Bäckbornas väg 43

Bilder

Utgångspris

1 950 000 kr

Bevaka slutpriset

Bäckbornas väg 43 , Bromma Beckomberga , STOCKHOLM

Ljus och trivsam med en smart planlösning som gör den möjlig att använda som 4:a (se alternativ planskiss). Stor balkong i väster med kvällssol och vy mot den gröna bakgården.

Lägenhetens väggar och tak har precis blivit nymålade i vitt. I övrigt ett tillfälle för dig som vill sätta egen prägel på ditt boende.

Förening med mycket god ekonomi där bland annat bredband, TV och möjlighet till parkering ingår i avgiften. Välskötta byggnader med hiss i samtliga portar. Möjlighet till tvättmaskin i lägenheten, annars tillgång till stor tvättstuga i porten.

Varmt välkommen på visningen. Kontakta gärna fastighetsmäklare - Niklas Bergsten - för mer information.

66,5 kvm, 2,5 rok

Månadsavgift:
4 199 kr inkl värme, VA, bredband, TV & parkering (mot tillstånd)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
66,5 kvm
Våning:
2, hiss finns
Byggår:
1992
Driftskostnad:
293 kr/månad
Utgångspris:
1 950 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Visningar

Visa på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2,5 rum

Boarea

66,5 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Hall med plats för avhängning och garderober. Ljus plastmatta på golvet och vitmålade väggar. Intill hallen finns ett stort förråd som ger goda förvaringsmöjligheter.

Kök

Välplanerat med gott om förvaringsutrymme och generösa arbetsytor. Matplats för ett stort sällskap. Ljus plastmatta på golvet och väggar målade i vitt. Ingång hit från både hall och vardagsrum. Utgång till den stora balkong med chans till kvällssol och utsikt över den lugna bakgården.

Vardagsrum

Generösa ytor som gör det lätt att möblera. Fint ljusinsläpp från stort fönsterparti. Ekparkett på golv och vitmålade väggar.

Sovrum

Stort sovrum med plats för dubbelsäng och förvaringsutrymme i garderober. Ljus plastmatta på golvet och vitmålade väggar.

Badrum

Helkaklat badrum med vita väggar och vitt klinkergolv. Här finns badkar, dusch, badrumsskåp och handdukstork. Vägg-hängd WC finns men sviktar och bör åtgärdas. Plats även för tvättmaskin.

Förråd/klädkammare

Intill hallen finns ett stort förråd som har fönster vilket gör det möjligt att inreda som extra sovrum eller arbetsrum.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 5, hiss finns

Pris

1 950 000 kr Utgångspris

Avgift

4 199 kr inkl värme, VA, bredband, TV & parkering (mot tillstånd)

Andel i föreningen

1,22475%

Andel av årsavgiften

1,22493%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1992

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 18 november 2008
Energiprestanda: 128 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Föreningen har en övernattningslägenhet i port 41 som kan hyras av medlemmarna för endast 100 kr/natt. Denna är fullt utrustad med kök, dusch och fyra sängplatser.

Fastighetsbeteckning

Naturvården 3

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

3 518 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 518 kr
Försäkring: 1 000 kr
Beräknat antal personer: 1

Övrigt

Förutom det förråd/klädkammare som finns i varje lägenhet så finns extra förråd att hyra. Dessa fördelas enligt separat kösystem.

Lägenheten är försedd med säkerhetsdörr.

Förening

Namn

BRF Västerbäcken

Om föreningen

BRF Västerbäcken bildades 1993 och genomförde åren 2003-2004 ett kapitaltillskott som gjorde att man kunde amortera av stora delar av lånet. Man har dessutom fortsatt att amortera löpande varje år. Detta har varit väldigt positivt för ekonomin som idag är mycket god och inga avgiftsändringar planeras. Föreningen är bestående av totalt 68 lägenheter samt tre lokaler och ligger i välskötta byggnader från 1992-1993 som löpande underhållits. Den senaste tiden har flera förbättringar gjorts där föreningen har som långsiktigt mål att bli miljöcertifierad.

Stor och trevlig tvättstuga i bra skick med flera maskiner finns i port 43 samt cykelförråd på gården. I port 41 finns en övernattningslägenhet som medlemmarna kan hyra för endast 100 kr/natt.

Besök gärna föreningens hemsida, www.brfvasterbacken.se, för mer information. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Fastighetsägarna.

Organisationsform

Bostadsrätt

Antal lägenheter

68

Antal lokaler i föreningen

3

TV och Bredband

Bredband (50/10 Mbit) och TV (Basutbud plus 8 favoriter) levereras av Comhem där föreningen nu beslutat att detta skall ingå i avgiften. Bredband och ip-telefoni kan också tecknas genom Bredbandsbolaget.

Parkering

Möjlighet till gratis boendeparkering på gården utanför gäller för en bil per hushåll, vilket man får ansöka om hos föreningen. Ytterligare p-plats kan hyras i mån av plats mot en årlig kostnad på 2 000 kr (167 kr/månad).

Renoveringar

Byggnaderna är i bra skick och inga större renoveringar planeras i dagsläget.

Ekonomi

Föreningens ekonomi är god och inga avgiftsändringar planeras i dagsläget.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Överlåtelseavgift

1108 kr

Pantsättningsavgift

443 kr

Om området

Bromma Beckomberga

Lägenheten ligger i det mycket trevliga Söderberga Park som är en del av Beckomberga. Namnet Beckomberga har sina anor från medeltiden och betyder ungefär "De som bor vid bäcken". Idag erbjuder Beckomberga trevliga bostadsområden och är ett utvecklingsområde som planerar upp emot tusen nya bostäder. Här finns goda kommunikationer med busshållsplats i direkt anslutning som tar dig till både Spånga (Pendeltåg) och Brommaplan (T-bana) på endast 10-15 minuter. I närområdet finner du matbutiker, skolor, förskola, vårdcentral och simhall.

Närhet finns till fina vandringsstråk och parkvägar som gör att det alltid går smidigt att ta sig även med cykel. På ca 4-5 minuters cykelväg ligger Nälstabadet, vilket kan vara ett populärt utflyktsmål sommartid för barnfamiljen. Lite kuriosa i sammanhanget kan nämnas att de tre bostadsrättsföreningarna i Söderberga Park är formade som "JUL" vilket man kan se på satellitbilder ovanifrån.

Bromma är idag en expansiv stadsdel där många nya bostadsområden vuxit fram den senaste tiden och ytterligare bostäder planeras framöver. Kontakta gärna Stockholms stadsbyggnadskontor, 08-508 27 300, om du vill veta vad som planeras där du söker bostad.

Kommunikation

Buss 117 tar dig på ett smidigt sätt till både Spånga station och Brommaplan på ca 10 minuter. Från Spånga station avgår pendel som tar 12 minuter till Sthlm C samt bussar mot Sollentuna, Solna, Sundbyberg, Vällingby mm. Från Brommaplan kan du åka tunnelbanans gröna linje ända in till stan samt att flera bussar avgår härifrån, bl.a. mot Mälaröarna.

Närservice

I området finns en populär förskola och skolor finns på gångavstånd. Nyöppnad vårdcentral finns på gångavstånd från området. Livsmedelsbutiker finns på flera ställen, bl.a. ICA Bromma vid korsningen Spångavägen/Bällstavägen.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Grimsta Livs KB
120 m
Mathallen i Jordbro AB
380 m
Köpcentrum & Gallerior
Vällingby City
1,6 km
Spånga centrum
2 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Förskolan Björntjänst
120 m
Stallet Förskola
350 m
Kollektivtrafik
Spånga Sundbyvägen
190 m
Kopparbacken
210 m
Grundskolor
Beckombergaskolans Särskola
400 m
Beckombergaskolan
400 m
Gymnasium
Löfströms gymnasium
2,3 km
IT-Gymnasiet Sundbyberg
2,3 km
Banker
SEB
1,5 km
FOREX Bank
1,5 km
Golfbanor & Golfklubbar
Bromma Golf
2,8 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Vattenhuset AB
570 m
Solhems Bollplan
940 m
Simhallar & Utomhusbad
Vattenhuset AB
570 m
Kaananbadet Ö Mälaren
3 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Niklas Bergsten för mer information!

Niklas Bergsten

Niklas Bergsten

Bromma

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

070-418 00 11

niklas.bergsten@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,03 % 1,53 %
3 år 2,02 % 1,52 %
Ansök om lånelöfte