Kvarnbacksvägen 66

Bilder

Utgångspris

2 295 000 kr

Bevaka slutpriset

Kvarnbacksvägen 66 , Bromma Riksby , STOCKHOLM

VÄLKOMMEN PÅ VISNING SÖNDAG 2:A APRIL. I centralt läge med gångavstånd till tunnelbana ligger denna smakfulla 2,5:a som renoverats till fint skick. Ljus och trivsam med balkong i soligt läge. Närhet till vackra promenadstråk vid Lillsjön och intilliggande koloniområden. Goda förvaringsmöjligheter i förråd i källarplanet. Varmt välkommen på visning!

59 kvm, 2,5 rok

Månadsavgift:
3 513 kr inkl värme, VA
Typ:
Lägenhet
Boarea:
59 kvm
Våning:
2
Lägenhetsnummer:
1004
Byggår:
1946
Driftskostnad:
356 kr/månad
Utgångspris:
2 295 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Visningar

Visa på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2,5 rum

Boarea

59 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Stig in i hallen och känn dig välkommen till en smakfullt renoverad och välplanerad lägenhet. Vid entrén finns avhängningsmöjligheter vid befintlig hatthylla. Fint golv i öländsk kalksten vid entrén. I övrigt ett mörkbrunt Wengegolv, vilket är genomgående för de övriga rummen. Väggarna är målade i vitt.

Kök

Nyligen renoverat med fin känsla och precision. Vita luckor och bänkskåp, vitt kakel och mörkbrun bänkskiva matchar snyggt med Wengegolvet och de vitmålade väggarna. Matplats för ett stort sällskap där ett fint ljusinsläpp. Vitvaror i form av glashäll, kolfilterfläkt, integrerad kyl/frys, ugn, micro och integrerad diskmaskin. Generösa arbetsytor och gott om förvaringsutrymme.

Vardagsrum

Fint ljusinsläpp från stort fönsterparti där utgång också finns till balkongen i soligt läge. Generösa ytor gör det enkelt att möblera med sällskapshörna och ytterligare möblemang om så önskas. Mörkbrunt Wengegolv och väggar målade i grått.

Sovrum

Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och förvaringsutrymme i stor garderob. Mörkbrunt Wengegolv och vitmålade väggar. Ingång hit finns från både hallen och vardagsrummet.

Badrum

Helkaklat badrum med ljusgrått klinkergolv och vitt kakel på väggar med turkos bård. Välplanerat och rymligt med plats även för tvättmaskin, vilket det är förberett för. Övrig utrustning i form av vägghäng WC, handfat, dusch och badrumsskåp. Fint ljusinsläpp från fönster som dessutom ger en möjlighet till ventilering.

Extra rum/Klädkammare

Intill hallen finns en rymlig klädkammare som inretts till ett extra rum. Fungerar utmärkt som barnrum eller arbetsrum. Mörkbrunt Wengegolv och vitmålade väggar.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 3, hiss finns ej

Pris

2 295 000 kr Utgångspris

Avgift

3 513 kr inkl värme, VA

Andel i föreningen

1,00457%

Andel av årsavgiften

1,00094%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1946

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 3 juli 2009
Energiprestanda: 53 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas

Övrigt

Gemensamma utrymmen i form av tvättstuga, samlingslokal, festlokal, cykel- och barnvagnsförråd.

Fastighetsbeteckning

Prästkragen 1

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

4 279 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 881 kr
Försäkring: 1 398 kr
Beräknat antal personer: 3

Övrigt

Med utgång från vardagsrummet finns balkong med plats för smidig bordsgrupp. Denna ligger mot söder och gör det möjligt att njuta av solen under en stor del av dagen.

Till lägenheten hör ett vanligt källarförråd och ett mindre matkällarförråd.

Förening

Namn

Brf Spetsbonaden

Om föreningen

Brf Spetsbonaden bildades 2007 och förvärvade år 2009 fastigheterna Bonaden 2, Bonaden 3, Brudpällen 2, Prästkragen 1 och Spetskragen 2. Dessa ägs med tomträtt där ny avgäld fastställdes år 2015 och kommer att gälla fram till år 2025. Föreningen består av totalt 10 flerbostadshus med 96 lägenheter varav ca 88 st är upplåtna med bostadsrätt och 8 st med hyresrätt. Dessutom finns 18 st lokaler.

Medlemmarna har tillgång till en rymlig tvättstuga med 5 tvättmaskiner, 2 torktumlare, 2 torkskåp, mangel och torkrum.

Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av SBC. Besök gärna föreningens hemsida www.sbc.se/spetsbonaden för mer information.

Organisationsform

Bostadsrätt

Antal lägenheter

96

Antal hyresrätter

8

Antal lokaler i föreningen

18

TV och Bredband

TV, bredband och telefoni levereras av Comhem. Möjlighet finns även att teckna bredband med fiber genom stadsnätet Zitius.

Parkering

Föreningen har totalt 26 st p-platser där eluttag finns för 13 av dessa. De fördelas enligt kösystem och kostar ca 300-500 kr per månad att hyra.

Renoveringar

I början av 90-talet stambyttes och renoverades samtliga byggnader i föreningen, bl.a. fasader, fönster, och balkonger. Dessa är således i bra skick. År 2006 renoverades tvättstugen. Stammarna spolades 2014. Föreningen följer sin underhållsplan där man bl.a. planerar att lägga om yttertaken. Detta är sedan tidigare klart för Kvarnbacksvägen 66-68. Mer info om renoveringar finns i den senaste årsredovisningen samt på hemsidan.

Ekonomi

Föreningen har en stabil ekonomi och i dagsläget planeras inga avgiftsändringar.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Överlåtelseavgift

1120 kr

Pantsättningsavgift

448 kr

Om området

Bromma Riksby

Stadsdelen Riksby tillhörde tidigare Åkeshovs slott men Stockholm köpte 1904 marken som i huvudsak utgjordes utav kolonilotter från början. Stadsdelen bildades 1926. Bebyggelsen i Riksby som till stor del är centrerad kring Brommaplan och Drottningholmsvägen uppfördes i huvudsak mellan 1938-1943.

Området erbjuder utöver boende även vackra grönområden, grillplatser, generösa lekområden, små lokala butiker och företag. Namnet Riksby kommer från den medeltida by som en gång i tiden låg mellan Lillsjön och flygfältets södra del.

På några minuters gångavstånd finns ett stort utbud för dig som tycker om att röra på dig. Lillsjön utgör ett populärt stråk för den som tycker om att springa och promenera där nu även ett utegym finns. Ytterligare promenadmöjligheter finns vid Judarns naturreservat på behagligt avstånd med mycket skog och en unik miljö. Åkeshovs simhall har förutom sina bassänger även gym, motionsklasser och ett välskött motionsspår. Vid Brommaplan Bromma träningscenter samt Friskis och Svettis. För den som är golfintresserad finns Bromma Golf med korthålsbana och driving range ett stenkast från Riksby.

Kommunikation

Tunnelbanans gröna linje finns vid både Brommaplan och Abrahamsberg på nära gångavstånd som tar dig till city på 15 minuter. Från Brommaplan utgår flertalet busslinjer mot t.ex. Solna/Djursholm, Mälaröarna samt Spånga.

Invid Bromma Center ligger Bromma flygplats som flyger till ett flertal destinationer.

Närservice

Nära till Brommaplan med flertalet matbutiker, banker och servicebutiker. Runt Brommaplan finns ett flertal restauranger med olika inriktning. Här finns även ett stort bibliotek, Apoteket samt Systembolaget. Vårdcentraler och närakut finns vid Brommaplan.

Vid Bromma Blocks som ligger på kort cykelavstånd finns stort köpcentrum med alla typer av butiker du kan önska, frisörer, foodcourt mm.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Bromma Gourmet & Ekologi AB
630 m
Coop Konsum
630 m
Köpcentrum & Gallerior
Bromma Blocks
1,3 km
Alviks Torg
2,3 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Vadmalsvägen Förskola
350 m
The Nanny 4yourkids, Sverige
400 m
Kollektivtrafik
Hemslöjdsvägen
40 m
Riksbyvägen
200 m
Grundskolor
Abrahamsbergsskolans Fritidshem
790 m
Kristofferskolan
990 m
Gymnasium
Stockholms Praktiska Gymnasium
780 m
Kristofferskolans Gymnasium
990 m
Universitet & Högskolor
Waldorflärarhögskolan WLH
990 m
Agnetha Smith Jonasson Sjukgymnastik
1,2 km
Banker
SEB
590 m
Nordea Bank AB
610 m
Golfbanor & Golfklubbar
Björklidens Golfklubb
490 m
Bromma Golf
870 m
Sport- & Idrottsanläggningar
Bowling Center Åkeshov
1,1 km
Nya Elementars Bollplan
1,3 km
Simhallar & Utomhusbad
Minneberg Mälaren
2,1 km
Huvudsta strand Ulvsundasjön
2,4 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Niklas Bergsten för mer information!

Niklas Bergsten

Niklas Bergsten

Bromma

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

070-418 00 11

niklas.bergsten@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,03 % 1,53 %
3 år 2,02 % 1,52 %
Ansök om lånelöfte