Karen Blixens gata 5, 11 tr

Bilder

  • Såld!
  • Vardagsrum i öppen planlösning med köket
  • Kvällshimmel vid Karen Blixens gata 5
  • Milsvid utsikt från den inglasade balkongen
  • Utsikt mot Mälaren och Drottningholm
  • Vardagsrum med fint ljusinsläpp

Karen Blixens gata 5, 11 tr , Bromma Blackeberg , STOCKHOLM

DRÖMLÄGE MED MILSVID VY ÖVER TRÄDKRONOR OCH MÄLAREN Svårslaget läge på 11:e våningen med inglasad balkong och terrass i sydväst på totalt ca 25 kvm. Här ges chans till fina stunder i solen som sätter guldkant på tillvaron.

Huset är nybyggt 2015 vilket gör att lägenheten är i ett genomgående toppskick med hög standard. Föreningens byggnader är moderna med två hissar i varje hus, extra förråd i källaren och möjlighet att hyra garageplats i källarplanet dit man smidigt kan ta sig direkt med hissen.

Granne med husen finns ett naturreservat och bakom det breder Mälarens vackra vattenspegel ut sig. Här finns chans till avkopplande motion och gångavstånd till badplatser. Kort gångavstånd även till tunnelbanan och närservice.

Varmt välkommen på visning hälsar ansvarig mäklare Niklas Bergsten på HusmanHagberg Bromma!

74 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 117 kr inkl värme, avlopp, kallvatten och sophantering. Tillkommer 220 kr för Telia Triple Play (bredband/TV/tele)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
74 kvm
Våning:
11, hiss finns
Lägenhetsnummer:
32104
Byggår:
2015
Driftskostnad:
561 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

74 kvm

Biarea

8 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Vid entrén finns plats för avhängning och gott om förvaringsutrymme i garderob med skjutdörrar. Ekparkett på golv och väggar målade i vitt vilket på ett smakfullt sätt är genomgående för hela lägenheten.

Vardagsrum

Tar du klivet vidare in från hallen möter ett rymligt vardagsrum med fint ljusinsläpp och utgång till den stora terrassen. Ekparkett på golv och väggar målade i vitt.

Kök

Köket är rymligt med matplats för ett stort sällskap. Gott om förvaringsutrymme i ett flertal skåp och generösa arbetsytor. Vita skåpsluckor, svart kakel och bänkskiva i grått ger ett stilrent intryck. Rostfria vitvaror från Electrolux (år 2015) i form av kyl/frys, induktionshäll, ugn, micro och integrerad diskmaskin. Ekparkett på golv och vitmålade väggar.

Sovrum 1

Stort master bedroom med plats för dubbelsäng och gott om förvaringsutrymme i hel garderobsvägg med skjutdörrar. Ekparkettgolv och vitmålade väggar.

Sovrum 2/Arbetsrum

Detta sovrum kan med fördel även användas som arbetsrum. Fantastisk utsikt över Mälaröarna och Mälaren som glittrar intill. Fint ljusinsläpp från stora fönster. Ekparkett på golv och vitmålade väggar.

Badrum

Helkaklat badrum i stilsäkert utförande med vitt kakel och grått klinkergolv. Utrustning i form av WC, dusch med glasvägg, kommod, badrumsskåp och en tvättdel med tvättmaskin/torktumlare (2015), arbetsbänk och förvaringsskåp.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

11 av 12, hiss finns

Avgift

4 117 kr inkl värme, avlopp, kallvatten och sophantering. Tillkommer 220 kr för Telia Triple Play (bredband/TV/tele)

Driftskostnad

6 738 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 000 kr
Försäkring: 1 788 kr
Övrigt: 1 950 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

Posten "övrigt" avser kostnaden för uppvärmning av varmvattnet som bostadsrättshavaren själv betalar.

Andel i föreningen

0,5597%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2015

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk frånluft

Energideklaration

Ej utförd.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Tillgång till gemensamt cykel- och barnvagnsförråd. Föreningen har en gästlägenhet för uthyrning.

Fastighetsbeteckning

Europén 1

Övrigt

Med utgång från vardagsrummet finns den fantastiska terrassen varifrån du har en milsvid utsikt över naturen, Mälaren och dessutom har chans till sol dag som kväll. Denna är till viss del inglasad, vilket gör den som ett extra rum och möjlig att med solens hjälp även nyttja under vintern. Svårslaget läge som sätter guldkant på tillvaron.

Till lägenheten hör ett förråd i källar-/entréplanet. Lägenheten är försedd med säkerhetsdörr.

*8 kvm biarea avser den inglasade balkongen.

Förening

Namn

Brf Kvarnhjulet

Om föreningen

Brf Kvarnhjulet innehar fastigheten Europén 1 med adresserna Karen Blixens gata 7, 9, 11, 13. Marken upplåts med tomträtt och omfattar 3 st flerfamiljshus med 176 bostadsrättslägenheter samt 82 garageplatser och 67 parkeringsplatser. Inflyttning började hösten 2014 då den första huskroppen stod färdig. Byggnadsprojektet har genomförts på totalentreprenad av JM AB, garantibesiktning har skett i lägenheterna efter 2 år där vissa mindre brister i lägenheterna kommer att åtgärdas inom det närmaste halvåret.

Redan från start skapade man i föreningen en trygg och stabil ekonomi. Man har gjort en känslighetsanalys och kalkylerat med en räntebuffert på hela 1 procentenhet. Dvs i föreningens låneportfölj med bindningstider på 1-5 år finns det utrymme för 1 procentenhet högre ränta än kalkylerat. Ett 10-års hyresavtal har tecknats med Stockholms kommun om en förskola i entréplan i hus 1.

Föreningens ekonomiska förvaltare är Agent förvaltning. För mer info om föreningen, besök gärna deras hemsida www.brfkvarnhjulet.se

Organisationsform

Bostadsrätt

Antal lägenheter

176

TV och Bredband

Föreningen har avtal med Telia där triple play (bredband upp till 100/10 Mbit, digital-TV abonnemang Lagom, IP-telefoni) ingår till en extra kostnad på 220 kr i månaden. Telia digitalbox samt bredbandsswitch som stödjer trådlöst Internet ingår och tillhör förningen/bostadsrättshavaren. Önskas ytterligare TV-kanaler så kan detta tecknas av bostadsrättshavaren själv.

Parkering

Föreningen har tillgång till 82 garageplatser och 67 p-platser. Dessa kostar 900 kr respektive 450 kr per månad att hyra och fördelas enligt separat kösystem. Detta hanteras av Mobilpark AB (Tel - 018-101560, uthyrningen@mobilpark.se).

Renoveringar

Byggnaderna är nybyggda 2014-2015 och endast löpande underhåll kommer att krävas inom överskådlig framtid.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Överlåtelseavgift

1120 kr

Pantsättningsavgift

448 kr

Om området

Bromma Blackeberg

Stadsdelen Blackeberg är ett mycket lyckat resultat av strävan att integrera bostadshus i naturområde och byggdes i tidstypisk stil under tidigt 1950-tal. Stor omsorg lades ned på husens utformning och vid senare tiders renoveringar har utgångspunkten varit att bevara det ursprungliga uttrycket, vilket gör att Blackeberg idag framstår som en välbevarad stadsdel. Här finns fina promenadvägar och en lummig grönska som tillsammans med närheten till Mälaren gör stadsdelen synnerligen trivsam.

Området ligger granne med Grimstas skogar som bjuder in till en aktiv livsstil. Genom stadsdelen löper ett vackert parkstråk med gångvägar. Närheten till Mälarens strand tillför avkopplande charm. En kort promenad tar dig till populära och barnvänliga bad vid Mälaren (Kanaan och Ängbybadet). Här finns stora sandstränder, gräsytor och kiosk.

Längs med strandpromenaden ligger även småbåtshamnen Kvarnvikens båtsällskap med ca 300 båtplatser. Välbevarade Ljunglöfska Slottet erbjuder restaurang och konferensanläggning.

Kommunikation

Blackeberg har egen tunnelbanestation på T-banans gröna linje. Här tar du dig enkelt in till Stockholms City på cirka 20 min eller vidare ut mot slutstation Hässelby Strand.

Närservice

Mitt i området ligger Blackebergs Centrum som du når på ca 5 min gångavstånd. Här finns ett flertalet butiker såsom café, frisör, välsorterad mataffär, bank, bibliotek, apotek, videobutik och ett gym. Behöver du lite större utbud för shopping kan du ta tunnelbanan till Vällingby centrum, där det finns mer än 200 butiker, restauranger och caféer. Ytterligare shopping finner du i populära Bromma Blocks på kort bilväg.

I området finns Blackebergsskolan och Södra Ängbyskolan. Dessutom finns det flertalet såväl privata som kommunala förskolor. I ett av husen finns dessutom en förskola med plats för sammanlagt 90 barn.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Muayad - Jenan Livs
280 m
Matbutiken i Blackeberg AB
590 m
Köpcentrum & Gallerior
Vällingby City
1,9 km
Spånga centrum
4,2 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Solbackens Förskolor
330 m
Förskolan Björnsonsgatan 132
360 m
Grundskolor
Förskolan Björnsonsgatan 132
360 m
Södra Ängby Skola
970 m
Gymnasium
Blackebergs Gymnasium
730 m
ESS-gymnasiet
2,2 km
Universitet & Högskolor
Teologiska högskolan Stockholm
3,2 km
Teologiska Högskolan Stockholm AB (svb)
3,2 km
Banker
SEB
1,8 km
Handelsbanken Vällingby
1,8 km
Golfbanor & Golfklubbar
Vivaldi Af Kanaan AB
440 m
Kungl.Drottningholms Golfklubb
3,1 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Blackebergshallen
660 m
Blackeberg Östra Bollplan
740 m
Simhallar & Utomhusbad
Vattenhuset AB
1,9 km
Vällingbyhallen Sim- och Idrottshall
2,1 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Niklas Bergsten för mer information!

Niklas Bergsten

Niklas Bergsten

Bromma

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

070-418 00 11

niklas.bergsten@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte