Infanterigatan 23, 6 tr

Bilder

  • Såld!
  • Underbart vardagsrum med utgång till balkong
  • Vardagsrum mot kök
  • Enormt ljusinsläpp vid matplats i vardagsrummet
  • Inglasad balkong i högt fritt läge
  • Stor balkong med sol många timmar

Infanterigatan 23, 6 tr , Huvudsta , Solna

Modern och fint renoverad lägenhet i högt och fritt läge. Stort vardagsrum med utgång till inglasad balkong med kvällssol. Modernt kök med matplats, två rymliga sovrum och stambytt, helkaklat badrum. Välskött och populär brf med egen anställd personal. Endast ca 5 min till T-bana som tar ca 7 min till city.

79 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
3 787 kr inkl värme, VA
Typ:
Lägenhet
Boarea:
79 kvm
Våning:
6, hiss finns
Lägenhetsnummer:
184
Byggår:
1962
Driftskostnad:
576 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

79 kvm

Rumsbeskrivning

Hall: Välkomnande och ljus hall med säkerhetsdörr. I den yttre delen finns plats för klädhängare och den inre delen ryms en byrå. I hallen finns gott om förvaring i två klädkammare. Modernt parkettgolv och vitmålade väggar.

Kök: Ljust och mycket fräscht kök med maskiner från 2012. Grått modernt klinkergolv med stora plattor och vitmålade väggar. Gott om förvaring i många skåp med vita luckor och väl tilltagna arbetsbänkar. Kaklet över arbetsbänken går i ljusare grå ton och matchar den rostfria fläktkåpan och beslagen i antiksmide. I övrigt finns integrerad diskmaskin, vit kyl/frys och rostfri spis med häll. Matplats för ca 4 personer vid fönstret.

Vardagsrum: Stort, härligt och lättmöblerat vardagsrum. Här finns ordentlig plats för matsalsmöbler, soffgrupp och TV-möbel. Bred öppning från hallen med två glasade tidstypiska dubbeldörrar. Från rummet nås lägenhetens stora inglasade balkong. Balkongen ligger i högt och fritt västerläge med eftermiddags- och kvällssol samt fri utsikt helt utan insyn. Modernt parkettgolv och vitmålade väggar.

Sovrum 1: Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och goda förvaringsmöjligheter. Högt och fritt läge mot lugn gård i öster. Modernt parkettgolv och vitmålade väggar.

Sovrum 2: Rymligt sovrum med plats även här för dubbelsäng och goda förvaringsmöjligheter. Högt och fritt läge mot lugn gård i öster. Modernt parkettgolv och vitmålade väggar.

Badrum: Fräscht stambytt badrum från 2012 med grått klinkergolv och vita helkaklade väggar. Dusch finns vilket ger plats för tvättpelare eller att sätta in ett badkar. I övrigt finns WC, handfat, badrumskåp med spegelglas och inbyggd belysning samt en handdukstork.

Till lägenheten ingår ett rymligt vindsförråd om ca 5 kvm och ett mindre matkällarförråd.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

6 av 10, hiss finns

Avgift

3 787 kr inkl värme, VA

Driftskostnad

6 915 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 4 500 kr
Försäkring: 2 415 kr
Beräknat antal personer: 4

Andel i föreningen

0,15065%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1962

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 14 mars 2008
Energiprestanda: 150 kWh/m² (Atemp) och år

Fastighetsbeteckning

Kadetten 1

Övrigt

Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på det pris som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som också ska ligga inom ramen för mäklarens värdering av bostaden.Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Förening

Namn

HSB Brf Pampas i Solna

Om föreningen

HSB Brf Pampas i Solna bildades 1962 och består av totalt 746 st lägenheter och 61 st lokaler. Hissarna är renoverade/ombyggda 1992, fasaderna renoverades 1993, tvättstugorna renoverades 1997 och under 2009 avslutades en takrenovering. Stambyte är gjort under 2012 och ny maskinell utrustning installerades i tvättstugorna under maj-september 2013. I huset finns barnvagnsförråd, cykelförråd och tvättstugor. Totalt i huset finns det fem tvättstugor, 3 st för tidsbokning, en för spontantvätt samt en mattvätt. P-plats kostar 200 kr/mån och garageplats 394-1004 kr/mån, beroende på storlek. I övrigt gäller boendeparkering på gatan. Föreningen har även trevliga uteplatser, lekpark och en festlokal som kan hyras för 500 kr/dygn. Enligt mejl från föreningen 1/11-2017 är det inga avgiftshöjningar inplanerade. Föreningen kommer framöver att se över fasader, fönster och balkonger men tidplan är ännu inte fastställd. I dagsläget finns lediga p-platser som kostar 200 kr/mån. Kabel-TV och internet via ComHem. Föreningen debiterar säljaren en överlåtelseavgift om ca 1100 kr och köparen en pantsättningsavgift om ca 450 kr/pant. För mer information om föreningen se www.hsb.se/stockholm/pampas.

Föreningen ligger med ca 5 min promenad till T-bana Västra Skogen (både Akalla och Hjulstalinjerna) varifrån resan tar ca 7 min till T-Centralen. Utmärkta cykelvägar tar dig till city och Vasastan på ca 15 minuter och för den bilburne är det lätt att komma ut på Essingeleden för vidare färd på E4 förbi Stockholm. Det är även goda tvärförbindelser med buss, bl.a linje 113 (Vreten-Solna C), 152 (Vreten-Liljeholmen) och 507 (Västra Skogen via Karolinska till Karlberg). Mataffär och restaurang finns i grannhuset och i närområdet finns även bl.a. Huvudstabadet, Pampas Marina och Huvudsta Ridhus. Kort avstånd till trevlig gångväg längs med vattnet som leder till Karlbergs slott alt. vidare till Kungsholmen och Vasastan och på ca 10 min promenad nås Solna C med all närservice. Området Ingenting förändras och moderniseras just nu med både bostäder, kontor och lokaler. För mer information se https://www.solna.se/sv/stadsbyggnad-trafik/stadsutveckling/stadsutvecklingsprojekt/pagaende-byggprojekt/ingenting/

Om området

I närheten

Livsmedelsbutiker
ICA Nära
210 m
Hemköp Rapidköp
300 m
Köpcentrum & Gallerior
Solna Centrum
900 m
Frölunda Torg
2,2 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Västra Skogens Förskola
80 m
Ängkärr Förskola
160 m
Kollektivtrafik
Trafikförvaltningen SLL
2 km
Deugro (sweden) AB
2,3 km
Grundskolor
Nya Ängkärrsskolan
110 m
Stenbacka Förskola
350 m
Gymnasium
Psykologigymnasiet Sverige AB
1,1 km
Atletica Gymnasiet
1,5 km
Universitet & Högskolor
Karolinska Development AB
1,2 km
Karolinska Institutet
1,5 km
Banker
Swedbank
680 m
Handelsbanken Solna Centrum
800 m
Golfbanor & Golfklubbar
Lars-Magnus Wester
2,5 km
Swing By Golfbaren AB
3,2 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Hobbylokalen Fritidshem
470 m
Medley Turkosen
670 m
Simhallar & Utomhusbad
Medley Turkosen
670 m
Vasalundshallen
1,9 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Niklas Lexander för mer information!

Niklas Lexander

Niklas Lexander

Solna

Sundbyberg

Reg. Fastighetsmäklare Civilekonom

Ansvarig mäklare

070-244 23 60

08-705 59 93

niklas.lexander@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte