Bäckbornas väg 29

Bilder

  • Såld!
  • Vardagsrum med fint ljusinsläpp
  • Glasdörr mellan kök och vardagsrum
  • Kök med trivsamt ljusinsläpp
  • Kök med fint ljusinsläpp
  • Uteplats i soligt läge mot gården

Bäckbornas väg 29 , Bromma Beckomberga , STOCKHOLM

Ljus och trivsam med stor uteplats intill den barnvänliga innergården. Förening med god ekonomi där man sänkt avgifterna två gånger de senaste åren.

Trevligt inredd och i fint skick med stora fönsterpartier som bjuder på ett fint ljusinsläpp. Klädkammare med fönster inrett till extra rum samt utrymme för sovalkov (se alternativ planskiss) gör den möjlig att använda som 4:a.

Hiss finns i samtliga portar och möjlighet till parkering ingår. Kontakta gärna ansvarig mäklare - Niklas Bergsten- för mer information.

66,5 kvm, 2,5 rok

Månadsavgift:
3 921 kr inkl värme, VA, sophantering & parkering (mot tillstånd)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
66,5 kvm
Våning:
0, hiss finns
Byggår:
1991
Driftskostnad:
522 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2,5 rum

Boarea

66,5 kvm

Rumsbeskrivning
HALL

Välkomnande och rymlig hall med plats för avhängning vid befintlig hatthylla. Plats även för garderober om så önskas. Ljus laminat på golv och väggar i ljusa färger. Ingång härifrån till lägenhetens samtliga rum.

KÖK

Tilltalande ljust med stort fönsterparti och altandörr mot uteplatsen. Rymlig matplats för ett stort sällskap. Ljus skåpsluckor, vitt kakel, vitmålade väggar och laminatgolv. Gott om förvaringsutrymme i flertalet skåp och generösa arbetsytor. Vitvaror i form av kyl/frys, spis med häll och spisfläkt.

VARDAGSRUM

Här ryms både sällskapsdel med soffhörna och matsalsbord om så önskas. Stort fönsterparti bjuder på behagligt med ljus. Ekparkett på golv och vitmålade väggar. Ingång hit både från kök och hallen.

SOVRUM

Rymligt med plats för dubbelsäng och gott om förvaringsutrymme i tre garderober. Ljus plastmatta på golvet och väggar i ljusa färger.

BADRUM

Stilrent och helkaklat badrum med klinkergolv i trivsamma, ljusa färger och kaklade väggar i vitt samt bård i grått. Här finns WC, handfat, badkar, handdukstork och badrumsskåp.

EXTRA SOVRUM/FÖRRÅD

Med ingång från hallen finns ett stort förråd som idag är inrett som barnrum men kan med fördel även användas som arbetsrum. Fönster mot gården ger ett fint ljusinsläpp.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

0 av 4, hiss finns

Avgift

3 921 kr inkl värme, VA, sophantering & parkering (mot tillstånd)

Driftskostnad

6 264 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 360 kr
Försäkring: 2 904 kr
Beräknat antal personer: 3

Andel i föreningen

0,8369%

Andel av årsavgiften

0,83692%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1991

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk frånluft

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 11 november 2009
Energiprestanda: 110 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Föreningen har tillgång till ett antal extra förråd som kan hyras i mån av plats. Tillgång finns till gemensamt cykel/barnvagnsförråd.

Fastighetsbeteckning

Naturvården 2

Övrigt

Med utgång från köket finns en väl tilltagen uteplats med altan i trä som gott och väl rymmer bordsgrupp vilket gör det möjligt att med fördel avnjuta dagens måltider under sommarhalvåret. Denna ligger med utsikt mot den barnvänliga och fina innergården.

Förutom det förråd/klk som finns i varje lägenhet så finns extra förråd att hyra. Dessa fördelas enligt separat kösystem.

Lägenheten är försedd med säkerhetsdörr.

Förening

Namn

Brf Mittenbäcken

Om föreningen

Föreningen bildades 1990 och förvärvade fastigheten Naturvården 2 år 1991 som idag upplåts med tomträtt. Föreningen upplåter 97 lägenheter med bostadsrätt och 2 lokaler med hyresrätt. Byggnaderna stod klara 1991 och har ett genomgående bra skick tack vare löpande underhåll såsom målning, stamspolning mm.. Inga större renoveringar planeras i dagsläget, men man kommer inom några år att byta värmecentral vilket ligger inom budget.

Medlemmar har tillgång till gemensamhetslokal.

Den ekonomiska förvaltningen sköts av SBC. Besök gärna föreningens hemsida, www.mittenbacken.se, för mer information.

Organisationsform

Bostadsrätt

Antal lägenheter

97

Antal lokaler i föreningen

2

TV och Bredband

Föreningen har avtal med Comhem där abonnemang kan tecknas av bostadsrättshavaren själv. Kontakta Comhem på 0771-55 00 00. Bredband kan även tecknas genom bredbandsbolaget.

Parkering

Möjlighet till gratis boendeparkering på gården utanför gäller för en bil per hushåll, vilket man får ansöka om hos föreningen. Ytterligare p-plats kan hyras i mån av plats mot en årlig kostnad på 2 000 kr (167 kr/månad).

Ekonomi

Man har idag en mycket välordnad ekonomi och har sänkt avgifterna två gånger det senaste åren. Först 12 % från 1:a januari 2015 och sedan ytterligare 8 % från 1:a juli samma år. Man har även de senaste åren kunnat amortera flitigt på sina lån.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Överlåtelseavgift

1108 kr

Pantsättningsavgift

443 kr

Om området

Bromma Beckomberga

Lägenheten ligger i det mycket trevliga Söderberga Park som är en del av Beckomberga. Namnet Beckomberga har sina anor från medeltiden och betyder ungefär "De som bor vid bäcken". Idag erbjuder Beckomberga trevliga bostadsområden och är ett utvecklingsområde som planerar upp emot tusen nya bostäder. Här finns goda kommunikationer med busshållsplats i direkt anslutning som tar dig till både Spånga (Pendeltåg) och Brommaplan (T-bana) på endast 10-15 minuter. I närområdet finner du matbutiker, skolor, förskola, vårdcentral och simhall.

Närhet finns till fina vandringsstråk och parkvägar som gör att det alltid går smidigt att ta sig även med cykel. På ca 4-5 minuters cykelväg ligger Nälstabadet, vilket kan vara ett populärt utflyktsmål sommartid för barnfamiljen. Lite kuriosa i sammanhanget kan nämnas att de tre bostadsrättsföreningarna i Söderberga Park är formade som "JUL" vilket man kan se på satellitbilder ovanifrån.

Bromma är idag en expansiv stadsdel där många nya bostadsområden vuxit fram den senaste tiden och ytterligare bostäder planeras framöver. Kontakta gärna Stockholms stadsbyggnadskontor, 08-508 27 300, om du vill veta vad som planeras där du söker bostad.

Kommunikation

Buss 117 tar dig på ett smidigt sätt till både Spånga station och Brommaplan på ca 10 minuter. Från Spånga station avgår pendel som tar 12 minuter till Sthlm C samt bussar mot Sollentuna, Solna, Sundbyberg, Vällingby mm. Från Brommaplan kan du åka tunnelbanans gröna linje ända in till stan samt att flera bussar avgår härifrån, bl.a. mot Mälaröarna.

Närservice

I området finns en populär förskola och skolor finns på gångavstånd. Nyöppnad vårdcentral finns på gångavstånd från området. Livsmedelsbutiker finns på flera ställen, bl.a. ICA Bromma vid korsningen Spångavägen/Bällstavägen.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Coop Nära
480 m
ICA Nära Söderberga
520 m
Köpcentrum & Gallerior
Vällingby City
1,6 km
Spånga centrum
2 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Förskolan Björntjänst
100 m
Stallet Förskola
330 m
Kollektivtrafik
Snc-Lavalin Rail & Transit AB
6,2 km
Grundskolor
Beckombergaskolans Fritidshem
380 m
Raoul Wallenbergskolan
750 m
Gymnasium
Blackebergs Gymnasium
1,8 km
ESS-gymnasiet
2 km
Universitet & Högskolor
Teologiska högskolan Stockholm
3,5 km
Teologiska Högskolan Stockholm AB (svb)
3,5 km
Banker
SEB
1,6 km
FOREX Bank
1,6 km
Golfbanor & Golfklubbar
Vivaldi Af Kanaan AB
2,4 km
Bromma Golf
2,8 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Vattenhuset AB
570 m
Råcksta Bollplan
1,1 km
Simhallar & Utomhusbad
Vattenhuset AB
570 m
Nälstabadet
1,4 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Niklas Bergsten för mer information!

Niklas Bergsten

Niklas Bergsten

Bromma

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

070-418 00 11

niklas.bergsten@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte