Kratsbodavägen 50 B

Bilder

  • Såld!
  • Högsta våningen ger fint ljusinsläpp
  • Vardagsrum med sällskapsyta
  • Stora fönsterpartier ger ett fint ljusinsläpp
  • Kök med matplats
  • Våning 7 ger milsvid utsikt

Kratsbodavägen 50 B , Bromma Mariehäll , Stockholm

HÖGST UPP I OMRÅDET - HÖGST UPP I HUSET

Denna 2:a har ett svårslaget läge högst upp med milsvid utsikt. Boendet är av högsta klass i det exklusiva nybyggnadsprojektet The Bronze som präglas av genomgående hög kvalitet och stilsäkra materialval.

Moderna byggnader från 2016/2017 med hiss och möjlighet att hyra garageplats i källarplanet. Bredband och TV finns genom Ownit med möjlighet till hastighet upp till 1.000 Mbit.

Tag chansen och bli den första att flytta in i denna nyproducerade lägenhet där tillträdet kan ske enligt önskemål.

Tilltalande läge i populära Mariehäll med kort gångavstånd till Sundbybergs Centrum med sitt stora utbud av butiker, nöjen och närservice. På några minuters gångavstånd finns både tunnelbana, pendel och tvärbanan vilket gör kommunikationerna exemplariska.

Vänligen kontakta ansvarig fastighetsmäklare - Joel Beck-Friis 070-4180010 - för mer information.

43 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
2 562 kr inkl värme, VA, sophantering (plus obligatoriskt tillägg på 190 kr för TV (18 kanaler), bredband 100/100 Mbit och telefoni)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
43 kvm
Våning:
7, hiss finns
Byggår:
2016/2017
Driftskostnad:
288 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

43 kvm

Rumsbeskrivning
ALLMÄNT

När du kliver in i lägenheten genom säkerhetsdörren märker du att det här boendet är lite utöver det vanliga. Svårslaget läge högst upp med fint ljusinsläpp och milsvid utsikt över Sundbyberg och Kista towers som ståtar i bakgrunden. Lägenhetens inredning har valts med fin känsla och precision. Här finns exklusivt badrum i karaktärsfullt utförande, ett genomgående ekparkettgolv i Holländskt mönster, stilfullt kök från Ballingslöv med påkostade vitvaror från Smeg. Smart planering som även inrymmer en klädkammare för praktisk förvaring. Välkommen in...

KÖK

Kök från Ballingslöv med snygga vitvaror från Smeg i form av kyl/frys, integrerad induktionshäll och ugn, kolfilterfläkt och integrerad diskmaskin. Ljus bänkskiva i stenkomposit med uppvik i bakkant och vita överskåp matchar snyggt med de mörkblå underskåpen. Fransk balkong bjuder på ett behagligt ljusinsläpp och ger möjlighet till ventilering.

VARDAGSRUM

Vardagsrummet har en trivsam, öppen planlösning med köket. Ekparkett på golvet och väggar målade i vitt.

SOVRUM

Lägenhetens sovrum är mycket rymligt med plats för dubbelsäng och ytterligare möbler som exempelvis garderober. Ekparkett på golv och väggar målade i vitt.

HALL / KLK

Vid hallen finns plats för avhängning. På golvet finns keramiska plattor med kalkstensuttryck och väggarna är vitmålade. Intill hallen finns en rymlig klädkammare och ger goda förvaringsmöjligheter. Ekparkett på golvet och vitmålade väggar.

BADRUM

Helkaklat badrum i ljusgråa toner med keramiska plattor med kalkstensuttryck. På väggarna är dessa så stora som 60x60 cm vilket ger en fin karaktär till rummet. Utrustning i form av WC, kommod, dusch, handdukstork och kombimaskin (Smeg) inbyggd i skåp. Infällda spotlights i taket och integrerad belysning i spegel. Golvvärme på el ger en behaglig komfort.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

7 av 7, hiss finns

Avgift

2 562 kr inkl värme, VA, sophantering (plus obligatoriskt tillägg på 190 kr för TV (18 kanaler), bredband 100/100 Mbit och telefoni)

Driftskostnad

3 456 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 1 653 kr
Försäkring: 1 803 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

Uppgifterna är en uppskattning då säljaren ej bott i lägenheten.

Andel i föreningen

0,74%

Andel av årsavgiften

0,74%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2016/2017

Uppvärmning

Bergvärme

Ventilation

Mekanisk frånluft med värmeåtervinning

Energideklaration

Ej utförd.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Tillgång finns för samtliga medlemmar till en gemensam takterrass i hus 1 med vidsträckt utsikt och solchans från morgon till kväll. I källarplanet finns bl.a. lägenheternas förråd, garageplatser och gemensamma cykelrum.

Fastighetsbeteckning

Stockholm Alphyddan 13

Övrigt

Till lägenheten hör ett förråd i källarplanet. Lägenheten är försedd med säkerhetsdörr.

Förening

Namn

BRF The Bronze

Om föreningen

Föreningen BRF The Bronze består av totalt 125 lägenheter med 1-3 rum och kök i varierande storlek från 27 till 78 kvm. Man äger fastigheten Stockholm Alphyddan 13 som består av tre huskroppar med fem till sju våningar. Adressen är Kratsbodavägen 50A-D. Husen är nyproducerade där inflyttningen skett från hösten 2016 till februari 2017. KOD arkitekter står bakom den fräcka designen och utformningen som gör boendet unikt. Smarta planlösningar och exklusiva materialval prägler lägenheterna.

Nybyggnadsprojektet har utförts av Glommen & Lindberg som byggherre. Ca två år efter inflyttningen kommer även en garantibesiktning genomföras. Vid denna kan eventuellt uppkomna fel och brister i lägenheten komma att justeras och åtgärdas.

Information om nybyggnadsprojektet går att hitta på www.thebronze.se

Organisationsform

Bostadsrätt

Antal lägenheter

125

TV och Bredband

Med ett obligatoriskt tillägg på 190 kr på månadsavgiften ingår bredband 100/100 Mbit, TV Ownit BAS (ca 18 kanaler) och telefoni. Möjlighet finns även för medlemmen att själv teckna ytterligare TV-kanaler och bredband med kapacitet på 500-1.000 Mbit.

Parkering

Föreningen har totalt 22 st garageplatser som medlemmarna kan hyra till en kostnad av 1.400 kr / månad. Dessa fördelas enligt separat kö-system.

Renoveringar

Husen är nyproducerade och alltså i genomgående toppskick.

Överlåtelseavgift

1120 kr

Pantsättningsavgift

448 kr

Övrigt

Föreningen har två el-bilar som medlemmarna har möjlighet att hyra. Det finns även ett antal cyklar man kommer kunna låna.

Om området

Bromma Mariehäll

Mariehäll är en trivsam stadsdel, centralt beläget med ca fem minuters gångväg till Sundbyberg Centrum och Bromma Blocks. Stort utbud av butiker och kommunikationer med pendel och tunnelbana samt ytterligare tvärförbindelse på väg genom tvärbanans förlängning med hållplats i området. En pågående stadsförnyelse av Mariehäll påbörjades under 2000-talet. Området växer och genom närområden som nybyggda Annedal flyttar skolor, förskolor, småbutiker och restauranger in i området. Här är det nära till Bällstaån med båtplatser samt härliga promenad- och cykelstråk längs vattnet som leder in till Kungsholmen. Centralt område med närhet till det mesta.

Kommunikation

Tvärbanan som du når på endast fem minuters gångväg trafikerar Karlsbodavägen på sträckan Alvik - Solna och kommer enkelt att ta dig till Alvik på ca 10 min och till Solna C på ca 15 min. På gångavstånd finns även Sundbybergs C med pendel som tar dig vidare till Stockholm C. Här finns också T-banans blåa linje samt ett flertal bussar, vilket gör att kommunikationerna är mycket goda. Ett flertal av SJ-tågen stannar även här.

Buss 112 trafikerar linjen mellan Spånga med pendeltågsstation och Alviks Torg där tunnelbanans gröna linje går, samt Tvärbanan mot Sickla udde respektive Solna station. Buss 113 går mellan Islandstorget och Solna C. Dessutom finns flygbuss mot Arlanda flygplats på endast fem minuters promenad.

Vid Bromma Center har du även Bromma flygplats som snabbt och enkelt tar dig till ett stort antal destinationer utan att för den sakens skull störa området.

Närservice

I och omkring Sundbybergs centrum, som ligger inom gångavstånd eller ett par minuter bort med buss, finns ett mycket stort utbud av service och butiker. Livsmedel, kiosker, frisörer, flera caféer och restauranger, klädbutiker mm. På promenadavstånd finns även Bromma Blocks som erbjuder shopping i 3 plan, ca 80 butiker samt restauranger och kaféer. I området finns flera förskolor, varav en i kommunal regi.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Willy:s
520 m
Picard
560 m
Köpcentrum & Gallerior
Bromma Blocks
930 m
Solna Centrum
2,7 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Klintbacken Förskola
160 m
Justineborgs Föräldrakooperativ
310 m
Kollektivtrafik
Snc-Lavalin Rail & Transit AB
4 km
Trafikförvaltningen SLL
4,5 km
Grundskolor
Tappvägen Förskola
340 m
Lilla Alby skola
890 m
Gymnasium
Matpedagogerna
1,2 km
Grillska Gymnasiet
1,2 km
Universitet & Högskolor
Gameng AB
2,1 km
Skandinaviska Kiropraktorhögskolans Patientklinik
2,6 km
Banker
Handelsbanken Sundbyberg
660 m
Handelsbanken Sundbyberg
660 m
Golfbanor & Golfklubbar
Bromma Golf
1,7 km
Kungsängen Golf & Country Club AB
3,5 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Friskis&Svettis Sundbyberg
340 m
Sundbybergs Bowlinghall AB
810 m
Simhallar & Utomhusbad
Medley Turkosen
2,5 km
Vasalundshallen
2,6 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Joel Beck-Friis för mer information!

Joel Beck-Friis

Joel Beck-Friis

Bromma

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

0704-18 00 10

joel.beck-friis@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte