Dagmar Ebbesens väg 2, vån 5

Bilder

  • Såld!
  • Vardagsrum
  • Vardagsrum
  • Terrass
  • Sovrum 1

Dagmar Ebbesens väg 2, vån 5 , Filmstaden / Råsunda , Solna

Välkommen till en av Gamla Filmstadens mest eftertraktade takvåningar med ljusinsläpp från tre väderstreck. En fyra som idag används som en trea. Takhöjd på upp till 4,1 meter, stora fönsterpartier som når nästan upp till tak, braskamin, två terrasser varav en i sydväst läge med kvällssol och en balkong. En takvåning som måste upplevas på plats. Välkommen på visning! Gamla Filmstaden är en lugn oas med ett bra utbud av caféer, restauranger, premiärbiograf och närservice. Även längs Råsundavägen ligger ett flertal restauranger, butiker, caféer och mataffärer. Vill ni äta gott kan ni välja mellan lyxiga Regissörsvillan och Restaurang Backstugan, båda inom 200 m. Kommunikationerna är mycket bra. Två tunnelbanestationer Solna Centrum och Näckrosen betjänar området. Under 2 minuters promenad till Näckrosen tunnelbanestation.

103,5 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
6 266 kr inkl. värme, VA, kabel-TV(grundutbud), bredband (100 mbit), förråd (ca 8 kvm)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
103,5 kvm
Våning:
5, hiss finns
Byggår:
2006
Driftskostnad:
500 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

103,5 kvm

Rumsbeskrivning

HALL: Välkomnande hall med förvaringsmöjligheter i både garderob och klädkammare. Ekgolv och målade väggar.

VARDAGSRUM: Härligt vardagsrum med upp till 4,1 meter i takhöjd och braskamin. Stora fönsterpartier som når nästan upp till tak. Ljusinsläpp från tre väderstreck. Ekgolv och målade väggar.

SOVRUM 1: Stort och luftigt rum med högt i tak och stora höga fönsterpartier. Förvaring i fyra garderober som sträcker sig ända upp till taket samt en stor garderob med skjutdörrar. Här finns plats för dubbelsäng och lite möblemang om så önskas. Utgång till en av terrasserna. Ekgolv och målade väggar.

SOVRUM 2: Även här ett sovrum med högt i tak och stora höga fönsterpartier. Utgång till våningens största terrass i sydväst läge med kvällssol där ni kan grilla (gasol).

GLASRUM/SOVRUM 3: Sällskapsdel med stora glasytor längs vägg och ända upp till tak. Kan enkelt byggas om till ett sovrum om så önskas. Utgång till balkongen. Ekgolv och målade väggar.

KÖK: Påkostat och fullt utrustat kök renoverat 2014 från Ballingslöv i valnöt och vitt. Gott om smarta och praktiska förvaringsmöjligheter i både över- och underskåp. Led belysning ovan arbetsyta i svart granit. Matplats för det stora sällskapet under ett takfönster intill stora fönsterpartier. Ekgolv och tapetserade väggar. Utrustning: 75 cm kyl/frys i rostfritt (Miele), induktionshäll, mikro och varmluftsugn i rostfritt inbyggt i högskåp, köksfläkt i rostfritt samt integrerad diskmaskin.

BADRUM: Helkaklat badrum med klinker på golv. Utrustning: Handfat, wc, badkar, tvättmaskin med ovanliggande arbetsyta och förvaringsskåp, badrumsspegel med belysning samt handduksvärmare.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

5 av 5, hiss finns

Avgift

6 266 kr inkl. värme, VA, kabel-TV(grundutbud), bredband (100 mbit), förråd (ca 8 kvm)

Driftskostnad

6 000 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 4 500 kr
Försäkring: 1 500 kr

Andel i föreningen

1,99229%

Andel av årsavgiften

1,42119%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2006

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 2 juli 2010
Energiprestanda: 112 kWh/m² (Atemp) och år

Förening

Namn

HSB:s Brf Palladium

Om föreningen

Bostadsrättsföreningen Palladium består av 82 lägenheter och en möteslokal. Föreningen har två tvättstugor som får användas av alla medlemmar. Den ena ligger på Dagmar Ebbesens väg 4, den andra på Edvin Adolphsons väg 9. Tvättstugorna kan nås från källarplan. Föreningen har tre soprum. Dessa ligger på Dagmar Ebbesens väg, Mauritz Stillers väg och Edvin Adolphssons väg. Du som bor i Brf Palladium behöver ej ha särskilt bostadsrättstilägg till din hemförsäkring. Cykelförråd/barnvagnrum finns i huset. Fläkt kopplad till ventilation (endast takvåningar). Föreningen äger marken.

Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 2,5% av basbeloppet av bostadsrättshavaren samt 1% i pantsättningsavgift av basbeloppet av pantsättaren.

http://brfpalladium.se/

Om området

Filmstaden / Råsunda

Gamla Filmstaden är en lugn oas med ett bra utbud av caféer, restauranger, premiärbiograf (inom 200 meter) och närservice. Även längs Råsundavägen ligger ett flertal restauranger, butiker, caféer och mataffärer. Vill ni äta gott kan ni välja mellan lyxiga Regissörsvillan och Restaurang Backstugan, båda inom 200 m. Gångavstånd till Solna Centrum där affärsgallerian har ca: 120 stycken butiker och restauranger och är en fullservice inrättning. Vill man ta en promenad kan man med fördel gå tvärs igenom Råsunda ner till Råstasjön och omgivningarna vid vattnet. Tar man en längre promenad norrut längs Råsundavägen så når man Hagaparken med stora grönområden och många promenadvägar. Barnomsorgen är väl utbyggd i området och erbjuder både förskolor och grundskolor inom kort gångavstånd. Ett stenkast bort ligger Näckrosparken. I närheten finns Friends Arena och Mall of Scandinavia planeras att stå klar 2015! Mall of Scandinavia är med sitt utmärkta läge och starka erbjudande Nordens mest intressanta köpcentrum. En biograf med 15 salonger, 250 butiker och restauranger.

Kommunikation

Kommunikationerna är mycket bra. Två tunnelbanestationer Solna Centrum och Näckrosen betjänar området. Under 2 minuters promenad till Näckrosen tunnelbanestation. Det är endast 10 minuters åktid in till Stockholm. Pendeltågstationen Solna Station tar dig med pendeltåg in till Centralen på kort tid. Det är även gott om bussförbindelser i området. Från Råsundavägen går buss 515/595 åt ena hållet till Odenplan via Solna station, och åt andra hållet till Sundbybergs centrum/Sundbybergs station. Härifrån går dessutom buss 156 till Danderyds sjukhus och Ulvsunda industriområde.

I närheten

Livsmedelsbutiker
ICA Nära Skogsbacken
110 m
Surprise Me HB
350 m
Köpcentrum & Gallerior
Solna Centrum
1,5 km
Bromma Blocks
2,5 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Ugglans Förskola
300 m
Vargens Förskola
320 m
Kollektivtrafik
Deugro (sweden) AB
4,1 km
Trafikförvaltningen SLL
4,1 km
Grundskolor
Ängskolan
470 m
Råsundaskolan Behandlingsavdelning
790 m
Gymnasium
Grillska Gymnasiet Sundbyberg
810 m
Matpedagogerna
880 m
Universitet & Högskolor
Gameng AB
610 m
Skandinaviska Kiropraktorhögskolans Patientklinik
1 km
Banker
SEB
940 m
Svea Bank AB
1 km
Golfbanor & Golfklubbar
Ulriksdals Golfklubb
2,3 km
Golfstar Bromma
3,2 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Sundbybergs idrottsplats
890 m
Råstasjöns IP
930 m
Simhallar & Utomhusbad
Medley Holding AB
1,2 km
Medley Turkosen
1,6 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Kamjar Shahi för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte