Evenemangsgatan 18, vån 18

Bilder

  • Såld!
  • Balkongvy från en 43 kvm på våning 12
  • Områdesbild
  • Områdesbild
  • Områdesbild
  • Områdesbild

Evenemangsgatan 18, vån 18 , Arenastaden , Solna

Härlig 2:a 18 våningar upp (obs! Bilden är tagen från vån 12) med inglasad balkong i Solnas nya moderna stadsdel. Denna bostad ett perfekt boende intill Friends Arena och Mall of Scandinavia! Gallerian är planerad att stå klar 2015 och kommer ha ca 250 butiker och blir till ytan Skandinaviens största shoppingcenter.

43 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
2 688 kr inkl. värme, VA, kabel-TV(basutbud)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
43 kvm
Våning:
18, hiss finns
Lägenhetsnummer:
126
Byggår:
2014

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

43 kvm

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

18 av 21, hiss finns

Avgift

2 688 kr inkl. värme, VA, kabel-TV(basutbud)

Andel i föreningen

0,51814%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2014

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Ej utförd.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Allmänt om fastigheten

Förening

Namn

Brf Fribiljetten

Om föreningen

Brf Fribiljetten är det första flerfamiljshuset i Arenastaden och blev starten på den efterlängtade stadsdelen kring den nya Nationalarenan. Föreningen består av ett 21 våningshus om totalt 143 st bostadsrättslägenheter från 1 rok - 4 rok samt 2 st lokaler. Hela huset hade inflyttning under sommaren 2014. Lägenhetsförråd finns i lägenheterna och gemensamt barnvagnsförråd finns på entréplanet. Varje lägenhet har egen tvättmaskin och torktumlare. Dessutom finns en gemensam grovtvättstuga i huset. Soprum för hushållssopor finns på entréplan. Här finns även ett stort cykelrum med ingång precis bredvid entrén. Tidningshållare finns utanför ytterdörren vid varje lägenhet och postboxar finns vid entrén. Huset är anslutet till Telia Tripleplay vilket möjliggör både TV/Telefon/Bredband. Basutbud för TV-kanaler ingår i månadsavgiften och abonnemang för telefon, bredband och fler tv-kanaler tecknas av bostadsinnehavaren separat. I varje lägenhet finns elcentral försedd med jordfelsbrytare. Separat mätare av hushållsel finns där individuell debitering sker tillsammans med månadsavgiften. Samtliga lägenheter har vattenburna radiatorer som är anslutna till fjärrvärmenätet. Mellan husen finns en innergård med bänkar, lekplats med sandlåda och rutschkana samt cykelställ. Föreningen har en informativ hemsida, www.fribiljetten.com. Garageplatser för uthyrning finns i kvarteret. Platserna kostar (2015-09-23) från 900 kr/mån till 1800 kr/mån beroende på val av typ (kvällar och helger eller heltid). Parkman driver garaget och nås på 08-7349000 alt. info@parkman.nu. Det finns även möjlighet till boendeparkering via Solna Stad i området som kostar 750 kr/kvartal.

Granne med Brf Fribiljetten finns Friends arena, Quality Hotel Friends och trevliga gångvägar runt Råstasjön vidare till Lötsjön. I Arenastaden byggs även ett omfattande handelscentrum, Mall of Scandinavia, som planeras att ha ca 250 st butiker och öppna i november 2015. På kort cykelavstånd nås Hagaparken med Ulriksdals slott och handelsträdgård samt populära Brunnsviken. För den löp-och skidintresserade finns även Ursviks Motionsspår några kilometer bort. Här finns elljusspår som även är preparerade skidspår vintertid. Kommunikationerna i området är väldigt bra med både buss, pendeltåg, t-bana, fjärrtåg och tvärbana inom kort avstånd! Buss 515 (Odenplan-Solna Station-Sundbyberg), 509 (Danderyd-Solna Station-Solna C-Sundbyberg C-Brommaplan) och 505 (Järvastaden-Arenastaden-Solna Centrum) har alla hållplatser i närheten. Det är även kort gångavstånd till pendeltåg och fjärrtåg vid Solna Station. Tvärbanan med sträckning Solna Station-Solna C-Sundbyberg C-Alvik nås också på några minuters promenad. Med bil kommer man snabbt ut på E4 och E18 för vidare färd.

Arenastaden är en dynamisk och växande stadsdel. Ett förslag till detaljplan har tagits fram för utbyggnad av stadsdelen med cirka 600-700 nya bostäder väster om Evenemangsgatan. Se https://www.solna.se/sv/stadsbyggnad-trafik/stadsutveckling/planer-och-samrad/pagaende-planarbete/del-av-arenastaden för mer info och detaljer.

Om området

Arenastaden

Det finns egentligen inga motsvarigheter till Arenastaden i hela Skandinavien. Här byggs toppmoderna kontorslösningar och trygga bostäder samt Friends Arena, Sveriges nya nationalarena för fotboll och en plats för många andra unika evenemang.

Kommunikation

Citybanan tar dig till Odenplan på ca 5 min.
T-bana från Solna Centrum eller Näckrosen (blå linje).
Buss: 10 linjer finns i stadsdelen.
Tvärbanan förbinder Solna Station med Alvik via Sundbyberg (2014).
30 minuter till Arlanda.
15 minuter till Bromma flygplats.

Närservice

Mall of Scandinavia är beläget i Arenastaden i Solna, intill Solna station och Friends Arena, endast sju minuter från Stockholm city. Centrumet invigdes den 12 november 2015 och erbjuder en unik kombination av internationella och exklusiva varumärken, matupplevelser och underhållning. Här återfinns hela 224 butiker och restauranger, fördelade på 101,048 m2. The Designer Gallery™ presenterar exklusiva varumärken, mode- och livsstilsbutiker samt ett urval av pop-ups. Dining Plaza samlar över 20 restauranger i vad som är Stockholm största restaurangområde. Filmstaden Scandinavia stoltserar med Sveriges första kommersiella IMAX® och här finner du även Nordens största dukar och flera VIP-salonger. Centrumet är enkelt att nå med kollektivtrafik och har hela 3,700 parkeringsplatser.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Hemköp
500 m
el Gaucho Kött & Delikatess AB
590 m
Köpcentrum & Gallerior
Mall of Scandinavia
490 m
Solna Centrum
1,4 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Udden Förskola
340 m
Juvelens Förskola
540 m
Kollektivtrafik
Arenan
30 m
Signalbron
290 m
Grundskolor
Barnens Montess Ori- Akademi Östermalm AB
630 m
Ringens Skola
900 m
Gymnasium
Solna Gymnasium
430 m
Solna-Sundbyberg Intagningskansli tillGymnasieutbildningar
430 m
Universitet & Högskolor
Skandinaviska Kiropraktorhögskolan
650 m
Skandinaviska Kiropraktorhögskolans Patientklinik
650 m
Banker
Svea Bank AB
90 m
Handelsbanken Arenastaden
240 m
Golfbanor & Golfklubbar
Hotspot HB
710 m
Sundbybergs Bangolfklubb
1,1 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Råstasjöns IP
170 m
Friends Arena
180 m
Simhallar & Utomhusbad
Medley Holding AB
380 m
Vasalundshallen
390 m

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Kamjar Shahi för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte