Nipfjällsvägen 8

Bilder

  • Stilrent kök
  • Matplats
  • Detalj i kök
  • Kök
  • Sällskapsdel och kök

Nipfjällsvägen 8 , Bromma Traneberg , Stockholm

Renoverad och rymlig gavellägenhet (möjlig 3:a) med ogenerat balkongläge mot skogsbacke. Generöst med fönster vilket ger fint ljus. Lugnt och grönskande belägen med gångavstånd till såväl Alviks Torg som Mälarens strandpromenad. Unikt boende med hiss.

62 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
2 647 kr inkl värme, VA
Typ:
Lägenhet
Boarea:
62 kvm
Våning:
, hiss finns
Byggår:
1984
Driftskostnad:
500 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

62 kvm

Rumsbeskrivning

Här erbjuds en mycket trevlig gavellägenhet med balkong i ogenerat läge mot grön skogsbacke. Bra belägen i populära Traneberg. Förening som med 5 hyresrätter har möjlighet att i framtiden bli skuldfria!
Lägenheten ligger i entréplan så du behöver inte gå i några trappor. Väl inne i lägenheten så ligger den högre då huset är byggt i sutteräng så det blir som att bo på plan 2.

Välkomnande HALL med praktisk garderob med skjutdörrar vilket ger dig möjlighet att få undan ytterkläder och skor. Möblerbar med lättare möbel. Vita målade väggar samt golv i ljusgrå nyans.

Mycket stilrent renoverat KÖK. Vita snickerier och som gör sig bra mot svart bänkskiva som kompletteras av mosaik i röd nyans ovanför diskbänken. Trevlig och rymlig matplats där ljuset flödar in från två fönster varav ett går i vinkel. Köket har med ombyggnationen där man öppnat upp mot sällskapsdelen och fått en fantastisk rymd. Med detta har man även fått en mycket rymlig matplats för det stora sällskapet. Utrustat med keramisk häll som är infälld i bänkskivan, inbyggd varmluftsugn, spisfkåpa/spjäll i rostfritt (den är ansluten till mekanisk frånluft) samt integrerad diskmaskin och kyl/frys.

Charmig ljus SÄLLSKAPSDEL med fönster i vinkel. Härligt rum med bra ljusinsläpp och bra yta som rymmer rejäl soffa. Vita målade väggar och ekparkett på golv. Detta rum går att dela av om man önskar ytterligare ett sovrum. Fin vy ut över grön skogsbacke från den rymliga BALKONGEN.

Tilltaget SOVRUM som rymmer rejäl dubbelsäng samt ytterligare förvaringsmöbel. Väggar i beige nyans samt ljust golv. Fin vy från fönster mot grön gård.

Elegant och rymligt BADRUM med väggar kaklade med vita rektangulära plattor med inslag av mosaik i marinblå nyans, klinker på golvet som går i svart nyans. Utrustat med designat handfat med tillhörande kommod och spegelskåp, WC samt inkaklat badkar. Infällda spotlights i taket.

Intill badrummet ligger en rejäl KLÄDKAMMARE i anslutning till hallen ger mycket goda förvaringsmöjligheter.

Sammanfattningsvis en trivsam och snyggt renoverad gavellägenhet med rymlig balkong i ogenerat läge. Fastighet med hiss lugnt inbäddad i Traneberg med närhet till såväl Alviks Torg med stort utbud av butiker och kommunikationer som grönska och Mälarens strand för härlig rekreation.

Varmt välkommen till Nipfjällsvägen 8

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Avgift

2 647 kr inkl värme, VA

Andel i föreningen

1,979434%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1984

Uppvärmning

Vattenburen fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 10 december 2009
Energiprestanda: 138 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Förråd i källarplanet.

Fastighetsbeteckning

Nipfjället 11

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

6 000 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 4 500 kr
Försäkring: 1 500 kr
Beräknat antal personer: 2

Förening

Namn

Brf Dalafjället

Om föreningen

Brf Dalafjället bildades 2009 och består av 51 st lägenheter varav 46 st är upplåtna med bostadsrätt och 5 st med hyresrätt. Förening har förra året upplåtit en hyresrätt och har med det fått än bättre ekonomi. Nuvarande skuld ca 6 000 000kr. Med föreningens goda lånebild skulle intäkter från när dessa hyresrätter omvandlas till bostadsrätter göra föreningen skuldfri!

Föreningen äger fastigheten, det är inte tomträtt!.

TV via comhem, se www.comhem.se för utbud och priser.
Bredband (fiber) via Open Net se www.opennet.se.

Föreningen har egen hemsida www.dalafjallet.se

Underhåll:
2009 Kodlås
2009 Tak
2010 Ny undervärmecentral och frånluftsvärmepump
2010 Bredbandsinstallation
2013 Renovering av badrum i de 6 hyresrätterna
2014 Nya gemensamma uteplatser på gårdarna. Detta genomfördes med hjälp av trädgårdsarkitekt.
2015 Ommålning av trapphus

Antal lägenheter

51

Antal hyresrätter

5

Äger föreningen marken?

Ja

Om området

Bromma Traneberg

På cirka fyra kilometers avstånd från Stockholms city och ett stenkast från innerstan ligger trevliga Traneberg. En lätt kuperad och mycket lummig stadsdel med ett vackert läge nära Mälaren och trevliga vandringsstråk som bjuder in till avkoppling. Förutom att Traneberg är ett mycket trevligt och lugnt område så är också de goda kommunikationerna ett starkt skäl till att folk väljer att bosätta sig här.

Kommunikation

Tunnelbanan stannar på gångavstånd och tar cirka tio minuter till city. Från Alviks Torg avgår flera bussar mot Västerort och dessutom kan du ta tvärbanan till södra sidan stan via Essingeöarna och Gullmarsplan mot Sickla. Från 2013 går tvärbanan även till Sundbyberg och Solna.

Närservice

I området finns utbud av butiker, restauranger samt skolor och dagis. Nere på Alviks Torg finns ytterligare utbud av affärer såsom välsorterad livsmedelsbutik, herr- och damkläder, skoaffär, blommor, inredningsbutik och när det är dags för att måla om hemma så har du Måleributiken uppe vid Alviksrondellen. Träningscenter och tennishall (SALK) ligger även det inom gångavstånd.

I närheten

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Jan Malmgren för mer information!

Jan Malmgren

Jan Malmgren

Bromma

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

0704-180018

0704-18 00 18

jan.malmgren@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte