Evenemangsgatan 24, vån 14

Bilder

  • Såld!
  • Säsongskortet växer fram!
  • Accepterat pris
  • I området finns både restaurang och Friends arena
  • Granne med Friends Arena och hotell
  • Tvärbanan vid Solna Station

Evenemangsgatan 24, vån 14 , Arenastaden , Solna

Härligt ljust och högt läge med yteffektiv planlösning. Inglasad balkong med kvällssol och utsikt mot Råstasjön. Smakfulla tillval. I kvarteret byggs Mall of Scandinavia som beräknas vara klart hösten 2015 och och bli Skandinaviens största shoppingcenter! Granne med Friends Arena och endast ca 10 min till city.

43 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
2 723 kr inkl. värme, VA, kabel-TV (basutbud)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
43 kvm
Våning:
14, hiss finns
Lägenhetsnummer:
87
Byggår:
2015

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

43 kvm

Rumsbeskrivning

Hall: Mycket praktisk hall med en garderob, ett linneskåp, ett städskåp och ett mindre förråd. Spegelskjutdörrar gör att ljus och rymd maximeras.

Sovrum (Ca 10 kvm): Lättmöblerat sovrum med plats för dubbelsäng. Två garderober ingår. Modern trendig tapet, Fiona Living 418.

Kök/Vardagsrum (Ca 22 kvm): Modernt Vedumkök (Modell Annika) med vita skåpluckor och rostfria beslag. Svart blankt, liggande kakel ovan arbetsbänkarna och laminatbänkskiva. Gott om förvaring i många skåp. Spis, kyl/frys och diskmaskin. Samtliga är rostfria och från Electrolux. Vit spiskåpa som är från Franke. Enormt ljusinsläpp via hel fönstervägg. Utgång till inglasad balkong (Ca 5 kvm) i nordvästläge med kvällssol och utsikt mot Råstasjön.

Bad (Ca 5 kvm): Helkaklat stort badrum med svart klinkergolv och vitt blankt kakel på vägg. Golvet har komfortvärmeslingor och på väggen finns handdukstork. Tvättställ från IFÖ med tvättställsblandare från Oras, badrumsskåp med spegel från Vedum, WC från IFÖ och duschhörn med duschvägg i silver/klarglas från IDO. Tvättmaskin och torktumlare från Electrolux.

Genomgående i hela lägenheten ligger ett 3-stavs mattlackat ekparkettgolv och det är vita målade väggar (förutom sovrummet som är tapetserat). Smakfulla och moderna tillval i badrum och kök.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

14 av 21, hiss finns

Avgift

2 723 kr inkl. värme, VA, kabel-TV (basutbud)

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2015

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Behövs ej för denna bostadstyp.

Övrigt

Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på det pris som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som också ska ligga inom ramen för mäklarens värdering av bostaden.Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Förening

Namn

Brf Säsongskortet

Om föreningen

Bostadsrättsföreningen Säsongskortet är det andra höghuset på den västra sidan av den nya Nationalarenan. Föreningen består av ett 21 våningshus om totalt 143 st bostadsrättslägenheter från 1 rok - 4 rok samt 2 st lokaler. Inflyttning beräknas ske under maj-juni 2015. Lägenhetsförråd finns i lägenheterna och gemensamt barnvagnsförråd finns på entréplanet. Varje lägenhet har egen tvättmaskin och torktumlare. Dessutom finns en gemensam grovtvättstuga i huset.
Soprum för hushållssopor finns på entréplan. Tidningshållare finns utanför ytterdörren vid varje lägenhet och postboxar finns vid entrén. Huset är anslutet till Telia Tripleplay vilket möjliggör både TV/Telefon/Bredband. Basutbud för TV-kanaler ingår i månadsavgiften och abonnemang för telefon, bredband och fler tv-kanaler tecknas av bostadsinnehavaren separat. I varje lägenhet finns elcentral försedd med jordfelsbrytare. Separat mätare av hushållsel finns där individuell debitering sker tillsammans med månadsavgiften. Samtliga lägenheter har vattenburna radiatorer som är anslutna till fjärrvärmenätet. Garageplatser för uthyrning finns i kvarteret. Platserna kostar (2015-02-25) från 900 kr/mån till 1800 kr/mån beroende på val av typ (kvällar och helger eller heltid). Parkman driver garaget och nås på 08-7349000 alt. info@parkman.nu

Granne med Brf Säsongskortet finns Friends arena, Quality Hotel Friends och trevliga gångvägar runt Råstasjön. I Arenastaden byggs även ett omfattande handelscentrum, Mall of Scandinavia, som planeras att ha ca 250 st butiker och vara klart hösten 2015. Kommunikationerna i området är väldigt bra med både buss, pendeltåg, t-bana, fjärrtåg och tvärbana inom kort avstånd! Buss 515 (Odenplan-Solna Station-Sundbyberg), 509 (Danderyd-Solna Station-Solna C-Sundbyberg C-Brommaplan) och 505 (Järvastaden-Arenastaden-Solna Centrum) har alla hållplatser i närheten. Det är även kort gångavstånd till pendeltåg och fjärrtåg vid Solna Station. Tvärbanan med sträckning Solna Station-Solna C-Sundbyberg C-Alvik beräknas också vara klar hösten 2014. Med bil kommer man snabbt ut på E4 och E18 och det är cykelavstånd till Hagaparken, Brunnsviken och Stockholms Innerstad.

Ett reviderat förslag till detaljplan har tagits fram för fortsatt utbyggnad av Arenastaden med cirka 600-700 nya bostäder väster om Evenemangsgatan och det innefattar även Råsta Strandväg. Denna bebyggelse kan påverka utsikten från lägenheten i framtiden. Se www.solna.se/sv/stadsbyggnad-trafik/stadsutveckling för mer information.

TV och Bredband

Telia bredband (700/700Mbit/s) och kabel-TV paket lagom ingår i avgiften.

Parkering

Garageplatser för uthyrning finns i kvarteret och kostar från 936 kr/mån till 1873 kr/mån beroende på val av typ (kvällar och helger eller heltid). Parkman driver garaget och nås på 08-7349000 alt. info@parkman.nu. I övrigt gäller boendeparkering via Solna Stad på gatorna. Kostnaden är för närvarande 300 kr/mån alt. 750 kr/kvartal.

Om området

I närheten

Livsmedelsbutiker
Hemköp
520 m
El Gaucho Kött & Delikatess AB
640 m
Köpcentrum & Gallerior
Solna Centrum
1,4 km
Bromma Blocks
3,5 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Juvelens Förskola
580 m
Borgens Förskola
700 m
Kollektivtrafik
Deugro (sweden) AB
3,6 km
Trafikförvaltningen SLL
4,2 km
Grundskolor
Barnens Montess Ori- Akademi Östermalm AB
680 m
Ringens Skola
850 m
Gymnasium
Läroverksplanen
480 m
Peabskolan
930 m
Universitet & Högskolor
Skandinaviska Kiropraktorhögskolan
700 m
Skandinaviska Kiropraktorhögskolans Patientklinik
700 m
Banker
Svea Bank AB
140 m
Handelsbanken Arenastaden
270 m
Golfbanor & Golfklubbar
Ulriksdals Golfklubb
1,7 km
Stockholms Golfklubb
3,1 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Friends Arena
140 m
Råstasjöns IP
220 m
Simhallar & Utomhusbad
Medley Holding AB
420 m
Medley Turkosen
1,6 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Niklas Lexander för mer information!

Niklas Lexander

Niklas Lexander

Sundbyberg

Solna

Reg. Fastighetsmäklare Civilekonom

Ansvarig mäklare

070-244 23 60

08-705 59 93

niklas.lexander@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte