Ritorpsvägen 11, 1/2 tr

Bilder

  • Såld!
  • Inglasad balkong
  • Utsikt från balkongen mot Ritorps gård
  • Lättmöblerat och fint vardagsrum
  • Härligt vardagsrum i lägenhetens mitt
  • Utgång till inglasad balkong

Ritorpsvägen 11, 1/2 tr , Ritorp / Norra Frösunda , Solna

Härlig 2:a med balkong i attraktiva och lugna Ritorp. Mycket trevlig planlösning. Populär och välskött brf med mycket god ekonomi. Nära både Friends Arena, Mall of Scandinavia och kort avstånd till grönområden vid Hagaparken och Brunnsviken. Både bussar och pendeltåg finns på kort avstånd och även E4 & E18 för bilburna.

59,3 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
2 866 kr inkl.värme, VA och kabel-TV (basutbud)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
59,3 kvm
Våning:
1
Lägenhetsnummer:
71
Byggår:
1956
Driftskostnad:
430 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

59,3 kvm

Rumsbeskrivning

Hall: Hall med garderob och klädhängare. Laminatgolv och ljusa väggar. Säkerhetsdörr dämpar effektivt ljud från trapphuset.

Sovrum: Trevligt sovrum med fönster mot lugn gård. Plats finns för dubbelsäng och arbetshörna. Ekparkettgolv och ljusgul tapet. Tre inbyggda garderober med överskåp.

Vardagsrum: I lägenhetens mitt finns ett rymligt och inbjudande vardagsrum. Parkettgolv och ljusa tapetserade väggar. Brett fönsterparti gör att ljus och grönskan från gården når in i lägenheten. Utgång till en mysig inglasad balkong i västerläge mot gården.

Kök: Ljust vinkelkök med moderna luckor med rostfria beslag. Spis med häll, spisfläkt, kyl/frys och diskmaskin. I köket finns även skafferi och städskåp. Matplats finns för ca 6 personer. Mörkt laminatgolv och ljusa målade väggar.

WC/bad: Stambytt badrum med ljusblått klinkergolv (golvvärme) och vita helkaklade väggar med ljusgrå dekorrand. WC, handfat, badrumskåp med spegel och badkar. Här finns även ett golvskåp som rymmer t.ex. handdukar.

Till lägenheten hör ett källarförråd.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 3, hiss finns ej

Avgift

2 866 kr inkl.värme, VA och kabel-TV (basutbud)

Driftskostnad

5 170 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 652 kr
Försäkring: 1 518 kr
Beräknat antal personer: 3

Andel i föreningen

0,64%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1956

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 25 maj 2009
Energiprestanda: 158 kWh/m² (Atemp) och år

Fastighetsbeteckning

Ritorp 5

Förening

Namn

Stockholms Garnisons Brf nr 1

Om föreningen

Stockholms Garnisons Brf nr 1 består av totalt 151 st lägenheter i attraktiva och lugna Ritorp. Föreningen är ansluten till kabel-TV via Comhem och bredband och IP-telefoni via Bredbandsbolaget. Tvättstugor finns i källarna i samtliga låghus. Boende i höghuset tvättar i källaren Enköpingsvägen 19. Torkrum och mangelrum finns i anslutning till tvättstugorna. Tvättid bokas via bokningstavlor vid tvättstugorna alternativt via hemsidan www.sgb12.se eller Aptus-appen för mobilen . I anslutning till huset finns gräsmatta med möjlighet till grillning och picknick. I samband med överlåtelsen debiteras köparen en överlåtelseavgift om ca 1100 kr samt en pantsättningsavgift om ca 450 kr/pant. Föreningarnas (SGB 1 & SGB 2) bilplatser består av 18 st p-platser med el och 52 st p-platser utan el, ett storgarage med plats för 8 bilar samt 12 separata garage. P-platser utan el kostar 150 kr/mån För närvarande är det kö till dessa men kötiden på p-platser utan el bedöms kort. Utmed Regementsgatan finns parkeringsmöjlighet via Solna Stad. Kontakta Solna Stad för att erhålla boendeparkering. Kostnaden är 300 kr/mån alt 750 kr/kvartal. På Regementsgatan 54 finns en gästlägenhet om 20 m² . Den är avsedd som en extra service åt bostadsrättsinnehavare inom SGB 1&2 och är tänkt för korttidsuthyrning. Där finns dusch, WC, trinettkök, TV, bord med stolar, en bäddsoffa och en säng. Det finns sovplats för 4 personer. I huset finns även en bastu med relaxdel som har ingång från gaveln på Regementsgatan 54. Den hyrs bara ut till boende inom SGB 1&2.

Stockholms Garnisons brf nr 1 har ett mycket attraktivt läge med kort avstånd till pendeltåg vid Solna Station och Ulriksdal varifrån resan endast tar ca 10 min till Stockholms central. Det är även goda tvärförbindelser med bl.a buss 540 till Bergshamra och Universitetet. För den bilburne nås både E18 och E4 snabbt och smidigt och läget är idealiskt för den som arbetar på Arlanda med direktbuss från Järva krog. På kort avstånd nås Ulriksdals slott med vacker slottspark och restaurang samt populära Hälsans stig runt Brunnsviken och genom Hagaparken. Endast några hundra meter bort finnes Arenastaden med Friends Arena, hotell, restauranger och Mall of Scandinavia.

Organisationsform

Andelsrätt

TV och Bredband

Comhems kabel-tv-kunder har tillgång till ett grundutbud som inkluderar SVT1, SVT2, SVT24, barn & kunskapskanalen, TV3, TV4, TV4+, Kanal 5, TV4 Sport, MTV, TV6, TV8, Kanal 9, Comhem-kanalen samt ev. lokala kanaler.
Ovanstående kanaler ingår i hyran.

Om området

I närheten

Livsmedelsbutiker
Mat Och Hälsa i Stockholm AB
660 m
Hemköp Ulriksdal
660 m
Köpcentrum & Gallerior
Solna Centrum
1,9 km
Mörby centrum
2,9 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Borgens Förskola
130 m
Förskolan Andiamo
140 m
Kollektivtrafik
Deugro (sweden) AB
3,8 km
Trafikförvaltningen SLL
4,6 km
Grundskolor
Ulriksdalsskolan
540 m
Ringens Skola
690 m
Gymnasium
Läroverksplanen
1 km
Peabskolan
1,3 km
Universitet & Högskolor
Skandinaviska Kiropraktorhögskolans Patientklinik
1,3 km
Skandinaviska Kiropraktorhögskolan
1,3 km
Banker
FOREX Bank
560 m
Svea Bank AB
760 m
Golfbanor & Golfklubbar
Ulriksdals Golfklubb
1,3 km
Stockholms Golfklubb
2,4 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Ulriksdalshallen
540 m
Friends Arena
550 m
Simhallar & Utomhusbad
Medley Holding AB
890 m
Medley Turkosen
2,2 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Niklas Lexander för mer information!

Niklas Lexander

Niklas Lexander

Sundbyberg

Solna

Reg. Fastighetsmäklare Civilekonom

Ansvarig mäklare

070-244 23 60

08-705 59 93

niklas.lexander@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte