Virebergsvägen 14, 6 och 7 tr

Bilder

  • Såld!
  • Vardagsrum
  • Vardagsrum
  • Vardagsrum
  • Vardagsrum
  • Sovrum entréplan

Virebergsvägen 14, 6 och 7 tr , Vireberg - Råsunda , Solna

Ljus och fin gavellägenhet i två plan med två balkonger i söderläge samt två badrum. Bostaden kan enkelt göras om till en 5:a. Fastigheten är renoverad under de senaste åren (bl.a stambyte, tak, fasad och fönster). Lägenheten ligger centralt med goda kommunikationer via t-bana, buss, tvärbana och pendeltåg. Inom några hundra meters promenadavstånd finns både daghem, låg-, mellan-, och högstadieskola.

113 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
6 775 kr inkl värme, VA, 2 källarförråd
Typ:
Lägenhet
Boarea:
113 kvm
Våning:
6, hiss finns
Byggår:
1954
Driftskostnad:
504 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

113 kvm

Rumsbeskrivning

- ENTRÈPLAN -

KAPPRUM: Kapprum med avhängning till vänster. Målade väggar och Carraramarmor på golv med nedsänkt dörrmatta.

HALL: Rymlig möblerbar hall med målade väggar och mörkpigmenterad hårdvaxoljad parkett på golv. I passage mellan hall och kök finns tvättmaskin och torktumlare.

KÖK: Renoverat fullt utrustat originalkök 2010 med stänkskydd, arbetsyta och golv i Carraramarmor. Gott om förvaringsutrymmen i både över- och underskåp. Målade/tapetserade väggar. Utrustning: Kyl och frys i rostfritt, induktionshäll, inbyggd varmluftsugn i rostfritt, kolfilterfläkt i rostfritt, inbyggd mikro i rostfritt samt diskmaskin i rostfritt.

MATPLATS: Stort utrymme för det stora sällskapet intill fönster. Kan göras om till ett sovrum om så önskas. Tapeter på vägg och mörkpigmenterad hårdvaxoljad parkett på golv.

VARDAGSRUM: Ljust vardagsrum med stora fönsterpartier och utgång till balkong i söder. Tapeter på vägg och mörkpigmenterad hårdvaxoljad parkett på golv.

DUSCH/WC: Badrum -10 med Carraramarmor på vägg och klinker på golv. Utrustning: Infällda spotlights i tak, wc, handfat, dusch och en stor badrumsspegel.

SOVRUM: Rymligt sovrum med plats för säng och möblemang om så önskas. Målade väggar och mörkpigmenterad hårdvaxoljad parkett på golv.

- ÖVRE PLAN -

SOVRUM: Stort sovrum med gott om förvaringsutrymmen via garderober längs vägg. Utgång till en stor balkong i söder. Tapeter på vägg och linoleumgolv under ullmatta.

SOVRUM/ALLRUM: Rum med egen klädkammare, hall och ingång. Plats för säng och möblemang. Målade/tapetserade väggar och linoleumgolv under ullmatta.

KLÄDKAMMARE: Rymlig klädkammare med plastmatta på golv.

BADRUM: Helkaklat badrum med klinker på golv. Renoverat i samband med stambyte. Utrustning: Golvvärme, badkar, wc, handduksvärmare och badrumsskåp med spegel.

INRE HALL: Ljusa väggar och mörkpigmenterad hårdvaxoljad parkett på golv.

KAPPRUM: Kapprum med avhängning samt utgång till trapphus. Målade väggar och heltäckande dörrmatta på golv.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

6, hiss finns

Avgift

6 775 kr inkl värme, VA, 2 källarförråd

Driftskostnad

6 050 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 680 kr
Försäkring: 2 370 kr

Andel i föreningen

2,413%

Tillträde

enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadsår

1954

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 28 november 2008
Energiprestanda: 131 kWh/m² (Atemp) och år

Fastighetsbeteckning

Ekensberg 4

Övrigt

Två balkonger med söderläge. Ett förråd på ca 6 kvm och ett förråd på ca 1 kvm tillhör lägenheten.

Fin etagelägenhet med två badrum och två balkonger högst upp i huset.

Förening

Namn

Brf Ekensberg 4

Om föreningen

Föreningens fastighet, Ekensberg 4, bebyggdes 1954, och är belägen i Solna kommun. Tomten friköptes 1997, tomtarealen är 3 613 kvm, total yta är 5264, bostadsytan är 4 822 kvm och lokalyta är 442 kvm. Fastigheten har numera 70 lägenheter, varav 4 lägenheter är hyresrätter, det finns också 15 garageplatser. Lägenheterna är indelade i 1:or, 2:or, små och stora 3:or samt några 5:or och 6:or med etagevåningar. Föreningens har en gemensamma takterass som möbleras med soffgrupp och grill till sommaren. Obligatorisk tillägg om 66 kr tillkommer för kabel-tv från Comhem och fr��n december tillkommer även 165 kr för bredband (100 mbit) och iptelefoni från bredbandsbolaget. Tvättstuga och källarförråd finns. Föreningen är äkta. Föreningens hemsida: www.ekensberg4.se

Överlåtelseavgift om ca 1113 kr debiteras köpare och pantsättningsavgift om ca 445 kr debiteras per pant. 6,5 % avgiftshöjning från 1 april 2014 med anledning av tak-, fasad-, och fönsterrenovering.

Renoveringar:
2009/2010 - Stambyte.
2010 - Byte värmepanna
2011 - Dränering kortsida
2011 - Ny ventilation trapphus
2013 - Tak renoverat
2013 - Ny fasad. Målning och puts.
2013 - Nya fönster samtliga lägenheter.
2013 - Balkonger renoverade
2013 - Ny lekplats.
2013 - Nya termostater.
Pågående - Dränering långsida.
Planerad kommande höst/vinter - Renovering trapphus.

Om området

Vireberg - Råsunda

Välkommen till Råsunda/Vireberg. Den populära stadsdelen i Solna. Här finns en unik boendemiljö. Fastigheter från början av förra seklet kantar Råsundavägen (Solnas Boulevard) som slingrar sig genom området. Ett par hundra meter från bostaden finner du ett flertal restauranger, butiker, caféer, mataffärer och biograferna vid Gamla Filmstaden. Kort gångavstånd till Solna Centrum. Affärsgallerian har ca 120 stycken butiker och restauranger och är en fullservice inrättning. Vill man ta en promenad kan man med fördel gå ner till Råstasjön och omgivningarna vid vattnet. Tar man en längre promenad norrut så når man Hagaparken med stora grönområden och många promenadvägar. Inom några hundra meters promenadavstånd finns både daghem, låg o mellanstadieskola (Ekensbergsskolan) samt högstadieskola (Råsundaskolan). På ca 10 min promenad når man även Solna Gymnasium och badhuset. Inom gångavstånd finns Friends Arena och Mall of Scandinavia planeras att stå klar 2015! Mall of Scandinavia är med sitt utmärkta läge och starka erbjudande Nordens mest intressanta köpcentrum. En biograf med 15 salonger, 250 butiker och restauranger.

Kommunikation

Lägenheten ligger centralt med mycket goda kommunikationer. Från Råsundavägen går bland annat buss 515/595 åt ena hållet in till Odenplan och Stockholm via Solna station och åt andra hållet till Sundbybergs centrum/Sundbybergs station. Härifrån går dessutom buss 156 till Danderyds sjukhus och Ulvsunda industriområde. Två tunnelbanestationer Solna C och Näckrosen betjänar området. Till Solna Centrum och T-banan tar det ca 5 minuter att gå. Pendeltåget vid Solna station nås också efter en promenad och är man bilburen så tar man sig snabbt in till Stockholms innerstad via Karolinska området. Påfarten till E4 nås på några minuter och E18 likaså. Snart kan man även ta tvärbanan.

Parkering

Föreningen innehar ett antal garageplatser för både bil och mc i förstahand reserverade för föreningens medlemmar. För närvarande är det kö till platserna. Är du intresserad av en plats kontakta Stefan Timmerman (ordförande i styrelsen). Boendeparkering finns på gatan. För folkbokförda i Solna Stad kan tillstånd för boendeparkering sökas på Kommunhuset tel. 08-734 21 00. Man kan även använda deras hemsida www.solna.se och fylla i ansökan. Själva tillståndet är gratis, man löser sedan antingen månadsbiljett 300:- eller 3-månaders biljett 750:- dessa biljetter köps i utvalda kiosker i Solna. Det går även att lösa biljetter dag för dag i automater. För mer information samt priser och blanketter se www.solna.se.

I närheten

Livsmedelsbutiker
LiDL
280 m
Maxi ICA Stormarknad
460 m
Köpcentrum & Gallerior
Solna Centrum
760 m
Bromma Blocks
2,4 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Fritidshem Korpberget
100 m
Boservice 24 AB
270 m
Kollektivtrafik
Trafikförvaltningen SLL
3,2 km
Deugro (sweden) AB
3,3 km
Grundskolor
Ekensbergs Skola
100 m
Råsundaskolan Behandlingsavdelning
290 m
Gymnasium
S:t Martins Gymnasium
490 m
Sankt Martins Gymnasium
490 m
Universitet & Högskolor
Gameng AB
650 m
Skandinaviska Kiropraktorhögskolans Patientklinik
860 m
Banker
Hard Mix
380 m
SBAB Bank
400 m
Golfbanor & Golfklubbar
Golfstar Bromma
3 km
Ulriksdals Golfklubb
3 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Solnahallen
150 m
Skytteholms IP
290 m
Simhallar & Utomhusbad
Medley Turkosen
660 m
Medley Holding AB
1,3 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Kamjar Shahi för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte