Gustavslundsvägen 149 T

Bilder

  • Såld!
  • Fint ljusinsläpp i vardagsrummet
  • Kök med rymlig matplats
  • Kök och vardagsrum i öppen planlösning
  • Vardagsrum med generösa ytor
  • Balkong med utsikt mot grönska

Gustavslundsvägen 149 T , Bromma Alvik , STOCKHOLM

SVÅRSLAGET LÄGE I EFTERSÖKTA ALVIKS TORN med endast en minuts gångavstånd till såväl tunnelbanan som vackra parkvägar längs med Mälarens strand. Nyproducerat och inflyttningsklart 2015 ger ett genomgående toppskick och standard av bästa klass.

Ljus och smart planerad med generösa ytor som gör den synnerligen trevlig att bo i. Fin balkong där man med fördel kan avnjuta dagens måltider under sommarhalvåret.

Möjlighet till garageplats i uppvärmt källargarage dit man smidigt kan ta sig direkt med hissen. God ekonomi i föreningen vilket avspeglar sig i den låga avgiften.

För mer information och intresseanmälan kontakta ansvarig mäklaren Niklas Bergsten på HusmanHagberg Bromma - 070-4180011

45 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
2 470 kr Inkl värme, VA, basutbud kabel-TV, bredband & telefoni
Typ:
Lägenhet
Boarea:
45 kvm
Våning:
1, hiss finns
Byggår:
2015
Driftskostnad:
541 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

45 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Hall med plats för avhängning vid befintlig hatthylla samt garderob. Ekparkettgolv och vitmålade väggar vilket på ett trevlig sätt är genomgående för hela lägenheten.

KÖK

Välplanerad köksdel med gott om förvaringsutrymmen i flertalet skåp och bra arbetsytor. Har en öppen planlösning med vardagsrummet som gör det ljus och ger en känsla av rymd. Vita skåsluckor, grått kakel och svart bänkskiva matchar snyggt med parkettgolvet. Utrustning i form av induktionshäll och ugn, spisfläkt, kyl/frys, inbyggd micro och integrerad diskmaskin. Samtliga från 2015.

VARDAGSRUM/BALKONG

Här erbjuds ett fint ljusinsläpp från stort fönsterparti där även utgång finns till den fina balkongen. Ekparkett på golv och vitmålade väggar.

SOVRUM

Vid sovrummet finns plats för dubbelsäng och gott om förvaringsutrymme i garderob med skjutdörrar samt i städskåp. Ekparkett på golv och väggar målade i vitt.

BADRUM

Helkaklat och stilrent badrum från 2015, utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. Grått klinkergolv med el-värme och vitt kakel på väggar. Utrustat med WC, handfat, dusch med vikdörrar, badrumsskåp, handdukstork och infällda spotlights i taket. Förvaringsutrymme i två överskåp.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 8, hiss finns

Avgift

2 470 kr Inkl värme, VA, basutbud kabel-TV, bredband & telefoni

Driftskostnad

6 492 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 4 200 kr
Försäkring: 2 292 kr
Beräknat antal personer: 2

Andel i föreningen

0,35614%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2015

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

FTX/FX

Energideklaration

Ej utförd.

Byggnadssätt

Fönster: 2+1 glas (isoler)

Övrigt

Förvaring av cyklar och barnvagnar finns i entréplan och garage. Mindre föreningslokal finns i trapphus G. Sopsug samt utrymme för källsortering finns på ett flertal ställen.

Fastighetsbeteckning

Racketten 11

Övrigt

Till lägenheten hör ett förråd i källarplanet. Lägenheten är försedd med säkerhetsdörr.

Möjlighet till garageplats ingår och kostar då 900 kr/mån. Praktiskt då det är varmgarage smidig access då man tar sig dit direkt med hissen.

Föreningen har tecknat abonnemang för hushållselen och debiterar sedan bostadsrättsägaren för dennes faktiska förbrukning.

*Info: Lägenheten marknadsförs som en en 2:a då en vägg satts upp mellan vardagsrummet och det som idag är sovrum. Lägenheten är enligt lägenhetsförteckningen en 1:a.

Förening

Namn

Brf Alviks Torn

Om föreningen

Brf Alviks Torn omfattar två flerbostadshus med 17 respektive 8 våningar. Man äger fastigheten Racketen 11 som är friköpt (ej tomträtt) vilket på sikt är väldigt gynnsamt för ekonomin. Totalt finns 151 bostadsrätter, 1-5 rok om ca 43,5-177 kvm. Dessutom hyr föreningen ut 6 st lokaler i gatuplan. Husen byggdes av PEAB och inflyttningen började i oktober 2014 för att avslutas hösten 2015. I gatuplanet finns ett flertal butiker av varierande slag.

Byggnaderna är modernt planerade med hiss i samtliga portar, förrådsutrymmen och garage i källarplanet där det till respektive lägenhet ingår att kunna hyra p-plats om så önskas.

Föreningen ekonomiska förvaltning sköts av Fastum Ekonomisk förvaltning.

Organisationsform

Bostadsrätt

Antal lägenheter

151

Antal lokaler i föreningen

6

TV och Bredband

TV (basutbud), bredband (10 Mbit) och telefoni levereras av Telia och ingår i månadsavgiften. Ytterligare kanaler och snabbare bredband kan tecknas av bostadsrättsägaren själv.

Parkering

Varje lägenhet har, om så önskas, tillgång till en garageplats till en extra kostnad av ca 900 kr/månad. Garaget ligger i källarplanet med direkt access upp till lägenheterna via trapphusen.

Ekonomi

Föreningen har en stabil ekonomi. Betr. belåning, framtida avgifter etc. hänvisar vi till senaste årsredovisningen som ligger under fliken dokument. Värt att beakta är att föreningens båda hus står på friköpt mark till skillnad från flertalet nybyggda flerfamiljshus i Bromma som istället kan vara upplåtna med tomträtt.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Äger föreningen marken?

Ja!

Överlåtelseavgift

1138 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

Om området

Bromma Alvik

Alvik är området mellan Tranebergsbron och Äppelviken. Längs Alviksvägen där spårvagnen går finns gedigna tvåvåningshus från 1920-talet. Mycket eftersökt område med sitt citynära läge men ändå bara minuters promenad till Alviks Torg med bra utbud av butiker, bank, träningscenter samt ett flertal restauranger och caféer. Vackra promenadvägar längs Mälarens strand leder via Västerleds villakvarter bort mot bland annat Solviksbadet. Goda kommunikationer med både tunnelbana, tvärbanan, 12:ans spårvagn och bussar.

Kommunikation

Alvik är knutpunkt för kommunikation. Här finns T-banans gröna linje som tar dig snabbt till Stockholms city. Anslutning till Nockebybanan samt Tvärbanan som tar dig till Essingeöarna, Gröndal, Liljeholmen samt Globen. Även ett flertalbusslinjer utgår från Alviks Torg, bl.a. linje 110 mot Bromma, 112 mot Spånga, 114 genom Minneberg/Traneberg samt 124 mot Abrahamsberg. Med cykel tar du dig enkelt och smidigt i de flesta riktningar genom utmärkta cykel- och promenadvägar. Från Alvik har man även Bromma flygplats inom nära avstånd.

Närservice

Vid Alviks torg finns en välsorterad ICA-butik. På och omkring torget finns också flera banker, restauranger, blomsterbutik, bokhandel, frisör m.m. Närhet finns också till vårdcentral, apotek, tandläkarmottagning och annat som är viktigt.

I närheten

Livsmedelsbutiker
ICA Supermarket Alvikstorg
110 m
Kasras Livs och Tobak
480 m
Köpcentrum & Gallerior
Pop Up Agency
5,1 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
S:t Ansgars Förskola
420 m
Äppelbo förskola
550 m
Kollektivtrafik
Snc-Lavalin Rail & Transit AB
390 m
Trafikförvaltningen SLL
1,7 km
Grundskolor
Alviksskolan
640 m
Äppelviksskolan
1 km
Gymnasium
Lycée Francais Saint Louis Fritidshem
1,2 km
Norra Djurgårdsgymnasiet
1,6 km
Universitet & Högskolor
Malen AB
1,1 km
MHS K Militärhögskolan Karlberg
2,4 km
Banker
Handelsbanken Alviks Torg
110 m
Kaupthing Bank Hf Island Filial i Sverige
280 m
Golfbanor & Golfklubbar
Lars-Magnus Wester
3,3 km
Kungsängen Golf & Country Club AB
3,5 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Salktennis AB
150 m
Mossen Hockey AB
1,2 km
Simhallar & Utomhusbad
Kronobergsbadet
3,1 km
Åkeshovshallen Sim- och Idrottshall
3,3 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Niklas Bergsten för mer information!

Niklas Bergsten

Niklas Bergsten

Bromma

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

070-418 00 11

niklas.bergsten@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte