparen pantsättningsavgift om ca 450 kr/pant. Enligt mejl från styrelsen 2015-08-19 finns i dagsläget inga planerade avgiftshöjningar. Föreningen följer en underhållsplan som upprättades år 2011 och sträcker sig fram till år 2020. Ett urval av föreningens renoveringar: 2004: Nya balkonger, 2008/2009: Stambyte samt elstambyte, 2012: Ny färskvattenledning och termostatbyten i allmänna utrymmen, 2013-2014: Renovering av yttertak, renovering av fönster mot gata samt installation av ny ventilationsanläggning
Under år 2018 planerar man att putsa fasaden och år 2020 byta/renovera fjärrvärmeanläggningen.

Brf Eposet 1 har ett trevligt läge nära Skytteholmsparken som erbjuder stora grönområden perfekta för picknick eller aktiviteter. På kort avstånd finns Solna Business Park med ICA Maxi, gym och postkontor. För den sportintresserade finns Solnahallen och Skytteholms IP i närområdet. All närservice finns i Solna C som erbjuder ett stort antal affärer och restauranger. Där finner du även flertalet bussar mot både västerort samt norrort och t-bana där restiden till T-centralen endast är ca 10 min. I direkt anslutning till huset finns även tvärbanan som trafikerar Solna Station-Alvik via bl.a Sundbybergs Centrum. Boendeparkering via Solna Stad gäller i området. Kostnaden är för närvarande 300 kr/mån alt. 750 kr/kvartal.

Om området

I närheten

Livsmedelsbutiker
ICA Nära Furuviks Specerier
440 m
LiDL
470 m
Köpcentrum & Gallerior
Solna Centrum
710 m
Bromma Blocks
2,5 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Råsundaskolan Behandlingsavdelning
110 m
Fritidshem Linden
120 m
Kollektivtrafik
Trafikförvaltningen SLL
3,3 km
Deugro (sweden) AB
3,3 km
Grundskolor
Råsundaskolan Behandlingsavdelning
110 m
Ekensbergs Skola
190 m
Gymnasium
Sankt Martins Gymnasium
620 m
S:t Martins Gymnasium
620 m
Universitet & Högskolor
Gameng AB
460 m
Skandinaviska Kiropraktorhögskolans Patientklinik
680 m
Banker
Hard Mix
550 m
SBAB Bank
590 m
Golfbanor & Golfklubbar
Ulriksdals Golfklubb
2,8 km
Golfstar Bromma
3,2 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Skytteholms IP
270 m
Solnahallen
320 m
Simhallar & Utomhusbad
Medley Turkosen
690 m
Medley Holding AB
1,1 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Niklas Lexander för mer information!

Niklas Lexander

Niklas Lexander

Sundbyberg

Solna

Reg. Fastighetsmäklare Civilekonom

Ansvarig mäklare

070-244 23 60

08-705 59 93

niklas.lexander@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte