Regementsgatan 31, 3tr

Bilder

  • Såld!
  • Kök med charmigt takfönster
  • Modernt vinkelkök
  • Utsikt i fritt läge mot lugn park
  • Hall och klädkammare (Bilder ihopsatta)
  • Härligt vardagsrum med utsikt mot Arenastaden

Regementsgatan 31, 3tr , Ritorp / Norra Frösunda , Solna

Suverän 1,5:a högst upp med vindskänsla i mysigt låghus. Modernt kök med rostfria maskiner och stambytt kaklat badrum. Stort vardagsrum, separat sovrum samt två rymliga klädkammare. Populär brf med balkongplaner. Nära pendeltåg, Hagaparken, Friends Arena och Mall of Scandinavia som invigs under 2015.

45,9 kvm, 1,5 rok

Månadsavgift:
2 428 kr inkl värme, VA
Typ:
Lägenhet
Boarea:
45,9 kvm
Våning:
3
Lägenhetsnummer:
27
Byggår:
1960
Driftskostnad:
508 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1,5 rum

Boarea

45,9 kvm

Rumsbeskrivning

Hall: Modern och ljus hall med trendigt nedsänkt tak med infällda spotlights. Ingång till en rymlig klädkammare. Säkerhetsdörr dämpar eventuella ljud från trapphuset. Grå och svagt mönstrad tapet.

Kök: Härligt vinkelkök med charmigt takfönster och ett vanligt fönster med utsikt. Köket renoverades under år 2009. Hög maskinell standard med kyl/frys, ugn med häll, fläkt, inbyggd micro samt integrerad diskmaskin. Samtliga maskiner är rostfria. Gott om förvaring i många vita skåp med rostfria beslag. Rejäl arbetsyta på massiv ekbänkskiva. Trendigt svart kakel och spotlights under väggskåpen. I köket finns en mindre matplats idealisk för ett barbord.

Vardagsrum: Rymligt och hemtrevligt vardagsrum med härlig vindskänsla. Delvis snedtak och brett burspråk idealiskt som matplats. Lättmöblerade ytor där både stor hörnsoffa, TV-möbel och bokhylla eller vitrinskåp ryms. Fin fondtapetvägg ger karaktär till rummet. Fönster i högt och fritt läge med utsikt mot framväxande Arenastaden. Det är från detta fönster som föreningen har ansökt om bygglov för balkong/terrass. För mer information och detaljer, vänligen kontakta föreningen direkt.

Sovrum/alkov: Med ingång från vardagsrummet finns ett separat sovrum. Här finns plats för en bred säng vilket gör lägenheten idealisk för ett par. Sovrummet saknar fönster men har dörr så känslan finns av ett separat rum. Mycket praktisk inbyggd klädkammare med både hyllplan, klädstång och spotlights i taket.

Badrum: Helkaklat stambytt (år 2000) badrum. Ljust terracottafärgat klinkergolv och vita kaklade väggar med dekorrand. WC, dusch, handfat och spegelskåp.

Genomgående i lägenheten finns ett vackert ekparkettgolv och det är vitmålade väggar. Till lägenheten hör ett källarförråd.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 3, hiss finns ej

Avgift

2 428 kr inkl värme, VA

Driftskostnad

6 100 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 500 kr
Försäkring: 3 600 kr
Beräknat antal personer: 3

Andel i föreningen

2,319%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1960

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 25 maj 2009
Energiprestanda: 159 kWh/m² (Atemp) och år

Fastighetsbeteckning

Tunnan 2

Övrigt

Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på det pris som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som också ska ligga inom ramen för mäklarens värdering av bostaden.Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Förening

Namn

Stockholms Garnisons Brf nr 2

Om föreningen

Stockholms Garnisons Brf nr 2 består av totalt 31 st lägenheter på Regementsgatan 27-33 i attraktiva och lugna Ritorp. Föreningen är ansluten till Comhem för internet och TV. I källarplan finns en tvättstuga med torkrum och mangelrum i anslutning. På baksidan av huset finns gräsmatta med möjlighet till grillning och picknick. I samband med överlåtelsen debiteras köparen en överlåtelseavgift om ca 1100 kr samt en pantsättningsavgift om ca 450 kr/pant. Föreningarnas (SGB 1 & SGB 2) bilplatser består av 18 st p-platser med el och 52 st p-platser utan el, ett storgarage med plats för 8 bilar samt 12 separata garage. P-platser utan el kostar 150 kr/mån För närvarande (2015-03-27) är det kö till dessa men kötiden på p-platser utan el bedöms kort. Utmed Regementsgatan finns parkeringsmöjlighet via Solna Stad. Kontakta Solna Stad för att erhålla boendeparkering. Kostnaden är 300 kr/mån alt 750 kr/kvartal. På Regementsgatan 54 finns en gästlägenhet om 20 m² . Den är avsedd som en extra service åt bostadsrättsinnehavare inom SGB 1&2 och är tänkt för korttidsuthyrning. Där finns dusch, WC, trinettkök, TV, bord med stolar, en bäddsoffa och en säng. Det finns sovplats för 4 personer. SGB 1 har även en bastu med ingång från gaveln på Regementsgatan 54. Den hyrs bara ut till boende inom SGB 1&2.

Regementsgatan 31 har ett mycket attraktivt läge med kort avstånd till pendeltåg vid Solna Station varifrån resan endast tar ca 8 min till Stockholms central samt goda tvärförbindelser med bl.a buss 540 till Bergshamra och Universitetet. För den bilburne nås både E18 och E4 snabbt och smidigt och läget är idealiskt för den som arbetar på Arlanda med direktbuss från Järva krog. På kort avstånd nås Ulriksdals slott med vacker slottspark och restaurang samt populära Hälsans stig runt Brunnsviken och genom Hagaparken. Endast några hundra meter bort växer Arenastaden fram med Friends Arena, hotell, restauranger och Mall of Scandinavia som beräknas vara klart under hösten 2015.

Om området

I närheten

Livsmedelsbutiker
Hemköp
680 m
Hemköp Frösunda Boulevard
700 m
Köpcentrum & Gallerior
Solna Centrum
1,8 km
Mörby centrum
3 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Borgens Förskola
170 m
Förskolan Andiamo
260 m
Kollektivtrafik
Deugro (sweden) AB
3,7 km
Trafikförvaltningen SLL
4,5 km
Grundskolor
Ulriksdalsskolan
630 m
Ringens Skola
700 m
Gymnasium
Läroverksplanen
920 m
Peabskolan
1,2 km
Universitet & Högskolor
Skandinaviska Kiropraktorhögskolan
1,2 km
Skandinaviska Kiropraktorhögskolans Patientklinik
1,2 km
Banker
FOREX Bank
430 m
Svea Bank AB
640 m
Golfbanor & Golfklubbar
Ulriksdals Golfklubb
1,4 km
Stockholms Golfklubb
2,5 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Friends Arena
420 m
Ulriksdalshallen
630 m
Simhallar & Utomhusbad
Medley Holding AB
760 m
Medley Turkosen
2,1 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Niklas Lexander för mer information!

Niklas Lexander

Niklas Lexander

Sundbyberg

Solna

Reg. Fastighetsmäklare Civilekonom

Ansvarig mäklare

070-244 23 60

08-705 59 93

niklas.lexander@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte