Östervägen 40, 1tr

Bilder

  • Såld!
  • Härlig balkong med trätrall
  • Underbart stort fönster och utgång till balkong
  • Utsikt från balkong
  • Modern kokvrå och utgång till balkong
  • Mycket fin nyrenoverad kokvrå

Östervägen 40, 1tr , Råsunda , Solna

Fint renoverad och ljus lägenhet med härlig balkong i väster. Rum med plats för både säng, soffa och matbord. Kaklat och stambytt badrum. Populär förening granne med fina gångvägar vid Råstasjön och nära expansiva Arenastaden med all service. Nära till både tunnelbana, pendeltåg, bussar och tvärbanan vid Solna Station.

27 kvm, 1 rok

Månadsavgift:
1 955 kr inkl. vatten, värme, kabel-TV (basutbud)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
27 kvm
Våning:
2, hiss finns
Byggår:
1951
Driftskostnad:
450 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1 rum

Boarea

27 kvm

Rumsbeskrivning

Hall: Välkomnande hall med praktiskt svart klinkergolv. En inbyggd garderob med överskåp och en 100 cm bred garderob med spegeldörr.

Badrum: Rymligt helkaklat och stambytt badrum. Ljusblått klinkergolv och vita kaklade väggar med svart dekorrand. WC, handfat, badrumsskåp och badkar.

Rum: Härligt rum med stort fönster och enormt ljusinsläpp. Vackert vitbetsat trägolv och ljusa målade väggar. I rummet finns plats för både mindre soffa, TV-möbel, säng och matbord. Utgång till härlig balkong med trätrall i ljust västerläge med eftermiddags/kvällssol.

Kokvrå: Nyrenoverad kokvrå med vita högblanka skåpluckor. Rostfri kyl/frys, kombinerad varmluftsugn och micro, inbyggd spisfläkt och häll med två zoner. Vackert mörkt klinkergolv.

Östervägen 40 är det sista huset på Östervägen och det är långt till närmaste hus vid Sjövägen. Lägenheten ligger väldigt grönt och lummigt utan insyn. Generös takhöjd om ca 260 cm i lägenheten gör att lägenheten känns mycket ljus och rymlig. Till lägenheten hör ett vindsförråd samt ett matkällarförråd.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 5, hiss finns

Avgift

1 955 kr inkl. vatten, värme, kabel-TV (basutbud)

Driftskostnad

5 400 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 600 kr
Försäkring: 1 800 kr
Beräknat antal personer: 2

Andel i föreningen

0,90417%

Reparationsfond

900 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1951

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 1 oktober 2008
Energiprestanda: 162 kWh/m² (Atemp) och år

Fastighetsbeteckning

Gläntan 14

Övrigt

Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på det pris som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som också ska ligga inom ramen för mäklarens värdering av bostaden.Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Förening

Namn

HSB Brf Gläntan i Solna

Om föreningen

HSB Brf Gläntan i Solna är en mycket populär och välskött förening med totalt 60 st bostadsrätter och 3 st hyreslokaler belägna på Östervägen 36, 38 och 40. Föreningen bildades redan 1949 och husen stod klara för inflyttning 1951. I varje fastighet finns en liten tvättstuga och i hus 40 finns även en större. Föreningen tillhandahåller samlingslokal/övernattningsrum (hus 38), gym, hobbyrum samt ett litet ”bibliotek” för medlemmarna (hus 40). I varje hus finns ett barnvagnsrum och cykelrum.
Kabel-TV/Bredband via Comhem. I samband med överlåtelsen debiteras säljaren en överlåtelseavgift om ca 1100 kr och köparen en pantsättningsavgift om ca 450 kr/pant. Det krävs även separat medlemskap i HSB Stockholm för att bli medlem i HSB Brf Gläntan i Solna. För parkering gäller boendeparkering via Solna Stad, kostnad för närvarande 300 kr/mån. Föreningen har en mycket informativ hemsida www.hsb.se/stockholm/glantan.

HSB Brf Gläntan har ett lugnt, attraktivt läge i den populära stadsdelen Råsunda. I direkt närmiljö växer den nya stadsdelen Arenastaden fram och endast ett stenkast bort finns nationalarenan Friends arena, Quality Hotel Friends och trevliga gångvägar runt Råstasjön. I området finns även populära Vasalundshallen med simhall och gym. Ca 10 minuter bort finns Solna centrum (T-banestation) med stort utbud av butiker, restauranger och all övrig service. Kommunikationerna i området är väldigt bra med både buss, pendeltåg och tvärbana inom kort avstånd. Buss 515 (Odenplan-Solna Station-Sundbyberg), 509 (Danderyd-Solna Station-Solna C-Sundbyberg C-Brommaplan) och 505 (Järvastaden-Arenastaden-Solna Centrum) har alla hållplatser i närheten. Det är även gångavstånd till pendeltåg vid Solna Station. Tvärbanan med sträckning Solna Station-Solna C-Sundbyberg C-Alvik trafikeras också sedan hösten 2014. Med bil kommer man snabbt ut på E4 och E18 och det är cykelavstånd till Hagaparken, Brunnsviken och Stockholms innerstad.

Organisationsform

Andelsrätt

Om området

I närheten

Livsmedelsbutiker
ICA Nära Furuviks Specerier
400 m
El Gaucho Kött & Delikatess AB
480 m
Köpcentrum & Gallerior
Solna Centrum
1,1 km
Bromma Blocks
3,1 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Trolliz AB
470 m
Juvelens Förskola
500 m
Kollektivtrafik
Deugro (sweden) AB
3,5 km
Trafikförvaltningen SLL
3,9 km
Grundskolor
Barnens Montess Ori- Akademi Östermalm AB
450 m
Råsundaskolan Behandlingsavdelning
710 m
Gymnasium
Läroverksplanen
370 m
Peabskolan
810 m
Universitet & Högskolor
Gameng AB
360 m
Skandinaviska Kiropraktorhögskolan
430 m
Banker
Svea Bank AB
370 m
Nordea Bank AB
400 m
Golfbanor & Golfklubbar
Ulriksdals Golfklubb
2 km
Stockholms Golfklubb
3,5 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Råstasjöns IP
240 m
Läroverksplanen
370 m
Simhallar & Utomhusbad
Medley Holding AB
480 m
Medley Turkosen
1,3 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Niklas Lexander för mer information!

Niklas Lexander

Niklas Lexander

Sundbyberg

Solna

Reg. Fastighetsmäklare Civilekonom

Ansvarig mäklare

070-244 23 60

08-705 59 93

niklas.lexander@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte