Evenemangsgatan 24, vån 8

Bilder

  • Såld!
  • Nyproduktion
  • Viss avvikelse kan förekomma.

    Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Evenemangsgatan 24, vån 8 , Arenastaden , Solna

Optimalt planerad tvåa på våning 8 med inglasad balkong. Lägenheten är belägen i attraktiva Arenastaden. I Arenastaden bor du i händelsernas centrum, granne med nya arenan. Gallerian, Mall of Scandinavia, är planerad att stå klar 2015 och kommer ha ca 250 butiker och blir Skandinaviens största shoppingcenter. Suveräna kommunikationer med pendeltåg, bussar och i direkt anslutning till E18/E4. Dessutom har tvärbanan tagits i bruk under 2014 och med denna kan du ta dig till Alvik via centrala Solna och Sundbyberg.
Tillträdet till lägenheten är den 20 maj.

43 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
2 849 kr inkl. vatten, värme, kabeltv (bas)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
43 kvm
Våning:
8, hiss finns
Lägenhetsnummer:
39
Byggår:
2014/15

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

43 kvm

Rumsbeskrivning

Hall: Mycket praktisk hall med en garderob med spegelskjutdörrar, ett linneskåp, ett städskåp och ett mindre förråd.

Sovrum (Ca 10 kvm): Lättmöblerat sovrum med plats för dubbelsäng. Två garderober ingår.

Kök/Vardagsrum (Ca 22 kvm): Modernt kök med vita skåpluckor. Liggande kakel i grå nyans ovan arbetsbänken och laminatbänkskiva. Gott om förvaring i många skåp. Glaskeramikhäll, diskmaskin och kyl/frys. Samtliga är från Electrolux och rostfria. Enormt ljusinsläpp via hel fönstervägg. Utgång till inglasad balkong (Ca 5 kvm) i nordvästläge.

Bad (Ca 5 kvm): Helkaklat stort badrum med grått klinkergolv och vitt matt kakel på vägg samt en fondvägg i svart mosaik. Golvet har komfortvärmeslingor och på väggen finns handdukstork. Tvättställ från Vedum med tvättställsblandare från Mora, badrumsskåp med spegel från Vedum, WC från IFÖ och duschhörn med duschvägg i gråton från IDO. Tvättmaskin och torktumlare från Electrolux.

Genomgående i hela lägenheten ligger ett 3-stavs ekparkettgolv och det är vita väggar.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

8 av 21, hiss finns

Avgift

2 849 kr inkl. vatten, värme, kabeltv (bas)

Andel i föreningen

0,51652%

Byggnad

Byggnadsår

2014/15

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Behövs ej för denna bostadstyp.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Förening

Namn

Brf Säsongskortet

Om föreningen

Bostadsrättsföreningen Säsongskortet är det andra höghuset på den västra sidan av den nya Nationalarenan. Föreningen består av ett 21 våningshus om totalt 143 st bostadsrättslägenheter från 1 rok - 4 rok samt 2 st lokaler.. Lägenhetsförråd finns i lägenheterna och gemensamt barnvagnsförråd finns på entréplanet. Varje lägenhet har egen tvättmaskin och torktumlare. Dessutom finns en gemensam grovtvättstuga i huset.
Soprum för hushållssopor finns på entréplan. Tidningshållare finns utanför ytterdörren vid varje lägenhet och postboxar finns vid entrén. Huset är anslutet till Telia Tripleplay vilket möjliggör både TV/Telefon/Bredband. Basutbud för TV-kanaler ingår i månadsavgiften och abonnemang för telefon, bredband och fler tv-kanaler tecknas av bostadsinnehavaren separat. I varje lägenhet finns elcentral försedd med jordfelsbrytare. Separat mätare av hushållsel finns där individuell debitering sker tillsammans med månadsavgiften. Samtliga lägenheter har vattenburna radiatorer som är anslutna till fjärrvärmenätet.

TV och Bredband

Telia bredband (700/700Mbit/s) och kabel-TV paket lagom ingår i avgiften.

Parkering

Garageplatser för uthyrning finns i kvarteret och kostar från 936 kr/mån till 1873 kr/mån beroende på val av typ (kvällar och helger eller heltid). Parkman driver garaget och nås på 08-7349000 alt. info@parkman.nu. I övrigt gäller boendeparkering via Solna Stad på gatorna. Kostnaden är för närvarande 300 kr/mån alt. 750 kr/kvartal.

Om området

Arenastaden

Det finns egentligen inga motsvarigheter till Arenastaden i hela Skandinavien. Friends Arena är Sveriges nya nationalarena för fotboll och en plats för många andra unika evenemang. I Arenastaden byggs även ett omfattande handelscentrum samt så finns ett av stockholmsregionens högsta hotell. Arenastaden är inte enbart ett nav förnöje, idrott och shopping. Med sitt geografiskaläge har många företag etablerat sin verksamhet där, mycket tack vare en väl utbyggd kollektivtrafik. Tvärbanan går ända till Solna station och kompletterar den redan befintlig busstrafik och pendeltåg. Det också klart att tunnelbanan kommer att dras vidare till Arenastaden från Odenplan, via Hagastaden, med trafikstart 2022. I närheten av Arenastaden finns fina grönområden och promenadstråk. Området kring Hagaparken, Råstasjön och Lötsjön i Solna och Sundbyberg är ett välbesökt rekreationsområde, med strandpromenader och ett rikt fågelliv.

Kommunikation

Pendeltåg med bara 7 minuter till Centralen.
T-bana från Solna Centrum eller Näckrosen (blå linje).
Buss: 10 linjer finns i stadsdelen.
Tvärbanan förbinder Solna Station med Alvik via Sundbyberg (2014).
30 minuter till Arlanda.
15 minuter till Bromma flygplats.

Närservice

Mall of Scandinavia byggs av Unibail-Rodamco och kommer att innehålla cirka 250 butiker och restauranger samt cirka 4 000 parkeringsplatser. På taket till Mall of Scandinavia kommer dessutom bostäder och kontor att finnas. Invigning av köpcentrum planeras till hösten 2015 då även kontoren på taket kan vara färdiga för inflyttning.

Parkering

Garageplatser för uthyrning finns i kvarteret. Platserna kostar (2015-02-25) från 900 kr/mån till 1800 kr/mån beroende på val av typ (kvällar och helger eller heltid). Parkman driver garaget och nås på 08-7349000 alt. info@parkman.nu Väljer du att hyra en plats och inte har behov av den full tid finns det möjlighet att hyra ut platsen till företag i området, så be om kostnadsförslag om du inte behöver garaget full tid.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Hemköp
580 m
El Gaucho Kött & Delikatess AB
700 m
Köpcentrum & Gallerior
Solna Centrum
1,5 km
Bromma Blocks
3,5 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Juvelens Förskola
640 m
Borgens Förskola
710 m
Kollektivtrafik
Deugro (sweden) AB
3,7 km
Trafikförvaltningen SLL
4,2 km
Grundskolor
Barnens Montess Ori- Akademi Östermalm AB
730 m
Ringens Skola
790 m
Gymnasium
Läroverksplanen
540 m
Peabskolan
990 m
Universitet & Högskolor
Skandinaviska Kiropraktorhögskolan
750 m
Skandinaviska Kiropraktorhögskolans Patientklinik
750 m
Banker
Svea Bank AB
200 m
Handelsbanken Arenastaden
340 m
Golfbanor & Golfklubbar
Ulriksdals Golfklubb
1,6 km
Stockholms Golfklubb
3,1 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Friends Arena
170 m
Råstasjöns IP
250 m
Simhallar & Utomhusbad
Medley Holding AB
480 m
Medley Turkosen
1,7 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Anna Risberg för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte