Alpvägen 19, 3 tr

Bilder

  • Brf Travkusken
  • Läget i huset
  • Nyproduktion av hög klass - Välkommen!
  • Välkommen till Alpvägen 19 - Exempelbild på kök

Accepterat Pris

4 295 000 kr

Alpvägen 19, 3 tr , Bromma - Annedal , STOCKHOLM

BLI FÖRST MED ATT FLYTTA IN I DENNA mycket tilltalande och ljus lägenhet med moderna och stilfulla materialval i stilvalet "Classic Core" och dessutom en hel del extra påkostade tillval. Stilrent kök med karaktär. Stor balkong i söder mot trevlig innergård.

MÖJLIG 4:A!

Ett stenkast ner till Bällstaån, en del av Mälaren, med charmigt båtliv, café, samt tilltalande promenadslinga utmed vattnet. Möjlighet till P-plats i föreningens garage. Välbelägen med närhet till både Bromma Blocks och Sundbybergs Centrum med stort utbud av butiker och restauranger. Detta i kombination med bra kommunikationer gör Alpvägen 19 till ett mycket trevligt och centralt beläget boende mellan Annedal och Bällstabron.
Namnet på projektet, Linaberg Trädgård, talar om viljan att göra detta till ett grönt och trivsamt område inramat av buskar, träd och perenner som blommar vackert från vår till höst.

85 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 860 kr inkl värme och kallvatten
Typ:
Lägenhet
Boarea:
85 kvm
Våning:
3, hiss finns
Lägenhetsnummer:
51303
Byggår:
2016
Accepterat Pris:
4 295 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

85 kvm

Rumsbeskrivning

INTERIÖR

HALL - Rymlig hall med förvaring i genom en garderob samt 1 st städskåp och stor hatthylla i ek.
Här möts man av 3-stavsparkett i standard lack samt vita väggar, som sedan är genomgående i hela lägenheten.

VARDAGSRUM - I anslutning till hallen når man den hemtrevliga sällskapsytan. Här finns gott om plats för umgänge. Från detta rum når man också den stora BALKONGEN i söder, via glasad dörr.
Ett väl tilltaget rum med fint ljus och goda förutsättningar att möblera på ett trivsamt sätt. Väggarna är vita och på golvet ligger en ekparkett i standard lack, en bra bas att möblera mot.

KÖK - I direkt anslutning till vardagsrummet i öppen planlösning, dock avdelat med kyl/frys i rostfritt, som bildar en avskärmning mot vardagsrummet och mot hallen. Modernt kök med bra arbetsytor och förvaring. Fullständigt maskinellt utrustat med induktionshäll, köksfläkt i rostfri kåpa, samt ugn och Microvågsugn i rostfritt och integrerad diskmaskin. Här ryms ett stort matbord med plats för "nära och kära". Kökssnickerier och luckor i vitt i modellen "form". Mörk bänkskiva i praktisk laminat med blankt kakel i vitt med gråa fogar som stänkskydd. Smakfullt kombinerat med ekparketten, vilket ger en stilren och trivsam känsla i det ljusa köket.

SOVRUM 1 - Sovrummet ligger intill vardagsrummet och är det största av sovrummen. Här ligger det ekparkett och väggarna är ljusa. En stor skjutdörrsgarderob finns i rummet som är försedd med spegelglas.

SOVRUM 2 - Detta sovrum nås från hallen. Här har man ett stort fönster med trevlig vy. Ljusa väggar och ekparkett på golvet. Två garderober.

BADRUM - Badrummet, som ligger i direkt anslutning till hallen, har vitt kakel i 200x300 och ljus beige klinkergolv i 100x100 med komfortgolvvärme. Här finner man wc, badkar, handdukstork och snyggt svart kommod samt stor spegel. I badrummet har man även en modern tvättmaskin samt en torktumlare under en bra arbetsbänk för klädvård. Ovan arbetsbänken finns två väggskåp som ger möjlighet till förvaring.

Sammanfattningsvis ett bekymmersfritt och välbeläget boende där man kan flytta in i helt ny lägenhet. Välbeläget med närhet till "det mesta".

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 6, hiss finns

Pris

4 295 000 kr Accepterat Pris

Avgift

4 860 kr inkl värme och kallvatten

Andel i föreningen

0,9352%

Tillträde

5 juli 2017

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2016

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Ej utförd.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Säjan 1

Allmänt om fastigheten

Kommentar

Då huset är nyproducerat finns inga förbrukningsuppgifter att tillgå. Preliminär årskostnad för varmvatten är 2.125 kr samt för hushållsel 4.800 kr. försäkring ca 2.500 - 3.500 kr / år.

Övrigt

Till lägenheten finns ett förråd.

Förening

Namn

Brf Travkusken C/o Fastum

Om föreningen

Föreningen Brf Travkusken består av 3 st nybyggda flerfamiljshus varav ett lamellhus och 2 st punkthus med totalt 115 lägenheter. Byggnaderna är på 5-7 våningar och lägenheterna varierar mellan 1-4 rum med kök. Husen står på friköpt tomt med fastighetsbeteckning : Sämjan 1. Föreningen kommer också att disponera en innergård som skall ha ett inslag av " engelsk stil". Byggnadsprojektet utförs på totalentreprenad av NCC Boende AB och inflyttningen sker från januari 2017.

Barnvagnsförråd finns vid varje entréport och förvaring av cyklar kommer det finnas utrymme för både på gården och i källaren. Till lägenheterna hör ett källarförråd. Miljörum samt sopsugsanläggning kommer finns för hushållssopor, kompost och tidningar. Postboxar sätts upp i entréportarna.

Organisationsform

Bostadsrätt

Antal lägenheter

115

TV och Bredband

Föreningen har Triple-play för Tv, bredband och telefoni som levereras av ComHem.

Parkering

Det finns också ett garage med 80 P-platser som hyrs ut separat till medlemmarna för ca 1.000 kr / månad.

Överlåtelseavgift

1120 kr

Pantsättningsavgift

448 kr

Om området

Bromma - Annedal

Annedal är ett populärt område som byggs upp kring Bällstaån, med närhet till Sundbyberg samt Bromma Flygplats och Bromma Blocks. Här finns nu ca 2000 bostäder med stor variation, från 2 vånings radhus till 17-våningars höghus, och med många olika arkitekttoriska uttryck. Mycket fokus har lagts på barnen vid utformningen av Annedal och kommunens mål är att miljön ska vara trygg och säker samt kunna erbjuda lek, utveckling och lärande. Här bor du i ett naturnära område med öppna ytor, parker, promenadstråk samt aktivitetsytor för alla åldrar. Du kan promenera längs med Bällstaån ända ner till Ulvsundasjön och blicka ut över vattnet. Närhet finns till goda kommunikationer som snabbt och enkelt tar dig till Stockholm city, Sundbyberg samt övriga Västerort.

Kommunikation

Buss går genom Annedal för vidare färd mot Sundbyberg samt mot Bromma Kyrka. Tvärbana Norr skapar snabba spårförbindelser med Solna, Sundbyberg, Kista, Alvik samt en rad närförorter och viktiga trafikknutpunkter söder om innerstaden.
Bromma flygplats med ett flertal destinationer ligger på behagligt avstånd, trots att flygtrafiken inte är ett störande moment i området Annedal.

Närservice

I Sundbyberg finns också ett stort utbud av butiker, restauranger och närservice. Dessutom är avståndet inte långt till Bromma Blocks. Ett köpcentrum med ca 80 butiker i en spännande mix, delikatesshall, caféer och restauranger samt nya garageplatser under mark.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Närbutiken i Annedal AB
250 m
Osadden AB
440 m
Köpcentrum & Gallerior
Bromma Blocks
950 m
Solna Centrum
2,8 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Tappvägen Förskola
230 m
Klintbacken Förskola
230 m
Kollektivtrafik
Mariehäll
150 m
Mariehällskyrkan
260 m
Grundskolor
Mariehällsskolan
230 m
Helen Pontén Business Partner AB
950 m
Gymnasium
Yrkesplugget Uppsala
800 m
Matpedagogerna
1,2 km
Universitet & Högskolor
von Martens Juridik AB
1,9 km
Hartung Wallenberg Consulting AB
2,1 km
Banker
Handelsbanken Sundbyberg
750 m
SEB
910 m
Golfbanor & Golfklubbar
Bromma Golf
1,7 km
Sundbybergs Bangolfklubb
1,7 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Friskis&Svettis Sundbyberg
400 m
Sundbybergs Bowlinghall AB
900 m
Simhallar & Utomhusbad
Åkeshovshallen Sim- och Idrottshall
2,6 km
Medley Turkosen
2,6 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Hör av dig till Joel Beck-Friis för mer information!

Joel Beck-Friis

Joel Beck-Friis

Bromma

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

0704-18 00 10

joel.beck-friis@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte