Evenemangsgatan 24, vån 20

Bilder

  • Såld!
  • Bild från mars 2015 Arenastaden
  • Accepterat pris
  • Illustrationsbild med lägenheten markerad
  • Illustrationsbild Mall of Scandinavia
  • Populära Råstasjöns joggingspår utanför dörren

Evenemangsgatan 24, vån 20 , Arenastaden , Solna

Bästa 3:an i hela Arenastaden? Suverän gavel 3:a med balkong om ca 11 kvm i högt, fritt västerläge med enorm utsikt. Kök och v-rum i modern öppen planlösning om ca 29 kvm. Stort badrum. I kvarteret byggs Mall of Scandinavia som beräknas öppna hösten 2015 och bli Skandinaviens största köpcenter! Endast ca 10 min till city.

73 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 623 kr inkl. värme, VA, kabel-TV (basutbud)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
73 kvm
Våning:
20, hiss finns
Lägenhetsnummer:
141
Byggår:
2015

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

73 kvm

Rumsbeskrivning

Hall: Praktisk hall med gott om förvaring i tre garderober, ett linneskåp och ett städskåp. Här finns även plats för hatthylla. I den inre delen av hallen finns även en separat klädkammare om ca 2 kvm.

Sovrum 1: I direkt förlängning av entréhallen finns ett perfekt gästrum/barnrum om ca 7 kvm. Här finns en garderob och fönster i svalt norrläge.

Sovrum 2: Bredvid sovrum 1 finns ett rymligt och lättmöblerat sovrum om ca 12 kvm. Plats finns för både dubbelsäng, byrå och sänghurtsar. Här finns två garderober och även här fönster i svalt norrläge.

WC/bad: Modernt och praktiskt badrum om ca 6 kvm med mörkt klinkergolv (komfortvärme) och vitt matt liggande kakel. Handdukstork gör att handduken är varm och härlig. Vackert Svedbergs emaljbadkar 160 med svart utsida. Tvättställspaket Vedum Free 615. Badrumsskåp med spegel från Vedum. Tvättmaskin samt torktumlare från Electrolux. Maskinerna är placerade bredvid varandra med en bänk ovanför vilket är mycket praktiskt för att vika tvätten eller använda som skötbord om man har småbarn.

Kök och vardagsrum: Lägenheten har en underbar ljus umgängesdel om ca 29 kvm. Här ryms både ett rejält matbord samt soffgrupp och stor TV. På kortsidan finns stora fönsterpartier som skänker mycket ljus och ger en härligt utsikt mot Råstasjön. I köksdelen finns gott om skåp med vita skåpluckor modell Annika från Vedum med bekväm och tyst luckdämpning på alla luckor. Toppmodern spiskåpa LGG Pandora med snickerilucka. Laminatbänkskiva och vitt blankt kakel ovanför arbetsbänkarna. Spishäll (induktion), inbyggnadsugn, micro, kyl och frys. Samtliga rostfria och från Electrolux. Integrerad diskmaskin med skåplucka framför. Längs hela kortsidan av lägenheten nås en lättmöblerad rektangulär balkong om hela ca 11 kvm med sol stor del av dagen.

Genomgående i hela lägenheten finns askparkett 3-stav White Pearl och det är ljusmålade väggar samt vita släta innerdörrar.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

20 av 21, hiss finns

Avgift

4 623 kr inkl. värme, VA, kabel-TV (basutbud)

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2015

Övrigt

Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på det pris som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som också ska ligga inom ramen för mäklarens värdering av bostaden.Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Förening

Namn

Brf Säsongskortet

Om föreningen

Bostadsrättsföreningen Säsongskortet är det andra höghuset på den västra sidan av den nya Nationalarenan. Föreningen består av ett 21 våningshus om totalt 143 st bostadsrättslägenheter från 1 rok - 4 rok samt 2 st lokaler. Inflyttning beräknas ske under maj-juni 2015. Lägenhetsförråd finns i lägenheterna och gemensamt barnvagnsförråd finns på entréplanet. Varje lägenhet har egen tvättmaskin och torktumlare. Dessutom finns en gemensam grovtvättstuga i huset.
Soprum för hushållssopor finns på entréplan. Tidningshållare finns utanför ytterdörren vid varje lägenhet och postboxar finns vid entrén. Huset är anslutet till Telia Tripleplay vilket möjliggör både TV/Telefon/Bredband. Basutbud för TV-kanaler ingår i månadsavgiften och abonnemang för telefon, bredband och fler tv-kanaler tecknas av bostadsinnehavaren separat. I varje lägenhet finns elcentral försedd med jordfelsbrytare. Separat mätare av hushållsel finns där individuell debitering sker tillsammans med månadsavgiften. Samtliga lägenheter har vattenburna radiatorer som är anslutna till fjärrvärmenätet. Garageplatser för uthyrning finns i kvarteret. Platserna kostar (2015-02-25) från 900 kr/mån till 1800 kr/mån beroende på val av typ (kvällar och helger eller heltid). Parkman driver garaget och nås på 08-7349000 alt. info@parkman.nu

Granne med Brf Säsongskortet finns Friends arena, Quality Hotel Friends och trevliga gångvägar runt Råstasjön. I Arenastaden byggs även ett omfattande handelscentrum, Mall of Scandinavia, som planeras att ha ca 250 st butiker och vara klart hösten 2015. Kommunikationerna i området är väldigt bra med både buss, pendeltåg, t-bana, fjärrtåg och tvärbana inom kort avstånd! Buss 515 (Odenplan-Solna Station-Sundbyberg), 509 (Danderyd-Solna Station-Solna C-Sundbyberg C-Brommaplan) och 505 (Järvastaden-Arenastaden-Solna Centrum) har alla hållplatser i närheten. Det är även kort gångavstånd till pendeltåg och fjärrtåg vid Solna Station. Tvärbanan med sträckning Solna Station-Solna C-Sundbyberg C-Alvik beräknas också vara klar hösten 2014. Med bil kommer man snabbt ut på E4 och E18 och det är cykelavstånd till Hagaparken, Brunnsviken och Stockholms Innerstad.

Ett reviderat förslag till detaljplan har tagits fram för fortsatt utbyggnad av Arenastaden med cirka 600-700 nya bostäder väster om Evenemangsgatan och det innefattar även Råsta Strandväg. Denna bebyggelse kan påverka utsikten från lägenheten i framtiden. Se www.solna.se/sv/stadsbyggnad-trafik/stadsutveckling för mer information.

TV och Bredband

Telia bredband (700/700Mbit/s) och kabel-TV paket lagom ingår i avgiften.

Parkering

Garageplatser för uthyrning finns i kvarteret och kostar från 936 kr/mån till 1873 kr/mån beroende på val av typ (kvällar och helger eller heltid). Parkman driver garaget och nås på 08-7349000 alt. info@parkman.nu. I övrigt gäller boendeparkering via Solna Stad på gatorna. Kostnaden är för närvarande 300 kr/mån alt. 750 kr/kvartal.

Om området

I närheten

Livsmedelsbutiker
Hemköp
530 m
El Gaucho Kött & Delikatess AB
660 m
Köpcentrum & Gallerior
Solna Centrum
1,4 km
Bromma Blocks
3,5 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Juvelens Förskola
600 m
Borgens Förskola
700 m
Kollektivtrafik
Deugro (sweden) AB
3,6 km
Trafikförvaltningen SLL
4,2 km
Grundskolor
Barnens Montess Ori- Akademi Östermalm AB
690 m
Ringens Skola
830 m
Gymnasium
Läroverksplanen
500 m
Peabskolan
940 m
Universitet & Högskolor
Skandinaviska Kiropraktorhögskolan
710 m
Skandinaviska Kiropraktorhögskolans Patientklinik
710 m
Banker
Svea Bank AB
150 m
Handelsbanken Arenastaden
290 m
Golfbanor & Golfklubbar
Ulriksdals Golfklubb
1,7 km
Stockholms Golfklubb
3,1 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Friends Arena
150 m
Råstasjöns IP
230 m
Simhallar & Utomhusbad
Medley Holding AB
430 m
Medley Turkosen
1,7 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Niklas Lexander för mer information!

Niklas Lexander

Niklas Lexander

Sundbyberg

Solna

Reg. Fastighetsmäklare Civilekonom

Ansvarig mäklare

070-244 23 60

08-705 59 93

niklas.lexander@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte