Våtmarksvägen 62, vån 2

Bilder

  • Såld!
  • Råstasjön
  • Mall of Scandinavia

Våtmarksvägen 62, vån 2 , Järvastaden , Solna

Nybyggd yteffektiv 2:a på 43 kvm. Rymligt fullstort sovrum med garderob. Vardagsrum med öppen planlösning mot det välutrustade köket med kompletta vitvaror som diskmaskin, mikro, kyl/frys, köksfläkt samt ugn. Alldeles intill finns busshållplats med buss 540 som anknyter till både pendeltåg och T-bana. Tillträde 19/11-15

43 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
2 685 kr inkl. värme, VA, kabel-TV och bredband (kostnad varmvatten tillkommer och debiteras separat)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
43 kvm
Våning:
2, hiss finns
Byggår:
2015

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

43 kvm

Rumsbeskrivning

Vänligen se dokument Inredning!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 4, hiss finns

Avgift

2 685 kr inkl. värme, VA, kabel-TV och bredband (kostnad varmvatten tillkommer och debiteras separat)

Andel i föreningen

0,7909%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2015

Energideklaration

Ej utförd.

Förening

Namn

Brf Backsötan i Järvastaden

Om föreningen

Brf Backsötan i Järvastaden består av 94 st lägenheter i två flerbostadshus om sex våningar. Adresserna är Dammtorps allé 17-19 samt Våtmarksvägen 60-62. Hushållssopor slängs i nedgrävda kasuner och sopsorteringshus finns på gården. I varje entré finns postboxar och utanför varje lgh finns tidningshållare. I huset finns barnvagnsrum/rullstolsrum. Föreningen har tecknat ett gruppavtal med Comhem för digital-TV, bredband och telefoni. Det finns en gemensamhetsanläggning med totalt 75 st garageplatser och 4 st parkeringsplatser samt en gård med lekplats och grönytor. Föreningen har en hemsida, www.backsotan.se. I samband med överlåtelsen debiteras säljaren en överlåtelseavgift om ca 1100 kr och en pantsättningsavgift om ca 450 kr/pant.

Föreningen har ett mycket bra läge centralt i Järvastaden och med kort cykelavstånd till Friends Arena och Nordens största köpcentrum Mall of Scandinavia. I Järvastaden är även naturen ett självklart inslag då Igelbäckens naturreservat ligger precis runt knuten. Ursviks motionsgård (med preparerade längdskidspår vintertid) finns också i närheten och med cykel når du smidigt både Hagaparken och Brunnsviken. I området finns både ICA-affär, café, restaurang och gym samt buss 505 (Solna C-Ulriksdal-Järvastaden) och buss 540 (Hallonbergen-Ulriksdal-Bergshamra-Universitetet) som gör resan till city mycket smidig. Som boende i Järvastaden har du även bara ca 10 minuters promenad till T-bana Hallonbergen. För den bilburne ligger Järvastaden perfekt både intill E18 och ett stenkast från E4. Förutom att du snabbt tar dig in till Stockholm city kommer du smidigt till både Arlanda och Bromma flygplats.

Organisationsform

Bostadsrätt

TV och Bredband

Föreningen har avtal med ComHem som levererar bredband och tv tjänster. I månadsavgiften ingår (obligatoriskt tillägg om 87 kr/månad) bredband 50/50 mbit/s samt digitalt basutbud.

För mer information besök föreningens hemsida: http://www.brfbacksotan.se/

Parkering

Plats i föreningens varmgarage finns att hyra för 1000 kr/månad samt 4 platser utomhus för 400 kr/mån. Gatuparkering i Solna stad finns i området för 300 kr/månad.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Delat ägande

Ja

Äger föreningen marken?

Ja

Överlåtelseavgift

1138 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

Om området

Järvastaden

Här bor ni i barnvänliga Järvastaden med bra kommunikationer. Du kan cykla in till stan på ca 20 min och till Kista C på ca 15 min. Här byggs en helt ny stadsdel nära både stan och naturen. Mellan husen ligger grönområden, cykelvägar och mycket mer. Vill man ta en promenad kan man med fördel promenera ner till Råstasjön och omgivningarna vid vattnet. Ursviks motions gård ligger på gångavstånd med flera banor för sprint eller långfärdskidorI Järvastaden finns även den omtalade Mulle Mecks lekpark. I parken finns också det populära barnbiblioteket. Det finns idag redan flera skolor och butiker. Bland annat finns det restaurang, ICA, gym och café. Området är belägen nära Ulriksdals station (9 min med pendeltåg till Stockholms C) och fantastiska rekreationsområden som Hagaparken, Ulriksdal och Igelbäckens naturreservat. Busshållsplats (540 som går till Universitetet via Bergshamra som har T-bana) och ICA (ska byggas ut med postservice) finns precis utanför huset. Solna Centrum ligger ca 3 km bort. Affärsgallerian har ca 120 stycken butiker och restauranger och är en fullservice inrättning. I närheten finns Friends Arena och Mall of Scandinavia planeras att stå klar 2015! Mall of Scandinavia är med sitt utmärkta läge och starka erbjudande Nordens mest intressanta köpcentrum. En biograf med 15 salonger, 250 butiker och restauranger. Läs mer på Järvastadens egna hemsida www.jarvastaden.se

Kommunikation

Alldeles intill finns busshållplats med buss 540 som anknyter till både pendeltåg och T-bana.

Närservice

Närhet till dagis, matbutik och grönområden

Föreningen är belägen i närheten av Ursviks motionsspår, nära ett flertal dagis, ICA-butik och den omtalade Mulle Mecks lekplark. Silverlönnen har gångavstånd till Råstas promenadområde och Örs idrottshallar. Dessutom finns vi ett stenkast ifrån den nya nationalarenan (Friends Arena) som framöver kommer ha nordens största köpcentrum i anslutning.

I närheten

Livsmedelsbutiker
ICA Nära Järvastaden
140 m
Coop Sundby Park
960 m
Köpcentrum & Gallerior
Solna Centrum
2,9 km
Mörby centrum
3,6 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Öppna förskolan Solvändan
230 m
Västra Brotorps Förskola
370 m
Kollektivtrafik
Deugro (sweden) AB
5,2 km
Grundskolor
Vittra Brotorp
400 m
Örskolan
710 m
Gymnasium
Läroverksplanen
2 km
Grillska Gymnasiet Sundbyberg
2,4 km
Universitet & Högskolor
Polishögskolan
1,5 km
Gameng AB
2 km
Banker
Svea Bank AB
1,7 km
FOREX Bank
1,8 km
Golfbanor & Golfklubbar
Ulriksdals Golfklubb
1,1 km
Stockholms Golfklubb
3,1 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Sundbybergs Rackethall
700 m
Tennispoolen HB
700 m
Simhallar & Utomhusbad
Medley Holding AB
2 km
Medley Turkosen
3 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Kamjar Shahi för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte