Klädesvägen 38, 10/10

Bilder

  • Bästa läget högst upp på våning 10
  • Områdets bästa läge högst upp med milsvid utsikt
  • Vy mot Stockholm city
  • Inbäddat i grönskan
  • Planskiss

Pris

5 500 000 kr

Klädesvägen 38, 10/10 , Bromma Brommaplan , STOCKHOLM

HÖGST UPP PÅ VÅNING 10 MED MILSVID UTSIKT Snart står denna välplanerad 4:a nyproducerad och inflyttningsklar. Bli den förste att flytta in i denna läckra lägenhet med hög standard och stilsäker inredning.

Stor balkong i sydöst ger chans till fina stunder i solen och att fri från insyn beskåda den fantastiska utsikten över Bromma in mot Stockholms city respektive Solna/Sundbyberg.

Föreningens byggnader är välutrustade med alla faciliteter man kan tänkas behöva. Hiss finns i samtliga portar och möjlighet finns att hyra både garage- och p-plats. På endast någon minuts promenad ligger Brommaplan med viktig närservice, tunnelbana och bussar.

Lägenheten står klar för inflyttning från den 7:e juli. Den säljs på ritning då den inte är möjlig att visa.

För mer information, besök gärna projektets hemsida http://brommatracks.ssmfastigheter.se eller kontakta ansvarig mäklare Niklas Bergsten på HusmanHagberg Bromma - 070-4180011!

82 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
4 647 kr värme, VA, basutbud kabel TV & bredband 1000/1000 Mbit (för bredbandet tillkommer 180 kr i obligatoriskt tillägg)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
82 kvm
Våning:
10, hiss finns
Byggår:
2017
Driftskostnad:
626 kr/månad
Pris:
5 500 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

82 kvm

Rumsbeskrivning

Lägenheterna i Bromma Tracks har en genomgående hög och moderna standard. Detaljer kring inredningen finns att läsa på projektets hemsida - http://brommatracks.ssmfastigheter.se - eller i broschyren om Bromma Tracks som du hittar under dokument. Utöver detta har säljaren gjort en hel del tillval. Specifikation på dessa hittar du också under dokument.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

10 av 10, hiss finns

Pris

5 500 000 kr Pris

Avgift

4 647 kr värme, VA, basutbud kabel TV & bredband 1000/1000 Mbit (för bredbandet tillkommer 180 kr i obligatoriskt tillägg)

Andel i föreningen

0,6752%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2017

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Ej utförd.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Tillgång till gemensam tvättstuga i hus 2, cykelrum, barnvagns- och rullstolsrum samt cykelställ på gården. För hushållsavfall finns tre nedkastställen på gården. Dessutom finns ett grovsoprum.

Tillgång finns också till gemensam uteplats för hela föreningen med en skön pool i härligt solläge. Den stora innergården erbjuder både grönska och sittgrupper med goda grillmöjligheter. Här är det enkelt att leva socialt när och om man så önskar.

Fastighetsbeteckning

Linneduken 1

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

7 512 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 600 kr
Försäkring: 2 268 kr
Övrigt: 1 644 kr
Beräknat antal personer: 3

Kommentar

Kostnaderna är en uppskattning då ingen bott i lägenheten ännu. Posten "övrigt" avser kostnaden för uppvärmning av varmvattnet som bostasrättshavaren själv betalar.

Övrigt

Med utgång från vardagsrummet och sovrummet finns en stor balkong varifrån du har en milsvid utsikt över takåsar och grönska. Här ser du in mot Stockholm city liksom till Solna och Sundbyberg.

Till lägenheten hör ett förråd i källarplanet. Lägenheten är försedd med säkerhetsdörr.

Förening

Namn

Brf Bromma Tracks

Om föreningen

Brf Bromma Tracks består av fem huskroppar och man äger fastigheten Linneduken 1 med äganderätt (ej tomträtt) med adress Klädesvägen 28-42. Byggnaderna bildar ett bostadskvarter som består av åtta trapphus om totalt 249 lägenheter. Dessa är fördelade på 46 st 1:or, 166 st 2:or, 27 st 3:or och 10 st 4:or. Byggnaderna har 4-10 våningar.

Föreningen disponerar en mycket fin innergård med mycket grönska och som även har pool och med. Här finns också ett flertal sittgrupper och goda grillmöjligheter. I anslutning till poolen finns också en gemensamhetslokal. Det finns en gemensam tvättstuga i hus 2.

För mer information och bilder besöka gärna projektets hemsida - http://brommatracks.ssmfastigheter.se/ eller läs bilagt dokument Projektbrochyr Bromma Tracks.

Antal lägenheter

246

TV och Bredband

Föreningen har avtal med ComHem om fiberanslutning för Internet. Kostnad för bredbandsuppkoppling med hastighet 1000/1000 Mbit är 180 kr / månad för varje lägenhet och är en bindande kostnad de första 5 åren som debiteras varje lägenhet i samband med månadsavgiften. Föreningen har för avsikt att låta de fria marksända TV-kanalerna ingå i avgiften. Ytterligare kanaler kan tecknas av medlemmen sjäv.

Parkering

Parkering finns både i garage 80 platser under husen och i markplan med 18 platser. Platserna i garaget kostar 1 200 kr/mån och p-plats på gården kostar 700 kr/mån.

Om området

Bromma Brommaplan

Centralt beläget i hjärtat av Bromma med närhet till "det mesta". Brommaplan nås på någon minuts gångväg med ett brett utbud av affärer och kommunikationer.
Natursköna områden med närhet till Judarskogens naturreservat, Lillsjön och Drottningholm. Även närhet till Mälaren med naturbad och vackra promenadvägar utmed vattnet. Möjlighet att på anlagd strandpromenad och strandnära gator gå mellan Hässelby i väster och hela vägen till Alvik vilket ger en naturupplevelse utöver det vanliga.

Anlagda bad i närheten så som Solviksbadet och Ängbybadet. Bromma flygplats ligger på på nära håll, utan att störa med buller. För den golfintresserade finns Bromma golf med 9-hålsbana och driving range på nära avstånd. Vid Bromma flygfält ligger Bromma Blocks, ett stort köpcenter som invigdess 2011. Åkeshovshallen håller med simbassänger och träningslokaler samt gym. Även bowling och joggingspår för den som är intresserad. Närhet till skolor såsom Nya Elementar, Olofslundsskolan, Kristofferskolan m fl.

Kommunikation

Brommaplan som är en knutpunkt med mycket goda kommunikationer. Här finns T-bana till Stockholm city och Hässelby/Vällingby, bussar till Solna och Mälaröarna m.m. Med T-bana tar man sig till Fridhemsplan på ca 10 min och T-centralen på ca 18 min. Tvärbana finns från Alvik mot Årsta/Sickla samt till Solna.

Närservice

Ett stort utbud av närservice såsom välsorterade mataffärer, apotek, banker, systembolag, vårdcentral, bibliotek, blomsterhandel, träningscenter, restauranger bl a en av Brommas bästa sushi-restauranger, Mc Donalds m.m. Även konditori och torghandel.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Coop Konsum
270 m
Bromma Gourmet & Ekologi AB
270 m
Köpcentrum & Gallerior
Bromma Blocks
1,7 km
Alviks Torg
2,4 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Vadmalsvägen Förskola
140 m
Vadmalsvägens Förskola
140 m
Kollektivtrafik
Brommaplan
310 m
Brommaplan
310 m
Grundskolor
Abrahamsbergsskolan
510 m
Abrahamsbergsskolans Fritidshem
510 m
Gymnasium
Waldorfskolefederationen
530 m
Kristofferskolans Gymnasium
530 m
Universitet & Högskolor
Waldorflärarhögskolan WLH
530 m
Teologiska Högskolan Stockholm AB (svb)
990 m
Banker
SEB
300 m
Handelsbanken Brommaplan
390 m
Golfbanor & Golfklubbar
Björklidens Golfklubb
910 m
Bromma Golf
1,1 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Åkeshovshallen Sim- och Idrottshall
970 m
Bowling Center Åkeshov
970 m
Simhallar & Utomhusbad
Åkeshovshallen Sim- och Idrottshall
970 m
Kärsögården
2,3 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Hör av dig till Niklas Bergsten för mer information!

Niklas Bergsten

Niklas Bergsten

Bromma

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

070-418 00 11

niklas.bergsten@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte