Follingbogatan 28

Bilder

  • Baksida mot soligt västerläge
  • Balkong mot den barnvänliga innergården
  • Baksidan
  • Planskiss
  • Lägenhetens placering mot framsidan

Utgångspris

5 995 000 kr

Follingbogatan 28 , Bromma Beckomberga , STOCKHOLM

EN AV OMRÅDETS BÄSTA LÄGENHETER Rymlig 4:a med två badrum och solig balkong mot den barnvänliga innergården. Toppklassboende där exklusiva materialval, tilltalande takhöjd på ca 3,2 meter och vackra fönsterpartier gör lägenheten ljus och synnerligen trevlig att bo i. Tillval gjorda med bland annat enstavs ekparkett i hela lägenheten och dimmers i flera rum.

Snart står denna pärla nyproducerad och inflyttningsklar, så ta chansen och bli den första som får flytta in här.

Byggnaderna som ursprungligen är från 1930-talet har totalrenoverats och byggts om på ett väl genomtänkt sätt där hiss finns i huset, möjlighet till garageplats samt många gemensamma utrymmen att nyttja. T.ex. bastu, relax, hobbyrum och övernattningslägenheter.

Här bor du lugnt och tryggt i en barnvänlig omgivning med skolor och förskolor på kort gångavstånd. De senaste årens nyproduktioner har gjort området mycket populärt och trevligt. Denna smälter väl in i den vackra parkmiljö som präglar området.

Den här lägenheten står inflyttningsklar och möjlig att tillträda från 31/8-2017 eller senare. Lägenheten säljes på ritning då den ej är möjlig att visa.

Sammanfattningsvis ett eftersökt och påkostat boende av högsta klass som skapar bästa förutsättningar för en god livskvalitet. Vänligen kontakta ansvarig fastighetsmäklare - Niklas Bergsten på HusmanHagberg Bromma, 070-4180011 - för mer information.

108,5 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
4 377 kr inkl värme, avlopp, kallvatten, sophantering
Typ:
Lägenhet
Boarea:
108,5 kvm
Våning:
2, hiss finns
Lägenhetsnummer:
122
Byggår:
2017
Driftskostnad:
658 kr/månad
Utgångspris:
5 995 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

108,5 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Välkomnande hall med plats för avhängning och förvaringsutrymme i flera garderober. En-stavs mattlackad ekparkett (Kährs) på golv och vitmålade väggar. Dimmer som tillval finns installerad.

Kök

Kyl/frys H=1860 mm, Siemens KG36NVI32 rostfri. Induktionshäll, Siemens. Inbyggnadsugn, Siemens, rostfri i bänkskåp. Inbyggnadsmikro, Siemens, rostfri i väggskåp. Helintegö8rerad diskmaskin Siemens. Stänkskydd av kakel ovan arbetsbänk 1503150mm, vit blank, halvstensförbandssättning mörkt grå fog. Kökssnickerier typ Vedum slät lucka Maja, antracitgrå. Handtag med läderdetalj. Yttersta överskåpen på kökets ena sida byts ut mot hyllplan max 500 mm på konsol, antracitgrå. Kakel sätts upp på vägg bakom hyllplan till en höjd motsvarande överskåp. Lådhurtsar med fullutdrag och dämpning. Bänkskiva av ABS-laminat, Akazia. Diskho typ Intra Horizon. LED-spotlights under väggskåp. Disklådeblandare med diskmaskinsavstängning, Mora MMIX. Avfallskvarn i sopsorteringsskåp. Utdragbar fläktkåpa med grepplist. Fönsterbrädor av platsmålat trä. En-stavs mattlackad ekparkett (Kährs) och vitmålade väggar. Extra överskåp tillvaldöa som ger gott om förvaringsutrymme. Dimmer som tillval finns installerad.

Vardagsrum

Tilltalande öppen planlösning med köket, vilket ger en känsla av rymd. Här finns även utgång till den fina terrassen med kvällssol. En-stavs mattlackad ekparkett (Kährs) och vitmålade väggar. Stora fönsterpartier gör rummet ljust och trivsamt. Här kan även väggen mot sovrummet tas bort för att få ett större vardagsrum. Dimmer som tillval finns installerad.

Sovrum 1

Ligger med nära access till badrummen och har ett fint ljusinsläpp från fönster mot väster. Plats för dubbelsäng och ytterligare möbler om så önskas. Förvaringsutrymme i tre garderober. En-stavs mattlackad ekparkett och väggar målade i ljust grå ton.

Sovrum 2

Även detta ett stort sovrum med plats för dubbelsäng och fint ljusinsläpp från fönster mot gården. Goda förvaringsmöjligheter i rymlig klädkammare där dimmer finns installerad samt i linneskåp. En-stavs mattlackad ekparkett och väggar målade i ljust går ton.

Sovrum 3

Trevligt sovrum som med fördel även kan användas som arbetsrum. Fint ljusinsläpp från stort fönster mot gården. En-stavs mattlackad ekparkett och väggar målade i mörkt grön ton.

Badrum

Helkaklat med vit-blankt kakel och klinkergolv i svart med komfortvärme på el. Golvstående WC-stol Kommod Free Twist, svart med lådor och handfat. Spegel ca 15003900 mm. Belysning i anslutning till spegel, stallampa, svart. Tvättställsblandare, Mora MMIX. Duschset med takdusch, FMM Ebro. Duschvägg, rak, klarglas med stödstång, typ INR Linc. Tvättmaskin (TM), Siemens. Torktumlare (TT), Siemens. Tvättmaskinsavstängning med ballofix. Laminatbänkskiva, svart, ovan TM och TT. Väggskåp med öppet hyllplan, vitt, ovan bänkskiva ovan TM/TT. Ljusramp med eluttag under väggskåp. Eluppvärmd kromad handdukstork. Takarmatur typ IFÖ Contrast Fridhem vit sockel. Dimmer som tillval finns installerad.

WC/Dusch

Kaklat med vit-blankt kakel samt målad övre vägg. Klinkergolv i svart med komfortvärme på el. Golvstående WC-stol Kommod Free Twist, svart med lådor och handfat. Spegel. Belysning i anslutning till spegel, stallampa, svart. Tvättställsblandare, Mora MMIX. Duschset med takdusch, FMM Ebro. Duschvägg, rak, klarglas med stödstång, typ INR Linc. Eluppvärmd kromad handdukstork. Takarmatur typ IFÖ Contrast.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 4, hiss finns

Pris

5 995 000 kr Utgångspris

Avgift

4 377 kr inkl värme, avlopp, kallvatten, sophantering

Andel i föreningen

1,3467%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2017

Uppvärmning

Bergvärme

Energideklaration

Ej utförd.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Tillgång till gemensamma utrymmen så som:
1 st grovtvättstuga samt 1 st torkrum beläget i källarplan
1 st gemensamhetslokal
1 st bastu med tillhörande dusch/omklädning - och relaxrum beläget i källarplan
8 st st cykelrum
4 st barnvagnsrum/rullstolsförråd
1 st hobbyrum/verkstad

I BRF Granngården finns två övernattningslägenheter som även boende i BRF Trädgården får nyttja.

Fastighetsbeteckning

Stockholm Parkträdet 5

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

7 900 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 300 kr
Försäkring: 2 200 kr
Övrigt: 2 400 kr
Beräknat antal personer: 3

Kommentar

Kostnaden under övrigt avser uppvärmningen av varmvattnet som bostadsrättshavaren bekostar själv. Uppgifterna är en uppskattning då lägenheten inte är inflyttningsklar ännu.

Övrigt

Med utgång från vardagsrummet finns en härlig balkong i öppet läge mot innergården. Här ges chans till fina stunder i solen och du kan med fördel avnjuta dagens måltider här under sommarhalvåret.

Till lägenheten hör ett förråd i vindsplanet. Möjlighet att hyra garageplats genom föreningen för en kostnad av 1.000 kr per månad.

*För mer info gällande tillval och lägenhetsutrustning se projektets hemsida samt bifogat dokument märkt "Tillval och utrustning".

Förening

Namn

Riksbyggen BRF Trädgården

Om föreningen

Riksbyggen BRF Trädgården består av totalt 106 lägenheter som är under uppförande i Beckomberga som är en lummig och barnvänlig stadsdel där mycket nyproduktion vuxit fram den senaste tiden. Något som ger en väldigt god standard på området. Man äger själv (ej tomträtt) fastigheten Parkträdet 5 i Stockholm med adresserna Follingbogatan 24-30 och 28A samt Styresman Sanders väg 15 och 19. Den totala bostadsytan uppgår till 6.993 kvm.

De tidigare sjukhusbyggnaderna har totalrenoverats och byggts om med stil och precision. Exklusiva materialval, extra takhöjd på ca 3,2 meter och vackert ljusinsläpp präglar lägenheterna och gör dem till ett boende av absoluta toppklass. De första lägenheterna tillträddes i februari 2017 och de senare blir i augusti 2017.

I brf Granngården finns två övernattningslägenheter, bastu och relax-avdelning som även boende i brf Trädgården får nyttja.

Föreningen tillämpar individuell debitering för uppvärmning av varmvattnet. Avtal för hushållsel finns tecknat genom föreningen där varje lägenhet har en egen undermätare. Föreningen debiterar sedan bostadsrättsinnehavaren för dennes faktiska förbrukning.

Klockhusparken på cirka 13 000 m² kommer att erbjuda bland annat grillplats, boulebana, kolonilotter, uteplatser samt skridskobana inramad en den fina ekallé som bevarats här. Cykelpump finns i Klockhusparken och cykelverkstad finns i föreningen. Dessutom finns det stora grönytor för umgänge och lek.

För mer utförlig information om föreningen och nybyggnadsprojektet, besök gärna https://www.riksbyggen.se/ny-bostad/aktuella-projekt/stockholm/brf-tradgarden/

Organisationsform

Bostadsrätt

Antal lägenheter

106

TV och Bredband

Tillgång till bredband, TV och telefoni genom fiber via Ownit.

Parkering

Varje lägenhet har möjlighet att hyra en garageplats. Garaget har infart från Styresman Sanders Väg och utfart till Follingbogatan. I garaget finns spolplats samt möjlighet till laddning av tex elbil. Hyra för garageplats är 1000 kr/månad. Går även att hyra MC-plats för 400 kr/månad i mån av plats.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Överlåtelseavgift

1120 kr

Pantsättningsavgift

448 kr

Om området

Bromma Beckomberga

Området Beckomberga har vuxit fram sedan mitten av 1950-talet och består av flerfamiljshus med en blandning av stora och mindre lägenheter. Området ligger mellan småhusområdena Nälsta och Bromma Kyrka och har därefter kompletterats under de följande tre decennierna genom förtätning av bebyggelsen. Det "nya" Beckomberga som snabbt växer har lummiga parker med promenadvägar och gräsytor för lek och spel. Boende i olika typer av bebyggelse, både nybyggda samt äldre kulturmärkta byggnader. För mer info se: www.beckomberga.nu. Ett modernt och bekvämt boende för dig som uppskattar närheten till naturen eller för dig som vill låta barnen växa upp i härlig parkmiljö med omedelbar närhet till skola och förskola.

Till Mälarens strand är det cykelavstånd med badmöjligheter från härliga klippor eller Ängbybadets sandstrand. Ängby IP där Ängby IF huserar finns på gångavstånd. Strax bredvid ligger Kyrksjön med härliga promenadstråk. I närområdet finns även en 4H-gård där barnen kan klappa allt från söta kaniner till busiga getter.

Kommunikation

Beckomberga har god kommunikation i alla riktningar. Till Stockholm city tar du dig med T-bana från Islandstorget eller Råcksta som ligger på ca 10-15 minuters promenadavstånd. Bussar finns och tar dig i alla riktningar. Buss 113 trafikerar sträckan Blackebergs Gård - Solna Centrum. Buss 115 trafikerar till Bromma sjukhus. Buss 117 som trafikerar Brommaplan (T-bana) - Spånga station (pendeltåg).

Närservice

Praktiskt med gångavstånd till stor och välskött ICA-affär med generösa öppettider. Närhet finns dessutom till Vällingby Centrum och Bromma Blocks med stort utbud av diverse butiker. Även närhet till Brommaplan där det finns ett stort utbud av service. Här finns vårdcentral, livsmedelsaffärer, butiker, apotek, bibliotek, frisörer, caféer samt restauranger.

I området finns förskolan Kastanjelunden samt ett antal skolor från F6 - åk 9 (Beckombergaskolan och Raoul Wallenberg-skolan). Närmaste gymnasium finns i Blackeberg. I området finns också den omtyckta restaurangen Tobbes kök som är väl värd ett besök.

I närheten

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Hör av dig till Niklas Bergsten för mer information!

Niklas Bergsten

Niklas Bergsten

Bromma

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

070-418 00 11

niklas.bergsten@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte