Bäckbornas väg 31

Bilder

  • Såld!
  • Kök och vardagsrum i öppen planlösning
  • Fint ljusinsläpp i köket
  • Stilfulla detaljer i mässing
  • Stilfullt kök med generösa ytor
  • Vardagsrum med utgång till balkong

Bäckbornas väg 31 , Bromma Beckomberga , Stockholm

Smakfullt renoverad till genomgående fint skick. Välplanerad med generösa ytor, möjlig att använda som 5:a. Fint läge med balkong mot lugn och barnvänlig bakgård som ger goda solchanser. God ekonomi i föreningen som sänkt avgifterna två gånger de senaste åren. Hiss finns i samtliga portar och möjlighet till parkering ingår.

101 kvm, 4,5 rok

Månadsavgift:
5 576 kr inkl värme, VA, sophantering & parkering (mot tillstånd)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
101 kvm
Våning:
2, hiss finns
Byggår:
1991
Driftskostnad:
650 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4,5 rum

Boarea

101 kvm

Rumsbeskrivning
Inledning

Välkommen att ta klivet in i denna mycket stilsäkra och ljusa lägenhet som renoverats med fin känsla och precision. Modernt planerad med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som ger en känsla av rymd. Tre bra sovrum och stort förråd med fönster som kan inredas som extra sovrum eller arbetsrum (se alternativ planskiss). Dessutom möjlighet till två badrum, vilket gör det praktiskt även för en stor familj. Fint läge med stor balkong intill grönskande innergård där utrymme för lek och aktiviteter finns.

Hall

Välkomnande och rymlig hall med plats för avhängningsmöjligheter. På golvet ligger klinkergolv som är målat i grått vilket matchar snyggt med de vitmålade väggarna med bröstpanel. Förvaringsutrymme finns i garderob. Från hallen leds du sedan på ett trevligt sätt vidare in i lägenheten. (Säljaren avser att ta med sig hatthyllan och skostället)

Kök

Köket är smakfullt renoverat där vägg mot vardagsrummet tagits bort och gett en modern, öppen planlösning. Skåpsluckor i grått, vit bänkskiva och vitt kakel matchar snyggt med det gråa klinkergolvet. Handtag och blandare i mässing ger en stilren känsla. Här finns matplats för en stor familj där fint ljusinsläpp ges från fönster mot gården. Vitvaror i form av induktionshäll (Whirlpool 2013), varmluftsugn (Whirlpoool 2011), kyl (Husqvarna 2008), frys (do), integrerad diskmaskin (Whirlpool 200?), micro (Whirlpool 2008). (Köksfläkten är lite defekt och kan behöva bytas)

Vardagsrum

Här finns plats för både sällskapshörna och matsal om så önskas. Fint ljusinsläpp från stor fönsterparti där utgång finns till den stora balkongen. Ekparkettgolv behandlat med gråpigmenterad olja och väggar målade i vitt.

Balkong

Vackert och soligt läge i sydöst med vy mot den grönskande gården där lekytor finns för barnen. Rymlig med plats för bordsgrupp som gör det möjligt att med fördel avnjuta dagens måltider här under sommarhalvåret. Balkongen är försedd med trätrall som gör den behaglig att gå på.

Sovrum 1

Master bedroom med plats för dubbelsäng och ytterligare möbler om så önskas. Idag används det med fördel som TV-rum. Trägolv och väggar målade i vitt.

Sovrum 2

Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng. Förvaringsutrymme i garderob med skjutdörrar. Trägolv och väggar målade i vitt.

Sovrum 3

Även detta sovrum kan inrymma dubbelsäng. Här finns ett trägolv och väggarna är målade i vitt. Perfekt att använda som arbetsrum om så önskas.

Badrum

Helkaklat badrum i vitt med utrustning i form av vägghängd WC, handfat, badkar, badrumsskåp och handdukstork. Här finns också plats för både tvättmaskin och torktumlare vilket det är förberett för. Annars finns två tvättstugor i föreningen.

WC

En mindre WC med toalett och handfat. Möjlighet kan finnas att installera extra dusch. Golvet har målats med vit våtrumsfärg och väggarna har randiga tapeter i blått, rött och vitt.

Extra rum / Förråd

Med ingång vid entrén finns ett rymligt förråd på 6 kvm med fönster som med fördel även kan användas som extra sovrum eller arbetsrum. Det går också att flytta väggen mot sovrum 3 för att göra detta större (se alternativ planskiss).

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 4, hiss finns

Avgift

5 576 kr inkl värme, VA, sophantering & parkering (mot tillstånd)

Driftskostnad

7 804 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 4 800 kr
Försäkring: 3 004 kr
Beräknat antal personer: 2

Andel i föreningen

1,1901%

Andel av årsavgiften

1,19008%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1991

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk frånluft

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 11 november 2009
Energiprestanda: 110 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Föreningen har tillgång till ett antal extra förråd som kan hyras i mån av plats. Tillgång finns till gemensamt cykel/barnvagnsförråd.

Fastighetsbeteckning

Naturvården 2

Övrigt

Förutom det förråd/klk som finns i varje lägenhet så finns extra förråd att hyra. Dessa fördelas enligt separat kösystem.

Förening

Namn

Brf Mittenbäcken

Om föreningen

Föreningen bildades 1990 och förvärvade fastigheten Naturvården 2 år 1991 som idag upplåts med tomträtt. Föreningen upplåter 97 lägenheter med bostadsrätt och 2 lokaler med hyresrätt. Byggnaderna stod klara 1991 och har ett genomgående bra skick tack vare löpande underhåll såsom målning, stamspolning mm.. Totalt har föreningen 97 lägenheter som alla är upplåtna med bostadsrätt och 2 lokaler med hyresrätt.

Medlemmar har tillgång till gemensamhetslokal.

Den ekonomiska förvaltningen sköts av SBC. Besök gärna föreningens hemsida, www.mittenbacken.se, för mer information.

Organisationsform

Bostadsrätt

Antal lägenheter

97

Antal lokaler i föreningen

2

TV och Bredband

Bredband/TV/Telefoni levereras av Comhem där medlemmen själv tecknar önskvärt abonnemang. Bredband kan även tecknas genom Tele2.

Parkering

Möjlighet till gratis boendeparkering på gården utanför gäller för en bil per hushåll, vilket man får ansöka om hos föreningen. Ytterligare p-plats kan hyras i mån av plats mot en årlig kostnad på 2 000 kr (167 kr/månad).

Renoveringar

Byggnaderna är i genomgående gott skick och underhålls löpande. Under 2018 planeras bl.a. stamspolning göras. Men inga större renoveringar planeras för närvarande.

Ekonomi

Man har idag en mycket välordnad ekonomi och har sänkt avgifterna två gånger det senaste åren. Först 12 % från 1:a januari 2015 och sedan ytterligare 8 % från 1:a juli samma år. Man har även de senaste åren kunnat amortera flitigt på sina lån.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Delat ägande

Ja

Äger föreningen marken?

Marken ägs med tomträtt

Överlåtelseavgift

1108 kr

Pantsättningsavgift

443 kr

Om området

Bromma Beckomberga

Lägenheten ligger i det mycket trevliga Söderberga Park som är en del av Beckomberga. Namnet Beckomberga har sina anor från medeltiden och betyder ungefär "De som bor vid bäcken". Idag erbjuder Beckomberga trevliga bostadsområden och är ett utvecklingsområde som planerar upp emot tusen nya bostäder. Här finns goda kommunikationer med busshållsplats i direkt anslutning som tar dig till både Spånga (Pendeltåg) och Brommaplan (T-bana) på endast 10-15 minuter. I närområdet finner du matbutiker, skolor, dagis, vårdcentral och simhall.

Närhet finns till fina vandringsstråk och parkvägar som gör att det alltid går smidigt att ta sig även med cykel. På ca 4-5 minuters cykelväg ligger Nälstabadet, vilket kan vara ett populärt utflyktsmål sommartid för barnfamiljen.

Bromma är idag en expansiv stadsdel där många nya bostadsområden vuxit fram den senaste tiden och ytterligare bostäder planeras framöver. Kontakta gärna Stockholms stadsbyggnadskontor, 08-508 27 300, om du vill veta vad som planeras där du söker bostad.

Kommunikation

Buss 117 tar dig på ett smidigt sätt till både Spånga station och Brommaplan på ca 10 minuter. Från Spånga station avgår pendel som tar 12 minuter till Sthlm C samt bussar mot Sollentuna, Solna, Sundbyberg, Vällingby mm. Från Brommaplan kan du åka tunnelbanans gröna linje ända in till stan samt att flera bussar avgår härifrån, bl.a. mot Mälaröarna.

Närservice

I området finns ett populärt dagis och skolor finns på gångavstånd. Nyöppnad vårdcentral finns på gångavstånd från området. Livsmedelsbutiker finns på flera ställen, bl.a. ICA Bromma vid korsningen Spångavägen/Bällstavägen.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Coop Nära
490 m
ICA Nära Söderberga
500 m
Köpcentrum & Gallerior
Vällingby City
1,6 km
Spånga centrum
2 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Förskolan Björntjänst
90 m
Stallet Förskola
330 m
Kollektivtrafik
Snc-Lavalin Rail & Transit AB
6,2 km
Grundskolor
Beckombergaskolans Särskola
370 m
Raoul Wallenbergskolan
750 m
Gymnasium
Blackebergs Gymnasium
1,8 km
ESS-gymnasiet
2 km
Universitet & Högskolor
Teologiska högskolan Stockholm
3,5 km
Teologiska Högskolan Stockholm AB (svb)
3,5 km
Banker
SEB
1,5 km
FOREX Bank
1,5 km
Golfbanor & Golfklubbar
Vivaldi Af Kanaan AB
2,4 km
Golfstar Bromma
2,8 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Vattenhuset AB
560 m
Råcksta Bollplan
1 km
Simhallar & Utomhusbad
Vattenhuset AB
560 m
Nälstaspåret Motionsspår
1,4 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Niklas Bergsten för mer information!

Niklas Bergsten

Niklas Bergsten

Bromma

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

070-418 00 11

niklas.bergsten@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte