Infanterigatan 17, 3tr

Bilder

  • Såld!
  • Härligt brett fönster i rummet
  • Accepterat pris
  • Detaljbild vardagsrum
  • Vardagsrum mot kök
  • Sovalkov och bred garderob i rummet

Infanterigatan 17, 3tr , Huvudsta , Solna

Mycket trevlig 1:a med rejält kök med matplats. Stort vardagsrum med brett fönsterparti. Ordentlig avskild sovalkov och garderob med skjutdörrar. Toppfräscht stambytt badrum. Populär välskött HSB förening med gångavstånd till både Kungsholmen och Vasastan. Endast ca 5 min till T-bana Västra Skogen med båda blå linjerna.

44,5 kvm, 1 rok

Månadsavgift:
2 196 kr inkl värme, VA
Typ:
Lägenhet
Boarea:
44,5 kvm
Våning:
4, hiss finns
Lägenhetsnummer:
299
Byggår:
1962-1964
Driftskostnad:
325 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1 rum

Boarea

44,5 kvm

Rumsbeskrivning

Hall: Rymlig och välkomnande hall med tre garderober. Parkettgolv och målade väggar.

Kök och matplats: I direkt förlängning av hallen nås köket och matplatsen. I arbetsköket är det äldre standard på luckor och kakel. Här finns en vit spis med plattor och kombinerad kyl/frys samt ett fönster som underlättar vädringen. Med öppen planlösning mot köket finns matplatsen där ca 4 personer ryms. Ett stort fönster gör att denna del upplevs som ljus och inbjudande. Parkettgolv och målade väggar.

Rum: Bredvid köket men väl avskiljt nås det rymliga allrummet. Ett brett tredelat fönsterparti skänker mycket ljus till rummet. Här ryms både soffa, bokhyllor och TV-möbel. I den inre delen finns en sovalkov som möjliggör en ca 160 cm bred säng vilket gör lägenheten utmärkt även för paret. I anslutning till sovalkoven finns en bred och praktisk garderob med skjutdörrar. Äldre parkettgolv och målade väggar.

WC/dusch: Mycket fräsch och stambytt (2012) badrum. Modernt klinkergolv och kaklade väggar. WC, handfat och duschhörn med vikväggar.

Till lägenheten hör ett rymligt vindsförråd om ca 4 kvm och ett mindre matkällarförråd.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

4 av 10, hiss finns

Avgift

2 196 kr inkl värme, VA

Driftskostnad

3 900 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 000 kr
Försäkring: 900 kr
Beräknat antal personer: 1

Andel i föreningen

0,08734%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1962-1964

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 14 mars 2008
Energiprestanda: 141 kWh/m² (Atemp) och år

Fastighetsbeteckning

Kadetten 3

Övrigt

Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på det pris som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som också ska ligga inom ramen för mäklarens värdering av bostaden.Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Förening

Namn

HSB Brf Pampas i Solna

Om föreningen

HSB Brf Pampas i Solna bildades 1962 och består av totalt 746 st lägenheter och 61 st lokaler. Hissarna är renoverade/ombyggda 1992, fasaderna renoverades 1993, tvättstugorna renoverades 1997 och under 2009 avslutades en takrenovering. Stambyte är gjort under 2012 och ny maskinell utrustning installerades i tvättstugorna under maj-september 2013. I huset finns barnvagnsförråd, cykelförråd och tvättstugor. Totalt i huset finns det fem tvättstugor, 3 st för tidsbokning, en för spontantvätt samt en mattvätt. P-plats kostar 200 kr/mån och garageplats 394-1004 kr/mån, beroende på storlek. I övrigt gäller boendeparkering på gatan. Föreningen har även trevliga uteplatser, lekpark och en festlokal som kan hyras för 500 kr/dygn. Enligt mejl från föreningen 1/11-2017 är det inga avgiftshöjningar inplanerade. Föreningen kommer framöver att se över fasader, fönster och balkonger men tidplan är ännu inte fastställd. I dagsläget finns lediga p-platser som kostar 200 kr/mån. Kabel-TV och internet via ComHem. Föreningen debiterar säljaren en överlåtelseavgift om ca 1100 kr och köparen en pantsättningsavgift om ca 450 kr/pant. För mer information om föreningen se www.hsb.se/stockholm/pampas.

Föreningen ligger med ca 5 min promenad till T-bana Västra Skogen (både Akalla och Hjulstalinjerna) varifrån resan tar ca 7 min till T-Centralen. Utmärkta cykelvägar tar dig till city och Vasastan på ca 15 minuter och för den bilburne är det lätt att komma ut på Essingeleden för vidare färd på E4 förbi Stockholm. Det är även goda tvärförbindelser med buss, bl.a linje 113 (Vreten-Solna C), 152 (Vreten-Liljeholmen) och 507 (Västra Skogen via Karolinska till Karlberg). Mataffär och restaurang finns i grannhuset och i närområdet finns även bl.a. Huvudstabadet, Pampas Marina och Huvudsta Ridhus. Kort avstånd till trevlig gångväg längs med vattnet som leder till Karlbergs slott alt. vidare till Kungsholmen och Vasastan och på ca 10 min promenad nås Solna C med all närservice. Området Ingenting förändras och moderniseras just nu med både bostäder, kontor och lokaler. För mer information se https://www.solna.se/sv/stadsbyggnad-trafik/stadsutveckling/stadsutvecklingsprojekt/pagaende-byggprojekt/ingenting/

Om området

Huvudsta

Solnastadsdelen Huvudsta är ett vidsträckt grönområde med kust mot Ulvsundasjön och inloppet till mälaren i söder och Skytteholm och Solna C i norr. Här är nära till såväl Kungsholmen, Vasastan som Sundbyberg.

Kommunikation

Tunnelbana finns lättillgängligt oavsett var i Huvudsta man bor. T-bana Västra Skogen ligger på Johan Enbergs väg, T-bana Huvudsta ligger vid Huvudsta C mellan Jungfrudansen, Bygatan och Storgatan och från Lundagatan och Bangatan går man enklast till T-bana Solna C.

I närheten

Livsmedelsbutiker
ICA Nära
140 m
Hemköp Rapidköp
320 m
Köpcentrum & Gallerior
Solna Centrum
870 m
Frölunda Torg
2,2 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Västra Skogens Förskola
40 m
Ängkärr Förskola
190 m
Kollektivtrafik
Trafikförvaltningen SLL
2 km
Deugro (sweden) AB
2,3 km
Grundskolor
Nya Ängkärrsskolan
150 m
Stenbacka Förskola
430 m
Gymnasium
Psykologigymnasiet Sverige AB
1 km
Johan Movingers Gymnasium
1,4 km
Universitet & Högskolor
Karolinska Development AB
1,2 km
Donationsexpedition Anatomi
1,4 km
Banker
Swedbank
660 m
Handelsbanken Solna Centrum
780 m
Golfbanor & Golfklubbar
Lars-Magnus Wester
2,4 km
Swing By Golfbaren AB
3,2 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Hobbylokalen Fritidshem
530 m
Medley Turkosen
660 m
Simhallar & Utomhusbad
Medley Turkosen
660 m
Medley Holding AB
1,9 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Niklas Lexander för mer information!

Niklas Lexander

Niklas Lexander

Sundbyberg

Solna

Reg. Fastighetsmäklare Civilekonom

Ansvarig mäklare

070-244 23 60

08-705 59 93

niklas.lexander@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte