Gustavslundsvägen 149 P

Bilder

Utgångspris

5 990 000 kr

Bevaka slutpriset

Gustavslundsvägen 149 P , Bromma Alvik , STOCKHOLM

Härlig våning med balkonger i två väderstreck. Ljusa vackra rum. "Nyskicksboende" med hög standard. Garageplats finns att hyra. Mycket välbeläget, granne med bad och båtliv samt fina promenadslingor. Invid Alviks Torg med T-bana, tvärbana stort utbud av butiker. Solid förening med friköpt tomt.

86,5 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 474 kr Inkl värme, VA, basutbud kabel-TV & bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
86,5 kvm
Våning:
6, hiss finns
Byggår:
2015
Driftskostnad:
490 kr/månad
Utgångspris:
5 990 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Visningar

Visas i januari , kontakta mäklaren för tidigare visning

Visa på karta

Budgivning pågår

Säljaren, i överenskommelse med mäklaren, väljer på vilket sätt budgivningen ska presenteras på nätet.

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

86,5 kvm

Rumsbeskrivning

För den som söker något extra finns nu möjlighet att förvärva ett högkvalitativt boende i eftersökt läge där våningarna snabbt sålde slut till familjer med många år på Peab:s väntelista. Bygget invid Mälaren var synnerligen efterlängtat och läget kunde inte vara bättre. Här ges man möjligheten att ta på sig morgonrocken och promenera ner till den närliggande badbryggan för att avnjuta ett dopp i det blå. I skyddat läge invid slingrande strandpromenader och trivsamma kvarterskrogar. Alviks Torg med stort utbud av småbutiker samt T-bana, tvärbana och bussar, på några minuters gångväg. Flertalet förskolor på nära avstånd. Med endast "en bro från stan" åtnjuter man här "det bästa av två världar". Brommas gemytliga atmosfär med ett skönt lugn med närhet till rekreation men ändå med Citypulsen på några minuters pendelavstånd. Garageplats tillhör varje våning och nås enkelt via hiss från respektive våningsplan. Utöver detta erbjuder föreningen möjlighet till kajakplats för möjlighet att glida ner till Mälaren och ta sig en tur.

Våningen är ljus med stora glasade ytor. Inomhusmiljön är helt tyst. Generösa uteplatser i två väderstreck bjuder sol från morgon till kväll. Här ges tillfälle att njuta av den härliga Mälarglimten, in mot stan och även solnedgången över taken bort mot Alviks Torg. Lägenheten ligger högt och med en härlig känsla av rymd, vilket genomsyrar hela den effektivt planerade våningen. Generös sällskapsdel med utgång via glasade dörrar till balkongen. Köket med stilsäker utrustning från Vedumkök med inbyggd diskmaskin och fullhöjd på både kyl och frys i rostfritt, ligger i öppen planlösning med sällskapsdel. Att ha uteplatser från både kök och sällskapsytan känns riktigt lyxigt och ger en fin livskvalitet.

Badrummet med stilrena färgval i grått golv och vitt på väggarna. Gott om förvaring, bla i garderobsvägg i entréhall och skjutdörr med spegelglas. Två bra sovrum varav ett med dubbla fönster mot sydväst. Det större sovrummet har fönster i sydöst och rymmer dubbelsängen, garderobsvägg samt lättare möbel. Det andra med fönster mot sydväst mot Alviks Torg och Salkhallen.

Hela lägenheten är genomgående målad i ljusa färger med vitlaserat ekgolv i alla rum utom badrummet.

Sammanfattningsvis ett härligt boende som svarar upp mot högt ställda krav. Unik för de bägge väl tilltagna uteplatserna som utgör extrarum den varma årstiden. Olika väderstreck, vilket gör att man alltid har goda solchanser eller hittar svalkande skugga.

Varmt välkommen på visning!

HALL - Välkomnande entréhall med garderobsvägg med vita dörrar och även spegelglas på den ena skjutdörren.

BADRUM/TVÄTTSTUGA - Helkaklat badrum med grå klinkers och vitt kakel på väggar. Golvvärme från elslingor för trivsam komfort. Vägghängd wc, handfat och duschhörna med glasväggar. Tvättmaskin och torktumlare med praktisk arbetsbänk och gott om förvaring i skåp och lådor.

KÖK - Rymligt och ljust kök som rymmer många runt matbordet. Vita snickerier och arbetsbänkar i gråsvart laminat med halogenspotlights.
Gott om förvaring och bra arbetsytor. Inbyggd ugn i arbetshöjd. Utgång till smalare balkong med fantastiskt läge med eftermiddagssol samt solnedgång över hustaken.

SOVRUM 1 - Intill köket ligger sovrum som rymmer säng samt lättare möbel.

SÄLLSKAPSYTA - Tilltalande rum med bra takhöjd och fint ljus. Gott om plats för soffgrupp. Glasad vägg mot balkong gör att ljuset flödar in.

BALKONG - Härlig balkong i sydöst med bra glimt av Mälaren. Balkongen rymmer med lätthet sittgrupp och solstol.

MASTER BEDROOM - Här ryms dubbelsängen och ytterligare möblemang. Fönster i sydöst. Garderobsvägg med 4 garderober.

Sammanfattningsvis ett bekymmersfritt och fräscht boende i eftersökt kvarter med närhet till "det mesta".
Varmt välkommen på visning!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

6 av 7, hiss finns

Pris

5 990 000 kr Utgångspris

Avgift

4 474 kr Inkl värme, VA, basutbud kabel-TV & bredband

Andel i föreningen

0,64532%

Andel av årsavgiften

0,64532%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2015

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Ej utförd.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Racketten 11

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

5 880 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 4 200 kr
Försäkring: 1 680 kr
Beräknat antal personer: 3

Förening

Namn

Brf Alviks Torn

Om föreningen

Brf Alviks Torn omfattar två flerbostadshus med 17 respektive 8 våningar. Man äger fastigheten Racketen 11 som är friköpt (ej tomträtt) vilket på sikt är väldigt gynnsamt för ekonomin. Totalt finns 151 bostadsrätter, 1-5 rok om ca 43,5-177 kvm. Dessutom hyr föreningen ut 6 st lokaler i gatuplan. Husen byggdes av PEAB och inflyttningen började i oktober 2014 för att avslutas hösten 2015. I gatuplanet finns ett flertal butiker av varierande slag.

Byggnaderna är modernt planerade med hiss i samtliga portar, förrådsutrymmen och garage i källarplanet där det till respektive lägenhet ingår att kunna hyra p-plats om så önskas.

Föreningen ekonomiska förvaltning sköts av Fastum Ekonomisk förvaltning.

Organisationsform

Bostadsrätt

Antal lägenheter

151

Antal lokaler i föreningen

6

TV och Bredband

TV (basutbud), bredband (10 Mbit) och telefoni levereras av Telia och ingår i månadsavgiften. Ytterligare kanaler och snabbare bredband kan tecknas av bostadsrättsägaren själv.

Parkering

Varje lägenhet har, om så önskas, tillgång till en garageplats till en extra kostnad av ca 900 kr/månad. Garaget ligger i källarplanet med direkt access upp till lägenheterna via trapphusen.

Ekonomi

Föreningen har en stabil ekonomi. Betr. belåning, framtida avgifter etc. hänvisar vi till senaste årsredovisningen som ligger under fliken dokument. Värt att beakta är att föreningens båda hus står på friköpt mark till skillnad från flertalet nybyggda flerfamiljshus i Bromma som istället kan vara upplåtna med tomträtt.

Från 1:a januari 2018 sänks månadsavgifterna något men istället debiteras bostadsrättsägaren för sin egen vattenförbrukning, vilket i slutändan blir ungefär ett nollsummespel.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Äger föreningen marken?

Ja!

Överlåtelseavgift

1120 kr

Pantsättningsavgift

448 kr

Om området

Bromma Alvik

Alvik är området mellan Tranebergsbron och Äppelviken. Längs Alviksvägen där spårvagnen går finns gedigna tvåvåningshus från 1920-talet. Mycket eftersökt område med sitt citynära läge men ändå bara minuters promenad till Alviks Torg med bra utbud av butiker, bank samt ett flertal restauranger. Mälarens vackra promenadväger nås på några minuter.

Kommunikation

Alvik är knutpunkt för kommunikation. Här finns T-banans gröna linje som tar dig snabbt till Stockholms city. Anslutning till Nockebybanan samt Tvärbanan som tar dig till Essingeöarna, Gröndal, Liljeholmen samt Globen. Även ett flertalbusslinjer utgår från Alviks Torg, bl.a. linje 110 mot Bromma, 112 mot Spånga, 114 genom Minneberg/Traneberg samt 124 mot Abrahamsberg. Med cykel tar du dig enkelt och smidigt i de flesta riktningar genom utmärkta cykel- och promenadvägar. Från Alvik har man även Bromma flygplats inom nära avstånd.

Närservice

Närhet till ICA-butik vid Alvik Torg, Smedslätten samt Ålstens Torg. SEB-Äppelviken, restauranger, blomsterbutik, bilservice bokhandel, frisör m.m.
Till våren kommer en 450 kvadratmeter lunchrestaurang och även en saluhall öppna i Alviks matbods gamla lokaler.

Parkering

Fri parkering i området. Parkeringsförbud råder en dag i veckan under perioden 1/11 - 15/5.

I närheten

Livsmedelsbutiker
ICA Supermarket Alvikstorg
120 m
Kasras Livs och Tobak
430 m
Köpcentrum & Gallerior
Alviks Torg
150 m
Frölunda Torg
1,9 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Förskolan Hoppetossa Musketören
210 m
S:t Ansgars Förskola
410 m
Kollektivtrafik
Alvik
210 m
Alvik
240 m
Grundskolor
Alviksskolan
630 m
Alviksskolan Alviksgården
630 m
Gymnasium
Lycée Francais Saint Louis Fritidshem
1,2 km
Lycée Francais Saint-Louis Gymnasium
1,2 km
Universitet & Högskolor
Samhällsentreprenörer
350 m
Firma Per Åkefeldt
740 m
Banker
Handelsbanken Alviks Torg
120 m
Kaupthing Bank Hf Island Filial i Sverige
290 m
Golfbanor & Golfklubbar
Swing By Golfbaren AB
1,4 km
Golfbaren Allén AB
1,4 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Salkhallen Tennishall
130 m
Salktennis AB
130 m
Simhallar & Utomhusbad
Oxhålsbadet Stora Essingen
1 km
Minneberg Mälaren
1,1 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Håkan Jansson eller Johan Björklund för mer information!

Håkan Jansson

Håkan Jansson

Bromma

Aukt. & Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

0708-141212

0708-14 12 12

hakan.jansson@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,74 %
Ansök om lånelöfte