Dammtorps Allé 11, vån 4

Bilder

  • Såld!
  • Nyproduktion
  • Situationsplan Liljekonvaljen
  • Fasad mot Spegeldammsparken
  • Planritning

Dammtorps Allé 11, vån 4 , Järvastaden , Solna

Nyproducerad yteffektiv 1,5:a om 38 kvm. Området är belägen nära Ulriksdals station (9 min till Stockholms C), Solna C, Mall of Scandinavia och fantastiska rekreationsområden som Hagaparken, Ulriksdal och Igelbäckens naturreservat. Busshållsplats (540 som går till Universitetet via Bergshamra som har T-bana). Tillträde prel. 26/5-2015

38 kvm, 1 rok

Månadsavgift:
2 716 kr inkl. värme, VA, kabel-TV och bredband (kostnad förbrukning varmvatten tillkommer)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
38 kvm
Våning:
4, hiss finns
Byggår:
2015
Driftskostnad:
450 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1 rum

Boarea

38 kvm

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

4 av 5, hiss finns

Avgift

2 716 kr inkl. värme, VA, kabel-TV och bredband (kostnad förbrukning varmvatten tillkommer)

Andel i föreningen

0,457%

Byggnad

Byggnadsår

2015

Energideklaration

Ej utförd.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

5 400 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 400 kr
Övrigt: 2 000 kr

Kommentar

Övrigt: Beräknad kostnad för varmvatten

Förening

Namn

Brf Liljekonvaljen i Järvastaden

Om föreningen

Föreningen består av totalt 145 st lägenheter från 1-6 rok och 4 st lokaler placerade i ett kvarter runt en fin parkliknande gård. Denna gård blir en av Järvastadens allra största innergårdar. Flerbostadshusen är 5-6 våningsplan höga och samtliga trapphus har hissar. På entréplanen finns postboxar och barnvagns- och rullstolsförråd. Under kvarteret byggs ett garage med totalt 136 st bilplatser och 6 st MC-platser. Enligt ekonomiska planen beräknas garageplatserna för bil att kosta 1000 kr/mån och för MC 450 kr/mån. Husen byggs med en härlig mix av puts, tegel och träpanel vilket ger en livfull och spännande blandning. Fasaderna mot gatan har vackra, pampiga entréer i ek. Södra fasaden löper längs mot esplanaden och entréplanet beräknas att rymma butiker och restaurang med uteservering mot Spegeldammsparken.

Järvastaden i Solna kombinerar på ett i vardagen praktiskt sätt närheten till den grönskande naturen och stadspulsen inne i Stockholm. I direkt anslutning till huset finns busshållplats med buss 505 och 540 som tar en smidigt till t-bana i Hallonbergen eller pendeltåg i Ulriksdal. På ca 25 min och endast med ett byte når man t.ex. T-Centralen. Ca 200 m bort finns mataffär med öppettider 8-22. Granne med föreningen byggs även den nya stadsdelsparken med trevliga gräsytor för lek, spel och picknick. På kort avstånd nås Ursviks IP med elljusspår och längdskidspår vintertid. Det är ett mycket populärt rekreationsområde som sträcker sig genom Igelbäckens naturreservat. För den bilburne nås även E18 och E4 väldigt snabbt och smidigt.

Om området

Järvastaden

Här bor ni i barnvänliga Järvastaden med bra kommunikationer. Du kan cykla in till stan på ca 20 min och till Kista C på ca 15 min. Här byggs en helt ny stadsdel nära både stan och naturen. Mellan husen ligger grönområden, cykelvägar och mycket mer. Vill man ta en promenad kan man med fördel promenera ner till Råstasjön och omgivningarna vid vattnet. Ursviks motions gård ligger på gångavstånd med flera banor för sprint eller långfärdskidorI Järvastaden finns även den omtalade Mulle Mecks lekpark. I parken finns också det populära barnbiblioteket. Det finns idag redan flera skolor och butiker. Bland annat finns det restaurang, ICA, gym och café. Området är belägen nära Ulriksdals station (9 min med pendeltåg till Stockholms C) och fantastiska rekreationsområden som Hagaparken, Ulriksdal och Igelbäckens naturreservat. Busshållsplats (540 som går till Universitetet via Bergshamra som har T-bana) och ICA (ska byggas ut med postservice) finns precis utanför huset. Solna Centrum ligger ca 3 km bort. Affärsgallerian har ca 120 stycken butiker och restauranger och är en fullservice inrättning. I närheten finns Friends Arena och Mall of Scandinavia planeras att stå klar 2015! Mall of Scandinavia är med sitt utmärkta läge och starka erbjudande Nordens mest intressanta köpcentrum. En biograf med 15 salonger, 250 butiker och restauranger. Läs mer på Järvastadens egna hemsida www.jarvastaden.se

Kommunikation

Alldeles intill Liljekonvaljen och Spegeldammsparken finns busshållplats med buss 540 som anknyter till både pendeltåg och T-bana.

Närservice

Närhet till dagis, matbutik och grönområden

Föreningen är belägen i närheten av Ursviks motionsspår, nära ett flertal dagis, ICA-butik och den omtalade Mulle Mecks lekplark. Silverlönnen har gångavstånd till Råstas promenadområde och Örs idrottshallar. Dessutom finns vi ett stenkast ifrån den nya nationalarenan (Friends Arena) som framöver kommer ha nordens största köpcentrum i anslutning.

I närheten

Livsmedelsbutiker
ICA Nära Järvastaden
240 m
4216110 Murez AB
350 m
Köpcentrum & Gallerior
Mall of Scandinavia
2,1 km
Solna Centrum
2,9 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Öppna förskolan Solvändan
160 m
Igelbäckens förskola
320 m
Kollektivtrafik
Spegeldammsparken
90 m
Brotorp
280 m
Grundskolor
Vittra Brotorp
470 m
Örskolan
810 m
Gymnasium
Solna-Sundbyberg Intagningskansli tillGymnasieutbildningar
2,1 km
Solna Gymnasium
2,1 km
Universitet & Högskolor
Polishögskolan
1,4 km
Jm Wallenberg Consulting AB
1,8 km
Banker
Svea Bank AB
1,7 km
FOREX Bank
1,8 km
Golfbanor & Golfklubbar
Fairway Golf Ulriksdal AB
1 km
Ulriksdals Golfklubb
1 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Sundbybergs Tennisklubb
790 m
Sundbybergs Rackethall
790 m
Simhallar & Utomhusbad
Vasalundshallen
2 km
Medley Holding AB
2 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Kamjar Shahi för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte