Bäckbornas väg 7

Bilder

  • Stor balkong med utsikt över innergården
  • Vy från balkong
  • Fint ljusinsläpp i vardagsrummet
  • Vardagsrum mot kök
  • Vardagsrum med utgång till balkongen

Utgångspris

1 995 000 kr

Bevaka slutpriset

Bäckbornas väg 7 , Bromma Beckomberga , STOCKHOLM

Smakfullt renoverad med nytt badrum från 2016. Möjlig att använda som 3:a där hiss finns i huset. Förening med god ekonomi som sänkt avgifterna två gånger sedan år 2015.

Mycket trivsam med fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier och ett tilltalande läge med stor balkong i syd-väst mot lugn, grönskande innergård.

Endast ca 25 min pendlingsavstånd till city. Möjlighet till parkering på gården utan extra kostnad.

För mer information och intresseanmälan, kontakta ansvarig mäklare Niklas Bergsten på HusmanHagberg Bromma. Varmt välkommen!

58,5 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 962 kr inkl värme, VA och möjlighet till parkering
Typ:
Lägenhet
Boarea:
58,5 kvm
Våning:
3, hiss finns
Byggår:
1991
Driftskostnad:
614 kr/månad
Utgångspris:
1 995 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Visningar

Visa på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

58,5 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Tag klivet in och känn dig välkommen till en ljus och trivsam lägenhet i genomgående fint skick. Vid hallen erbjuds avhängningsmöjligheter vid befintlig hatthylla och synnerligen gott om plats för förvaring i stor klädkammare. Här finns klinkergolv i svart med golvvärme på el samt vitmålade väggar. Från hallen leds du sedan vidare på ett trevligt sätt till vardagsrummet.

Vardagsrum

Här gen generösa ytor och flera väggar som utgör en bra bas att möblera mot. Här ryms soffgrupp med TV-hörna och ytterligare möblemang om så önskas. Ljust och luftigt med stort fönsterparti där du kan ta klivet ut på den stora balkongen. Ekparkett på golvet och vitmålade väggar samt en snygg fondvägg i orange.

Kök

Köket är smakfullt inrett med vita skåpsluckor, svart bänkskiva och moasaiksättningi kombination av svart, grått och vitt. Bra utrymme för matplats där ett fint ljusinsläpp ges från fönster mot gården. Bra förvaringsutrymme i flertalet skåp och generösa arbetsytor. Vitmålade väggar och ljus plastmatta på golvet.

Sovrum

Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och ytterligare möbler om så önskas. Goda förvaringsmöjligheter i hel garderobsvägg med skjutdörrar. Väggar målade i vitt, ljusblå fondvägg och parkett på golvet..

Badrum

Stilfullt badrum som renoverats år 2016 med fin känsla och precision (kvalitetsdokument finns). Grått klinkergolv och väggar med kakel i vitt och svart. Här finns WC, kommod, dusch med vikdörrar i glas, handdukstork, tvättmaskin och infällda spotlights i taket som ger en behaglig belysning. Golvvärme på el ger en skön komfort.

Förråd/extra rum

Intill hallen finns ett stort förråd som ger möjlighet till praktisk förvaring. Detta kan med fördel även användas som arbetsrum eller extra sovrum. Kan också byggas ut till att bli något större.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 4, hiss finns

Pris

1 995 000 kr Utgångspris

Avgift

3 962 kr inkl värme, VA och möjlighet till parkering

Andel i föreningen

0,97658%

Andel av årsavgiften

0,96626%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1991

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 22 april 2009
Energiprestanda: 123 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Naturvården 1

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

7 368 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 5 580 kr
Försäkring: 1 788 kr
Beräknat antal personer: 3

Övrigt

Med utgång från vardagsrummet finns en stor och härlig balkong som vetter mot den lugna innergården. Ligger i sydväst med goda chanser att njuta av solen och en fin vy ges tack vare det höga läget.

Lägenheten är försedd med säkerhetsdörr.

Förutom det förråd som finns i varje lägenhet så finns extra förråd att hyra. Separat kösystem tillämpas för detta. Tillgång finns till gemensamt cykel- och barnvagnsförråd.

Förening

Namn

Brf Österbäcken

Om föreningen

BRF Österbäcken bildades 1990. Man förvärvade fastigheten Naturvården 1 efterföljande år och den ägs idag med tomträtt. Samma år var byggnaderna nybyggda och det har sedan dess varit bostadsrätter. Totalt finns 80 st lägenheter samt en lokal som hyrs ut. Föreningen har en mycket god ekonomi och har sänk avgifterna två gånger sedan 2015.

Tvättstuga i fint skick finns i port 9. Föreningen har också cykelförråd och uteplats för grillning, lekpark på gården mm.

Den ekonomiska förvaltningen sköts av SBC. Besök gärna föreningens hemsida för mer info - http://www.osterbacken.se/

Organisationsform

Bostadsrätt

Antal lägenheter

80

Antal lokaler i föreningen

1

TV och Bredband

Kabel-TV och bredband levereras av ComHem där abonnemang för önskat utbud tecknas av bostadsrättshavaren själv. Ring Comhem på 90 222. Bredband levereras även av Tele2.

Parkering

Möjlighet till gratis boendeparkering på gården utanför gäller för en bil per hushåll, vilket man får ansöka om hos föreningen. Ytterligare p-plats kan hyras i mån av plats mot en årlig kostnad på 2 000 kr (167 kr/månad).

Renoveringar

Byggnaderna anses vara i bra skick och inga större reparationer planeras i dagsläget utöver reparationsarbeten på vissa balkonger.

Ekonomi

I dagsläget planeras inga avgiftsändringar. Föreningen har nyligen sänkt avgifterna två gånger. Först med 10 % i april 2015 och nu senast med 10 % i februari 2016. Dessutom debiterade man endast halv avgift för januari 2016, vilket man kunnat göra då man har en stabil ekonomi.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Överlåtelseavgift

1108 kr

Pantsättningsavgift

443 kr

Kontaktperson

BRF Österbäcken

E-post

info@osterbacken.se

Om området

Bromma Beckomberga

Lägenheten ligger i det mycket trevliga Söderberga Park som är en del av Beckomberga. Namnet Beckomberga har sina anor från medeltiden och betyder ungefär "De som bor vid bäcken". Idag erbjuder Beckomberga trevliga bostadsområden och är ett utvecklingsområde som bebyggts med upp emot tusen nya bostäder de senaste åren. Här finns goda kommunikationer med busshållsplats i direkt anslutning som tar dig till både Spånga (Pendeltåg) och Brommaplan (T-bana) på endast 10-15 minuter. I närområdet finner du matbutiker, skolor, förskola, vårdcentral och simhall.

Närhet finns till fina vandringsstråk och parkvägar som gör att det alltid går smidigt att ta sig även med cykel. På ca 4-5 minuters cykelväg ligger Nälstabadet, vilket kan vara ett populärt utflyktsmål sommartid för barnfamiljen. Lite kuriosa i sammanhanget kan nämnas att de tre bostadsrättsföreningarna i Söderberga Park är formade som "JUL" vilket man kan se på satellitbilder ovanifrån.

Bromma är idag en expansiv stadsdel där många nya bostadsområden vuxit fram den senaste tiden och ytterligare bostäder planeras framöver. Kontakta gärna Stockholms stadsbyggnadskontor, 08-508 27 300, om du vill veta vad som planeras där du söker bostad.

Kommunikation

Buss 117 tar dig på ett smidigt sätt till både Spånga station och Brommaplan på ca 10 minuter. Från Spånga station avgår pendel som tar 12 minuter till Sthlm C samt bussar mot Sollentuna, Solna, Sundbyberg, Vällingby mm. Från Brommaplan kan du åka tunnelbanans gröna linje ända in till stan samt att flera bussar avgår härifrån, bl.a. mot Mälaröarna.

Närservice

I området finns en populär förskola och skolor finns på gångavstånd. Nyöppnad vårdcentral finns på gångavstånd från området. Livsmedelsbutiker finns på flera ställen, bl.a. ICA Bromma vid korsningen Spångavägen/Bällstavägen.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Grimsta Livs KB
70 m
Mathallen i Jordbro AB
470 m
Köpcentrum & Gallerior
Vällingby City
1,7 km
Spånga centrum
2,1 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Förskolan Björntjänst
80 m
Beckomberga Förskola
280 m
Kollektivtrafik
Spånga Sundbyvägen
60 m
Kopparbacken
290 m
Grundskolor
Beckombergaskolans Särskola
320 m
Beckombergaskolan
320 m
Gymnasium
Blackebergs Gymnasium
1,8 km
Spånga gymnasium
2 km
Universitet & Högskolor
Teologiska högskolan Stockholm
3,3 km
Teologiska Högskolan Stockholm AB (svb)
3,4 km
Banker
SEB
1,7 km
FOREX Bank
1,7 km
Golfbanor & Golfklubbar
Vivaldi af Kanaan AB
2,4 km
Bromma Golf
2,7 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Vattenhuset AB
560 m
Solhems Bollplan
880 m
Simhallar & Utomhusbad
Vattenhuset AB
560 m
Nälstabadet
1,5 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Niklas Bergsten för mer information!

Niklas Bergsten

Niklas Bergsten

Bromma

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

070-418 00 11

niklas.bergsten@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte