Nockeby Backe 2E

Bilder

  • Sällskapsdel med utgång till balkong
  • Matplats och soffhörna
  • Soffhörna
  • Rymlig matplats
  • Detalj

Accepterat Pris

3 145 000 kr

Bevaka slutpriset

Nockeby Backe 2E , Bromma Nockebyhov , STOCKHOLM

ACCEPTERAT PRIS RING 0704-180018 FÖR VISNING!
Ljus och trevlig lägenhet med öppen planlösning mellan kök, matsal och vardagsrum. Balkong med högt läge vilket ger tillgång till em/kvällssol. Stilrent och välutrustat kök och elegant helkaklat badrum. Genomgående mycket hög standard och härlig nyskickskänsla. Varmt välkommen på visning!
Accepterat pris innebär att säljaren accepterar detta pris men det förhindrar inte en eventuell budgivning.

52 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 270 kr inkl värme, kallvatten + obligatoriskt tillägg för bredband/TV 220 kr
Typ:
Lägenhet
Boarea:
52 kvm
Våning:
3, hiss finns
Lägenhetsnummer:
51302
Byggår:
2016
Driftskostnad:
483 kr/månad
Accepterat Pris:
3 145 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

52 kvm

Rumsbeskrivning

Trivsam lägenhet som är belägen högt upp i huset där em/kvällssolen når balkongen. Mälaren ligger något stenkast från porten samt Judarns vackra naturreservat på någon minuts gångavstånd. Butiker och trivsamma kvartersrestaurangger i närområdet och Brommaplans stora utbud av butiker, T-bana och annan närservice ca 15 minuter bort eller 5 minuter med bussen. Ett eftersökt läge i Bromma med det bästa av två världar. Naturskönt läge med goda möjligheter till rekreation samt närheten till city, som smidigt nås via buss alternativt 12:ans spårvagn och T-bana, på ca 20 minuter.

Välkomnande HALL med gott om förvaringsmöjligheter i den stora garderoben med skjutdörrar med spegelglas. Ekparkettgolvet och dom vita väggarna är genomgående i hela lägenheten.

Direkt i anslutning till hallen har vi det eleganta BADRUMMET, helkaklade väggar med vita stora rektangulära plattor och klinkergolv i gråsvart nyans. Dusch med avskiljande glasvägg, designat handfat med tillhörande kommod och spegelskåp, WC, kombinerad tvättmaskin/torktumlare samt utdragbart torkställning.

Stilrent KÖK med gott om förvaring bakom de vita luckorna. Arbetsbänk i en dov grå kulör med tilltagna blyertsgråa stående kakelplattor ovan bänkskiva. Bra maskinell utrustning såsom inbyggd varmluftsugn, keramisk spishäll infälld i bänkskiva, integrerad diskmaskin, inbyggd mikrovågsugn och kyl & frys, allt i rostfritt. Köket ligger delvis öppet mot sällskapsdelen vilket ger en känsla av rymd.

Luftig SÄLLSKAPSDEL med tilltaget fönsterparti. Här ryms såväl matsalsmöbel som tilltagen soffhörna. Utgång till BALKONGEN som ligger högt i huset vilket gör att em/kvällssolen når den. Trall på golv.

Trevligt SOVRUM med dubbla ingångar. Här ryms dubbelsäng samt lättare möbel om man så önskar. En garderob och ett linneskåp ger goda förvaringsmöjligheter.

Sammanfattningsvis ett modernt och bekymmersfritt boende i härligt Mälarnära läge med naturen runt hörnet. Mycket goda kommunikationer med Nockebybanan eller bussar till Brommaplan och Islandstorget. Detta är ett hem man trivs i från första stund!

Välkommen på visning av Nockeby Backe 2E!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 4, hiss finns

Pris

3 145 000 kr Accepterat Pris

Avgift

3 270 kr inkl värme, kallvatten + obligatoriskt tillägg för bredband/TV 220 kr

Andel i föreningen

1,9115%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2016

Uppvärmning

Fjärrvärme

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Ceremonien 9

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

5 800 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 000 kr
Försäkring: 2 000 kr
Övrigt: 800 kr
Beräknat antal personer: 3

Kommentar

Varmvatten

Övrigt

Till lägenheten finns ett källarförråd på ca 6 kvm.

Förening

Namn

Brf Nockeby Terrass

Om föreningen

BRF Nockeby Terrass består av totalt 67 lägenheter med adresserna Nockeby backe 2E, 2F, 2G och 6. Man har förvärvat fastigheten Ceremonien 9 och man äger idag marken själv. Byggnaderna stod klara våren 2016 då Inflyttningen skedde. Bebyggelsen består av ett punkthus (Nockeby Backe 6) och en del av ett lamellhus (Nockeby Backe 2E-G). Storlekarna på lägenheterna varierar från främst 2 rok till 4 rok med moderna planlösningar. Hiss finns i samtliga portar.

Nybyggnadsprojektet har utförts av JM Ab som byggherre. Ca två år efter inflyttningen kommer även en garantibesiktning genomföras. Vid denna kan eventuellt uppkomna fel och brister i lägenheten justeras och åtgärdas.

Organisationsform

Bostadsrätt

Antal lägenheter

67

TV och Bredband

Fiber finns installerat där Telia Tripple Play (Bredband 100/100 Mbit, TV-paket lagom och IP-telefoni) ingår i avgiften. För detta tillkommer 220 kr i månaden utöver månadsavgiften. Till varje lägenhet hör en digitalbox för detta.

Parkering

I källarplanet för husen på Nockeby backe finns ett stort garage med totalt 45 platser för föreningens förfogande. Dessa kan hyras av medlemmarna till en kostnad av 1 400 kr/mån och fördelas enligt kösystem. Det finns även 8 vanliga p-platser, varav en med motorvärmare, att hyra. Dessa kostar 400 kr/mån. I övrigt fri parkering på gatan.

Ekonomi

Föreningens ekonomi är mycket god då man nu kunnat binda räntorna (fyra lån med olika löptid) med betydligt bättre räntevillkor än vad som kalkylerats i den ekonomiska planen. Beslutat har fattats på att största delen av överskottet, ca 1 450 000 kr per år, kommer att gå till amortering av lånen tillsammans med 214 000 kr som tidigare kalkylerats. Planen är att detta skall ske för de kommande åren.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Delat ägande

Förening tillåter delat ägande. Minsta ägarandel är 10 %.

Överlåtelseavgift

1120 kr

Pantsättningsavgift

448 kr

Om området

Bromma Nockebyhov

Mellan Mälarens strand och Judarskogen i Bromma ligger Nockebyhov Mälarstrand. Bebyggelsen är varierad och uppförd framför allt under 1950-talet. Stadsdelen var så gott som obebyggd fram till 1913. År 1935 köpte Stockholms stad större delen av mark för att möta behovet av ökat bostadsbyggande. Nockebyhov är idag bebyggt med såväl villor som radhus och lägenheter, med fokus på mycket grönska mellan husen och en trivsam och idyllisk boendemiljö. Charmiga Nockebyhovsskolan klass 1-3 ligger skyddat i grönområde vid områdets egna bollplan. Dagmamma och dagis på nära håll i området. Judarnskogens naturreservat erbjuder naturupplevelser och fina promenader i orörds trollskog. Längs med Mälarens strand slingrar sig promenadvägar förbi båthamnar, badplatser, klippor och stränder. Närmaste badplats är Ängbybadet. Nockebyhov är ett område som kommer att förtätas på ett balanserat sätt under kommande år, bl a med byggnation av flerfamiljshus närmare Drottningholmsvägen. Bostadsrätter i punkthus form vid Tyska Bottens väg planeras, liksom radhus på några platser i området.

Kommunikation

Buss 127 som stannar ca 160 m från huset, tar endast 7 min till T-bana vid Brommaplan för vidare transport ca 20 min till Stockholms innerstad.12:ans spårvagn slingrar sig från Nockeby torg genom Brommas charmiga villakvarter till Alvik där tvärbana och T-bana ansluter. 1,4 km till Ängbyplans T-banestation.

Närservice

Promenad-- och cykelavstånd avstånd till Brommaplan samt till Nockeby Torg med bra utbud av småbutiker. Populär och omskriven livsmedelsaffär, Garpes Livs, ligger under Nockebybron och trevliga kvarterskrogar finns i området.

Parkering

Fri parkering på gatorna i området.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Engströms Livs
670 m
Källan Ekobutik AB
1,5 km
Köpcentrum & Gallerior
Bromma Blocks
3,2 km
Alviks Torg
3,9 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Gubbkärrsvägen 29 Förskola
160 m
Skogsgläntan Förskola
160 m
Kollektivtrafik
Nockeby
80 m
Gubbkärrsvägen
120 m
Grundskolor
TIL-pedagogik
140 m
Nockebyhovsskolan
660 m
Gymnasium
Kristofferskolans Gymnasium
1,3 km
Waldorfskolefederationen
1,3 km
Universitet & Högskolor
Teologiska högskolan Stockholm
840 m
Teologiska Högskolan Stockholm AB (svb)
870 m
Banker
Swedbank
1,4 km
Handelsbanken Brommaplan
1,6 km
Golfbanor & Golfklubbar
Bromma Golf
2,4 km
Björklidens Golfklubb
2,7 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Olofslunds Bollplan
1,3 km
Ängby Tennisklubb
1,3 km
Simhallar & Utomhusbad
Kärsögården
830 m
Ängbybadet Ö Mälaren
1,3 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Jan Malmgren för mer information!

Jan Malmgren

Jan Malmgren

Bromma

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

0704-180018

0704-18 00 18

jan.malmgren@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte