Spannvägen 48

Bilder

Utgångspris

3 995 000 kr

Bevaka slutpriset

Spannvägen 48 , Bromma Abrahamsberg , Stockholm

Med ett tilltalande läge på höjd i lugnt och barnvänligt område finns denna mycket trevlig lägenhet, möjlig att göra om och använda som 4:a. På kort gångavstånd finns tunnelbana, närservice och vacker natur med motionsmöjligheter.
Genomgående fint skick och modern byggnad som stod inflyttningsklar 2008. Ljus och trivsam med stor uteplats i väster som har sol under eftermiddag och kväll.

Förening med god ekonomi där TV/Bredband ingår i avgiften. Möjlighet finns att hyra p-plats utanför huset.

Anmäl gärna intresse till ansvarig mäklare, Niklas Bergsten, inför kommande visning.

82 kvm, 3,5 rok

Månadsavgift:
5 119 kr värme, VA, bredband 100Mbit, TV-packet Stor, IP-telefoni & sophantering
Typ:
Lägenhet
Boarea:
82 kvm
Våning:
0, hiss finns
Lägenhetsnummer:
112
Byggår:
2008
Driftskostnad:
712 kr/månad
Utgångspris:
3 995 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3,5 rum

Boarea

82 kvm

Rumsbeskrivning
INLEDNING

Välkommen att ta klivet in i denna smakfulla lägenhet som stod inflyttningsklar 2008. Trevligt läge högst upp i området på lugn, barnvänlig gata där denna nyare bebyggelse fint smälter samman med den ursprungliga från tidigt 40-tal. I området finns också mycket växtlighet som gör det lummigt och bjuder in till avkopplande motion för den som önskar. Lägenheten är trevligt planerad med halvöppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Stora fönsterpartier mot både söder och väster gör den ljus och trivsam. Dessutom ger den stora uteplatsen i väster en möjlighet att njuta av solen, vilket gör att lägenheten får det lilla extra. Välkommen in...

ENTRÉ

När du klivit in i lägenheten genom säkerhetsdörren möter först en hall upp med plats för avhängning vid befintlig hatthylla. Dessutom ges synnerligen goda avhängningsmöjlighter i stort förråd. Väggar med ljus tapet och ekparkett på golvet, vilket även är genomgående för de övriga rummen.

KÖK

Mycket välplanerat kök med gott om förvaringsutrymme i flertalet skåp och generösa arbetsytor. Vita skåpsluckor, vitt kakel och bänkskiva i valnöt, vilket matchar snyggt mot ekparketten och de ljusa väggarna. Vitvaror från Bosch i rostfritt i form av kyl, frys, induktionshäll, varmluftsugn, micro, diskmaskin och spisfläkt (Franke).

VARDAGSRUM

Vid vardagsrummet finns gott om plats för både sällskapshörna och matplats för ett stort sällskap. Stora fönsterpartier gör det ljust och trivsamt. Ekparkett på golv och väggar med ljusa tapeter.

SOVRUM 1

Master bedroom med plats för dubbelsäng samt förvaringsutrymme i två garderober. Ekparkett på golv och väggar med ljusa tapeter samt en vinröd fondvägg. Härifrån finns också utgång till den stora uteplatsen.

SOVRUM 2

Intill köket finns ytterligare ett sovrum som är rymligt och förutom säng även har plats för ytterligare möbler som byråer, garderober mm. Ekparkett på golvet och väggar med ljusa tapeter.

BADRUM

Helkaklat och stilsäkert badrum med svart klinkergolv med golvvärme och vitt kaklade väggar. Utrustning i form av badkar, WC, handfat och badrumsskåp samt en tvätt-del med tvättmaskin (Bosch), torktumlare (do), arbetsbänk och förvaringsskåp.

FÖRRÅD

Intill hallen finns ett rymligt förråd som erbjuder praktisk förvaring. Detta kan med fördel även användas som arbetshörna. Två garderober finns.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

0 av 3, hiss finns

Pris

3 995 000 kr Utgångspris

Avgift

5 119 kr värme, VA, bredband 100Mbit, TV-packet Stor, IP-telefoni & sophantering

Andel i föreningen

1,9043%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2008

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 18 juni 2012
Energiprestanda: 103 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Tillgång till barnvagnsrum, cykelförråd och återvinningsrum. Hushållssopor placeras i sopkärl utanför respektive byggnad.

Fastighetsbeteckning

Tunnan 1

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

8 544 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 5 700 kr
Försäkring: 2 844 kr
Beräknat antal personer: 3

Övrigt

Med utgång från det ena sovrummet finns en stor och härlig uteplats med altandäck på ca 21 kvm. Denna ligger i väster och har sol från mitt på dagen till eftermiddag/kväll. Här ryms bordsgrupp för ett stor sällskap vilket gör att man med fördel kan avnjuta dagens måltider här och arrangera grillkvällar under sommarhalvåret. Ramas på ett trevligt sätt in av staket som också ger ett insynsskydd. Access via grind finns till den fina allmänningen intill.

Lägenheten är försedd med säkerhetsdörr från Daloc.

Förening

Namn

Brf Brommaplatån

Om föreningen

Föreningen BRF Brommaplatån bildades år 2007 och består av totalt 54 lägenheter fördelade på fyra punkthus som stod nybyggda och inflyttningsklara år 2008. Man äger idag de tre fastigheterna Kuttingen 1, Tunnan 1 och Folianten 1. Samtliga med tomträtt. De nybyggda husen med dess stilrena utformning stämmer väl överens med den karaktäristiska bebyggelsen i området som byggdes under
40-talet. Ett modernt och bekvämt boende i ljusa och luftiga lägenheter där hiss finns i samtliga portar.

Städning av trapphusen utförs idag av en extern städfirma. Föreningens ekonomiska förvaltningen sköts av Fastum. För mer information, besök gärna hemsidan http://www.brommaplatan.se/

Organisationsform

Bostadsrätt

Antal lägenheter

54

TV och Bredband

Tillgång till fibernät genom Telia. Föreningen har tecknat avtal för 100 Mbit/s bredband, digital-tv paket Stor, samt ip-telefoni. Detta ingår i avgiften och inga extra kostnader tillkommer bostadsrättsinnehavaren förutom ev. samtalskostnader och tilläggstjänster. Samtliga lägenheter är förberedda för nätverk med en nätverkscentral placerad i lägenhetens förråd och nätverksuttag i alla vardagsrum och sovrum.

Parkering

Föreningen har ett antal p-platser, varav flertalet är utrustade med motorvärmare, som medlemmarna kan hyra. Dessa kosta 400 kr/mån med el och 350 kr/mån utan el. Platserna fördelas enligt separat kösystem, men historiskt sett har väntetiden varit förhållandevis kort.

Renoveringar

Byggnaderna stod inflyttningsklara 2008 och är såldes i genomgående gott skick. Så inga större renoveringar planeras i dagsläget.

Ekonomi

Föreningens ekonomi är god. Tomträttsavtalet har precis lagts om för perioden 2017-2027 och kommer innebär en sänkning av den årliga avgälden. Så i dagsläget finns inga planer på att ändra avgifterna.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Överlåtelseavgift

1108 kr

Pantsättningsavgift

443 kr

E-post

styrelsen@brommaplatan.se

Om området

Bromma Abrahamsberg

Abrahamsberg är ett mycket lugnt, trivsamt och centralt beläget område. Större delen av bebyggelsen växte upp under 30- och 40-talet i form av Brommas karaktäristiska smalhus. Området har gott om grönområden och lekparker som ger en härlig livskvalitet.

I Abrahamsbergs närområde finns villaidyll med många härliga promenadstråk i skogen och utmed Mälaren. En kort bussresa bort finns Kärsön med frisbeegolf, beachvolley samt bad och orörd natur. En hållplats längre bort hägrar Drottningsholms slott med dess parkmiljö samt Kina slott. Om man väljer att hålla sig närmare Abrahamsberg återfinns på denna sida av Nockebybron Judarnskogen som är ett mycket omtyckt naturreservat och som ligger i anslutning till Ängbybadet dit många tar sig sommartid. Även Kyrksjön och Lillsjön finns på gångavstånd. Motionsspår med ljusslinga finns dels i Solvik samt även i Åkeshov som ligger i anslutning till Åkeshovsbadet.

Bromma är idag en expansiv stadsdel där många nya bostadsområden vuxit fram den senaste tiden och ytterligare bostäder planeras framöver. Kontakta gärna Stockholms stadsbyggnadskontor, 08-508 27 300, om du vill veta vad som planeras där du söker bostad.

Kommunikation

Några minuters promenad från lägenheten ligger T-banan (gröna linjen) i Abrahamsberg som tar dig in till city på mindre än 20 minuter. Ett fåtal min prommenad åt andra hållet ligger Brommaplan med ett stort antal busslinjer samt flygbuss. Två stationer från Abrahamsberg mot City ligger Alvik som kan erbjuda tvärbana och diverse närservice.

Närservice

I Abrahamsberg hittar du närservice såsom Ica, jourlivs och en kiosk i anslutning till tunnelbanan. I övrigt hittar du i Abrahamsberg små lokala butiker såsom skobutik, djuraffärer, blomsterbutiker med mera. I området finns det också pizzeria, grill och ett flertal restauranger.

Parkering

Fri parkering sker på gatan utanför huset. Under vinterhalvåret är det städgata en gång i veckan. Möjlighet att hyra p-plats genom föreningen.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Källan Ekobutik AB
300 m
Coop Konsum
350 m
Köpcentrum & Gallerior
Bromma Blocks
1,9 km
Alviks Torg
2,3 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Tunnlandsvägen 30 Förskola
180 m
Montessorikooperativet Liten och Stor
200 m
Kollektivtrafik
Brommaplan
350 m
Brommaplan
360 m
Grundskolor
Abrahamsbergsskolans Fritidshem
390 m
Abrahamsbergsskolan
390 m
Gymnasium
Waldorfskolefederationen
440 m
Kristofferskolans Gymnasium
440 m
Universitet & Högskolor
Waldorflärarhögskolan WLH
440 m
Kulturmatematik Anita Berlin
930 m
Banker
SEB
400 m
Swedbank
420 m
Golfbanor & Golfklubbar
Björklidens Golfklubb
1 km
Bromma Golf
1,3 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Olofslunds Bollplan
1 km
Åkeshovshallen Sim- och Idrottshall
1,1 km
Simhallar & Utomhusbad
Åkeshovshallen Sim- och Idrottshall
1,1 km
Kärsögården
2,2 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Niklas Bergsten för mer information!

Niklas Bergsten

Niklas Bergsten

Bromma

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

070-418 00 11

niklas.bergsten@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,03 % 1,53 %
3 år 2 % 1,5 %
Ansök om lånelöfte