Beckomberga Skogsväg 4

Bilder

  • Välkommen till Beckomberga Skogsväg 4!
  • Social lösning mellan kök och sällskapsdel
  • Generöst ljusinsläpp genom stora fönsterpartier i två väderstreck
  • Detaljbilder
  • Ljus sällskapsdel med plats för soffgrupp för trevliga sammankomster

Pris/Bud

2 950 000 kr

Bevaka slutpriset

Beckomberga Skogsväg 4 , Bromma Beckomberga , Stockholm

Toppfräsch hörnlägenhet på rofylld återvändsgata i nyskick med tilltalande ljusinsläpp från stora fönsterpartier i två väderstreck. Generös altan belägen soligt i syd/sydväst. Utrustad med bekväma förnödenheter som diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare. Genomgående parkettgolv och vitmålade väggar. På gångavstånd till Råcksta och Islandstorgets T-bana.
Välkommen på visning hälsar Håkan Jansson HusmanHagberg

71 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 094 kr inkl. värme, basutbud kabel-TV & bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
71 kvm
Våning:
0, hiss finns
Byggår:
2017
Driftskostnad:
633 kr/månad
Pris/Bud:
2 950 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Visningar

Visa på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

71 kvm

Rumsbeskrivning

Beckomberga Skogsväg är trevligt beläget på återvändsgata i ett genomtänkt och välplanerat område med vackra omgivningar och blandad bebyggelse. Stilfull och stram arkitektur möter vackra grönområden och parker. Ca 10 km in till City, som man enkelt når via buss och T-bana. Promenadavstånd till Råcksta och Islandstorgets T-banestation eller buss på någon minuts gångväg. Skolor, dagis, butiker, idrottsanläggningar samt restauranger i närområdet. Bromma Blocks, den stora gallerian med fullt utbud, på behändigt pendelavstånd. Naturreservatet Kyrksjön med badsjö och joggingslingor på nära håll. Kort sagt, välbeläget boende med hög trivselfaktor.

Välkommen in...

Rymlig och välkomnande HALL med plats för avhängningsyta. Gott om förvaring i platsbyggd garderob samt väl tilltagen klädkammare. För den som vill ryms ytterligare förvaringmöbel. På golvet ligger en vitlaserad träparkett och väggarna är målade i vitt. Både golvet och väggarna är härligt genomgående för hela lägenheten. Taket är brytmålat i en vit nyans.

I SOVRUMMET ryms det gott och väl en dubbelsäng för den som önskar. Ljusinsläpp genom ett stort fönsterparti i form av en vacker fransk balkong. Den franska balkongen ger en härlig känsla av elegans. Här hittar vi fantastiska förvaringsmöjligheter i en stor platsbyggd garderob om sex sektioner.

I det ljust helkaklade BADRUMMET hittar vi alla förnödenheter du kan tänkas behöva. Tvättmaskin, torktumlare samt en praktisk väl tilltagen arbetsyta. Ovan arbetsytan finner vi fyra vägghängda skåp som erbjuder optimal förvaring. Utöver detta finner vi badkar, WC, tvättställ och spegelskåp.

ALLRUMMET bjuder på generöst ljusinsläpp från två stora fönsterpartier. Rummet rymmer soffgrupp samt TV-möbel för den som så vill. Från allrummet når vi lägenhetens väl tilltagna ALTAN belägen soligt i syd/sydväst. Balkongen erbjuder gott om utrymme för möblemang.

Intill allrummet i anknytning till KÖKET ligger den rymliga matplatsen som bjuder på möjlighet för trevliga middagar med större sällskap. Även här hittar vi en vacker fransk balkong med härligt ljusinsläpp. Det moderna och stilfulla köket bjuder på goda förvaringmöjligheter och en väl tilltagen arbetsyta. Köksluckorna är vitmålade och den gedigna bänkskivan är i grå nyans. Köket är fullt utrustat med integrerad diskmaskin, inbyggd micro, ugn, spishäll, fläkt samt kyl/frys.

Det trevliga andra SOVRUMMET ljusbeläggs av generöst ljusinsläpp genom stort fönsterparti. Här kan ett arbetsrum med enkelhet inredas. Rummet har en egen utgång till lägenhetens altan. Rummet rymmer säng samt eventuellt en mindre arbetsplats eller annan möbel.

Sammanfattningsvis en toppfräsch hörnlägenhet på rofylld återvändsgata med ljusinsläpp från stora fönsterpartier i två väderstreck. Generös altan. Utrustad med de bekvämaste förnödenheterna. Bara att flytta in och trivas.

Välkommen på visning av Beckomberga Skogsväg 4!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

0 av 6, hiss finns

Pris

2 950 000 kr Pris/Bud

Avgift

4 094 kr inkl. värme, basutbud kabel-TV & bredband

Andel i föreningen

1,6621%

Andel av årsavgiften

1,66%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2017

Uppvärmning

Vattenburen fjärrvärme

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Fröjel 8

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

7 600 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 880 kr
VA: 2 220 kr
Försäkring: 2 500 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Driftskostnaden är preliminär.

Förening

Namn

BRF Estrids Krona

Om föreningen

Brf Estrids Krona är en nybildad bostadsrättförening som har uppfört 3 st punkthus i etappområde 3 i populära Beckomberga. Man äger fastigheten Stockholm Fröjel 8 med äganderätt och adressen är Beckomberga skogsväg 2-6. Inflyttning i dessa skedde från januari till mars 2017 enligt planen. Totalt innefattar husen 60 st lägenheter som alla upplåtes med bostadsrätt. Föreningens hus är trevligt placerade vid en skogsbacke som ansluter till de gemensamma innergårdarna som omgärdar husen.

Föreningen svarar för melemmarnas bostadsrättstillägg.

Nybyggnadsprojektet har utförts på totalentreprenad av Veidekke Bostad AB. Två år efter inflyttning görs en garantibesiktning där eventuellt uppkomna fel eller brister invändigt i lägenheterna kan komma att åtgärdas.

För mer information om nybyggnadsprojektet besök gärna hemsida - http://veidekkebostad.se/beckomberga3c/

Organisationsform

Bostadsrätt

Antal lägenheter

60

TV och Bredband

Fiber framdraget till lägenheterna. Trådlöst inom lägenheten. Kollektiv anslutning genom Obenetwork med hastighet 1.000/1.000 Mbit, ingår i avgiften. Basutbud för TV med ca 20 kanaler ingår också i avgiften. Ytterligare kanaler kan tecknas av bostadsrätthavaren själv.

Parkering

60 p-platser i markparkering för 400 kr/ månaden disponeras av föreningen.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Överlåtelseavgift

1120 kr

Pantsättningsavgift

448 kr

Om området

Bromma Beckomberga

Beckomberga ligger ca 10 km väster om Stockholm. Beckomberga har under de senaste åren ändrat skepnad och bebyggts. Här har en trivsam stadsdel vuxit fram med stilfull arkitektur och blandad bebyggelse.
I Beckomberga finns den lantliga känslan kvar i området, även om stadspulsen gör sig påmind på behagligt avstånd. Man har ett stort utbud av närservice på gångavstånd samt fina gångpromenader runt hörnet i härlig parkmiljö. I området finns service, skolor och daghem och med närheten till skog och sjöar blir fritiden aktiv.

Kommunikation

Beckomberga har god kommunikation i alla riktningar. Till Stockholm city tar du dig med T-bana från Islandstorget som ligger på 15 minuters promenadavstånd. Bussar finns och tar dig i alla riktningar. Buss 113 trafikerar sträckan Blackebergs Gård - Solna Centrum. Buss 117 som trafikerar Brommaplan (T-bana) - Spånga station (pendeltåg). Från Brommaplan går dessutom ett flertal busslinjer till bl.a. Solna, Sundbyberg, Kista och Mälaröarna.

Närservice

I närområdet finns matbutiker, restauranger samt caféer. Goda kommunikationer finns dessutom till Vällingby Centrum samt till Brommaplan, där det finns ett stort utbud av service. Här finns livsmedelsaffärer, butiker, apotek, bibliotek, frisörer, caféer samt restauranger. I området finns flera förskolor och grundskolor. Bromma Blocks, en butiksgalleria på behändigt avstånd med riktigt stort utbud av shopping i alla former. Kort sagt, närhet till "det mesta".

I närheten

Livsmedelsbutiker
ICA Nära Söderberga
440 m
Adams Mat Butik
690 m
Köpcentrum & Gallerior
Vällingby City
1,6 km
Spånga centrum
2,8 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Söderberga Allé 10 Förskola
300 m
Montessoriförskolan Bromma Planeten AB
380 m
Kollektivtrafik
Bromma sjukhus
300 m
Solleftegatan
390 m
Grundskolor
Raoul Wallenbergskolan
330 m
Raoul Wallenberg Skolan
330 m
Gymnasium
Blackebergs Gymnasium
1000 m
ESS-gymnasiet
2 km
Universitet & Högskolor
Teologiska högskolan Stockholm
2,8 km
Teologiska Högskolan Stockholm AB (svb)
2,9 km
Banker
Handelsbanken Ängby Blackeberg
1,2 km
SEB
1,5 km
Golfbanor & Golfklubbar
Vivaldi af Kanaan AB
1,7 km
Bromma Golf
2,6 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Vattenhuset AB
280 m
Råcksta Bollplan
520 m
Simhallar & Utomhusbad
Vattenhuset AB
280 m
Vällingbyhallen Sim- och Idrottshall
1,9 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Håkan Jansson eller Johan Björklund för mer information!

Håkan Jansson

Håkan Jansson

Bromma

Aukt. & Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

0708-141212

0708-14 12 12

hakan.jansson@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte